Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Weekoverzicht

Gerrit

Het is weer maandag en dat betekent dat we een weekoverzicht presenteren met nieuws omtrent ex-NAC spelers of trainers. Deze week valt er genoeg te bespreken met onder andere Thierry Ambrose, Brandon Barker en Skender Loshi.

‘Bod op Thierry Ambrose uitgebracht’

Een paar weken terug meldden wij al dat er interesse was in Thierry Ambrose. Daar heeft zich nu een club bijgevoegd die er ook meteen op acteert. KV Oostende zou een bod hebben binnengekregen voor de Fransman. Het bod zou afkomstig zijn van Kasimpasa uit Turkije. Ambrose zou echter geen interesse hebben in een overstap naar Turkije en lijkt daarom voorlopig nog in België te blijven. Ambrose heeft nog een contract tot 2024 met een optie voor nog een extra jaar.

Brandon Barker wordt herenigd met coach Lennon

Brandon Barker heeft een transfer naar Cyprus te pakken. De Engelsman gaat een tweejarig contract tekenen bij Omonia Nicosia. Bij Omonia wordt hij herenigd met Neill Lennon, onder wie hij een goede tijd kende bij Hibernian. Omonia hoeft niks voor Barker te betalen. De Engelsman liep uit zijn contract bij Reading en komt dus transfervrij over.

Skender Loshi aan de slag in België

Skender Loshi gaat een nieuw avontuur aan. De Albanees gaat aan de slag bij Dessel Sport. Voor Loshi is het alweer zijn derde club in een jaar tijd. Na een half jaar zonder club te hebben gezeten, tekende Loshi op 31 augustus bij San Gwann in Malta. Hier kwam hij tot 10 wedstrijden en 3 goals voordat hij op 31 januari naar ASWH verkaste. Na slechts enkele maanden bij ASWH tekent hij nu dus bij Dessel Sport.

Oussama Idrissi op zoek naar transfer

Oussama Idrissi wil weg bij Sevilla. Bij die club kwam hij twee jaar geleden binnen als belangrijke speler van AZ, maar helaas heeft hij het nooit waar kunnen maken in Spanje. Het afgelopen half jaar kwam hij daarom op huurbasis in actie bij Cadiz en hier heeft hij weer vreugde in het voetbal gevonden. Hierom zou Idrissi graag naar Cadiz verkassen, maar Sevilla zou een te hoge vraagprijs hanteren. Voor Idrissi is het dan ook afwachten of de clubs eruit gaan komen. Idrissi heeft nog een contract voor drie seizoenen bij Sevilla.

Veel interesse in Isak Ssewankambo

Isak Ssewankambo geniet belangstelling van verschillende clubs. Om die reden heeft hij zijn contract niet laten verlengen bij zijn huidige club Sirius in Zweden. Ssewankambo zou naar FC Zürich en een onbekende Turkse club kunnen. Ook zou IFK Norrköping in zijn eigen land interesse hebben in zijn diensten. Per 1 juli is Ssewankambo transfervrij en dus kan hij zo een overstap maken.

Bron:
B-Side Rats, Voetbalnieuws, Omonia Nicosia, VI, La Voz de Cadiz, Het Nieuwsblad, Aftonbladet
Vorig bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #126 19 reacties
Volgend bericht
Artiesten en DJ na afloop van NAC-Volendam 8 reacties
4 Reacties
35   3  
Geel/Zwart

Moet je kijken wat voor allegaar er allemaal een recent verleden bij NAC heeft, en waar ze daarna terecht zijn gekomen. Is de meesten daarna niet echt beter afgegaan.

Vooral Skender Loshi, doet me denken aan alle kenners hier die schreeuwden dat hij vastgelegd moest worden. Een wanbeleid dat we hem lieten gaan. Zie hier wat er van zijn cariere en dito competenties terecht is gekomen

35   3  
Geel/Zwart

Moet je kijken wat voor allegaar er allemaal een recent verleden bij NAC heeft, en waar ze daarna terecht zijn gekomen. Is de meesten daarna niet echt beter afgegaan.

Vooral Skender Loshi, doet me denken aan alle kenners hier die schreeuwden dat hij vastgelegd moest worden. Een wanbeleid dat we hem lieten gaan. Zie hier wat er van zijn cariere en dito competenties terecht is gekomen

9   2  
Semsi

Waarschijnlijk al einde seizoen Cagro door zware knieblessure opgelopen op de training.
Van der Sande heeft een fikse kuitblessure opgelopen tegen Madese Boys.

Bron: Gegenpressing Podcast.

1   2  
Cool Hand

Dacht dat Keno samen met zijn broertje Simon ergens gingen voetballen volgend seizoen.

3   1  
bungH

@ GEEL/ZWART
04 July 2022, 19:49

Barker bij Hibs, Reading en Omonia Nicosia.
Idrissi bij Feyenoord,Groningen,AZ,Ajax en Sevilla.
Ssewankambo alweer 4 jaar bij verschillende Allsvenskan(zweedse ere) clubs
Ambrose via lens en metz bij Oostende.
in dit weekoverzicht is enkel Loshi de mislukte voetballer inderdaad.. de rest stuk voor stuk organisatorisch en voetbaltechnisch clubs van een hoger niveau dan wij waren de laatste 8jaar.

Laad alle berichten na dit bericht in