Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Weekoverzicht

Gerrit

Het is woensdag en dat betekent dat we een weekoverzicht presenteren met nieuws omtrent ex-NAC spelers of trainers. Deze week valt er genoeg te bespreken met onder andere Cyriel Dessers, David Faupala en Pablo Mari.

Dessers rondt transfer af

Het hing al een tijdje in de lucht, maar eindelijk was het dan ook rond. Cyriel Dessers is speler van Cremonese. Afgelopen zondag mocht hij dan ook meteen debuteren en stond hij in de basis. Met rugnummer 90 speelde Cyriel de hele wedstrijd, maar kwam hij helaas niet tot scoren. Ook incasseerde zijn team een rode kaart, waardoor het uiteindelijk met 3-2 van het veld ging tegen Fiorentina.

Valles Prat naar UE Tona

Enric Valles Prat heeft weer een nieuwe club. De Spanjaard heeft getekend bij UE Tona. Vorig seizoen speelde Valles Prat nog bij FC Olot. Voor dit team scoorde hij de winnende tegen Tenerife II waardoor Olot promoveerde naar de Segunda Division RFEF. Nu tekent hij een stapje lager in Catalonië.

Pablo Mari verhuurd

Pablo Mari is weer vertrokken naar Italië. De Spanjaard wordt opnieuw verhuurd door zijn club Arsenal. Na een half jaar bij Udinese gaat Mari nu een jaar spelen bij Monza, de club die vorig jaar promoveerde naar de Serie A.

David Faupala naar Cyprus

Het was al een tijdje bekend. David Faupala verruilt zijn vaderland in voor een nieuw avontuur in het buitenland. De Fransman vertrekt naar Enosis Neon Paralimniou. Hier gaat hij spelen in de First Division van Cyprus. Twee jaar geleden speelde een andere ex-NACcer hier ook al. Pele van Anholt speelde één seizoen voor de club.

Gudelj geniet interesse van Trabzonspor

Nemanja Gudelj zou interesse genieten uit Turkije. Trabzonspor zou geïnformeerd hebben bij Sevilla, maar de vraagprijs te hoog hebben gevonden. Het lijkt echter niet waarschijnlijk dat Gudelj zal vertrekken uit Spanje. Afgelopen weekend speelde Gudelj nog de volle negentig minuten mee bij Sevilla.

NAC ontvangt toch nog vergoeding voor Sydney

NAC en Bologna zijn er toch nog aan uitgekomen over een opleidingsvergoeding voor Sydney van Hooijdonk. Na een jaar van gesteggel, een door NAC gewonnen zaak bij de FIFA en een hoger beroep van Bologna, zijn de clubs er met elkaar aan uitgekomen. Over de hoogte van de opleidingsvergoeding wordt door de clubs geen uitspraak gedaan.

Bron:
B-Side Rats, NAC, Arsenal, Takvim, Regio 7, VI, Daily Star
Vorig bericht
BSR TV: Sfeerverslag MVV - NAC (3-1) 25 reacties
Volgend bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #131 55 reacties
Terug naar overzicht
63 Reacties
106   8  
Gerrit (BSR)

Nog even de complimenten trouwens aan ons crewlid Bash. Hij heeft een nieuw plaatje ontworpen voor de ex-NAC rubriek :)

25   60  
Roan

Waar blijven de versterkingen?

31   51  
Wallie

De versterkingen komen eraan . Moeten eerst nog de kleuterschool afmaken .

2   56  
Big John

Is Magdiel Agyei-Adomako doelman van Almere onder 21 een versterking?

63   12  
BASH (BSR)

Nemanja Gudelj heeft sinds zijn vertrek bij NAC in 2014 al 21,8 miljoen euro aan transfer-inkomsten opgeleverd voor zijn verschillende werkgevers. Prachtige loopbaan die hem al naar China, Spanje, Portugal en verschillende Nederlandse teams bracht.

Zou hem graag ooit nog eens bij NAC zien voetballen om zijn carriere af te bouwen.

22   11  
Andre vermeulen

Vrijdag NAC-TOP OSS rechtstreeks op ESPN 2

106   8  
Gerrit (BSR)

Nog even de complimenten trouwens aan ons crewlid Bash. Hij heeft een nieuw plaatje ontworpen voor de ex-NAC rubriek :)

6   3  
Tante Annie

Ik wou het net zeggen, prachtig! Erg blij met het nieuwe design. Die oude was altijd genieten, maar je zou dan toch graag willen dat ie vernieuwt in transferperiodes.

Mijn complimenten voor dit nieuwe plaatje

35   1  
Umberto

Nog een aanvulling.
Moise Adilehou speelt nu voor Zira FK in Azerbeidzjan.

8   15  
scheppioni

hmmm Valles Prat..... stond nog in de NAC selectie 2009 europees, was een grote belofte, nergens ontpopt deze gast !
@ Bash
Mooi plaatje !
Maar Neno zie ik niet meer komen, de liefde voor ons NAC zal wel wat bekoeld zijn denk ik, zou me verbazen......

15   32  
Rik0164

Misschien ook een bericht over Marinus Dijkhuizen plaatsen? Ik vind het zelf een zakkenwasser, maar vind het toch knap wat hij nu met Excelsior presteert.

Is dan wel geen transfernieuws, maar wel een prestatie.

12   22  
Mike

Chris WM

Zitter er nog spelers is de pijplijn:)?

26   7  
Eastwood

Zijn spelers als Faupala en Prat die opgeteld nog niet eens aan 10 wedstrijden bij NAC komen een vermelding waard? Andries Noppert die schittert in de Kuip heeft wat mij betreft wel een alinea verdiend

32   5  
Nieuwe spionkop

Eastwood

Noppert heeft 6 wedstrijden voor ons gekeept…..

19   8  
Eastwood

@nieuwe spionkop

Daar heb je een punt inderdaad haha, scherp. Toch heeft hij vier jaar bij NAC gezeten en staat hij wat dichter bij de club voor m'n gevoel dan 'maar' zes potjes

19   61  
Bernard

Ik denk dat NAC=BREDA de potentie van de selectie ZWAAR OVERSCHAT.

De selectie is van het niveau onderkant KKD.......

ACTIE MANNEN. Nog een kleine 2 weken!

40   17  
Cees-2

NAC-Breda laat je niet afleiden door al die mensen die e.e.a. razendsnel willen zien gebeuren. We weten inmiddels, behalve die groep dan, wat het ons gaat brengen. Stippel op een gestage wijze je beleid uit, doordacht en bouw aan een goede groep mensen.

Wees immuum voor deze groep. Zij behoren tot de onderbuikgevoelens groep. Of pluk de dag-mensen. Gestaag de puzzel opbouwen. Waar je hopelijk al mee bezig bent. Anders sodemieter je razendsnel "opnieuw" in de afgrond. Ik hoop en verwacht dat "jullie" wel je lessen uit het verleden hebben getrokken.

Dus pak geen spelers, overhaast, of wat dan ook. Pak alleen wat in de lange termijn planning past.

20   5  
Ernie

Cees-2
Ik durf te beweren dat de meeste internep-
Supporters hier zelden tot nooit in het stadion zijn geweest. Of anders vrijwel de gehele wedstrijd met in iedere hand een glas bier, met hun rug naar het veld staan.
Ik kom al bijna 49 jaar bij Nac en het is zelden stabiel geweest.
Hopelijk doet de Bredase Kliek wat het moet doen. Eerst de juiste mensen aanstellen en de blik op de lange termijn. Dit kost tijd en ook geld. Dit is wat er nu eerst gaat gebeuren. De selectie is al meer aangepast dan ik had verwacht. Maar dit zal niet genoeg zijn om mee te doen voor de bovenste plekken.

7   54  
Dean

NAC- Top Oss 0-4

11   11  
Pietjebel

Deze week komt rienstra

38   5  
Voorwaarts

Voordat we elkaar weer eens lekker volwassen de tent uit schelden.
Het gele viaduct tussen breda en tilburg op de A58 wordt met de dag rood wit blauwer. Incl teksten met 2 K's en Breda er in.

Kunnen de "echte" supporters die alle tijd van de wereld hebben om op bsr te trollen zich daar niet op richten?

15   8  
Badeend

Ik was nog niet zover en probeerde ook erg lang om de rancuneuzen en de zwakzinnigen hier het hoofd te bieden en hun getrol tegenwicht te geven met - in mijn ogen - realisme, maar ik ben er nu ook wel klaar mee. De sfeer is hier compleet verziekt, het gaat in de comments zelden over voetbal en dubieuze figuren lijken ervan te genieten om onzinnige statements te repeteren om zo te trachten tweespalt te creëren onder de supporters van NAC. Verschrikkelijk jammer maar het maakt elke zinnige discussie overbodig - en elke zinnige comment dus nutteloos. Zelfs voorheen erg rationele mensen met zinnige commentaren, beginnen wartaal uit te slaan. Misschien ik ook wel.

Ik neem ook maar een tijdje afstand en ga gewoon in het stadion supporten met vrienden en een biertje. Zoals NAC bedoeld is. Succes met jullie mooie werk, BSR Crew, hopelijk brengt tijd ook raad.

5   12  
Cees-2

Dean: Kinderachtig zoiets. Mensen die niets inhoudelijks kunnen melden, doen dat! Het maakt helemaal niet veel uit wat de uitslag van NAC tegen TOP gaat worden. Maar dat laatste, "moet" je begrijpen?

Kijken of jij het snapt? Ik wacht je antwoord af. Als het serieus is, geef ik een reactie terug.

13   16  
Kopspion

@BSR
Net zoals steeds meer mensen erger ik me ook dood aan de (nep)NOAD’s, Fliegers en nog wat van die zeurpieten/zeikstralen die alleen maar constant bezig zijn om alles en iedereen binnen NAC onderuit te halen !

Ben bang als daar op zeer korte termijn door jullie niets aan gedaan kan worden de echte supporters steeds massaler wegblijven hier en het er niet beter op wordt……

Hoop oprecht dat het nu eens tijd wordt om schoon schip te maken

10   20  
Bredaaaa

Zolang het voetbal shit is zullen mensen klagen en trollen. Laten we hopen dat NAC met de 5e begroting van de kkd (volgens Blanco) een keer gaat presteren. Ik hoop echt dat er nog versterkingen bij zullen komen. Er zijn gewoon teveel jeugdspelers. Dan zal ook op deze site de rust terugkeren. Ik ben nooit voor de lokale gasten geweest. Imo hebben ze geen geld. Ik was voor de Amerikanen of een andere rijke investeerder. Zeker niet voor city. Dat ging mij te ver.

28   7  
Kees

Ook ik ga hier mee stoppen .
Dit wordt zinloos (ik ga met mijn kleinzoon gewoon naar het stadion en hoop nog vele jaren te genieten van onze club.)

10   7  
Rechtsback

Inderdaad zoals " vrouwke" hierboven stelt: gewoon geen reactie meer geven op figuren als noad 1976, dus ook geen duimpje omlaag (omhoog geeft ie ze zichzelf wel).
Dan gaat de lol er snel vanaf.

11   8  
Andre

Ben ook van plan om hier weg te gaan . Wat een loossers hier . Sfeer is compleet weg. Het was zo leuk. Ik keek elk uur. Nu alleen maar gezeik

12   9  
Rubenac

@Noad

Grote zuiger ben je, beter stop je gewoon met het verzieken van deze site.

Ook ik ben niet geliefd bij iedereen, maar jij zit hier doel bewust mensen te sarren!
En nog erger!! Je brengt de bsr in discrediet.

Bij deze geen vraag, maar een eis hiermee te stoppen!!!

Bvd

14   3  
Das Phantom (BSR)

@NOAD

Deze discussie hebben we al eens gehad toch? Heb je ook toen aangeboden gesprek aan te gaan maar wilde je niet?

Wil je bellen? Mailen? In de podcast? Live? Zeg het maar :)

4   9  
Cees-2

Dean: NAC tegen TOP. Mijn eerdere opmerking daarover kan een beetje simpel overkomen. NAC start met een nieuw proces. Men gaat werken naar een bepaald, hopelijk, succesvol einddoel! En dan wil/moet men dat continueren, bewaken,....enz. Men komt van behoorlijk diep, dus dat gaat een wat langer proces worden. Dat proces, visie, rode draad, lange termijn, dat is essentieel! Dat is waar het om gaat, dat is de essentie! Een duel tegen TOP staat daarvan in dienst. Bij verlies, pak je de handvaten daaruit, bij winst ook. Maar dat duel is slechts een tussenstation, niet meer! Allemaal nodig om je einddoel te bereiken. Het einddoel, staat daar ver boven. Daar gaat het om, alles wat je onderweg tegenkomt, slecht, matig en goed, ten behoeven van dat doel.

6   28  
Noad1976

@ cees-2 pappen en nat houden amateurisme einde jaar is er weer geld tekort er word gebouwd aan niets

@ das phantom reacties die kritisch zijn op nac is breda of Ton Lokhoff laten staan voor de supporters zelf te oordelen zolang ze aan de algemene moderator regels voldoen

12   0  
Fritske d'n Olifant

Cyriel Dessers is één van de weinige ex NAC'ers van wie ik hoop dat hij hier ooit terug keert. Wat een sympathieke gast is dat.

30   4  
Das Phantom (BSR)

@NOAD

Maar je bent nul inhoudelijk, je verziekt de sfeer voor 98% hier en maakt clubiconen uit voor dikke bamiballen.

Wij proberen dit platform te hosten een op een normale manier en jij maakt ons en andere supporters knap lastig. Haal je hier plezier uit?

1   3  
Nieuwe spionkop

@ Das Phantom

Weet zeker dat hij dat niet durft. Helemaal mee eens dat hij een keer aan moet schuiven in een podcast. Nou NOAD1976, niets houdt je nog tegen ik zou zeggen laat je zien en horen. Dat is wat je graag wilt, kun je als een man je verhaal doen.

Of toch liever dwangmatig om de 5 minuten hier kijken of er nog reacties zijn en dan zelf weer wat onnozels plaatsen. Zoals ik al zei, het is gewoon een verslaving van je. Probeer af te kicken voor het een probleem wordt.

6   31  
Noad1976

@ das phantom de clubiconen Pierre van Hooijdonk en waar we hierover praten Ton Lokhoff zijn zeker niet brandschoon.

Als spelers helden maar

1. Ton Lokhoff wilde ook met de Amerikanen in zee en met Vrolijk in zee voor alleen macht geen visie
2 . Ton Lokhoff vocht al met Steijn over beleid
3. Ton Lokhoff is al trainer ontslagen bij NAC niets voor niets
4. Ton Lokhoff komt alleen met wolfsburg onder 23 spelers en Hermman zwaar onder NAC niveau


Etc etc ook herhaal ik dat nac is breda niet genoeg kapitaal kracht heeft al het geld besteed aan overname. Er is geen geld voor verlies te dekken jaarlijks en zeker geen geld voor serieuze kwaliteitsinvesteringen. Zo promoveer je nooit BVO NAC onwaardig.

Is dit niet inhoudelijk? En ja wil dit wel toelichten hoor!

5   2  
NACMulty

NOAD, inmiddels is je punt duidelijk. We hebben je boodschap gehoord. Iedereen zal nu achter zijn oren krabben en kritisch kijken naar het aankomende proces, beloofd. Hopelijk heb je nu je doel bereikt, ik hoop het oprecht.

Ps ik weet dat mijn naam van een door Lokhoff gehaalde Wolfsburg u23 speler is.

10   2  
Wanny

NAC=breda is de enige club die het belang van NAC voorop stelt en daar zoveel miljoen voor wil betalen.

Als je iets anders wil had je mee kunnen bieden. Die kans is nu voorbij.

Vrijdag weer lekker naar het stadion om de jongens te steunen. Met vallen en opstaan zal het langzaam beter worden.

5   23  
Noad1976

@ wanny er waren andere partijen die hetzelfde boden en wel kapitaal hadden om niet alleen transfervrije spelers aan te trekken die elders zijn weggestuurd of niet meer nodig waren.

Het is toch van de gekke dat elke supporter hier kan verzinnen wie de volgende aanwinst van NAC zal zijn we is geen technisch beleid scouting data analyse niets??

9   17  
@NOAD

Heel die kliek uit Prinsenbeek mag wat mij betreft wegblijven uit Breda, dus wat dat betreft heb je dan wel weer een punt...

5   25  
Noad1976

@noad ja het verhaal Pa van Hooijdonk zijn adviesrol eerder zijn Feyenoord verleden zijn rol met Sidney en zijn grote vriendschap met Ton Lokhoff

Ze waren ooit voetbalhelden maar daarna hebben ze de club alleen maar ellende bezorgd. Ciftci en die verdediger Kumba nog wat dat doet me denken nu aan Herrman en Macnulty

6   2  
Ernie

Vrijdag weer de volgende thuiswedstrijd. Maakt me niet uit hoe, maar het worden 3 punten.

9   3  
Das Phantom (BSR)

@NOAD.

Nou mooi, maken we een keer een afspraak voor na de vakantie. Schuif je dan aan?

Verder kunnen wij denk ik moeilijk in de portemonnee kijken van de nieuwe eigenaren en hoop ik dat bijstorten niet nodig is.

Waarom geef je mensen niet de tijd en brand je ze op voorhand af?

5   20  
Noad1976

@ das Phantom is goed en helaas door ook jullie rol in het overname verhaal is ee geen tijd meer. Afgelopen seizoenen moest het al gebeuren. Als je nu kapitaal zou hebben dan zou je idd kunnen bouwen. Met deze “ aankopen “ en geen geld spreken over bouwen is supporters voor de gek houden.

11   2  
Das Phantom (BSR)

@NOAD.

Top, die staat. Kan eventueel ook maandag al als je wil?

4   18  
Noad1976

@ das phantom ik mail jullie en as maandag gaat me echt niet lukken met me werk.

7   1  
Das Phantom (BSR)

[email protected]bsiderats.nl!
Ik wacht rustig af.

19   8  
Rubenac

“Me werk”… hoogvliegertje hoor.
Dat jij een podium krijgt is al triest genoeg, maar ben wel benieuwd wie je bent.

4   27  
Noad1976

Deal! Heb wel wat voorwaarden ivm mijn veiligheid. Maar inhoudelijk ga ik graag het gesprek aan. Podcast is prima.

3   13  
Noad1976

@ rubenac dat bedoel ik dus

12   8  
Das Phantom (BSR)

Ik verzoek iedereen ook vriendelijk NOAD niet onjuist te bejegenen. Hij wil in gesprek. Lijkt mij een goed idee.

Ik hoor wel wat de voorwaarden zijn!

26   2  
Wanny

Die andere partijen zijn niet door de ballotage van one Wim gekomen. Of wilden ons als satellietclub.

We moeten gewoon dankbaar zijn dat er 5 idioten zijn die 7 miljoen van hun eigen bankrekeningen hebben gehaald zodat wij tweewekelijks onze club kunnen gaan bekijken. Met nadruk op Onze club en geen aanhangsel van een andere club.

Die gasten zien die miljoenen nooit meer terug. En het zijn ook geen peanuts voor hen.
Daar mag best waardering voor zijn.

Dat gezegd hebbende mag en moet er kritisch gekeken worden naar hun handelen. Maar om dat al na 1 week te gaan doen lijkt me wat vroeg.

5   7  
Ko

Hopelijk geeft Molenaar de spelers ook een CURSUS D O O R D E K K E N!

20   6  
PietP

Sodemieter lekker op met een gesprek met noad1976.
Loopt hier bewust de boel op te naaien, en dan zou je hem nog een podium willen geven ook.

23   3  
Ivo

Tegen Helmond was er voldoende NOAD, voetballend was het niet geweldig, maar het dus kan wel. Helmond hadden we ook kunnen verliezen, zeker, maar MVV hadden we ook kunnen winnen. De verschillen zijn klein en de scherpste ploeg wint in deze competitie. Net dat beetje extra inzet en slimheid.

Ik lees nog steeds een hoop aannames over NAC=Breda, er zou niet genoeg geld zijn, de mannen hebben net 7 miljoen afgetikt dus dat zal wel meevallen. Om nu weer allerlei paniekaankopen te doen of broodvoetballers als de Falkenburgs en de Rosheuvels te halen, nee dank u, daar wilden we net mee stoppen. Dat er naast die 7 miljoen niet een paar miljoen klaarligt voor nieuwe spelers, misschien is dat maar beter ook.

Met Bakker - Vet - van der Sande - Antonia - de Rooij in de basis staan we er stukken beter voor. Misschien nog 1 of 2 versterkingen als het lukt en in de winterstop ook. Rustig doorbouwen met een jonge groep waar groei in zit. En ook afscheid nemen van jongens die niet meer kunnen of willen, in sommige gevallen zal dat pas na dit seizoen zijn. Hier kan NAC=Breda ook niks aan doen. Die erfenis is er nou eenmaal en die jongens moeten wel gewoon betaald worden. Contracten afkopen moet je ook niet doen, tenzij het een super gunstig verhaal is. Laten we daar ook mee stoppen.

Commercieel en qua supporterszaken kan en moet er ook veel beter en liggen er zat kansen. Dat is een mooie taak voor de nieuwe AD. Onder Eisenga en vooral Manders is het helemaal ingestort. En de coronacrisis heeft er ook ingehakt. In dat opzicht vergeten mensen snel.

We hebben zo'n mooie club, met een flinke aanhang, in veel steden zijn ze jaloers op ons. Sportief en commercieel hebben we een inhaalslag te maken. Je kan 3 jaar afbraakbeleid niet rechttrekken in 2 maanden. Ik weet zeker dat er betere tijden aankomen. Geniet van het spelletje en de sfeer en af en toe verliezen hoort er bij, dat is al 110 jaar zo. De sfeer in het stadion is gelukkig heel anders dan online.

Hup NAC en vergeet niet: de reis is vaak mooier dan de bestemming. Hopelijk over spelen we over 2/3 seizoenen weer eredivisie, maar dan hebben we ook een hoop wedstrijden in die spannende en knotsgekke KKD gespeeld. Ik vind het een unieke competitie, die (behalve de Jong Teams) een heerlijke "Against Modern Football" vibe heeft. Allemaal veel succes en plezier vrijdag!

16   3  
Moppernac

Noad1976 komt echt niet om zijn zegje te doen in de podcast, Dan zou hij met een broek vol poep naar de studio komen en heb je ook ondertiteling nodig denk ik.

Nee Noad1976 is iemand die graag supporters op stang wilt jagen met zijn uitspraken en eigenlijk moet niemand daar op reageren en ook niet met de duimpjes want daar gaat het hem alleen om, om zo aandacht te krijgen.

13   2  
Baosje

" Deal! Heb wel wat voorwaarden ivm mijn veiligheid."

hahaha dan heb je geen dunk van jezelf...

we willen je enkel DOODZWIJGEN , pannekoek !! niet de nek omdraaien , al is die wens er bij sommigen zo nu en dan begrijpelijk wel


moet echt niet gekker worden...

@ BSR ...deze man komt niet naar de podcast , daar heeft jij de ballen niet voor ..want dan is hij openbaar geworden
12   4  
Rubenac

Deze twee jongens boven mij verwoorden precies wat ik bedoel.

Maandenlang terroriseren en dan ineens om “veiligheid “ gaan roepen.

Je bent jezelf gewoon al aan het indekken om straks niet te gaan.

We hebben daar hier in nl een woord voor:

Toetsenbord held.

Stop gewoon met je onzin, of verander je attitude en post normale dingen.

3   0  
Nonkel Frans

Dat Manu Garcia voor 3 mln verkocht is aan Thessaloniki was al eerder gemeld toch? De jongen ligt tot medio 2026 vast. Dan is hij 28 jr.
As zondag start in Griekenland de competitie.
Benieuwd hoe Manu zich daar gaat houden.

1   0  
BASH (BSR) @Nonkel

Manu hebben we inderdaad een paar weken terug behandeld. Volgens mij wordt de griekse competitie enkel online (streams) uitgezonden (plus echt hoogstaand is het niet)

Laat je ons ff weten of het de moeite waard is? :)

9   4  
Cees-2

IVO: Zoals jij het beschrijft, is het. Gewoon, doordacht, je niet van de wijs laten brengen, naar het einddoel. Stabiele Eredivisionist dat moet het "deze keer" gewoonweg gaan worden. Geld alleen is het niet altijd, een goede organisatie is zeker zo belangrijk. Zie o.a. Excelsior, Emmen, Heracles Almelo, toeval sinds Jan Smit daar weg is?, verder FSC, Sparta, RKC, ......enz.

Veel minder budget, hoeveel bewijzen moet je nog hebben, dat visie, verstand, rode draad, .....enz. ook urgent is. Wat er nu opgestart is, qua geld, kan ook op een verstandige wijze groter worden. Waarom niet, mogelijk sluiten meer ondernemers zich in de toekomst aan. Wel met de juiste visie. Dat is niet makkelijk, want hoe meer mensen, hoe groter de kans........? Maar bewijs maar dat jullie het wel kunnen.

Nogmaals, de juiste mensen!

0   0  
Bp

Fc Utrecht heeft Tim Gilissen aangesteld als nieuwe technisch manager. De voormalig technisch directeur van Heracles Almelo gaat zich bezighouden met de opleiding en het beloftenelftal. Daarmee hoopt de club zich verder te professionaliseren.

0   0  
Toontje Hoger

Ik zag Brandon Barker gister in Gent een wonderschoon doelpunt maken voor zijn cypriotische werkgever. Net als matavz zat hij het grootste gedeelte vd wedstrijd op de bank.

0   0  
Anna Collin

Mijn man verliet me voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem in een kwade spreuk had, Collin keerde zich van de ene op de andere dag tegen me zonder enige waarschuwing. Het gebeurde dit jaar, ik was wanhopig op zoek naar hem om terug te keren omdat we samen een leven hadden opgebouwd en het de harten van de kinderen zou breken. Ik heb elke website voor het casten van spreuken gebruikt die ik kon vinden zonder resultaten. Toen zag ik een bepaalde getuigenis over Dr. Ilekhojie en het gaf me echt hoop omdat het vergelijkbaar was met mijn geval. Ik nam contact met hem op en hij legde me alles uit over wat ik moest doen. Hij begon in juli met mij te werken en als resultaat van al zijn geweldige werk is Collin naar huis teruggekeerd, wat een droom is die uitkomt. Ik ben zo blij en bevoorrecht dat ik Dr Ilekhojie heb ontmoet. Dank je! neem alsjeblieft contact op met Dr Ilekhojie als je huwelijksproblemen hebt en wees gerust om hulp te krijgen WhatsApp op +2348147400259 of stuur hem een bericht via e-mail: [email protected]gmail.com

Laad alle berichten na dit bericht in