Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Weekoverzicht

Gerrit

Het is de dag na de podcast en dat betekent dat we een weekoverzicht presenteren met nieuws omtrent ex-NAC spelers of trainers. Deze week valt er genoeg te bespreken met onder andere Andries Noppert, Rogier Riera en Rai Vloet.

Noppert in voorselectie Oranje

Voor Andries Noppert zit alles even mee. Als jeugdproduct van SC Heerenveen is hij eindelijk eerste keeper bij zijn club. Hier doet hij het zo goed dat zijn prestaties hem een plekje in het team van de maand hebben bezorgd. Hier komt nog bij dat Noppert in de voorselectie van Oranje is opgenomen. Op vrijdag 16 september wordt de definitieve selectie bekendgemaakt. Voor de man uit Joure is het nog even afwachten of hij ook dat mag meemaken.

Roger Riera terug naar Spanje

Het avontuur in Andorra was van korte duur, maar Roger Riera kan weer aan de slag in eigen land. De verdediger heeft een contract getekend bij Hercules CF. Zo laat hij FC Andorra na één seizoen alweer achter zich en daalt Riera hiermee af naar het vierde niveau van Spanje.

Umar Sadiq heeft toch nog transfer te pakken

Het Nigeriaanse slangenmens heeft net voor het verstrijken van de transferdeadline toch nog een transfer kunnen maken. Umar Sadiq is de nieuwe spits van Real Sociedad. Hier is hij meteen goed binnengekomen want Sadiq scoorde bij zijn debuut. Hiermee behoedde hij zijn nieuwe ploeg voor een nederlaag. Sociedad speelde met 1-1 gelijk tegen Atletico Madrid.

Grad Damen naar ASWH

Grad Damen heeft het profvoetbal achter zich gelaten. De middenvelder gaat voetballen in Hendrik-Ido-Ambacht bij ASWH. Hier wordt hij teamgenoot van Wout Neelen en Brandon Robinson. Zo kent ASWH inmiddels drie ex-NACcers.

Vloet alweer weg uit Kazachstan

Rai Vloet heeft in Rusland een nieuwe club gevonden. Na slechts een half jaar verlaat hij Astana FK voor FC Ural. Bij de club uit Kazachstan heeft Vloet goed gepresteerd. In 17 wedstrijden lukte het hem op tot 7 goals en 2 assists te komen. FC Ural betaalt dan ook een transfersom van om en nabij een kwartmiljoen euro voor Vloet.

Nick Olij geeft assist bij goal Sparta

Het gebeurt niet vaak dat keepers direct betrokken zijn bij een doelpunt voor hun team, maar Nick Olij overkwam het zaterdag. De keeper nam een uittrap die heerlijk stuiterde voor Vito van Crooij. De aanvaller liet dan ook niet na om te scoren en zette zo zijn team op voorsprong. Daarnaast hield Olij wederom de nul en keepte hij zo een uitstekende wedstrijd tegen FC Volendam. 

Stipe Perica definitief naar Standard Luik

Stipe Perica is de nieuwe aanvaller van Standard Luik. Les Rouches hebben de Kroaat voor drie jaar aan zich verbonden. Afgelopen weekend kwam het echter nog niet van een debuut. De Kroaat zat nog niet bij de selectie. De eerste doelpuntenmaker ooit van de Conference League zal nog even moeten wachten op zijn eerste speelminuten.

Noël de Graauw scoort wereldgoal

Op de amateurvelden loopt een oud-NACcer geweldig te ballen. Noël de Graauw is op dit moment dé uitblinker van VV Baronie. Afgelopen weekend etaleerde hij dan ook zijn vorm door een corner die hij zelf nam uit de rebound te scoren in de kruising. Voor de liefhebber kan het doelpunt hier worden bekeken.

Bron:
B-Side Rats, VI, NOS, Hercules CF, Standard de Liège, ASWH, NU.nl, Frank Janssen Twitter
Volgend bericht
Van der Laan fluit Jong Ajax - NAC 12 reacties
8 Reacties
13   0  
Fan uit Zevenbergen

Maria en Nac zijn in goed overleg uit elkaar

13   0  
Fan uit Zevenbergen

Maria en Nac zijn in goed overleg uit elkaar

3   1  
Nonkel Frans

Noppert zojuist in De Bus bij ESPN bij Fresia en Milan.

7   10  
Tony93

Doodzonde dat die bloedhond van een Rai Vloet gewoon nog vrij kan ballen overal en zn zakken nog kan vullen.

Je mag het eigenlijk niet zeggen, maar ik hoop dat die jongen zn verdiende lesje nog wel krijgt in de vorm van een dronken Rus die hem op zn motorkap gestrekt legt.

Voor de rest van de nieuwtjes, leuk voor Andries en Nick dat het ze voor de wind gaat op dit moment.

4   2  
scheppioni

Mijn mening is ook, geen berichten over die loser vloet !
schande weer in ons nederland dit !

3   0  
ome cor

Vloet heeft iets gedaan wat nooit meer goed te maken is...op geen enkele manier.
Daar kunnen we allemaal van alles van vinden, maar de rechter beslist en als hij moet zitten is zijn carrière over.
Dat hij nu nog snel even geld probeert te verdienen voor hij mag genieten van het staatshotel vind ik niet zo gek

Maar alle moralisten hier zouden tot aan de uitspraak natuurlijk vrijwillig alvast opgesloten gaan zitten, hè ?

Slap gelul allemaal.
Die jongen heeft een onvergetelijke fout gemaakt en zal zijn straf echt niet ontlopen.

7   0  
Hup nac

Nac zoekt een 10 waarom haal je Noel de graauw niet, week in week uit is hij de uitblinker bij baronie, bvo ervaring bij nac en prof bij rkc geweest….. wat heb je te verliezen nac!!

Gewoon doen!!

Hup nac

5   0  
Hugo

Heb die de Graauw zien ballen bij Baronie. Goed spelinzicht, fenomenale traptechniek. Jammer dat NAC deze jongen er niet bij pakt.....

5   0  
Dyo

Idd Hugo, sta ook regelmatig te kijken bij Baronie, Noel die kun je er best bij hebben.

Laad alle berichten na dit bericht in