Wij gaan niet opzij

EX-NAC: Wegen Kenny van der Weg en Aalesund FK scheiden na twee maanden

Temminho

Het Noors avontuur van Kenny van der Weg, bij Aalesund FK, houdt na twee maanden alweer op. De verdediger, die in september clubloos overkwam, kan weer op zoek naar een nieuwe club.

Aalesunds FK is de vierde club waar Van der Weg heeft gespeeld sinds zijn vertrek bij NAC Breda in 2016. Zo speelde hij ook voor Hamilton Academical, KSV Roeselare en twee periodes bij Ross County. Van der Weg kwam geen minuut in actie bij de huidige koploper van de 1. divisjon, de op één na hoogste voetbaldivisie in Noorwegen. Eerder dit seizoen was Kenny op proef bij mvv dat hem uiteindelijk geen contract gaf. Het is dus maar de vraag of er nog clubs uit de KKD geintresseerd zullen zijn in de verdediger.

Bron:
B-Side Rats, VI
Vorig bericht
Cadeautip: Webshop NAC Museum 1 reactie
19 Reacties
100   22  
dbare

de eerste die roept dat wij hem moeten oppikken moet zijn seizoenskaart inleveren.

100   22  
dbare

de eerste die roept dat wij hem moeten oppikken moet zijn seizoenskaart inleveren.

24   13  
WillyG

@DBARE

Hahaha! Niet alleen de eerste, gewoon allemaal ;)

25   65  
Tuffie

Nemen die man en gauw

34   23  
Judge M.

Kenny is wat mij betreft nog steeds van harte welkom.

Op de B-Side that is.. ?

6   19  
Heksenketel

Lekkere scouting daar bij Aalesund FK. Het gerucht gaat dat Kenny binnen is gehaald op basis van bijgaand filmpje

https://www.youtube.com/watch?v=T54Bac_TsZQ

Kenny is trouwens van harte welkom. Prima speler voor de 3e helft, meteen in de basis!

6   31  
willem 4,5

Kenny is een goeie gast maar heeft bij NAC niets meer te zoeken, we zijn met een andere toekomst bezig met de club als een paar jaar geleden.

13   36  
ome cor

Na het lezen van dit topic was mijn eerste reactie (hetzij met een enorme grijns om m'n gezicht) HALEN !!!

Maar nee, ik heb Kenny altijd bewonderd om zijn inzet, want of je hem wel of niet goed vindt, NOAD heeft ie wel, we moeten hem niet terug willen halen als supporter van NAC.

Is hij minder dan Mashartje ? Nee dat wil ik nu ook niet per se beweren, maar Jethro is met 19 jaar een broekie die (door blessures) al ervaring mag op doen en nog kan groeien. Hij moet z'n plafond nog ontdekken.
Kenny is met z'n 28 jaar ook nog niet stokoud, ook redelijk ervaren op bepaald niveau, maar in mijn ogen geen materiaal voor ons doel: promotie naar de Eredivisie. Hij heeft zijn plafond al gevonden.

Ik gun Kenny een hele leuke club in de eerste divisie die niet de drang heeft om te promoveren, maar wel leuk op dit niveau wil ballen. Ik wed dat hij daar absoluut van waarde kan zijn.

Succes Kenny !

11   18  
Buurman

Oud NAC. Tweede of derde klasse amateurs lekker ballen in het weekend. En net als iedereen door de week gaan werken. Dat Kenny een gouwe gast is weten we.

12   36  
ome cor

Ik lees mijn bericht terug en onderstaande regel kun je op 2 manieren lezen:

we moeten hem niet terug willen halen als supporter van NAC.


We mogen hem best terughalen als supporter. Dat mag iedereen worden of zijn dus ook Kenny.
Maar ik bedoelde natuurlijk: dat moeten wij als supporter van NAC niet willen...hem als speler terughalen :-D

29   12  
Los Pollos Hermanos

Dat MVV hem niet goed genoeg vindt is voor mij echt wel een vorm van zelfoverschatting van de Maastrichtenaren. Kenny kan daar echt wel van toegevoegde waarde zijn.

Voor NAC is het niks meer. Hij is nog steeds beter dan Mashart, maar dat ben ik ook.

10   18  
Scheppioni

Toffe peer ! Had vorig seizoen zeker niet misstaan, wat klasse beter dan wat er toen stond ! De man met NOAD !

11   17  
Rubenac

Ben het zowaar eens met ome cor

3   24  
willem 4,5

Een aantal van ons moeten nog wennen aan een ander NAC dan in het niet zo eens 'verre verleden', wen er alvast maar aan!

6   15  
Tuffie

Tuurlijk moeten ze die niet terugnemen
Dat snapt toch iedereen sjonge sjonge

8   18  
willem 4,5

Deze site wordt ook meer en meer een site voor figuren die hun frustraties alleen kwijt kunnen door op alle berichten negatief te reageren waar het ook over gaat. Een oud speler succes wensen is voor velen ook al uit den boze. Onzin uitkramen dat is de modus!. Schrijven dat we aan het bouwen zijn aan een 'nieuw NAC mag ook al niet, neeeeeeeee, kampioen worden en vlug een bietje, droom lekker door heren!

5   11  
ome cor

@Willem 4,5
Volgens mij zijn er heel veel kruiken uitgerukt dus vervelen ze zich en komen ze hier lekker overal duimpjes omlaag geven.

Als het NACsupporters zijn die je een duimpje omlaag geven dan hebben ze je reactie in elk geval gelezen.

Dat iemand als RUBENAC het een keer met me eens is en dat openlijk durft uit te spreken zegt me meer dan 1000 duimpjes, ongeacht de richting waarin ze wijzen.

3   4  
The fly

Laten we nu gewoon eerlijk zijn. Er zijn in het huidige team van Brood zeer weinig spelers met dezelfde inzet dan Kenny. Zeker in lastige wedstrijden is dit vaak gewenst. Zeker niet beter dan monsalve, riera en noblejas. ik vind dat van anholt langzaam beter wordt. Daarachter kan Kenny zich prima meten met de rest.
dus niet echt een versterking op kwaliteit = niet halen. want dan kan je beter eigen jeugd laten bankzitten. neelen en hecke zijn prima daar voor.

Persoonlijk zal ik het wel leuk vinden als er een harde werker en een geschikte kerel er bij zou komen. Als kudimbana een contract kan krijgen, kan kenny dat ook.


3   2  
Robbie Rafello

Ik zou hem in iedergeval een mogelijk aanreiken om mee te trainen. Kan me nog een periode herrineren dat WIJ als NAC een mooie periode hebben ingezet door spelers " met een krasje" een kans te bieden. Kolka, Anthony, Jelle, Tamerus, ....... Allemaal zeker geen toppers, maar wel met de wil om te winnen en hun laatste kans grepen!
Jehtro is zeker nog niet het niveau KKD en met alle repect, maar over Robin heb ik ook mijn twijfels. Wat is er dan mis met een cultheld die voor NAC bereid is om net een beetje over de grens heen te gaan ? Kenny zal zelf ook wel snappen dat ie bij NAC aan het plafond zit. Maar spelers als Zwaanswijk zijn hier ook boven zich uit gestegen. Tis NAC he waar we het over hebben ! Niet een stabiele middenmotor in Ere

0   1  
Sjak

Eens met Robbie Rafello

Verder hou nou eens op met dat Mashart bashen, het is een jeugdspeler ie door blessures en een kleine selectie in het diepe gegooid is.
Die jongen kan niet zo goed verdedigen maar dat neem ik de technische staf kwalijk. Die moeten die jongen coachen!
Zijn basis techniek is vele malen beter dan KvdW kan het potentieel een veel betere speler worden.
Laat het geen Bayrammetje worden. Hier ook verguisd door de kenners en staat nu gewoon op het EK.

Laad alle berichten na dit bericht in