Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Oosterwijk vertrekt bij FC Twente

Da Pope

Ex-NAC'er Jari Oosterwijk vertrekt bij FC Twente. De spits en de club hebben overeenstemming bereikt over de ontbinding van het contract. Oosterwijk had nog een contract tot het einde van dit seizoen.

FC Twente hoopte Oosterwijk de afgelopen transferperiode te slijten, maar slaagde daar niet in. Er gingen (tamelijk wilde) geruchten dat Leeds United en Lazio Roma interesse hadden, maar tot een transfer kwam het niet. De 24-jarige spits kwam in Enschede niet meer voor in de plannen en mocht niet meer met het eerste meetrainen. Hij meldde zich daarop ziek. De afgelopen weken werd naar een oplossing gezocht. Met het ontbinden van het contract is die oplossing gevonden. 

Oosterwijk speelde in het seizoen 2016/2017 een half jaar op huurbasis in Breda. Onder Stijn Vreven wist de spits nauwelijks indruk te maken. Hij scoorde weliswaar bij zijn debuut, maar kreeg het daarna met de Belgische trainer aan de stok en werd disciplinair geschorst. Zijn inbreng bleef uiteindelijk beperkt tot drie basisplaatsen.

Bron:
B-Side Rats, FC Twente
Vorig bericht
Fotoalbum: Jong AZ-NAC (1-2) 10 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Ruud Brood na Jong AZ-NAC (1-2) 24 reacties
8 Reacties
22   0  
geelzwartwit

Hij meldde zich daarop ziek

Zegt genoeg

5   14  
ome cor

Die jongen paste niet bij NAC en helemaal niet bij Vreven.

Vorig jaar scoorde hij nog 8x voor Twente in de eerste divisie.
Dat onze vrienden van Hooijdonk en Stokkers daar elk maar maar eens overheen gaan. Dat is veel belangrijker dan deze Oosterwijk.

22   0  
geelzwartwit

Hij meldde zich daarop ziek

Zegt genoeg

7   1  
The Cosmic Gate

Wat een enorme kwal was/is dit zeg !
Ik neem aan dat dit einde prof carrière is voor hem

11   0  
Geel/Zwart

De persoon die er bij promotie voor koos om niet mee te gaan naar P5. Nu hij weer overbodig is bij zijn volgende club meldt hij zich ziek. Zegt genoeg over hem als persoon en professional. Bah, naar mannetje

5   2  
Arie

Wie? Dit artikel is weer teveel aandacht in iedet geval.
Besteed liever wat aandacht aan onze huurlingen bij Helmond.

4   1  
Los Pollos Hermanos

Het is toch te hopen dat een schitterende club als Leeds, waarvan ik hoop dat ze snel wederkeren in de premier league, niet dit stuk vuilnis binnen wilde halen? Wat een ongelooflijke kwal zeg. Wat zien clubs als Leeds en Lazio in godsnaam in deze notoire verzaker? Walgelijk figuur.

1   6  
Jan Bril

Niet teveel woorden aan vuil maken want anders biedt onzen Tom hem zo maar een contract aan.

1   0  
Lamington

Who gives a shit

Laad alle berichten na dit bericht in