Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Salmon naar Orlando Pirates

Da Pope

Het is niet echt nieuws, maar zo vaak krijgen we niet de kans over Glen Salmon te schrijven. Vandaar het volgende: Salmon heeft een nieuwe baan. De voormalig spits gaat de trainersstaf bij Orlando Pirates versterken.

Salmon werkte de afgelopen jaren als Head of Development bij het Bidvest Wits, een Zuid-Afrikaanse club waar ex-NAC'er Kees Kwakman ooit ook nog een blauwe maandag onder contract stond. Bij The Clever Boys werd zijn contract niet verlengd en dus zocht Salmon naar een nieuwe uitdaging.

Die uitdaging heeft Salmon gevonden bij Orlando Pirates. De voormalig Zuid-Afrikaans international gaat bij de topclub de reserves trainen. 

Bron:
B-Side Rats, The South African
Volgend bericht
Mounir en Arno in elftal van de week 38 reacties
10 Reacties
43   0  
J.ae

Dat stiftje tegen Feyenoord ?? en de rest natuurlijk..

23   0  
patrick van hamond

Glennie Glennie Glennie Salmon!

43   0  
J.ae

Dat stiftje tegen Feyenoord ?? en de rest natuurlijk..

12   0  
ZNDRT-FanaticZ

Nog steeds een van mijn all time favorite...
In zijn eerste periode al een prima spits, in zijn tweede periode misschien nog wel beter. Zal nooit vergeten dat hij naar Tilburg leek te vertrekken in de winterstop vanuit Grunn, maar uiteindelijk toch weer voor NAC koos toen wij ook interesse hadden. Eerste wedstrijd was w2-NAC en Glennie legde er gelijk eentje in het netje terwijl hij de hele wedstrijd werd uitgefloten door de kruikjes. Heerlijk!! Glennie Glennie Glennie Salmon!!!

5   0  
F7 Gekkelijke

De enige speler waar ik ooit n spandoek voor maakte! ???

8   0  
RV

Mooie periode toen en wat kon het stadion toen tekeer gaan (kan nog steeds hoor), niet alleen naar het team maar ook met het toezingen van de spelers persoonlijk. Die spelers als Salmon verdienden dat ook, die wilde graag voor NAC spelen. Gelukkig hebben we er daar nu ook een stuk meer van in het team dan vorig jaar.

Een tijd met ook van die heerlijke traditionele Engelse songs. And we made a great decision, we're gonna win today!

Sfeer is nu prima maar er zijn van die oude songs die er wat mij betreft wel weer in mogen komen, we gaan eens proberen vrijdag :)

3   0  
The Cosmic Gate

Een woord voor deze man : HELD !!

2   1  
Cambridge

Salmon, van toen er nog veel uitstekende voetballers bij NAC speelden. Cristiano, Sergio, Schreuder, Stewart: mooie tijden waren dat.

8   1  
Michel

@RV

Die oude songs zijn voor mij NAC, alle carnavalstroep kan ik niet uitstaan...

2   0  
Rat uit Rijen

Cristiano en Sergio kunnen mijn rug op! Die verkasten op schaamteloze wijze naar Roda, na alle tijd en moeite die ons NAC in ze had gestoken. Kan die mannetjes echt niet uitstaan...

On topic: Glennie Salmon is idd een held en speelde in een periode bij ons NAC waar ik met buitengewoon veel plezier op terugkijk!

1   0  
Scheppioni

Prima spits en een geweldige gast met een NAC hart !??

Laad alle berichten na dit bericht in