Overal waar we komen

Mounir en Arno in elftal van de week

Benn076

Mounir el Allouchi en Arno Verschueren zijn deze week opgenomen in het elftal van de week van Voetbalzone. Voetbalzone is vanaf dit seizoen mediapartner van de Eerste Divisie en baseert het elftal van de week op statistieken van Opta.

Mounir en Arno speelden beide een prima wedstrijd tegen Helmond Sport volgens de statistieken van opta. Onze tegenstander van aanstaande vrijdag levert één speler in het elftal van afgelopen weekend, centrale verdediger Erik Schouten. 

Bron:
B-Side Rats, Voetbalzone
Vorig bericht
BSRetro: 2009, een zomer-NAC-droom (X) 10 reacties
Volgend bericht
Ex-NAC: Salmon naar Orlando Pirates 10 reacties
Terug naar overzicht
38 Reacties
113    
Uit je Naaht

Als ik me niet vergis trekt El Allouchi over twee wedstrijden voor de honderdste keer een NAC-shirt aan. Dan ben je een NACcer. Soms speelt hij goed, soms slecht, maar voor een NACcer juich ik altijd.

45    
Michel

Mooi voor onze Mounir en Arno 👍 Doordoen op deze manier heren!

111    
willem 4,5

Dit bericht zal voor alle criticasters als een bom inslaan die El A. week in week uit de grond in boren. Goed gedaan Monir, ik ben in ieder geval trots op je! Ik hoop dat je bijtekent als je contract afloopt.

27    
sten van der made

ze waren de beste van t veld dus verdiend!

66    
Tombola Breda

Knap gedaan van deze heren.

Overigens zag ik dat Robert Mühren afgelopen vrijdag is uitgeroepen als Man Of The Mach bij Cambuur. Inclusief foto met bos bloemen. Mijn maag draaide ervan om....

29    
Judge M.

Dat komt redelijk overeen met de uitkomst van onze MotM verkiezing hier. Blijkbaar zijn de stille kenners hier in een grote meerderheid t.o.v. de chronische Mounir-bashers..

-61    
van Flieger

Allouchi was tegen Helmond goed bezig.

Hij heeft de afgelopen jaren aangetoond dat de eredivisie een niveautje te hoog is voor hem. Hij was mede schuldig aan de degradatie. Bij een eventuele promotie dient er dan ook afscheid van hem te worden genomen.

7    
Ivo

Ik vind ook dat Mounir een hele goede wedstrijd speelde tegen Helmond.

Maar Helmond Sport zit heel erg ver van het eredivisieniveau af, en daarom vind ik het wat flauw om alle criticasters van vorig seizoen meteen op een hoop te vegen.

Nogmaals, we gaan nog hele andere wedstrijden krijgen, waarin voor iedere bal geknokt moet gaan worden. Waarin iedereen 90 minuten scherp moet blijven. Dan gaan we zien wie er boven komen drijven en wie er te kort schieten. En dat geldt uiteraard voor alle spelers, niet alleen voor Mounir.

113    
Uit je Naaht

Als ik me niet vergis trekt El Allouchi over twee wedstrijden voor de honderdste keer een NAC-shirt aan. Dan ben je een NACcer. Soms speelt hij goed, soms slecht, maar voor een NACcer juich ik altijd.

26    
geelzwartwit

Nooit opgeven...
Mounir was destijds bij Helmond 1 van de weinig lichtpunten.
Is altijd blijven knokken en sowieso NAC trouw gebleven. Nu heeft hij andere spelers om zich heen dan vorig seizoen en hopelijk is zijn vorm van afgelopen wedstrijd blijvend.
Sommige dingen hebben tijd en andere medespelers nodig.

26 JULI 2016
VERTREK EL ALLOUCHI AANSTAANDE

De kans is heel groot dat Mounir el Allouchi op korte termijn alsnog vertrekt. De middenvelder kan blijven, maar Marinus Dijkhuizen heeft nogmaals benadrukt dat hij niet in zijn plannen voorkomt. 'Mounir heeft anderhalf jaar bij Helmond Sport bijna alles gespeeld. Hij is de fase voorbij dat hij bij NAC in de beloften kan spelen. Het is een goede voetballer, maar voor de basiself kies ik andere mensen.'

In die 1,5 jaar heeft hij het zo verdienstelijk gedaan dat er sprake van concrete interesse was uit de juup league en turkije. El Allouchi wilde eerst zijn kansen bij NAC verkennen. Een nieuwe club vinden zal vermoedelijk niet heel lang hoeven duren.

-13    
Johan Kampman

@Willem 4,5
Ik ben heel blij dat Mounir eens een goede pot gespeeld heeft. Ging vorig seizoen voorop in de malaise en ik denk echt dat de KKD zijn plafond is.

22    
Cees

Van Flieger,

Dat Allouchi afgelopen seizoen medeschuldig was aan degradatie is een compleet open deur intrappen. Dat waren ze haast allemaal! Maar om nu zonder onderbouwing te stellen dat hij tekort komt voor de Eredivisie. Ik denk als het complete plaatje afgelopen seizoen beter had geklopt, dat ook Allouchi beter had gefunctioneerd. Hij heeft bepaalde minpunten, zeker, maar als hij in een team speelt waarin de totale balans klopt, dan weet ik het zonet nog niet wat betreft Eredivisie. Overigens is dat van toepassing op de meeste spelers.

Geef eens expliciet aan, waarom dat bij hem niet zou kunnen.

12    
Amarilla Negra

Waarom zou dit bij de criticasters ‘als een bom inslaan’ en zou Mounir nu ineens Eredivisie aankunnen?

Op basis van 1 goede wedstrijd tegen de nummer 20 van vorig jaar die dit jaar minstens zo slecht zijn?

Ik vind het ook onzin om Mounir als persoon de grond in te trappen, want hij heeft zich nooit negatief over de club/supporters uitgelaten.

Maar ik vind dat je best mag zeggen dat hij er in 2 jaar Eredivisie weinig van gebakken heeft. In 61 Eredivisiewedstrijden (grotendeels vanaf linksbuiten) tot 3 goals komen en een handjevol assists is erg weinig. Tel daar bij op dat hij door zijn veldspel en handelingssnelheid ook een zwakke schakel was.

Ik hoop van harte dat hij het goed blijft doen, maar om op basis van 1 goede wedstrijd (want tegen Dordrecht was hij 1 van de minste op het veld) de hemel in te prijzen gaat mij te ver.

16    
Am

Zeer terecht!
Al doe je het altijd met 11 man.
Ik vond Verschueren de beste man. Door het vele vuile werk laat hij anderen beter spelen!

42    
Vamos NAC

Wat een gelul dat de KKD het plafond van Mounir is. Alles is afhankelijk van het systeem waar je in speelt en in hoeverre je team in balans is. Vorig seizoen was natuurlijk ook van Mounir niet goed, maar het seizoen daarvoor speelden we ons gewoon veilig terwijl we bij lange na niet het aantal punten hadden waar we op basis van het vertoonde veldspel recht op hadden. En daar had Mounir ook zijn aandeel in. Weliswaar met Manu aan zijn zijde, maar dat werkt dan omdat spelers complementair zijn aan elkaar, elkaar goed aanvullen. En in dat opzicht denk ik dat Mounir zich met de juiste trainer en spelers (Dogan!) om zich heen prima kan handhaven bij NAC, in de eredivisie.
En Flieger, dat jij zo'n speler dan kennelijk na (tegen die tijd) ruim honderd wedstrijden voor onze club gewoon keihard de deur wenst te wijzen, druist tegen alle principes in waar wij als NAC voor zouden moeten staan, als hardwerkende, sympathieke en loyale volksclub met dito aanhang. Nota bene nadat hij wellicht aan twee promoties en een knappe handhaving heeft bijgedragen. In het geval van Mounir vergeef ik hem het vorige seizoen dan graag. Hij heeft meer voor NAC betekend dan jij hebt gedaan (en waarschijnlijk ooit zal doen).

36    
Peerke

Dat is vreemd. Van Flieger heeft het over een eventuel promotie. Daar was deze selectie toch volstrekt onbekwaam voor?

38    
since1912

Een vriend van me die supporter is van een andere club uit het land vroeg me laatst wie er op dit moment nou een échte NACcer is in het huidige elftal. Doodgegooid door mijn termen als NOAD en 'eigen jongens' was dit natuurlijk een terechte vraag na de leegloop van afgelopen zomer.

Maar eerlijk gezegd is er maar 1 speler die ik op dit moment als échte NACcer kan bestempelen in het elftal, en dat is de alom bekritiseerde Mounir El Allouchi. Wat heeft die man eigenlijk al meegemaakt bij onze club, zonder ooit één wanklank te laten horen. Weggestuurd naar Helmond, terug geknokt naar de basiself van NAC, gedegradeerd, afgemaakt door de eigen achterban...

Wat mij betreft hét NAC icoon van de huidige basiself. En we weten allemaal dat je daarvoor geen geniale voetballer hoeft te zijn. Maar het zou ons sieren om eens wat meer waardering op te brengen voor die dingen die wij zogenaamd belangrijk vinden.

32    
Die ne gast

@Since1912
Zeker waar, maar als Verschueren inderdaad dit seizoen bij NAC gaat afmaken, heeft hij wat mij betreft ook laten zien een ‘NAC-hart’ te hebben.

-18    
jvt

Ja hoor, omdat je goede spelers om je heen hebt kun je zelf beter voetballen of omdat het een niveautje lager is idem. Overignes was Helmond de eerste helft drie niveautjes lager.

Dat zegt dan toch alles over zijn kwaliteit. Geen sterkhouder, man die de boel mee opzweept en die linkerrijtje ere aan kan. Was geen interesse van ereclubs dit jaar? Misschien komt dat nu? Verder prima gozer. Zeker dagelijks laten oefenen op corners, ipv die op heuphoogte. Iedereen zag dat zijn twee corners laag waren, en nam 0,0 gevaar hadden terwijl je lange kerels voorin hebt staan. Onbegrijpelijk.

16    
henk

Volgens een groot aantal 'kenners' op deze site zou El Allouchi, en volgens sommigen ook Verschueren, niet goed genoeg zijn om met NAC goed te te kunnen presteren in de eerste divisie. Het middenveld zou zogenaamd de zwakste linie zijn. In de realiteit is het middenveld onze sterkste linie en dat komt o.a. door bovenstaande mannen.

13    
Scheppioni

Credits wie credits toekomt, maar nu ook graag wedstrijden waar het omgaat zoals bv vrijdag a.s. !!

5    
Henri

Toch raar dat er nog forumleden zijn die in deze nep Flieger trappen. Wel vervelend trouwens onder andermans naam posten.

-14    
van Flieger

1 acceptabel potje van Allouchi tegen Helmond wordt nu aangegrepen om critici en onafhankelijke NACmensen er weer flink online van langs te geven.

Want de meest schandalige degradatie uit de geschiedenis van ons NAC heeft er blijkbaar stevig ingehakt. Van Flieg onthulde al eerder dat zij ieder mini ding zullen aangrijpen om hun gram te geven en hun ongenoegen te uiten. Laat heel duidelijk zijn dat de degradatie de schuld is van van Aalst en co. Met hun waardeloze aannamebeleid met als dieptepunten Gielen, van Mierlo, Goetzee en Smulders.

De budgethalveerders verlangen polonaise.

2    
Peer

Mounir is echt wel NAC-waardig. Met het hard op de goede plaats.
Mounir je mag best wat egoïstischer voetballen soms. Ga wat vaker alleen door en maak zelf af, kun je best.
En onze Arno alweer aan zijn 4e seizoen bezig. Prima toch, bam

10    
Cees

Van Flieger,

Wat jij verstaat onder er flink van langs krijgen, begrijp ik totaal niet “deze” keer. Ik vraag aan jou, geef een expliciet aan waarom juist de voetballer Allouchi niet in de Eredivisie zou kunnen spelen?
Als je iets vraagt, niet in jouw straatje schijnbaar, dan is het plots muisstil. Ontbreekt bij jou daarover mogelijk de voetbalkennis? Onderbouw nou eens wat je suggereert over Allouchi.

0    
sjef de gevulde koek

Ik heb hier laatste een stuk geplaatst over wat er vorig jaar heeft plaatsgevonden. Heel erg en blij dat iedereen die er debet aan was is opgeflikkerd. El Allouchi is weer opgeleefd en dat heeft maar 1 rede dat gasten als kasteneer en kali niet meer in het geel/zwart spelen.

-8    
Henkie

Allouchi:
2 jaar eredivisie: 3 goals.
2 wedstrijden kkd: 2 goals.

Natuurlijk ligt dat aan het niveau en kan hij de eredivisie niet aan. Statistieken zijn nog slechter dan die van korte.

We zijn 14e geworden met spelers als angelino, garcia, mari, ambrose, sadiq.

Hoe komt dat?
- Omdat de rest (verschueren, allouchi, koch, sporkslede, korte) inderdaad van kkd-niveau zijn.

Dat bleek het jaar erna ook. Degradatie volgde!

Alleen een onbenul denkt dat het toevallig is dat muhren, korte, allouchi en verschueren opeens allemaal toevallig tegelijk weer “opleven” nu ze een niveautje lager spelen.

Maar we winnen nu van de nummer 20 van de kkd. Dat betekent dat bovengenoemde mannen dan toch wel van eredivisieniveau zijn? Terwijl ze al 2 jaar op rij in de eredivisie hebben aangetoond dat niét te zijn? Hou toch op..

8    
Maarten

Ik sta er niet van te kijken dat Arno nog een transfer maakt aankomende dagen.

1    
geelzwartwit

Ik zou het fijn vinden als de echte Van Flieger zich weer komt melden en dan het liefst onder een nieuwe naam.

Liever een kritische Van Flieger dan een copycat

2    
Am

Maarten
Je zou weleens gelijk kunnen hebben. Heeft zeker eredivisie nivo en op meerdere posities inzetbaar. Ik hoop het niet want dat zou echt een aderlating zijn.

2    
Naar boven heeft voorrang

Off topic: zojuist mail gehad van onze Volendamse vrienden dat alle online aangeschafte tickets voor volgende week zijn geannuleerd. Woon in Utrecht en heb online kaarten voor het thuisvak gekocht, maar dit zou onder een foutief adres zijn. Mooi kut.

"Uit onze gegevens is gebleken dat er online kaarten zijn gekocht waarbij onjuiste adresgegevens zijn vermeld.
Omdat de wedstrijd FC Volendam- NAC een risicowedstrijd is, zijn er extra maatregelen genomen om de veiligheid van onze supporters zo goed mogelijk te waarborgen.
Wij hebben daarom in overleg met politie, gemeente en onze veiligheidscoördinator het besluit moeten nemen, om alle online verkochte kaarten te annuleren."

4    
DunErwt

Gezien de wedstrijd geheel terecht!

3    
Ratjeduneerste

Heel mooi en verdiend ook!!

Off: Bart Verbruggen weer in de voorselectie van Oranje o18. Snel een contract geven zou ik zeggen voordat een van de grote jongens hem ook weer voor niks weghaalt...

-3    
ome cor

Zoals ene JC zou zeggen indien hij zich nog onder de levenden zou scharen: da's logisch !

0    
Lamington

First name basis nog wel

-2    
Lamington

Amarilla Negra geeft de beste samenvatting van iedereen hier. Eenieder die dat ontkent is te negatief of veel te rooskleurig.

0    
Badeend

Weer iemand die pretendeert voetbalverstand te hebben en dan Sadiq als een van de sterkhouders opvoert. Dan snap je er weinig van en snap ik heel goed dat je spelers als El Allouchi en Verschueren onderwaardeert.

-1    
Jan Bril

Dat de selectie van vorig seizoen een aantal verziekende geesten telde is wel duidelijk geworden en een van hen is nog steeds niet weg. Hij heeft ons het leven zuur gemaakt en verdient een heel zuur leven zo lang hij niet optieft. Het bewijst dat Smulders geen oog had voor mentaliteit en ook niet besefte dat NAC een paar positief ingestelde leiders nodig heeft die de anderen op sleeptouw nemen als dat nodig is.

Maar ik ben er ook niet van overtuigd dat den Tom dat wel begrijpt. In de komende wedstrijden krijgen we een beter beeld bij de verhoudingen binnen het elftal. Hoop dat Mounir na zijn goede wedstrijd nu niet gaat denken dat hij die leider is. Dat is hij niet en als hij dat toch probeert speelt hij zijn slechtste wedstrijden.

0    
Ojee

Sjezus van Flieger, je begint jezelf te persifleren. En je bent van jezelf al zo'n persiflage op een criticaster

Laad alle berichten na dit bericht in