Wij gaan niet opzij

FC Saburtalo kondigt morgen nieuwe transfers aan

Benn076

President Tariel Khechikashvili en Chief Executive Officer Kakha Kashia van FC Saburtalo kondigen morgen nieuwe transfers en plannen voor de toekomst aan tijdens een meeting om 12:00 uur in het Beaumonde Garden Hotel. Waar gaat dit over, horen we je denken. Nou, FC Saburtalo is de club in Tbilisi (Georgië) waar Jurich Carolina momenteel stage loopt.

Carolina komt niet geheel toevallig van dezelfde spelersmakelaar als waar ook de gisteren door Saburtalo gepresenteerde Julius Bliek zijn belangen laat behartigen. Bliek kwam tot voor kort nog uit voor Go Ahead Eagles en speelde tegen Jong PSV voor het laatst voor die club.

FC Saburtalo is deze winter flink aan het shoppen in Nederland. Ook de in Breda geboren 24-jarige rechtsbuiten Jeroen Lumu maakte onlangs de overstap naar Tbilisi. Voor de aanvaller uit de jeugd van PCP en ex-jeugdinternational is Saburtalo alweer zijn tiende profclub. 

Als Carolina deel uitmaakt van de plannen van Khechikashvili en Kashia, horen we het ongetwijfeld morgenmiddag. 

Bron:
B-Side Rats, Saburtalo
Vorig bericht
NAC staat op één 6 reacties
Terug naar overzicht
21 Reacties
37   7  
Ouwe Spionkop

Hahaha FC SABURTALO dat had Carolina niet gedacht toen hij bij NAC tekende vermoed ik zo.
Nou ja dat scheelt toch weer 3000 euro per maand en wat Jumbo maaltijden.
Nu worden we kampioen!

5   0  
Marti

Levert ook alleen maar salarisverlichting op , daar zullen we het de eerste twee seizoenen mee moeten doen,

37   7  
Ouwe Spionkop

Hahaha FC SABURTALO dat had Carolina niet gedacht toen hij bij NAC tekende vermoed ik zo.
Nou ja dat scheelt toch weer 3000 euro per maand en wat Jumbo maaltijden.
Nu worden we kampioen!

20   13  
Baosje

zij wel.....

wij worden hier nog steeds aan het lijntje gehouden....

nog steeds geen trainer , ...waar blijft de aankondiging van Hyballa ?
nog steeds geen nieuwe versterkingen... waar blijft de spelverdeler en afmakende spits ?

stilstand is achteruitgang...
NAC is nog steeds als aan een dood paard trekken , dat gaat je niet lukken

opperprutsers !

2   5  
Pizzabakker

Nou, de contacten zijn alvast gelegd. Weer een uitbreiding van ons immense netwerk! Mochten de aandeelhouders op een gegeven moment van onze AD en TD af willen, dan kunnen ze hun taken altijd nog laten overnemen door Khechikashvili en Kashia. Mits hun morgen aan te kondigen plannen voor de toekomst zijn vruchten afwerpen natuurlijk.

9   2  
DunErwt

De voetbalwereld houd zijn adem in wat voor nieuws zou dit zijn.

13   2  
Wanny

Het levert niet veel op, maar deze speler is TVDA ook maar gewoon in de maag gesplitst. Oud zeer waar je moeilijk vanaf komt. Dus prima als dit doorgaat, want is alleen maar ballast.

14   12  
Los Pollos Hermanos

Het duurt allemaal véél te lang bij ons. Het zou mij niets verbazen dat ook Hyballa niet de nieuwe trainer wordt van NAC. Helemaal niet erg, want deze gast voegt niets toe. Laat Willem toch gewoon het seizoen afmaken, minimaal! Zet er een Stroman naast en Willem kan ervoor gaan. En geef hem nu eens de kans, minstens 12 maanden i.p.v. al die voetbalgenieën hier die alles na 4 wedstrijden weer beter zien. Lachwekkend om te zien iedere keer.

3   1  
Theoden King

Opgeruimd staat netjes. Deze mag toch ook wel in het rijtje Opmerkelijke Miskopen.

10   1  
geelzwartwit

En zo zijn we ondertussen al heel wat jaartjes bezig met het wegdoen van spelers zodat het salariskosten scheelt. Ik lees sinds 2014 vooral dat NAC spelers en trainers wegdoet om de salariskosten te beperken, dat er spelers rondlopen die op de tribune zitten of zelfs niet bij jong NAC meedoen, dat spelers verhuurd worden en NAC een deel van het salaris doorbetaald.

De verhouding tussen inkomsten uit transfers en kosten aan afkoopsommen en doorbetalingen moet echt wel enorm scheef zijn. Hoeveel geld zou er in 6 jaar tijd door het putje gegaan zijn? Wow dit moet echt bizar veel zijn.

En na zoveel flaters kun je toch echt niet anders stellen dat het op sportief vlak helemaal verkeerd zit bij NAC? Okay Okay... op het commerciële vlak worden ook geen echte stappen gemaakt (begrotingstekort van 1 miljoen) maar sportief gezien...? In een voetbalwereld waar clubs (en dat is ook het beleid van NAC) zich richten op het creëren van transferwaarde. Creëert NAC met haar spelers juist extra kostenposten. Het is echt te bizar voor woorden.
Het moet haast wel een hobby van de aandeelhouders zijn want waarom voer je anders al jaren een beleid wat niet strookt met hoe het wel werkt?


Remember 2014..
Hoewel Alex Schalk (22) dit seizoen onder contract staat bij Go Ahead Eagles, wordt hij nog altijd deels betaald door zijn vroegere werkgever NAC Breda.

Dit bevestigen bronnen bij de Deventer club. De spits was onder de onlangs ontslagen trainer Nebojsa Gudelj op een zijspoor beland in Breda. Technisch directeur Graeme Rutjes liet hem daarop ondanks een doorlopend contract tot 2015 transfervrij vertrekken naar de concurrent uit Deventer. Rutjes maakte daarbij de afspraak dat hij een deel van het salaris van Schalk zou doorbetalen. Naar verluidt gaat het om een totaalbedrag van vijftigduizend euro.

7   4  
Ratjeduneerste

Normaal gesproken worden bij NAC overhaaste beslissingen gemaakt en zit iedereen te zeiken, nu wordt er een keer door een proces gelopen en zit iedereen nog te zeiken.
Het kan gewoon nooit goed zijn. Ik ben blij dat NAC niet gelijk na het ontslag van Brood een of andere pannenkoek uit de hoed heeft getoverd, maar zorgvuldig te werk gaat.

Ohja, en aan de mensen die zeiken over nieuwe spelers ook nog iets: ER IS GEEN GELD!
De RvC houdt de hand op de knip en ook de aandeelhouders zijn weer nergens te bekennen. Er moeten spelers vertrekken (die niemand wil) en die dankzij onvermogen van diezelfde aandeelhouders zijn gekomen.

6   2  
The Cosmic Gate

Ik heb maar een vrije dag aangevraagd voor morgen , ik kan niet wachten vd spanning

6   1  
Sanseveria

Het Beaumonde Garden Hotel. Klinkt heel wat.

Nou, ik had daar in mijn badkamer dus gewoon schimmel onder de kitnaad van mijn bad zitten hè!

0   1  
sjef de gevulde koek

Toch mooie dat onze jonge talenten na allerlei topclubs uitstromen man man

3   1  
Ivo

Smulders strooide met contracten alsof hij Sinterklaas was. Carolina kwam van (jong) PSV maar bleek niet uit het juiste jout gesneden. Zakte sportief snel door het ijs maar bleek ook niet de goede mentaliteit te hebben om omhoog te krabbelen. Zoals veel spelers die Smulders haalde. De Rosheuvels en Kastaneers, de Kali's en de van Leers. Mooiboys en vedettes die dachten dat ze meer waren dan de rest.

Moeilijke jongens allemaal, volgens mij was er bij Carolina ook nog gedoe met zaakwaarnemers. Kiest nu dan toch maar eieren voor zijn geld anders is het einde carrière.

Gaat dit NAC nou zoveel opleveren? Stel dat zo'n Carolina 4000 p.m. inclusief bijkomende kosten kost. Dan heb je het over 50K per jaar. Meer zullen we er toch niet voor betaald hebben. Toch? Of moeten we dankzij Sinterklaas Smulders aan het dubbele denken?

1   1  
Cool Hand

Betaald voetballer zijn is een droom voor velen. In de praktijk echter... zie Carolina, Loshi, de gasten bij Helmond Sport, Reuvers etc.

4   1  
Dutchbird

Carolina één goede wedstrijd zien spelen bij NAC. In Breda tegen PSV speelde hij Lozano compleet uit de wedstrijd. Sindsdien was het dramatisch wat hij liet zien. Onverklaarbaar.

0   3  
Diep Holland

Het was voor het weekend nieuws !!!

‘ naderende komst’ nieuwe trainer ,

Is er iemand op de hoogte

‘ de naderende komst ‘ , mocht dat inhouden aan elkaar snuffelen ?

Een proeftraining . Bijvoorbeeld .
1 met de nieuwe
1 met Weys
1 met beide

Weten jullie het.

Het was om een doorgedrukte beslissing te voorkomen ?

En , nu dan ook nog die niet bekende, ook ‘ snuffelen ?

Enig idee?

3   0  
Henri

Loshi is inmiddels ook al weer vertrokken bij TEC. En op dit forum maar mensen roepen dat hij zeker een contract moet hebben.

1   0  
Snakie

Doe maar ruilen met een georgische speler dan, zo'n beetje van het niveau Arveladze in the good old days :-)

0   1  
Diep Holland

Hyballa

‘ naderende komst , of
naderend afhaken ?

Wie is de mogelijke derde
onzichtbare
met wie de gesprekken in een nagenoeg afrondend stadium verkeren?

Weys weet het. NAC weet het . Hoe moet je het weyze weten dat Weys heet en NAC weet, verpakken in een aannemelijk vertoon? De antwoorden liggen besloten in de ontmoeting en met Excelsior en AZ.

Nu ja, aan stilte is immer slechts het alom gissen gelaten.

0   0  
Maikolg

En?

Laad alle berichten na dit bericht in