Wij gaan niet opzij

Skender Loshi maakt transfer naar KF Feronikeli

Thiestemberg

Skender Loshi is na een paar maandjes alweer vertrokken bij Tweede Divisionist TEC. Hij maakt een transfer naar Kosovo, het land van zijn roots. KF Feronikeli wordt zijn nieuwe club.

Skender Loshi doorliep bij NAC bijna alle jeugdelftallen en was een grote belofte. Toch lukte het hem niet om definitief door te breken bij de hoofdmacht. Deze zomer mocht hij vertrekken bij NAC waarna hij terecht kwam bij TEC. TEC heeft dus niet lang van Loshi kunnen genieten.

Bij KF Feronikeli komt Skender in het team terecht bij zijn kleine broertje Simon. Die afgelopen zomer vanuit de jeugd van Feyenoord de overstap naar Kosovo maakte.

Bron:
B-side Rats
Volgend bericht
Update kaartverkoop AZ - NAC 12 reacties
10 Reacties
48   19  
Pizzabakker

Wel schandalig dat zo'n jongen van de club geen schijn van kans heeft gekregen, terwijl zo'n Kudimbana het hier een half jaar mocht proberen!
Had dan Skender deze kans geboden. Als het vervolgens op niets was uitgelopen had iedereen daar vrede mee gehad.

8   4  
Yellow arme vak f4

Zonde dat hij nooit is geworden wat hij zou moeten worden .

Zou onze TD weten dat de 31e alweer heel erg dichtbij is gekomen ?

3   9  
Marti

Dus geen Opleidingsvergoeding Voor Skender ,jammer weer naast het potje gepist !

48   19  
Pizzabakker

Wel schandalig dat zo'n jongen van de club geen schijn van kans heeft gekregen, terwijl zo'n Kudimbana het hier een half jaar mocht proberen!
Had dan Skender deze kans geboden. Als het vervolgens op niets was uitgelopen had iedereen daar vrede mee gehad.

7   2  
Harrie

Bij een contract voor Loshi krijgt NAC wel een (kleine) opleidingsvergoeding volgens de FIFA regels. Volgens mij €1500 per jaar vanaf zijn 12e, dus circa €10k

14   2  
Ratjeduneerste

@pizzabakker

Jongen van de club of niet, je moet worden afgerekend op kwaliteit. Anders kunnen we 30 contracten per jaar uitdelen aan 'jongend van de club'.
Ben het met je eens dat Kudimbana een grote fout is, maar was toentertijd blijkbaar goed genoeg bevonden door de technische staf.
Loshi dus blijkbaar niet, en ik ben blij dat hij geen contract heeft gekregen want nu blijkt dat hij zelfs bij Oss niet mee kan. Zo'n gemis is het dus niet.

9   1  
Sanseveria

Iedereen vond dat we Loshi zsm een contract aan moesten bieden. Maar NAC deed het niet. En geen enkele andere profclub deed het. Dat moet op zich genoeg zeggen. Staat overigens los van het karakter en mentaliteit van Skender. Die was prima!

9   2  
@Pizzabakker

Sorry hoor maar NAC is een professionele voetbalclub geen liefdadigheidsinstelling.
Loshi heeft niks maar dan ook niks laten zien in de voorbereiding terwijl Boris dat wel deed.
Dus z'n gekke keuze was dat niet.

3   2  
Ivo

@Sanseveria

Ik weet dat niet zo zeker. Kan me nog een momentje bij Jong NAC herinneren. Kregen een penalty en Loshi nam hem terwijl afgesproken was dat Sydney ze mocht nemen. Daarna heeft Loshi niet meer voor Jong NAC gespeeld. Misschien was het niet zo'n teamplayer. Hij is daarna ook overal afgetest.

2   2  
Prins flieger van UT kielegat

Toevallig zelf contact met hem gehad
Hij kon naar top Oss maar Koos zelf ervoor om dit niet te doen vanwege de toch weinig aanvallende 532 die ze daar spelen
Scoorde volgens mij 27 keer voor jong NAC
En ja dat is maar jong NAC maar toch
Ik had hem qua persoonlijkheid en die goals toch de kans gegeven
Skender veel succes in je carrière

3   8  
Dutchbird

Als er nog eens ooit een redactielid een microfoon onder de neus van VDA duwt mag dat gepaard gaan met de volgende vraag: "Welke schroeven zaten er afgelopen zomer al bij je los toen je spelers als Loshi wegstuurde en verving door Loshi's van andere clubs?"

Laad alle berichten na dit bericht in