Wij gaan niet opzij

Filipovic mag alweer vertrekken

Italo

Aanvaller Andrija Filipovic is door NAC op de transferlijst geplaatst. De zomeraanwinst kan geen potten breken en mag nu voor ruimte op de spelerslijst zorgen, meldt BN De Stem.

Het is een hard gelag voor technisch manager Tom van den Abbeele, die de Kroaat afgelopen zomer met flink wat bombarie liet presenteren in de Bredase binnenstad. Zes maanden later heeft de clubleiding besloten de aanvaller cq. buitenspeler op de transferlijst te plaatsen.

Om die reden zat Filipovic afgelopen vrijdag ook niet meer bij de wedstrijdselectie. NAC heeft het vertrek van enkele spelers nodig om zelf nieuwe spelers aan te trekken. Het risico op blessures bij een invalbeurt wordt daarom niet genomen.

Een vertrek van Andrija Filipovic is gezichtsverlies voor de directie, maar geeft tegelijkertijd ook de mogelijkheid om zelf in actie te komen. In de 'liefdevolle' afscheidsbrief van trainer Ruud Brood eerder deze maand liet hij doorschemeren dat de verrichtingen van de directie, en dan met name Van den Abbeele, kritisch worden gevolgd door de Raad van Commissarissen. 

Er mag daarom ook geen nieuwe speler worden aangetrokken, als daar niet het vertrek van een huidige speler tegenover staat. Wat dat betreft is de uitspraak van TvdA aan het begin van deze transferwindow (er komen twee á drie versterkingen) uiterst ongelukkig, aangezien NAC afhankelijk is van de interesse van andere clubs in haar eigen spelers. 

Filipovic kwam tot dusverre in vijftien competitiewedstrijden in actie namens NAC, waarin hij eenmaal scoorde (de 0-1 bij TOP Oss).

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Joshua Bohui scoort voor Jong NAC 8 reacties
Volgend bericht
NAC-Jong AZ nog lang niet uitverkocht 29 reacties
78 Reacties
177   22  
Molenschot Loco

Kunnen we edelenbosch Elsinga en TvdA ook niet op de lijst plaatsen?

33   2  
Ojee

Manmanman...

177   22  
Molenschot Loco

Kunnen we edelenbosch Elsinga en TvdA ook niet op de lijst plaatsen?

94   9  
El Commandante

Ik vind dit een hele vreemde actie.. Mocht altijd alleen maar als invaller opdraven en heeft mijn inziens nooit echt een fatsoenlijke kans gehad.. Had deze jongen is 3/4 wedstrijden in de basis gezet...

Jammer!

47   5  
Wolfmanjack

Tekenend voor het beleid. Te triest voor woorden. En wij mogen toekijken naar dit treurspel. Schande.

45   3  
Dbare

Jammer. Een van de weinige met venijn in zijn spel die iets kan forceren

29   17  
Real Robert

Wat waren sommigen (of velen) van ons toch negatief, waaronder ik, toen we bij het aantrekken van spelers als Filipovic, Stokkers, Kudimbana, Bohui al direct vraagtekens plaatsten.
Daar komt dan in feite Schouten ook al bij.
Wat een geweldige TD!
Een volledig verloren jaar! Aan het einde van het seizoen kun je volledig opnieuw beginnen, wanneer ook de huurlingen weg zijn en het contract met MC afloopt

43   4  
TH

Ergens toch spijtig. Kon geen potten breken maar is wel een typische Jupiler league speler. Bij andere clubs, die boven nac staan, staat zo’n speler er gewoon in. Het gaat nl niet om verzorgd voetbal, het gaat om rennen en vliegen in de JL.

40   4  
Michel

Wat is dit nu weer? Die jongen heeft geen fatsoenlijke kans gehad? Er moest gif komen, grinta (hoe je het wil noemen) en nu laat je een speler die dat kan brengen gaan...

Wij zijn als club niet echt logisch voor mijn gevoel, hoe weet je nu dat je trainer een type Andrija (los van kwaliteit) niet nodig heeft? TD moet halen wat een trainer nodig heeft, niet wat hij zelf wil. Zeg dan op zijn minst dat je een trainer getekend hebt die het niet in Andrija ziet zitten, dan snappen supporters het ook.

41   5  
Ivo

Geef zo'n Filipovic nou eens een paar wedstrijden de kans ipv onze kleine olijke dribbelaar.
Dan ga je heel anders voetbal spelen.

Tegen MVV viel Filipovic in, Zijn eerste balcontact was een voorzet, Luka Ilic scoorde.

Daarbij is Filipovic op papier een spits, terwijl we eigenlijk een buitenspeler zoeken.
Waarom hebben we in hemelsnaam 5 spitsen, en amper alternatieven op de flanken?

14   9  
Real Robert

Van den Abeelen wegsturen zal te duur zijn voor NAC. Er is al veel geld opgegaan aan het afkopen van Brood en zijn assistent. Dus er kunnen geen aankopen gedaan worden, terwijl er al geen enkele waarde op het veld staat.
Ik ben overigens benieuwd of men dit maal het bod op Verschueren aanneemt.
Met dank aan de Rotterdamse kliek en vooral Edelenbos.

35   5  
nb

Echt onbegrijpelijk, dit was één van de weinige spelers welke echt het NAC gif in zich had. Natuurlijk was het geen grootheid of iets dergelijks, maar heeft meer rendement gehad dan die smurf van Utrecht.
Het vertrouwen in de directie begint ook bij mij steeds ramzaliger te worden. Laten we eens beginnen met voetbal binnen halen. Nooit meer een type Edelenbos, sterker nog weer deze vrouw uit het stadion. Overigens nu we het daar toch over hebben....
Wie is Edelenbos eigenlijk? Die vrouw is bekend geworden als advocaat of iets dergelijks en die zou dan begrijpen hoe het er in een voetbalbedrijf aan toe gaat?
Als dat zo is dan kunnen wij ook allemaal ons eigen advocatenkantoor beginnen want dan hoef je geen verstand van wetgeving te hebben...

6   5  
Ric

Filipovic werd gehaald uit een team waarin hij spits was. Hier is hij altijd op de flanken gebruikt. Gebruik hem dan als spits of haal gewoon een echte buitenspeler.
Of de posities waarin hij bij ons speelde kon hij mij nooit echt overtuigen. Ja hij had gif. Maar als wij alleen maar spelers willen die gif hebben maar verder niets kunnen dan zullen wij nooit promoveren.
Als je ruimte moet maken om nieuwe spelers te halen, snap ik t wel dat ze m op de transferlijst zetten

18   6  
Wanny

Als er een betere voor terug komt is het prima. Zo geweldig is deze jongen niet en zeker niet geschikt voor de eredivisie.

8   5  
Dimitri

Ik hoop toch echt dat onze TD het een hard gelaG vindt en er niethard om moet lachen ?
Maar gegokt en verloren dus. Is soms leuk ingevallen maar in basis altijd drama. Kwestie van doorselecteren dus, maar lijstje is wel lang aan het worden....

9   5  
Marti

Schande schande

32   2  
Da Pope

Niemand zal vinden dat Filipovic een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten, maar dat hij na een half jaar al op de transferlijst zou staan had ik echt niet verwacht.

Als hij zo tegenvalt, vraag je je af hoe hij gescout is. Als je een speler grondig doorlicht voor je hem een tweejarig contract (met een optie voor nog een jaar) aanbiedt, kan hij na drie basisplaatsen en nul keer negentig minuten toch niet afgeschreven worden? Zeker niet als je hem geen enkele keer op zijn beste positie hebt gebruikt. Dat hij geen buitenspeler is, had iedereen je na een Google-zoektocht van vijf minuten kunnen vertellen.

Op zich valt het te prijzen dat Van den Abbeele zijn fouten herstelt en niet doormoddert met spelers, maar dit is bepaald geen succesmoment voor hem. Hij is sowieso nog niet bijzonder gelukkig geweest met zijn aankopen. Dogan en Stokkers renderen niet, Schouten speelt zelden en Filipovic en Kudimbana zijn al afgeschreven. Met Bohui en Monsalve heeft hij pech gehad, maar verder doen eigenlijk alleen Riera, Noblejas, Olij, Boussaid (ben ik geen fan van) en Ivan Ilic het redelijk. Luka speelde natuurlijk al bij NAC. Van de vijf (redelijk) geslaagde aankopen zijn er twee gehuurd, dus daarmee lukt het dan weer niet om waarde op het veld te creëren.

21   3  
Vreven4President

Daar gaat ook de laatste speler die we nog kunnen toezingen...
Door zijn inzet en positiviteit was dit toch een van de spelers waar mijn hart sneller voor gaat kloppen. Ik hoop dat hij een mooie club gaat vinden. Het gaat je goed Flippo!

2   10  
Tegel

Bijna iedereen wilt er een scorende spits bij... tja dan kiezen ze al snel naar een spits die niet veel scoort of overtuigd op de trainingen... dus ik snap deze keuze wel.

9   17  
Joepel

Prima, gaan we niks aan missen. Als basisspeler echt om te janken en tijdens de vele invalbeurten veel te weinig kunnen overtuigen.

Hij kan erbij op het lijstje 'we halen een compleet onbekende speler die de afgelopen jaren niks gepresteerd heeft maar die het bij NAC waarschijnlijk grandioos gaat doen'...

13   2  
Kipiani

Dat is ook het definitieve einde voor de Ilic jongens.
Chemie in de groep nog verder verkloot i.p.v. verbetert.
Wordt totaal niet nagedacht, men doet zo maar iets.
F. zou hier nog maar 4 1/2 maand zijn.
De motivatie van de Ilic jongens zal nog minder zijn, als ze er al niet klaar mee zijn.
En laten we wel wezen: ze kunnen wel voetballen.

41   2  
Ouwe Spionkop

Het is duidelijk dat er geld nodig is. De bedoeling was van Anholt te verkopen maar die weigert te vertrekken, dus is Filipovic de sjaak.
Heel jammer. Super enthousiaste gast met altijd volle bak inzet.
Als hij in het veld kwam reageerde het publiek en hij stookte het publiek op.
We houden alleen keurige zaalvoetballertjes over en mensen daarmee kom je niet ver in de 1e divisie!
Ik ben BOOS.

13   0  
Tombola Breda

Vreemd. Hij is in mijn ogen altijd verkeerd opgesteld. Is meer een spits dan een buitenspeler. Ik vond hem altijd wel een redelijk goede stormram. Hij is technisch niet heel erg vaardig. Maar hij kon met zijn spel de tegenstander altijd aardig ontregelen.

Tevens is hij dikke maatjes met de Illic broers. Ik hoop dat die professioneel genoeg zijn om hier goed mee om te gaan.

12   3  
Tegel

Ilic brothers? Het is hier toch echt geen peuterspeelzaal!?

7   0  
n@©

Gaan we er nog wel een transfersom voor vragen, of is hij 'gratis op te halen'?

17   1  
Simpson

Ik wil het liefst positief blijven als het over NAC gaat, maar we glijden nu wel heel hard af richting een afgang. Positieve berichten zijn steeds verder weg te zoeken.

7   6  
7Hills

Gegokt en verloren. Heeft natuurlijk een vaag profiel, is aanvaller in de breedste zin van het woord. Geen echte buitenspeler en blijkbaar ook geen echte spits. Maar van wat ik van hem gezien heb zou ik hem zeker de plek van Kudimbana gunnen, ben er van overtuigd dat hij centraal beter tot zijn recht komt.

Is geen dragende en daardoor onmisbare speler maar eerder de 12, 13e of 14e man wat zijn marktwaarde nog enigszins opkrikt. Als je hem weet te slijten en een échte buitenspeler binnen weet te halen ga je er per saldo gewoon op vooruit.

12   2  
Buddha

De enige speler in de selectie die voorzet geeft.
Tegen MVV thuis werden we 2x gevaarlijk daardoor. Zeker geen hoogvlieger maar met boussaid en ilic op de flanken gaan we ook geen doelpunten maken.

8   2  
Arie

De Ilic Brothers zijn een duo omhooggevallen primadonna's. Ze samen hier hebben versterkt dat enkel.
Dat Filipo der goed mee over weg kan is jammer voor die babys als ze zijn vertrek al niet aan kunnen. Welkom in de voetbalwereld.

16   4  
Ouwe Spionkop

@molenschot loco
Even over het meest duimpjes omhoog reactie hierboven.
TvdA kan hier in feite niet veel aan doen.
De RVC heeft bepaald dat alleen bij verkoop speler een andere gehaald mag worden.
Weten jullie iemand anders die niet veel wordt opgesteld en toch iets opbrengt bij verkoop?
De knel zit bij de aandeelhouders (dat is dus NIET de directie!) die halsstarrig weigeren portemonnee te trekken.
Zo zitten we in spagaat waar we niet uitkomen en mee naar de klote gaan.

10   1  
Kipiani

Het ergste van alles is dat de zaak helemaal tegen elkaar uitgespeeld is.
De grootste nederlaag sinds 1912 !

13   0  
Buuze

Zoals Ouwe Spionkop ook zegt:

Deze zin viel me op in het stuk hier boven,
Raad van commissarissen houdt TVDA in de gaten,

’Er mag daarom ook geen nieuwe speler worden aangetrokken, als daar niet het vertrek van een huidige speler tegenover staat’

Wat willen ze nu eigenlijk vraag ik me dan af?

25   6  
ECG

Waarom niet de beide directeuren op de transferlijst zetten en zo ruimte creëren voor een nieuwe directie met voetbalverstand.Zie b.v.Ajax en Willem II!

6   1  
Vrouwke

Deze jongen heeft natuurlijk nooit een echte kans gehad. Is wel een van de weinige in de selectie met een goede traptechniek. Hierbij haal je ook het maatje van de ilic broers weg. Die hadden er al geen zin meer in, in deze puinhoop. Het zal er niet beter op worden. De enige reden die ik me kan bedenken is dat hij een speler in de selectie is die aan de bovenkant van de salarissen zit.

9   0  
Bredafun

Volgens zijn ze aan t dobbelen wie er weg mag of moet. Hoe serieus moeten we alles nog nemen? Nog n paar weken dan is de transfer voorbij, en wat is eruit gekomen??? Al weken bezig over n coach pfffff
Alsof dat belangrijker is dan scorend vermogen binnen te hengelen.
Vertrouwen begon op te geraken.......

6   1  
Dun Diëe

Ik begrijp er steeds minder van moet ik eerlijk zeggen. Er wordt gesteld dat de huidige ploeg voldoende kwaliteit heeft, maar iemand die geen fatsoenlijke kans heeft gehad mag vertrekken. Terwijl iedereen toch ziet dat er niet gescoord wordt vanwege zuinige aanvoer.

Nu ook een stuk in VI waarin staat dat TvdA bereid is te wachten op van Wonderen. Die uiteraard nogal wat vraagtekens heeft. Hij wil niet te snel afgerekend worden. Verder wil er niemand instappen. Zo simpel is het gewoon.

Enige positieve dit moment is dat ik denk dat van Wonderen een goede combi vormt met Weijs. Maar verder is toekomstig succes wel op een heel broos fundament gebaseerd.

Het wordt maken of kraken voor TvdA. Ook al een positie waar niemand voor te vinden was. Fijne gedachte voor de toekomst...

6   3  
Patje

Pffff, wat een kut beleid weer bij nac. Ik weet echt iet wat de ad en de td aan het doen zijn, ze maken er enen vieze teringzooi van. Kunn we ze ook niet op de lijst bij zetten. Het lijkt wel of dat sommige spelers het voor het zeggen hebben en die spelers bakken er ook niks van. Op het middenveld lopen er 3 die alles het zelfde doen. Luca, mounir, bousaid. Zet mounir, bousaid nou is op de bank en dan dogan bij op het middenveld en Sydney in de spits.maar nee de rest krijgt niet een een kans. Azzagari, bolhui, van hooijdonk. De laaste 2 scoren gisteren avond ook gewoon. Of zou tvda de opstelling maken, ik zou er niet raar van op kijken. Maar laat ik er maar over op houden, want het hel tog niet. Maar geloof me maar voorlopig zie je geen nac op fox.

10   4  
kopspion

WANbeleid
onze club is op sterven na dood ben ik bang

11   7  
sjef de gevulde koek

Begint een apart verhaal te worden. Ook Onze Luuc stond weer te raaskallen tijden de receptie. Vrijdag weer met z'n alle braaf na het stadion of gaan we onderhand actie ondernemen ?

13   10  
F4

Ook voor Tom van den Abbeele is het twee voor twaalf. De lieve Belg blijkt, zoals vooraf voor werd gewaarschuwd, een charlatan. Wie zijn beloften twee weken later al moet intrekken, is ongeschikt voor dit vak. De man heeft geen idee waar hij beland is en probeert met loze kreten de achterban rustig te houden, omdat kort daarna een eruptie te ontketenen wegens zijn leugenachtige beloften.

Voor Ruud Brood was geen draagvlak meer, dat is een feit, maar dat hij als een tiran tekeer is gegaan tegen onze incompetente tweemansdirectie begint steeds meer op logica te lijken. Ondertussen stokt de kaartverkoop, want zelfs in Breda is men niet blind en achterlijk. Een weggegooid seizoen, door de escapades van mevrouw Edelenbos, die zichzelf letterlijk op het pluche heeft gewipt.

9   2  
Ivo

Het op de transfermarkt plaatsen is natuurlijk betrekkelijk.
Er is eerder al gezegd dat iedere speler weg mag tegen de juiste prijs.

We hebben met Stokkers, Sydney, Dogan, Filipovic en Kudimbana 5 spitsen en spelen met een 1-spitsensysteem. Het blijft een raadsel hoe dat zo heeft kunnen ontstaan. 4 van de 5 zijn in de zomer gehaald. Ipv een Kudimbana en Filipovic had je een prima middenvelder of vleugelspeler kunnen halen. En dan had je weer speler minder kunnen huren.

De selectie is niet in balans, maar aan de andere kant, waarom pas je je speelstijl en opstelling niet aan aan je selectie. Dus met 2 spitsen spelen? Dat is bij NAC al jaren not done en ik begrijp niet waarom. Een 4-4-2 met opkomende middenvelders is zeker een optie.

13   6  
Buurman

Deze speler heeft nergens kunnen overtuigen. En ook bij ons helaas niet. Wel kinderachtig om hem nu te laten weten hem liever kwijt te zijn. Had hem gewoon het seizoen laten afmaken af en toe nog gebruik makend van zijn enthousiasme. Vrouwke merkt terecht op dat dit kan doorwerken in de team geest. Verder voor de fantasten die het hebben over doorselecteren. Door selecteren is als een tien procent van je selectie (net) tekort komt en je stopt met die gasten op een fatsoenlijke wijze. En dan ze vervangen door spelers met meer mogelijkheden. Bij NAC kun je echter tien procent van de selectie houden en dien je 90 procent weg te sturen. Door selecteren is bij ons huidig NAC net zo'n belachelijke term als duurzaam promoveren. Overigens wordt onze Tom wel gigantisch in zijn hemd gezet. Eerst geen TD maar TM. Zelfstandig mag hij dus niks tekenen of doen. Dan zegt hij in de winterstop 3 goeie spelers te gaan halen en wordt direct door de RvC terug gefloten in opdracht van van Aalst. Op de nieuwjaarsreceptie mag hij dan vertellen alle vertrouwen in de selectie te hebben. Einde seizoen is Tom verdwenen. We zitten dan wel met een trainer die hij mee heeft mogen uitzoeken. Maar het komt allemaal goed ...........

6   3  
F4

En de schofterigheid om spelers achter hun eigen zaakwaarnemers rug om via buitenlandse agenten bij diverse clubs aan te bieden is niet des NAC's, maar een hopeloze wanhoopsactie van een tweemansleger om hun eigen positie te kunnen redden. Logisch om spelers te slijten, maar licht ze in en houd je aan de Nederlandse normen en waarden.

En het zal andersom niet anders werken. Ook een Filipovic zal gewoon via een agent zijn aangeboden bij diverse clubs, waarna TvdA hapte, omdat hem enig netwerk ontbeerde.

11   8  
The Don

Van Abeelen en Eisenga oprotten!

8   3  
Buurman

En laten we eerlijk zijn , welke club zit er nu op Kudimbana en Filipo te wachten ? Ik neem aan dat juni 2020 hun contracten toch eindigden ? Je steekt energie in niks. Je krijgt hooguit clubs van kaliber Virton. Die willen zulke spelers wel huren (proberen) en betalen een schijntje van hun salaris. Met een type als Kali krijg je dan ook nog een hoop het gedonder omdat hij er helemaal geen zin in heeft. Kortom , allemaal 1 bak ellende. ( overigens kan Kali wel ballen.)

5   0  
D'N Klaagmuur

@Buurman: je was me net voor betreft het doorselecteren en duurzaam promoveren. Volledig eens met je.

Er vanuit gaande dat de huurlingen weer zullen wieberen, wie hou je van deze selectie over die zich zo goed aan het ontwikkelen zijn dat ze volgend jaar in een kampioensteam zullen staan? Op Olij (waarbij je nog kans hebt dat die verkocht wordt) en een paar verdedigers na, kan ik er werkelijk niet 1 opnoemen.

Dus zal je komende zomer wéér met een geheel andere selectie aan de slag gaan en dan kunnen we nog wel even bezig blijven zolang de kwaliteit van spelers niet met een flink niveau omhoog gaat...

12   16  
Joopie

Lekker met zn allen zeiken op de directie, want met heel veel onrust in de tent gaat iedereen beter werken! Dat kunnen we bij NAC al jaren zien!

7   2  
Ger

Wat een puinhoop bij ons NAC! Man,man, man!

5   1  
Henri

TvdA kiest eieren voor zijn geld. Moet er nu geld binnenkomen of moeten er spelers verdwijnen. Ik ben ervan overtuigd dat het om het geld gaat. TvdA is er achter gekomen dat, wat ik al eerder schreef, het nog een halfjaar doorlopende contract van Kudimbana en Reuvers nauwelijks iets gaat opleveren. Van Anholt heeft aangegeven te zullen blijven. Omdat Filipovic kwa salaris hoog in de boom zal zitten wordt de strategie gewijzigd en wordt de aandacht verlegd naar Filipovic. Als zijn salaris wegvalt levert dit meer op dan dat wat de drie andere spelers op gaan leveren.

4   3  
scheppioni

Wat Molenschot loco zegt !
Het is allemaal een absurde sitiuatie met deze juf edelenbosch en spik&span !
Ik kan me volledig inkomen dat spelers twijfelen en ook KvW om nu naar ons NAC te komen !
Wat een trieste zaak, voor zo'n geweldige club als ons NAC !

6   3  
Breda

Een echte gas ol die lollie kerel die de durf had om lange ballen te geven en druk te zetten. Wat the fuck, ik snap m niet meer.

6   6  
ome cor

Ik ben niet dagelijks op de training, maar zou het kunnen dat hij daar al niet gretig genoeg is om voor een basisplaats in aanmerking te komen ?

Ik bedoel, als anderen de voorkeur krijgen die ook niet heel erg super zijn, dan zegt dat ook wel wat over Filipovic.

10   1  
Judge M.

Voor het zaalvoetbal wat er tegenwoordig gespeeld wordt, inderdaad niet geschikt. Maar ik zie liever 4 van dit soort gasten op het middenveld dan wat er nu staat...

Het ga je goed Andrija!

1   0  
Ivo

Hij is nog niet weg he. NAC wil er waarschijnlijk een vergoeding voor, hij is er net en heeft weinig gespeeld. Ik zie de clubs er niet voor in de rij staan.

7   4  
Dutchbird

Wat heeft die VDA zichzelf in de voet geschoten door elders te licht bevonden jonge spelers naar binnen te harken en niet aan te vullen met ervaren krachten van het kaliber Seuntjens. Nu hij begint te beseffen dat je balans nodig hebt moet hij eerst van die ukkies verlost zien te raken alvorens hij iemand met ervaring mag halen.

Als in het bedrijfsleven een manager zo opzichtig heeft gefaald gaan ze hem vertellen dat ze hem niet kunnen missen maar dat toch gaan proberen. Beste RvC verlos deze prutser svp zo snel mogelijk uit zijn lijden. Je weet immers dat je zijn contract toch niet gaat verlengen want hij is gewoon te licht voor deze functie.

2   10  
den hulk

waar blijft bommer schalk deze heeft wel een schot in de benen

4   7  
Nac

dit is absurt
Aanvaller wegdoen terwijl voorin al problemen zijn
Van dit bestuur snap ik geen klote meer van
Bestuur moet maar is spullen pakken en opsodemieteren mij part midden in de woestijn
Mede supporters bliijf weg van thuiswedstrijden er zitten er weer een paar der zakken te vullen en willen nac helemaal niet helpen ja naar de klote
Word tijd voor acties tegen het bestuur en rvc

2   1  
Ivo

@Dutchbird

Heeft de RvC in deze ook niet een dubieuze rol gespeeld door tijdens het seizoen de financiële kaders bij te stellen? Of heeft TvdA zijn mond voorbij gepraat toen hij zei 2/3 versterkingen te halen?

Of heeft het plotse vertrek van Brood en Vrede, en het feit dat er een nieuwe trainer moet komen, een hap uit het salarisbudget genomen?

De waarheid ligt waarschijnlijk in het midden. NAC wil zich versterken, er moeten eerst spelers weg, en degenen die als eerste weg mogen vertrekken niet, want die willen niet weg en/of er is geen interesse voor. Dus dan zijn nu de niet-basisspelers aan de beurt die je liever nog zou houden, maar als je er wat voor kan vangen, ze toch weg mogen.

5   3  
Mick j

Te voldoen in enkele woorden
WANBELEID of GEEN KENNIS VAN ZAKEN .
Lekker aanmodderen maar .

4   1  
n@©

Zouden we trouwens niet ook een keeper proberen te slijten? We hebben er vier en nog één verhuurd.

5   2  
DunErwt

Van cult naar kut in een paar jaartjes.

#topbeleid

4   2  
Dutchbird

@Ivo
Waarschijnlijk is er in het financiële beleid van de aandeelhouders/RvC helemaal niets veranderd. De kans is heel groot dat VDA het niet begrijpt of niet wil begrijpen. Blijkbaar saldeerde hij in aantallen spelers en dacht hij dat het verwijderen van een paar goedkope contracten ruimte ging maken voor nieuwe contracten. De RvC heeft hem duidelijk gemaakt dat hij de optelsom van de salarissen moet salderen en op die manier kan zien hoeveel ruimte hij heeft voor vernieuwing.

Voor mij de volgende bevestiging dat deze TD totaal ongeschikt is voor de job, want als je deze logica niet begrijpt dan heb je bij een BVO echt niets te zoeken als TD. Het feit dat hij hier op is teruggefloten door de RvC betekent dat VDA bestuurlijk gezien al "aangeschoten wild" is geworden.

P.S.
Bij de salarissen van Brood en Vrede zal dat niet anders zijn. Als Weijs in plaats van Vrede komt dan kan VDA uitrekenen hoeveel salarisruimte er is voor een nieuwe trainer.

10   1  
Misterbean

Dit is wel de totale teloorgang van de scouting van de zogenaamde kennisbank van TvdA. Kunnen we hem niet een frietkot kado doen en hem daarheen transfereren?

3   2  
Oosterhout076

Nooit echt een kans gehad. Had wel gif, maar niet echt werklust in zijn spel. Wel iemand met een fatsoenlijke voorzet. Maar ja, als je er naast staat....

10   0  
Vriendjespolitiek

Zomaar even een quote uit voetbalprimeur:
“ Andrija is een echte straatvechter met een keiharde mentaliteit, die nooit opgeeft. Hij is explosief en heeft een neusje voor de goal", verklaart technisch directeur Tom van den Abbeele. “
Moeten we die belg nu nog serieus blijven geloven!!!!!

1   1  
GB

Lekker dan, en denken dat iemand deze speler ( of 1 vd andere) even gaat kopen als ie zo wordt afgeserveerd. Bovendien krijg je er nu niks voor natuurlijk. Kunt weer de borden gratis afhalen te voorschijn brengen lijkt me. Ben lang positief gebleven maar deze TD is t niet en wordt t niet. En achter zijn rug willen de dame Edelenbos en heer algmeen directeur m snel kwijt om af te leiden van het eigen falen. Tja.... krijgen helaas de zwartkijkets toch gelijk.....wordt er zo zelf 1..........

17   2  
sjef de gevulde koek

Met alle respect ik heb Flieger en concorten vaak tegengesproken maar ik moet nu na alles wat ik hoor en zie toch tot de conclusie komen dat ze volkomen gelijk hadden. Dit kan niet meer deze 3 mensen weten echt niet meer waar ze mee bezig zijn. 3 eilandjes en ze doen maar wat. Te gek voor woorden dat onze club door 3 gekken geleid word en dan heb ik het nog niet eens over wie deze mensen heeft aangesteld. Het kan zo niet langer meer dit is gedoemd om zwaar te mislukken.

6   1  
Buurman

Beste Sjef de Gevulde Koek. Ik moet je helaas helemaal gelijk geven. En helaas meen ik oprecht. Wel klasse dat je ergens op terug durft te komen. Punt is dat ook jij veel opvangt wat er intern afspeelt. Ik probeer altijd lichtpuntjes te ontdekken maar dat lukt me niet meer mbt NAC. Nou ja, ik zit weer te hopen op een behoorlijke overwinning op az.

1   5  
Mark Bieritieti

Geen kans gehad en als hij mocht opdraven niet goed ingezet. Ben benieuwd wat ze als vervanger op het oog hebben, oh dat maakt niks uit want iedere speler mislukt bij NAC door voorgaande en andere chronische oorzaken.

4   1  
zininbier

tja als je filipovic wegstuurt kan je er genoeg andere uitflikkeren! makkelijk om hem weg te sturen en geen fatsoenlijke kans gehad. zin om te zuipen tot vrijdag houdoe

11   2  
10diego

Tommie heeft gegokt en verloren met oa Kudimbana en Filipovic.

Geen kans gehad? Een kans dwing je af. Heeft hij blijkbaar niet gedaan. We hebben een matige selectie, te weinig scorend vermogen, geen leider en nauwelijks persoonlijkheden. Te veel net niet en te veel dezelfde types.

Ik snap STVV wel.

6   0  
Ernie

Ik denk dat ze gewoon lootjes hebben getrokken met wie er weg mogen. Het maakt namelijk geen zak uit want het is allemaal van dezelfde middelmaat.

0   0  
EDM

Heel raar...

4   2  
Theoden King

Verkeerd ingezet... geen echte kans gehad...

Ik vind dat verliezersargumenten. Eén goal in vijftien optredens is voor iedere spits/buitenspeler rampzalig slecht. En dat weet Filipovic zelf ook.

1   0  
Badeend

Op zijn minst opvallend, na de ronkende teksten van onze TD waarmee AF werd binnengehaald. Maar goed, hij heeft het natuurlijk ook niet écht laten zien, hoe blij ik ook was met zijn goal in Oss.

Verder, het is maar een gevoel, maar ik ben heel benieuwd hoe het de rest van het seizoen met Luka en Ivan Ilic gaat. Onafhankelijk van het wel of niet vertrekken van Andrija Filipovic.

7   1  
Sp1

Geen kans gehad?, heeft zijn potjes gewoon in het tweede gespeeld. Goede instelling maar dit is geen speler waar we de oorlog mee gaan winnen. Helaas kunnen we dat van meer spelers zeggen die Tommeke binnen heeft geharkt.

6   1  
H.V.M.

Was zeker niet de zwakste, doch komt absoluut te kort.
Binnengehaald door onze Belgische TD via YouTube.
Foutje bedankt zullen we maar zeggen.
Dat er overigens hier een aantal lopen te schreeuwen dat Pilipovic weinig tot geen kansen heeft gehad is volledig misplaatst.
Een basisplek verdien je op de training met eventueel een herkansing via Jong NAC.
Deze jongen heeft dus dagelijks de kans gehad om zich te bewijzen en blijkens is hij hierin niet geslaagd.
Dit geldt evenzo voor TvdA!
Inmiddels ook totaal ongeschikt om voor TD te spelen.

0   0  
Barry Lenders


Goedendag,

Met spoed op zoek naar een lening? Wilt u uw rekeningen betalen en onroerend goed kopen (investeringsleningen) / bouwkrediet? Ik kan u 24 uur goedkeuring van de lening garanderen. Wij zijn een beleggingsmaatschappij van wereldklasse die allerlei financiële diensten aanbiedt met flexibele terugbetalingsvoorwaarden en een tijdige sluitingschema. Neem contact met ons op via e-mail voor gedetailleerde informatie. Email- ericbarry1078@gmail.com Bedankt.

0   0  
Joshua Benjamin

Bent u op zoek geweest naar financieringsmogelijkheden voor de aankoop van uw nieuwe woning, bouw, vastgoedlening, herfinanciering, consolidatie van schulden, persoonlijke of zakelijke doeleinden? Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk gemaakt bij ons. Neem contact met ons op aangezien we onze financiële service aanbieden tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen, met 100% garantielening.Geïnteresseerde aanvragers dienen contact met ons op te nemen voor verdere procedures voor het verwerven van leningen via: joshuabenloancompany@gmail.com of whatsapp ons op +13866018757

Laad alle berichten na dit bericht in