Joshua Bohui scoort voor Jong NAC

Benn076

Omdat Joshua Bohui afgelopen vrijdag tegen Helmond Sport niet kon rekenen op speelminuten, mocht hij gisteren meedoen met Jong NAC in het uitduel in Venlo tegen VVV. Al na elf minuten wist de in juli overgekomen aanvaller te scoren. Bohui raakte kort na zijn komst naar NAC geblesseerd aan zijn knie en kwam daardoor lange tijd niet in actie.

Ook Sydney van Hooijdonk wist te scoren in Venlo. Na 15 minuten spelen schoot de spits een strafschop binnen. Nog voor rust kwam VVV op gelijke hoogte, waarna Robin Schouten in de 73ste minuut de stand op 2-3 zette. Helaas wist in de 76ste minuut VVV-aanvaller Soriano de eindstand te bepalen op 3-3.

Joshua Bohui is dus op de weg terug. De van Manchester United overgekomen aanvaller maakte tot nu toe pas 23 minuten voor het eerste elftal van NAC. Hiervan waren drie minuten tegen FC Dordrecht en twintig tegen Jong Ajax.

NAC begon in deze opstelling aan de wedstrijd: Custers, Schouten, Van der Avert (c), Plezier, Bozkurt, Stokkers, Azzagari, Bohui, Van Hooijdonk, Neelen, Vanacker.