Wij gaan niet opzij

Fotoalbum: NOAD Cup 2022 deel 1

Praatpapegaai

Voor het tweede jaar werd zaterdag 16 juli op het terrein van JEKA gestreden om de NOAD Cup. Het werd een geweldige middag voor, door en dankzij de aanwezige NAC-supporters. Een middag om niet snel te vergeten.

De komende week zullen wij de foto's uploaden zodat jullie lekker kunnen nagenieten!

Bron:
Bsiderats, Click United
Vorig bericht
Kozakken Boys en NAC zijn er uit 64 reacties
Volgend bericht
NAC bevestigt transfervrij vertrek Malone 98 reacties
19 Reacties
59   13  
Didier

Prijs voor het team met de mooiste naam gaat naar… Manders Rot Op!

59   13  
Didier

Prijs voor het team met de mooiste naam gaat naar… Manders Rot Op!

14   8  
Maarten

Toch knap dat COPA een mooier shirt kan produceren dan NIKE.

37   11  
Tip

Pracht foto's , geeft de juiste mooie impressie. Dit is eigenlijk waar we voor naar NAC gaan. Voetbal is een machtig fijn spel dat we bijna allemaal gespeeld hebben en veel van ons nog spelen. Waarschijnlijk vroeger dromend ooit in NAC 1 te komen en sommigen hebben die hoop nu nog. En zo gaan we om de twee weken onze club aanmoedigen en doen een berg inspiratie op voor onze wedstrijdjes bij de amateurs. Wat we willen is een goei potje voetbal zien , liefst met positief resultaat in een gezellige sfeer op de tribunes. Pracht hobby, toffe vrijetijds besteding en daarom zeker niet de bedoeling er ruzie om te krijgen. Sport verbroedert, althans dat is de bedoeling.
Bij de NOAD CUP is dat verbroederen 100 procent geslaagd.

28   2  
Badeend

Met je eens, Tip, al mis je nog één ding: de totale saamhorigheid tussen alles en iedereen die NAC een warm hart toedraagt. Oud of jong, arm of rijk, man of vrouw, Geeren-Noord of Zandberg. De unieke sfeer met en tussen oud-NAC spelers en supporters. Ja dat gebeurt in zekere mate bij veel (provincie-) clubs maar bij NAC is het toch net iets unieker. Dat betekent niet dat onze club draait om carnaval en bier zuipen, maar dat betekent dat, als je de club snapt en een prestatiecultuur koppelt aan het NAC-gevoel - dan krijg je écht iets moois. Als je probeert alleen de prestatiecultuur in te voeren, heb je vooral veel geld nodig, krijg je een dertien-in-een-dozijn club en haken er heel veel mensen af. Dan wordt het een tijdelijk verhaal, want onvermijdelijk komen er ook mindere periodes - en als je support dan van successen afhangt, is het dus klaar.

Als je alles loslaat en er vooral een gezellige bende van maakt, wordt het natuurlijk ook niks, dan ben je 100% afhankelijk van intrinsieke motivatie van spelers. En zie dan maar eens de juiste naar NAC te halen, dat is niet eenvoudig. Als je geen visie hebt en het een of het ander halfslachtig probeert, wordt het helemaal niks. Dan krijg je dus precies dit - een speler als Malone die op het oog een prima aanwinst is, maar in de praktijk totaal niet aardt. Het brengt hoop dat de nieuwe eigenaren snappen dat de scouting én begeleiding van spelers - jeugd of niet - een doorslaggevende factor gaat zijn.

Je kunt vinden wat je vindt van iemand als Lokhoff, maar die snapt precies hoe dit bij NAC zou kunnen werken. Welke rol hij dan ook heeft.

27   2  
Wanny

@ Badeend

De beste jaren (in de moderne tijd) van NAC waren van pakweg 1992 tot 1996. Toen was het NAC gevoel in de regio op een hoogtepunt en dat werd gecombineerd met een zeer herkenbaar team, spectaculair voetbal en goede resultaten. Het is eeuwig zonde dat dat toen in het nieuwe stadion langzaam verloren is gegaan.

Daarna heb je nog wel jaren gehad waarin het even oplaaide, zoals onder Ten Cate en rond de Europa Cup campagne met Newcastle.

Als we weer een beetje terug kunnen naar die tijd zou dat geweldig zijn.

19   3  
witzwartgeel

@wanny

Helemaal mee eens. Voor mij persoonlijk ebte de Beatrixsfeer in het nieuwe stadion snel weg. Waarbij vooral de combinatie van het stadion met het zaadvoetbal onder Wim Rijsberen en Herbert Neumann al direct de sfeer mede bepaalde.

Mbt het stadion en sfeer zou ik het prachtig vinden als de eretribune aan P5 vervangen wordt voor net zo'n dubbellaags tribune bak als de hoofdtribune aan de Beatrixstraat. Hierin nieuwe commerciele ruimtes en Horeca en de premium skyboxes

Het huidige hoofdgebouw renoveren en deels topsport centrum van maken en alle businessseats en skyboxes behouden. Sponsor upgrade is dan in het nieuwe hoofdgebouw/tribune.

Los van het type voetbal (waar men nu volgens mij goed aan werkt) zou die verandering aan het stadion goed kunnen werken. Volgens mij zou het zonde zijn het huidige hoofdgebouw plat te gooien.
Als het NAC ooit echt voor de wind gaat kun je na het nieuwe hoofdgebouw op p5 weer opschakelen door platgooien huidig hoofdgebouw en daa,r naar de wensen van dat moment, hetzelfde doen als op p5.

Maar uiteindelijk blijft wat op het veld gebeurd het belangrijkst. Herkenbaar voetbal en vaker winnen zal een hoop schelen.

10   8  
Tip

@Badeend @Wanny@witzwartgeheel. Geheel eens ! 👍

2   4  
Lamington

Wanny

Een tijdje daarna, met Penders/Schenning en Later ook Lurling idem. Toen was het ook echt pompende aderen elke wedstrijd. En daarvoor. En daarna. Verder zeker mee eens.

4   1  
Fan uit Zevenbergen

Bartje toch niet met Jelle mee de deal gaat niet meer door meld voetbalprimeur

2   1  
Bp

De Nederlandse keeper Bart Verbruggen lijkt dit seizoen bij Anderlecht te blijven. Vincent Kompany wilde hem meenemen naar Burnley, maar de transfer dreigt nu op het laatste moment af te ketsen.

Het lokale Burnley Express weet dat Paars-Wit een transfersom van vijf miljoen euro plus een doorverkooppercentage in zijn hoofd had, maar dat bleek uiteindelijk te gortig voor Burnley. Ook Het Nieuwsblad heeft het nieuws over Verbruggen inmiddels opgepikt. De Premier League-degradant kon een nieuwe doelman goed gebruiken na het vertrek van Nick Pope (Newcastle United) en Wayne Hennessey (Nottingham Forest), maar zoekt nu verder.

5   1  
Bp

Hebbe we ons weer te vroeg rijk gerekend 😪😪

0   1  
Geelzwartwit

@bp

Dit soort activiteiten zorgen vaak wel voor aandacht bij andere clubs.

4   0  
Ivo

@Geelzwartwit

Kan ook onderhandeltechniek zijn. Dat ze er over een week ineens toch uitkomen.

25   1  
Ouwe spionkop

Hoe zit het met de transfer van Thomas Marijnissen?
Die jongen traint niet meer mee met Kozakken Boys maar ook niet met NAC.
Wat is er aan de hand?

7   0  
Ivo

@Ouwe Spionkop

Ik verwacht vandaag nog wel nieuws over Marijnissen, NAC stuurt de supporters graag met een goed gevoel het weekend in.

Nieuws van de KNVB zou nog beter zijn. Wat duurt het toch allemaal lang.

3   3  
Kinderkaartje

Volledig eens Ivo.


Wat gaat dat toch allemaal tergend langzaam zeg.

Misschien is het handig als NAC=Breda weer eens van zich laat horen en aangeeft waar de zaken nu op hangen en wat de verwachtingen zijn qua tijdslijnen.

Ik merk dat de onrust/ het ongeduld bij mij erg toeneemt, ten aanzien van NAC=Breda en de goedkeuring van de KNVB. Ik zal vast niet die enige zijn.

2   11  
Woker

Zie alleen maar witte mensen met hun witte privileges.

4   0  
Kinderkaartje

Ja het was dan ook een toernooi voor Pierrots en mime spelers.
Daar komen dus veel witte mensen op af.

4   0  
SCHAAMJEKAPOTBREDAEDITION

Hahaha wtf gebeurd hier. Witte privileges, hoeist nou.

Laad alle berichten na dit bericht in