Wij gaan niet opzij

NAC bevestigt transfervrij vertrek Malone

Das Phantom

Gisteren stond Dion Malone al met het shirt van zijn nieuwe club op de foto en vandaag bevestigt NAC de overstap van de verdediger. Malone maakt transfervrij de overstap naar Cyprus.

Karmiotissa FC ie de nieuwe club van Malone. "Malone beschikte in Breda nog over een contract voor één jaar. Beide partijen hebben onlangs naar elkaar uitgesproken dat het beter is om uit elkaar te gaan en op zoek te gaan naar een oplossing", aldus NAC. "De uitkomst hiervan is dat de verdediger transfervrij naar Cyprus vertrekt."

Malone kwam twee jaar geleden transfervrij de overstap naar NAC. Eind vorig seizoen gaf hij in een interview aan zich nooit op zijn plek te hebben gevoeld in Breda. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Fotoalbum: NOAD Cup 2022 deel 1 19 reacties
Volgend bericht
Dion Malone vertrekt naar Karmiotissa FC 55 reacties
98 Reacties
166   6  
CS

Lijkt me een hele nette oplossing op deze manier.
Kan NAC ook weer door ben benieuwd wat er allemaal nog te gebeuren staat.

166   6  
CS

Lijkt me een hele nette oplossing op deze manier.
Kan NAC ook weer door ben benieuwd wat er allemaal nog te gebeuren staat.

22   38  
Kritische Denker

De uitkomst lijkt op deze manier de beste oplossing. Ik ben echter wel benieuwd naar de "kleine lettertjes". Krijg Dion bijvoorbeeld nog geld mee, ligt er bij een eventuele doorverkoop (al acht die kans klein gezien zijn leeftijd) nog een percentage in het vooruitschiet? De details zullen wel nooit bekend worden ben ik bang.

65   2  
Ed

Ach verkopen werd moeilijk. Salarispost komt vrij en hij was een grootverdiener. Nu een creatieve middenvelder toevoegen en we hebben voldoende body qua middenvelders.

31   2  
Ki Utsuri

Beste oplossing voor alle partijen.

Lijkt me overigens sterk dat Malone nog geld meekrijgt van NAC, Cyprus is namelijk qua salaris (zeer weinig belasting) zeker geen stap terug. Prachtige bestemming zo net voor het einde van je voetbalpensioen.

25   170  
kees bouw

en nooit meer in breda vertonen

36   8  
Livingthedream

Je kunt er wel vanuit gaan met de mensen die er nu zitten , dat Malone geen cent extra heeft meegekregen.

Gelukkig is Manders op tijd op Non-actief gezet anders was het een Immersje geworden.

17   68  
Kipiani

In de nieuwe start is openheid, transparantie over het wel en wee van NAC cruciaal. Uiteraard met respect voor privacy regelgeving en bepaalde zakelijke belangen.
Het gedraai en gekonkel over transfersommen en afkoopregelingen werkt contra productief en veel meer gezeik op dan gewoon de kat een kat noemen. Waarom kan dat nooit en moet het altijd, altijd mysterieus en dus verdacht slecht in het belang van NAC.
Ook het gegeven waar en door wie Cargo geopereerd wordt is een voorbeeld van slechte communicatie vanuit NAC naar de buitenwereld.
Er moet kan veel minder stiekem bij onze club.
Dat zal NAC = Breda veel good will opleveren en NAC beslist sterker en minder kwetsbaar maken.
Tot slot. De rol van de Lok is te vaag, er hoort gewoon een organogram te zijn waar hij een positie heeft. Maar misschien is er dat wel of komt dat nog. Graag duidelijkheid.
Maar, los van zijn taak of rol, wij zijn ontzettend blij dat zo’n gast eindelijk weer überhaupt bij NAC rond loopt.

23   5  
Wanny

@ Livingthedream

Ik ga nergens vanuit als het niet gecommuniceerd is.

Uiteindelijk is NAC ook beter af als je hem 25k meegeeft en zo van een jaarlijkse kostenpost van 1,5 ton af bent. Hoewel dat niet goed voelt als supporter.

59   3  
Livingthedream

Verbruggen vandaag in Engeland voor de medische keuring en contract te tekenen.

Minimum bedrag van 5 miljoen dat kan oplopen met bonussen. NAC heeft een doorverkoop bedwongen van 5-15 % + recht op opleidingsvergoeding.

Even de middenweg gezocht en dat houdt in dat er 7 ton richting Breda komt.

36   2  
Wanny

@ KIPIANI

Je hebt meestal wel met twee partijen te maken. Een werknemer hoeft niet te accepteren dat een werkgever zijn salaris openbaar maakt. Of bekend maakt wat ie mankeert en waar en wanneer ie onder het mes gaat.

112   3  
Sc@rface

@KIPIANI:

"Ook het gegeven waar en door wie Cargo geopereerd wordt is een voorbeeld van slechte communicatie vanuit NAC naar de buitenwereld."

Pardon? Het gaat eerlijk gezegd toch helemaal niemand een reet aan waar en door wie Cagro geopereerd wordt? Ik begrijp echt totaal niet waarom dit gecommuniceerd zou moeten worden met de buitenwereld. Wil je graag een bosje bloemen afleveren bij het ziekenhuis? Wil je, als de operatie mis gaat, de chirurg op gaan zoeken en verhaal halen? Ik begrijp van deze zin werkelijk helemaal niets...

22   30  
Ouwe Spionkop

Opgeruimd staat netjes.
Nu Ligeon, Maria, Rutten en Antonia nog. Alhoewel die jongens wel een positieve NAC houding hebben.

32   1  
gjoewie

Kipiani > Je mag niet eens gegevens over een ziekenhuisopname van een speler, een terreinknecht of een secretaresse bekend maken. Wel eens van de wet op privacy gehoord?

Ik snap je punt over de "vage rol" van Lokhoff, maar ik denk dat NAC = Breda dit nadrukkelijk zo gedaan heeft. Als er straks een Algemeen Directeur komt en een Technisch Directeur, dan zullen sommige mensen zich (opnieuw) moeten schikken in hun rol. Lokhoff kan dan zelf bepalen wat hij gaat doen en met wie hij gaat samenwerken. Zodat je dus niet in dezelfde situatie komt als afgelopen jaar met Manders, Steijn en Lokhoff, wat niet goed uitpakte.

Verder hoeft niemand zich druk te maken over het geld dat Malone mee zou krijgen. Hij vertrekt zelf en als douceurtje laat NAC hem transfervrij gaan. Wellicht kan hij daarom tekengeld vragen aan zijn nieuwe club. De club is van een rijke Rus die zijn zwarte geld moet witwassen, dus je hoeft ook niet bezorgd te zijn om het salaris wat Malone op Cyprus krijgt. Hij zal daar waarschijnlijk tussen de drie en de vier ton gaan verdienen. Misschien nog wel meer. Het is hem van harte gegund en ik wens hem veel succes bij zijn nieuwe club. Je speelt er voor wat minder publiek, maar het is er meestal wel goed weer, dat is ook wat waard. En je zit dicht bij het strand.

84   8  
baosje

Mooi ...nu nog de NAC supporterssites opschonen... zorgen dat een paar vreselijke pijpzeikers hier en bij de Rat wegblijven en tweespalt zaaien , en het begint ergens op te lijken

9   11  
gjoewie

Bij de weg, de eigenaar van Karmiotissa heet Punin. Spreek uit: Poen in... Need I say more?

24   4  
Ivo

Een prima oplossing zo, natuurlijk is het een vreemde transfer, dit betreft een klein Cypriotisch clubje met gemiddeld 500-1000 toeschouwers per wedstrijd. 3e divisie niveau, zeg maar.

Maar Malone gaat daar niet heen om sportief furore te maken, maar om nog 1x goed (belastingvrij) geld te verdienen voordat hij zijn carrière stopt. En dat is zijn goed recht. Blijkbaar zit daar een flinke Russische suikeroom achter, El Allouchi gaat er ook heen.

Allemaal prima, ik wens Malone veel succes. Jammer dat zijn verblijf in Breda geen succes is geworden. Het lijkt mij een redelijke en aardige gast. Maar als het niet meer gaat, moet je gewoon gaan. Respect voor dat hij zelf een oplossing gevonden heeft en niet als een Kali blijft hangen.

9   5  
AchjaOnee

Eigenlijk had Malone al moeten vertrekken toen hij de aanvoerders band niet meer wilde, daarna viel al aan hem af te zien dat hij zich niet op z'n plaats voelde en de prestaties op het veld werden er ook niet beter van. Jammer voor beide, verder geen kwaaie gast dus wens hem het beste!

15   5  
Ouwe Spionkop

@Ivo
Ik weet niet waar je die wijsheid vandaan hebt gehaald maar ze spelen op hoogste niveau met een begroting hoger dan die van NAC. Stadion kunnen 10.000 man in.

3   0  
witzwartgeel

Waarschijnlijk de best mogelijke deal op dit moment.
Maar ik hoop toch echt dat dit soort constructies tot het verleden gaan behoren.

Dion succes op Cyprus

13   5  
Ivo

Ouwe Spionkop

Het vorige seizoen dat die club op het hoogste niveau speelde was het gemiddelde toeschouwersaantal 577.

Laten we nou niet doen alsof dit sportief een enorme stap vooruit is. Dat is het niet.

Het toeschouwersaantal van NAC is 2x zo hoog als de grootste clubs in Cyprus.

Maar het is een prima oplossing zo. Iedereen blij.

19   32  
n@©

De hoeveelste speler is dit inmiddels die ondanks een doorlopend contract toch transfervrij mag vertrekken? Knap beleid hoor, dat natuurlijk al mis gaat bij het aantrekken van een speler.

6   6  
Bredaaaaa

Dion succes in Cyprus. Dit is denk ik de beste optie voor alle partijen. Nu kunnen wij ook verder.

9   1  
witzwartgeel

@N@©

Ik snap je helemaal. Ik vermoed zelfs dat ie met tekengeld gekomen is. En dan automatisch verlenging contract van 2 naar 3 jaar en op 2 jaar zeggen dat je weg wil en dan gratis weggaan en wellicht in Cyprus weer tekengeld opstrijken.

Hopelijk valt dit onder de noemer - verleden tijd - en gaat NAC - BREDA anders om met contracten en vooral ontbinding van contracten. Evenzogoed blijft het klote voor clubs als een speler zegt ik heb er geen zin meer in en jullie komen maar met een oplossing.

10   12  
Arie

Het zou me pas echt gerustgesteld hebben als in deze mededeling had gestaan dat Malone, naast transfervrij, zonder handdruk vertrok.

3   14  
Scheppioni

Doeine !

12   2  
Fritske d'n Olifant

Voor beide partijen het beste. Ieder verder commentaar is zinloos. Nu naar de toekomst kijken en bouwen aan een nieuw fris NAC. Zin in!

11   12  
Mo

Transfercrij met een ton tekengeld en ieder jaar een ton bonus als hij meer dan 15 wrdstrijden speelde is een van de grootste verdieners ooit bij nac geweest via manders oplichter outttttttt....

21   25  
Henkie

Misschien een vervanger uit de u23 van Wolfsburg halen?

13   3  
SCHAAMJEKAPOTBREDAEDITION

HAHAHA Henkie, jij ben de grappenmaker van de bingoclub.

7   8  
Breda-mike

Iemand enig idee of marijnissen vandaag word gepresenteerd?
En hopelijk ook gauw rienstra erbij.

13   3  
Mc Guyver

@spionkop Rutten heeft positieve NAC houding bedoel je daarmee dat hij net als Steijn lachend veld afloopt met 3 verliespunten in zijn zak en een misselijke overtreding. Sorry niet fit geen profwaardig.

12   2  
Ouwe Spionkop

Waarom duurt het zolang met vastleggen Thomas Marijnissen?
Is er iets tussen gekomen?

18   12  
Mc Guyver

Dion gefeliciteerd met nieuwe stap je hebt je sterk cq staande gehouden ondanks kritiek.

4   3  
Nac

@Breda-Mike

Is er met Rienstra gesproken?

1   8  
Noahd

***

Lees net dat Justin Matthieu weer terug is bij de zusjes. Oefenwedstrijd met Sparta is zelfs gestaakt.

4   7  
Noahd

laat maar, is een andere matthieu

37   8  
Maarten

Afgelopen dagen me eigen op de vlakte gehouden maar dit wil ik toch kwijt betreft Malone.

In de eerste 7 wedstrijden was hij de "held"Een speler waar iedereen wel blij mee was. Daarna heeft hij wisselend wedstrijden gespeeld dan wel goed maar ook slecht. De sliding tegen Emmen werd hij weer even op handen gedragen.

Zo wisselend dat NAC is zo ook de reacties. Het is zwart of wit. Goed of slecht. Goede kerel of klootzak.
Ik vind dat Malone uiteindelijk niks te verwijten valt. Hij heeft met zijn kwaliteiten nooit verzaakt. Hij heeft in de media nooit negatief uitgelaten. Toch was hij de "hagenees".

Kritisch mag je zijn, absoluut, maar roeptoeteren om iemand bewust de poten onder zijn kont weg te zagen gaat me echt te ver. Dat Malone niet op zijn plek zat kan ik heel goed begrijpen.
Emotie hoort bij het voetbal. Ik betrap me eigen ook wel eens dat ik door teleurstelling ongezoute meningen geeft. Bij deze ook mijn excuses. Laten we met zijn alle NAC ondersteunen en aanmoedigen. Boos mag je best zijn en ook teleurgesteld maar daar moet het ook bij blijven. Bewust personen beschadigen is niet goed voor de algehele cultuur wat NAC heet.

4   4  
Breda F2

@ Maarten, helemaal mee eens.

6   58  
Noad1976

Nac is Breda samenwerking Ton Lokhoff en Bsiderats voor behoud clubidentiteit NAC.

NAC geen geld , licentie in gevaar en speelbeding als satellietclub voor Wolfsburg onder 23 spelers.

Geen censuur!

29   5  
Das Phantom (BSR)

@NOAD wil je eigenlijk wel in gesprek of blijven we dit spelletje tot het einde der tijden volhouden?

0   11  
Fan uit Zevenbergen

Wat is de uitslag van

Feyenoord -NAC waar toch nog 3000 kaarten in de verkoop waren !!!!

4   3  
Den Hoge

Niet de gewenste prestatie geleverd in verhouding tot zijn salaris.

En door.

15   3  
Chris W.M.

@Fan uit Zevenbergen

Zodra die wedstrijd gespeeld is, volgende week woensdag, dan lees je hier vanzelf de uitslag neem ik aan.

15   4  
Henk

Ik zie een podcast met NOAD1976 wel zitten

11   3  
Ivo

@Maarten

We haalden ervaren spelers met behoorlijk wat eredivisie wedstrijden in de benen. Malone, Immers, Rutten, Ligeon, Antonia. Spelers met meerdere seizoenen ervaring in de eredivisie.

Dan verwacht je dat die spelers het team op sleeptouw nemen en het verschil maken. Maar dat gebeurde niet. Het spel was gelaten, gezapig, traag. De pure wil om te winnen straalde er niet van af. Er ontstond een beeld van vedetten, vriendjes van directeur en trainer, die nog even uit kwamen bollen voor een goed salaris. Niet helemaal terecht vind ik, ze wilden wel, maar konden niet beter.

Was Malone een slechte speler? Ik vind van niet. Maar hij was ook niet de speler waarop ik gehoopt had. Iemand die op het veld de lijnen uit zet, de aanvoerder die het allemaal op zijn plek zet. Malone had het vaak lastig genoeg met zichzelf. Hij wilde niet meer op het middenveld, hij wilde ook geen systeem met 3 hoogstaande CV's. Hij kon dat niet meer belopen.

Laten we het er op houden dat het van meerdere kanten geen gelukkige periode was. Die is nu voorbij. Laten we vooruit kijken. Met de salarisruimte die vrij komt door het vertrek van Hilterman en Malone, kunnen we nog zeker 3 goede spelers halen.

7   2  
Fan uit Zevenbergen

Owja Chris

Loop een week voor 🤣

27   4  
Das Pnantom (BSR)

@NOAD Op dit moment wel even, omdat je stelselmatig de sfeer bederft op de site en allerlei insinuaties doet, ook over de crew en bsr, die niet waar zijn.

Vandaar dat ik graag met je in gesprek wil om te kijken of we hier uit kunnen komen.

7   54  
Noad1976

@ das phantom Vreemde manier van communiceren heb je als je hier doet alsof je geen censuur hebt en de supporters vrij zijn in hun mening. Maar al geloof ik 500 ipadressen van mij hebt geblokkeerd omdat je maar niet 1 bericht wil laten staan dat nac is breda in twijfel trekt.

6   43  
Noad1976

@ das phantom stuur je antwoord meteen verwijderd en weer geblocked. Wat wil je de supporters hiernu laten geloven?

36   4  
Chris W.M.

@Noad1976

" Wat wil je de supporters hiernu laten geloven?"

Ehm, de meeste supporters moedigen dit gewoon aan vriend. Je mening geven is 1, leugens verspreiden en mensen beledigen is 2. Misschien moet je het reglement hier eens lezen. Je hebt je gewoon aan de huisregels te houden.

8   1  
Sjoerd

Wanneer tekent thomas marijnissen ?

20   4  
Kinderkaartje

@DAS PHANTOM

Ik zou je de moeite besparen.
Dat is geen NAC supporter, maar n Haagse of Tilburgse trol.

Viel regelmatig indirect uit zn comments af te leiden.

Die gaat nooit met jullie in gesprek.

Gewoon die alles verziekende kut comments blijven verwijderen.
Voor mij zijn die trollen berichten een reden waarom ik hier een stuk minder kom en bijna niet meer reageer.

Andere mening mag, maar wel onderbouwen. En niet een miljoen keer hetzelfde.
Zo een hebben we in het verleden al gehad, daar werd de site niet beter van IMHO.

Veel wijsheid gewenst.

Hup NAC.

22   4  
Das Phantom (BSR)

@noad

De instructies zijn tot nu toe alles verwijderen en blocken. Dus dat deed even iemand, terecht, terwijl we in gesprek waren.

Nogmaals, wil je in gesprek of dit gewoon volhouden? Ik nodig je graag uit voor een gesprek of telefoontje.

Als je daar niet voor openstaat, blijven we je blocken en reacties verwijderen.

Het reactiebeleid vind je onder aan de site.

12   5  
Ivo

Op Twitter is ook zo'n figuur bezig, ene Billy. Ik vraag me af of het niet gewoon dezelfde gast is.

Het is alleen maar negatieve kritiek, bij ieder bericht. Boos, waarschijnlijk vanwege het afketsen van de city deal. Het moet haast wel iemand dicht bij de huidige aandeelhouders zijn. Persoonlijke frustratie, ik kan er anders niet bij.

6   4  
SCHAAMJEKAPOTBREDAEDITION

Nee die Billy lijkt minder laaggeletterd dan dat NOAD lijkt. Die legt zijn punten ook nog met argumenten uit. Twee trollen.

10   41  
Noad1976

@ das phantom ik beledig niemand persoonlijk. Ik ageer tegen wanbeleid. Iets met een ezel een steen en NAC wat altijd dezelfde fouten maakt en macht geeft aan 1 persoon of partij die dan vervolgens vrij kapitaal mag vernietigen.

Bsiderats participeert in nac is breda waardoor iets wat met elke andere derde met argwaan was bekeken nu word gebracht als de oplossing.

27   4  
bas

NOAD1976 was vorig jaar rond deze tijd nog boos op Steijn, nu kan Steijn in retrospect niks verkeerds doen bij hem. Nu is hij boos op iedereen die niet tegen NAC=Breda is. Vraag is, op wie onze geradicaliseerde vriend volgend jaar allemaal weer boos is. Je moet er maar zin in hebben om dag en nacht negatieve en haatdragende berichtjes op een supporterswebsite te posten. Kan iemand NOAD1976 niet aan een vriendinnetje helpen, dan raakt hij misschien wat van zijn frustraties af.

Het gesprekje met BSiderats zal hij wel niet aandurven. Lekker schelden en liegen op internet is wel zo veilig. Al vraag ik mij af, afgaande op zijn gebrekkige Nederlands, of er wel met hem een gesprek gevoerd kan worden.

9   41  
Noad1976

@ bas ik ben nooit een fan geweest van Steijn. Alleen hoe bsiderats van hem af wilde komen dat was niet normaal.

En typefouten slecht nederlands ik moet als een gek tiepen anders weer geblokkeerd.

29   3  
Badeend

Iemand die 500 ip adressen nodig heeft om zijn gal te kunnen spuwen op een supporters site. Dat zegt toch al wel voldoende.

8   39  
Noad1976

@ das phantom maar heb mijn punt wel gemaakt. Zal je de oplossing bieden als jullie mijn ipadressen weer vrijgeven zal ik niets meer posten. De supporters mogen zelf hun conclusies verder trekken.

20   4  
BuurmanBoos@NOAD

Het is dat je berichtjes verdwenen zijn, anders zou ik zeggen: Lees je eigen onzin eens terug NOAD. Wat mij betreft mag je hier prima wegblijven :)

16   4  
Kinderkaartje

Waarom mieten de IP adressen vrijgegeven worden als je toch niets meer post?

1   1  
Michel

***
https://m.nieuwsblad.be/cnt/dmf20220714_97249456

Hoop idd dat NAC goed doorverkooppercentage afgesproken heeft naast de standaard opleidingsvergoeding.

27   5  
Fritske d'n Olifant

Als je echt denkt dat BSR de spreekbuis is van NAC=Breda, dan heb je ze gewoon niet alle 24 in een kratje. Net als dat wappie gelul over censuur. Ik kom hier al best lang als lezer en reageerder en ik heb hier de meest vreemde meningen en ideeën voorbij zien komen die mits ze binnen de huisregels pasten ook altijd bleven staan.

Daarnaast probeert BSR naar mijn mening ook altijd het nieuws van alle kanten te brengen en te duiden. En ja, Verkuilen heeft uitgebreid zijn verhaal mogen doen in de podcast. Maar Maaskant is namens City ook al eens te gast geweest en Manders heeft ook al eens uitgebreid zijn verhaal mogen doen. Maar BSR is niets verplicht. Het is een supporterssite en geen nieuwssite en ze pretenderen dat ook niet te zijn. De crewleden zijn ook allemaal supporter met een eigen mening en die ventileren ze ook. Dat is prima toch. Daar kun je het dan wel of niet mee eens zijn en op een volwassen manier daar met tegenargumenten op reageren.

In het seizoen met Steijn zag je een kentering komen wat betreft de sfeer op deze site. Eigenlijk toen de kritiek op zijn betonvoetbal aanzwelde maar vooral rond het vertrek van Lokhoff en het ultimatum. Je zag ineens Steijn fanboys uit alle hoeken en gaten opduiken (denk vrienden of familie) en later ook weer verdwijnen en dat zorgde voor een hele nare opgefokte sfeer. Daarna bleef het vrij lang rustig tot aan de overnameperikelen rond City en later NAC=Breda waarbij hetzelfde gebeurde. Ik ben wel benieuwd naar de motivatie van deze lui om steeds allerlei beledigingen en feitenvrije onzin hier te verkopen als de waarheid. Met een gezonde discussie heeft het in ieder geval weinig te maken.

1   1  
Bp

@michel

Niet gek voor een wds'19 voetballerke, die volgens mij bij gebrek aan voetbalcapaciteiten maar op goal werd gezet 🤣🤣

18   10  
Nr. 20

On topic. Malone en NAC was geen gelukkige relatie…..echter ik heb een nare smaak hoe hier op de site als ook meerdere keren in de podcast van BSiderats met name door levien werd afgegeven op Malone. Ik persoonlijk vind dat we daar ook even in het spiegeltje mogen kijken. Is nac supporter onwaardig vind ik. Malone was ms niet in beste doen maar deed wel gewoon z’n best en nog belangrijker altijd netjes en beleefd in zijn communicatie. Wens hem ook beste. Verder is er een tendens om spelers maar nu bv ook weer Ton Lokhof al bij voorbaat af te schieten. Laat staan als debiteur spelers straks aantal mindere wedstrijden spelen. Wat is dat toch? Komt het door lekker anoniem reageren via internet? Ipv face to face. Ik herinner NAC waar zeker wel kritiek werd geleverd maar waar men als 1 front wel achter de club en spelers bleef staan. Dat maakte je trots. Dat is hier ver weg en met name betweters hebben het woord. Idee voor een eerstvolgende podcast. Nodig Flieger uit….zal niet komen. Nodig Noad uit….zal niet komen. Nee veilig achter die pc blijven. Hopelijk dan maar in stadion die onvoorwaardelijke steun aan de club en spelers zodat we weer bekend staan als het echte NAC. Ipv de carnavalsclub waar altijd gedoe is met (deel van de ) supporters….

3   3  
Lamington

Kwam = maakte

Ja, ok. Succes daar. Niets meer, niets minder. Ik las dat Malone altijd netjes voor de camera kwam. Dat klopt. En zo maakte hij ook bekend dat hij het niet naar zijn zin had. Geen speler voor hier dus prima om elders te gaan voetballen op niveau.

9   3  
Livingthedream

Joh dat er zoveel gereageerd word op Noad1976. 


‘Belediging en op de persoon’ deel van je reactie verwijderd (Bash)

21   1  
bas

@NOAD1976
Klopt. Jij was geen fan van Steijn. Jij was hem virtueel aan het opknopen op het randje van bedreiging. Het gekke is dat je dat nu schijnt te zijn vergeten en het allemaal aan anderen ligt.

Maar belangrijker dan geneuzel over Maurice (het mannetje dat dreigt met aangiftes maar nooit daadwerkelijk aangifte doet) Steijn is: pak jij nu eindelijk de handschoen op en ga je een (telefoon)gesprekje aan met BSiderats of nog beter neem plaats in de podcast van hen of ergens anders. Laat je stem nu eens werkelijk horen als je het echt zo belangrijk vind.

Ik kan niet voor BSiderats spreken, maar jij bent natuurlijk niet in de positie om een eenzijdige oplossing, die slechts in jouw eigen voordeel is, aan te bieden via een berichtje op deze site.

Je geklaag over censuur is overigens zeldzaam lachwekkend. Er zijn hier huisregels en daar wordt al vrij ruim naar gehandeld. Als je deze dan structureel overtreed dan kan daar een sanctie op staan. Als ik bij jou in je woonkamer poep, dan word ik er toch ook uitgezet.

15   0  
De Bolle Damen

@Bas
Over dat laatste zou ik niet zo zeker zijn.

14   2  
Yup

Hebben jullie het IP adres van die Noad gecheckt? Was dat niet toevallig in Den Haag? Of tegenwoordig in Enschede?

46   6  
Fritske d'n Olifant

@ Nr20

Mannen als Ton Lokhoff, Peter Remie en John Karelse daar keek je vroeger huizenhoog tegen op. En daar heb ik nog steeds respect en ontzag voor. Wij pretenderen nog weleens een "Engelse" supporterscultuur te hebben, maar in de Engeland hadden deze mannen al lang een standbeeld gekregen of was er een tribune naar ze vernoemd. In ieder geval zit respect voor oud-spelers daar ingebakken in de voetbalcultuur. Over Pierre kan je nog een discussie voeren, hoewel dat ook gewoon een échte NACcer is, maar Lokhoff is toch in alles de verpersoonlijking van onze club? Mister NAC in optima forma. Maar hoe hij hier door sommige kwezels wordt uitgescholden en belachelijk gemaakt is echt bij de beesten af. Ik schaamde me al diep toen 15 jaar geleden Lokhoff via de achterdeur uit Breda moest vertrekken en mensen "Lokhoff rot op" scanderen, maar sommige reacties hier gaan alle perken te buiten.

12   2  
Yup

@fritske d’n olifant
Amen!

7   11  
Ivo

Wie wordt de vervanger van Malone?

Heeft Ted van de Pavert (30, voormalig aanvoerder de Graafschap) trek in een komst naar Breda?
Of zou Cas Odenthal (21, transfervrij weg bij NEC) haalbaar zijn?

Dan hebben we nog een vacature voor een spelverdeler op het middenveld.
Zou Pelle Clement (26) willen tekenen?
Of de wat meer verdedigend ingestelde Javier Vet (28)?
Of de Belg Sander Coopman (27)?

21   16  
Bredaaaaa

Ton Lokhoff is imo the greatest of all time. Een echte NAC legende. Echt blij dat hij weer terug is bij NAC.

39   10  
De Bolle Damen

Voor alle negatieve bokhonden een tip: lees in de papieren VI de reportage “Wij gaan Europa in”

Geel-Zwarte invasie op St James’ park. Toen werd er niet zoveel negatief geouwehoerd. Toen waren we één grote NAC familie.
Dat gevoel wil ik terughebben.
Zonder de zeikers.
Toen waren we ook kritisch maar stonden we 1000% achter de club!

14   15  
Tip

Vroeger deed je ganzenborden , monopolie of stratego etc. Nu spelen we dagelijks : ‘ Het Grote Internetspel ‘. En hier heb je de doos “ Voetbal , NAC.” Relativeer het astemblieft toch een beetje ons leven hangt er niet van af. De redactie wil ik vragen erop te letten dat men niet subjectief wordt. Het is maar een opmerking ; maar ik vond de reacties tijdje terug van bv. @Beest meer op de man gespeeld dan van @NOAD. Maar van mij mogen zowel NOAD als Beest aan “Het Grote Internetspel NAC “ meedoen. Ze worden niet racistisch of iets onacceptabels van dien aard. Maar ik heb gelukkig niks te vertellen , dus de redactie beslist. Uiteraard ieder zijn mening.

15   2  
Geelzwartwit

Ach of het nou bsiderats of twitter of wat dan ook is. Met de Nederlander voorop voelen veel mensen zich online geroepen overal een mening over te hebben deze te verdedigen en mensen die het er niet mee eens zijn op aan te vallen.

Vroeger had je een wedstrijd daar gebeurde het en als je wat meer wilde weten of zien ging je naar een training en stond er soms een stukje in de krant. Wat in die tijd in de krant een ingezonden brief was zijn nu duizenden meningen online.

Je kan jezelf best eens afvragen hoe belangrijk alles rondom NAC nou eigenlijk is want zoals een groot voetballer ooit al zei. 'voetbal is eigenlijk heel simpel, als je er 1 meer inschiet dan de tegenstander win je".

Een uitspraak waar geen duimpje omhoog of omlaag voot nodig is.

HUP NAC! En laten we dit jaar vooral meer Avendo op het veld, tribune en online krijgen. En vaak een keer meer scoren dan de tegenstander.

Fijne avond

4   49  
JBJ van Malsen

Wat een verschrikkelijk wanbeleid daar in Breda, financieel, administratief en voetbaltechnisch een droeve puinhoop!!!

29   2  
Ron

Als ik sommige berichten zo lees dan lijkt het er nog steeds sterk op dat ons NAC inderdaad geen 19.000 supporters heeft, maar 19.000 bemoeials. Tering......
Waarom moet alles duidelijk gecommuniceerd worden ? Of Malone nog geld mee krijgt en zoja, hoeveel ?
Waarom is het nodig dat dat op straat moet komen te liggen ?
Waarom moet er openheid van zaken gegeven worden over de operatie van Cagro ? Waar die gast en door wie geopereerd wordt ?
Het zal me jeuken ! Al doet de plaatselijke dierenarts het werk.
Iedereen is altijd maar nieuwsgierig hier, en dus moet alles, maar dan ook alles, in de openbaarheid.
Vragen deze mensen dat ook allemaal aan hun werkgever ? Waarom Pietje is ontslagen en of hij geld heeft mee gehad ? En zoja, hoeveel ? Of dat de buurman van 4 huizen verderop wel in het goede ziekenhuis behandeld wordt ?

Niet alles kan altijd maar openbaar gemaakt worden. Dat gebeurt nergens.

13   1  
Kinderkaartje

@JBJ van Malsen

Ja, dat klopt, je meldt niets nieuws, dat is het al ruim 100 jaar.

En je punt is?

9   2  
La matanza

Ik wens malone veel succes bij zijn nieuw avontuur, is niet wat het had moeten zijn voor nac maar heeft nooit moeilijk gedaan. Is er al iets meer bekend over de knvb ,duurt wel erg lang zo. Ik hoop niet dat er straks uitkomt dat de knvb het afkeurd

4   0  
BNac

Mooi, voor iedereen het beste.

7   1  
Semsi

Sprak vandaag een maatje, supporter van FC Eindhoven. Hij wist mij te melden dat Azzagari en Kestens al bijna de gehele voorbereiding geblesseerd zijn. Wat is dat toch met die (ex) NAC spelers vroeg hij...

8   16  
Walter

@ lamtanza,

Nee natuurlijk heeft hij nooit moeilijk gedaan. Had een mega salaris van de Haagse kliek gehad, 3 ton per jaar en kon zo nu en dan nog wat snoepreisjes maken met de Afrika cup.

6   5  
La matanza

Walter wat zou jij doen als ze je jou 3 ton per jaar betalen, zeggen nee laat maar zitten ik kom voor de helft. Ik denk het niet. Dit kun je malone toch niet kwalijk nemen

13   0  
Peter13

@Walter

Africa Cup? Malone is Surinaams international. Hoezo maakt hij dan snoepreisjes met de Africa Cup?

7   0  
Baosje

@Semsi

En vd Sanden dan ? 🤷🏻‍♂️.....ex Eindhoven

2   2  
SCHAAMJEKAPOTBREDAEDITION

Baosje, vd Sanden aka Anthony speelt tegenwoordig bij Liverpool.

5   41  
anoniem73

NAC=wolfsburg doet niets anders dan de oude eigenaren. maar het gekke is alleen nu vele positieve reacties. Nou ik zal Malone samen met Moise missen waren toch best steady samen achterin.

11   4  
SCHAAMJEKAPOTBREDAEDITION

NOAD1976 IS BACK! Welkom anoniem, valt niet op he. IQ is wel bijster hoog bij jou.

20   5  
Livingthedream

Anoniem73
Steven73
Noad1976

Allemaal dezelfde doorgesnoven pauper joh

Je zal maar zo ongekend zielig zijn om zoveel tijd te besteden aan continu nieuwe emails aanmaken en berichten versturen op een anonieme site 🤣🤣.

Heb medelijden voor de ouders. Die zullen zich kapot schamen voor het resultaat

5   30  
Subnactief

Vroeger keek je op tegen Karelse, Remie en Lokhoff?

Ik keek op tegen Gullit.

Ik bij hem nu hetzelfde gevoel als bij Karelse, Remie en Lokhoff: mooie maar simpele gasten, geen opleiding, na hun voetbalcarrière niks gepresteerd, teren op verleden, kunnen nauwelijks 5 normale zinnen achter elkaar uitspreken, laat staan schrijven.


Vergane glorie.

10   9  
Scheppioni

Ons NAC wil nog van vijf grootverdieners af, allemaal met een zwaar contract vastgelegd door pipo en zijn narcist bij elkaar deze vijf spelers MEER DAN EEN MILJOEN !!!!???? Wat heeft men er toch een ontiegelijk zooitje van gemaakt, ja aandeelhouders eerst NAC redden nu weer terug bij af !! Hulde NAC=BREDA nu, echt tijd voor realisme !💛🖤

11   14  
Andre vermeulen

Schijnt nogal lastig te zijn om een amateurspeler van Kozakken Boys te contracteren.

18   7  
Belgische Naccer

De erfenis van Steijn en Manders.

Heel veel spelers met transferwaarde GRATIS de deur uitgejaagd: Monsalve, Noblejas, Riera, Van Hooijdonk, Stokkers om maar eens een miljoentje of 5-6 te noemen...

En ettelijke miljoenen door het putje gespoeld aan veel te hoge salarissen voor spelers die veel te oud waren en over the hill: Immers, Malone, Janssen, Maria, Ligeon, Rutten, Antonia, Bilate om niet te spreken over onnodige afkoopsommen aan Steijn zelf, Immers, en waarschijnlijk ook nog wat maandsalarissen voor Malone, Hilterman enz. enz.

In de complete historie van NAC zijn we zelden zo genaaid, als door deze 2 koekenbakkers. En dan nog vinden ze zichzelf te goed voor NAC...en geven ze af op onze mooie club en supporters.

Zelfs Mommers was stukken beter! Ik hoop echt dat we met de nieuwe eigenaren naar een beter hoofdstuk gaan, maar dat kan bijna niet anders, want SLECHTER dan het was kan niet!

2   2  
Bp

De Nederlandse keeper Bart Verbruggen lijkt dit seizoen bij Anderlecht te blijven. Vincent Kompany wilde hem meenemen naar Burnley, maar de transfer dreigt nu op het laatste moment af te ketsen.

Het lokale Burnley Express weet dat Paars-Wit een transfersom van vijf miljoen euro plus een doorverkooppercentage in zijn hoofd had, maar dat bleek uiteindelijk te gortig voor Burnley. Ook Het Nieuwsblad heeft het nieuws over Verbruggen inmiddels opgepikt. De Premier League-degradant kon een nieuwe doelman goed gebruiken na het vertrek van Nick Pope (Newcastle United) en Wayne Hennessey (Nottingham Forest), maar zoekt nu verder.

4   1  
Fritske d'n Olifant

@Subnactief

Dus je zegt dat je opkeek tegen Gullit om vervolgens te roepen dat Lokhoff Remie en Karelse na hun carrière niets meer gepresteerd hebben en simpele gasten zijn. En Gullit dan? Of is dat nu ook een simpele gast in jouw ogen?

Anyway, ik keek in mijn jeugd en als jong voetballertje ook graag naar Bergkamp en Romario maar dat heeft niets met NAC te maken. Wat ik eerder schreef had te maken met het ontbreken van respect voor mensen die veel voor de club betekend hebben en die onderdeel zijn van het NAC DNA.

Dat jij drie spelers die bij elkaar 1000 wedstrijden voor NAC in het betaalde voetbal hebben gespeeld simpele gasten noemt (waarschijnlijk ken je ze niet dus op basis waarvan die veronderstelling?) is exact dat wat ik bedoelde met het ontbreken van respect en dan hou jij het nog redelijk netjes.

Laad alle berichten na dit bericht in