Wij gaan niet opzij

Foutloos weekend voor de jeugdopleiding

Thiestemberg

Er kwamen slechts drie ploegen in actie van de NAC jeugdopleiding afgelopen weekend. De O-12, 13 en 14 speelden dit weekend in competitiewedstrijden. Alle drie de ploegen wisten dus de volle buit te halen.

NAC O-14 versloeg FC den Bosch op sportpark Heksenwiel, 2-1 was de eindstand. NAC O-13 ging op bezoek bij FC den Bosch en boekte daar een knappe 2-7 overwinning op de Bosschenaren. De O-12 maakte een uitstapje naar Doetinchem en won daar met 8-9 van De Graafschap. 

De O-14 staat dankzij de overwinning op FC den Bosch nu tweede in de derde divisie. Volgende week spelen ze tegen nummer drie Fortuna Sittard, de week erop komt koploper VVV-Venlo op bezoek. Goede resultaten zouden promotie in ieder geval een stuk dichterbij kunnen brengen. De O-13 speelt een divisie hoger en staat nu ook op de tweede plaats. Ze hebben een achterstand van zes punten op FC Eindhoven, maar hebben nog wel een wedstrijd te goed.

De O-21 kwam dit weekend niet in actie. Volgende week staat er een wedstrijd tegen directe concurrent ADO den Haag op het programma. Bij winst vergroten de talenten het gat met ADO naar zes punten en herpakken ze de (gedeelde) koppositie.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Dieperink fluit De Graafschap - NAC 13 reacties
Volgend bericht
Interlandcarrière lonkt voor Malone 18 reacties
4 Reacties
15   0  
Wanny

Onder 11 en 12 zijn korte wedstrijdjes. Zogenaamde Twin games. Dus niet 11 tegen 11.
En dan tellen ze de uitslagen bij elkaar op.

6   2  
Verdansk

Kan iemand mij vertellen waarom de uitslagen van de O-11 en O-12 altijd op korfbal uitslagen lijken? Natuurlijk zijn dit nog jonge ventjes, waarbij het niveauverschil tussen 2 teams nog erg groot kan zijn. Maar voor mijn gevoel komt elke week wel een 8-9 of 7-6 voorbij.

Verder boekt de gehele NAC opleiding elke week wel goede resultaten. Hopelijk hebben we daar over een paar jaar profijt van!

15   0  
Wanny

Onder 11 en 12 zijn korte wedstrijdjes. Zogenaamde Twin games. Dus niet 11 tegen 11.
En dan tellen ze de uitslagen bij elkaar op.

5   1  
scheppioni

Won met 8-9 ??
En dat zonder publiek ?! Jammer dit ....
Verder wat een weelde bij ons NAC, om er argwanend bijna van te worden.
Is het nog geen vrijdag a.s. om 18.45u ?

4   1  
City

Luka Ilic naar FC Twente...

Laad alle berichten na dit bericht in