Wij gaan niet opzij

Fr0nt76 roept op laatste training te bezoeken

Da Pope

Aanstaande vrijdag speelt NAC in Dordrecht haar eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2019/2020. Fr0nt76 wil de mannen van Brood in aanloop naar die wedstrijd een boost geven en roept daarom iedereen op morgen de training te bezoeken.

De laatste training voor de wedstrijd is voortaan besloten en dus is morgen de laatste openbare training, voordat NAC vrijdag aan de competitie begint. Fr0nt76 wil morgen de nieuwe jongens welkom heten en de selectie laten blijken dat de supporters nog altijd als één blok achter het team staan. 

Er wordt, zoals gebruikelijk, in Zundert getraind. Vanaf 14:00u is het verzamelen op het trainingscomplex. Rond 14:30u pakken de mannen van Fr0nt76 naar eigen zeggen groots uit. 

Bron:
B-Side Rats, Fr0nt76
Vorig bericht
NAC legt Kramer definitief vast 20 reacties
Volgend bericht
'NAC biedt Kramer eenjarig contract aan' 20 reacties
38 Reacties
72   8  
Strijder

Goed idee!!
Goed om te zien dat er weer een nieuwe jonge generatie er alles aan doet!!!

Moet zelf helaas werken! Was er graag bij geweest!

Succes mannen!! ???

72   8  
Strijder

Goed idee!!
Goed om te zien dat er weer een nieuwe jonge generatie er alles aan doet!!!

Moet zelf helaas werken! Was er graag bij geweest!

Succes mannen!! ???

23   22  
hgmaster

Heel leuk allemaal.... Maar er zijn mensen die gewoon werken... ?

29   5  
M.H. te R.

Werken?????

47   1  
Zwampie

Hgmaster
Heb je idd gelijk in, van de andere kant zijn er ook nog genoeg die vakantie hebben.
Qua tijd kan Front 67 niks aan doen die zijn afhankelijk wanneer NAC traint.
Qua actie kan Front 67 er wel iets aan doen en dat doen ze ook via mede deze oproep wat ik op prijs stel dat men hier de tijd en energie insteekt.
Keep the good work.

75   55  
sanderson

Bedankt voor het melden. Dit is voor mij namelijk een reden de training juist niet te bezoeken (wat ik regelmatig doe).

Goed bedoeld natuurlijk maar ik vind het persoonlijk nogal nietszeggend dat een groepje van 20 man met capuchons en fakkels naar de training komt om een statement te maken (wat het statement dan ook maar is). Ook als het slecht gaat of juist goed gaat. Dat we met z'n allen achter het team (blijven) staan is op zich een mooi iets laat dat in het stadion gebeuren. Daar is het een ander verhaal vind ik.


20   2  
D'N Klaagmuur

@HGMaster: Ik en vele medesupporters werken ook "gewoon". Alleen heeft niet de hele wereld een 9 tot 5 kantoorbaan, dus die mensen kunnen zo'n training dan wel bezoeken als zij dit zouden willen.

7   44  
Real Robert

Laat die Frontwerkers vooral niet vergeten collega frontwerker Damen een hart onder de riem te steken. En zijn schoonvader natuurlijk.

18   4  
Tico

Mooi initiatief mannen!!!!

68   18  
Van bins

Dat ze een keer kappen met dat ajax lied van ze!

13   5  
Tante Annie

Heeeeerlijk, eindelijk eens niets te doen tijdens zo'n training! Ben erbij, en dank aan BSR voor t melden en Front76 voor de actie!

15   2  
Molenschot Loco

En zeker onze Bsiderats redacteur Thijs een hart onder de riem steken !!! STERKTE man....Da's phantom.....

40   47  
Bommel

Front wie? Zijn dat die gastjes die als soort van ultra's door het leven gaan, afgekeken uit Italië en de Oostblok? Die gastjes die ons allen vorig jaar meerdere malen voor schut zetten met hun zogenaamde 'ludieke' acties? Laat me raden. Ze staan straks met 25 man allemaal verspreid langs het veld met capuchon op met een bengaalse fakkel te zwieren en heel hard heej heej heej te roepen. Ik pas voor de gelegenheid, maar veel plezier als het jou ding is.

21   5  
Tiele

Lekker bezig Boys!
Helaas moet ik gewoon werken!
Maar goed om te zien dat er een nieuwe generatie op staat die er voor gaat.
Laat sommige mensen maar ouwehoeren, bij hun is het toch nooit goed!

45   9  
Blanco

Het is toch niet te geloven dat zelfs hier mensen over kunnen zeiken? Goed bedoelde actie van een groep gasten die er altijd staan. Als je graag wil aansluiten doe je dat, anders niet. Ongekend hoe hier op de bsiderats over alles maar gezeken wordt. Het wordt tijd dat we weer eens positief achter de club gaan staan en weer onze naam eer aan doen ipv het doodse / zeikerige van de laatste paar seizoenen. DE WERELD ZAL NOG NIET VERGAAN!

29   2  
Sanseveria

Nooit verkeerd om de stemming er lekker in te brengen zo vlak voor de competitie start.

Wel 1 verzoek aan de mannen van Front 76: organiseer het goed en check van te voren aub even waar de wind naartoe staat zodat de rook van vuurwerk niet over het veld komt. Bij de eerste training stonden spelers te hoesten op het veld en liep o.a. Verschueren er zelfs vanaf om niet nog meer van die troep in te ademen. Dan is het effect juist averechts...

45   9  
sjef de gevulde koek@bommel

Hoeist ? er bestaat ook nog zoiets als jeugd die dit mooi vinden en zo hun club willen steunen. Beter als die bier zuipende studenten die alleen maar na het stadion komen om te zuipen en omdat een vriend van hun voor NAC is. Daar moet ik van kotsten. Deze jongens doen van alles voor hun club en sfeer.

17   3  
Negentientwaalf

@vanbiens direct na de kritiek (maand of 5 terug) is de stekker er uit getrokken en roepen ze ook gasten een halt toe die het "Ajax nummer" in willen zetten. Betekent dit dat je al 5 maanden niet meer bij je club komt of zeik je gewoon graag?

@bommel klopt man fakkels waren voordat front er was nooit onderdeel van NAC toch? Dwazige opmerking. Lijkt mij dat het nooit kwaad kan je kop te laten zijn bij een training. Of het nou met 25 man is of niet.

29   0  
HenkTank4823

De weerstand jegens front76 is gebaseerd op een aantal akkefietjes waardoor er enkelen zijn die zich bij sommige niet populair hebben gemaakt. Jammer.
Dan nog, we zijn allemaal jong geweest en velen onder ons zijn niet veel braver geweest dan een gemiddeld lid van f76.

Veel succes boys.

29   1  
Langlevedeazijnzeikers

Bizar hoeveel negativiteit er ontremt front76 is...
Die gasten zie je altijd, al is het een spandoek maken of meehelpen vrijwillig voor de opendag. Simpelweg met alles wat georganiseerd wordt is front betrokken, gasten die alles over hebben voor de club in goede en slechte tijden.

24   2  
Los Pollos Hermanos

Prima toch. Nieuwe generatie die doorgaat. Ik persoonlijk juich dit soort dingen wel toe, zolang de oude NAC cultuur maar wordt gekoesterd. Kopieën van Ajax liedjes dus niet. Trommels, klappers, muziek, niet doen.

18   7  
Badeend

Persoonlijk heb ik niets tegen Front076, of welke andere groepering uit de "nieuwe generatie" dan ook, al is het wel jammer als dit soort support (1) wanhopig probeert de hooligan uit te hangen, (2) een-op-een gedrag en uiterlijk van welke andere club dan ook kopieert en (3) andere supporters meent te kunnen commanderen of iets op te leggen en daarmee het imago van de NAC-supporters te bepalen. Geniet lekker op je eigen manier van ONS NAC, maar val er vooral geen anderen mee lastig.

Ik ken de jongens en meisjes (?) van deze groep niet en heb er zelf geen ervaring mee, dus voorlopig is dit gewoon een prima actie. Blijft k*'t dat onze club tig kilometer verderop traint.

5   8  
Van bins

@negentientwaalf
De competitie ligt al 2 maanden stil en heel goed dat ze er (eindelijk) een stekker uit hebben getrokken! Top dat die jongens er altijd staan en betrokken zijn, alleen het geeft al wel iets aan dat ze met zo’n zielig nageaapt nummer van zelfs Ajax hier een nac versie van maken.

9   0  
SjorsNAC

Iedereen beleeft het op zijn eigen manier, het is ook niet mijn ding maar wens ze veel succes! Laat ze maar eens weten dat we vanaf dag 1 vuur willen zien.

6   9  
geelzwartwit

Ik hoop dat het een positieve werking heeft en niet een verlammende werking.

Of je voelt als speler de steun van de supporter (14k seizoenkaarten) of de druk van de supporter (fakkels en andere hooliganachtige opkomsten op een trainingsveld)

Ik hoop dat men op een gewone manier de training bijwoont. 100 man bij de laaste training die gewoon relaxt komen kijken zonder fakkels en wat dan ook geeft een prima support.
Al het andere zorgt volgend mij voor ongezonde druk.



1   1  
Mike

Weet iemand hoe laat de busjes vrijdag vertrekken?

11   5  
Rijen is NAC

@Bommel

Lekker thuis blijven dan ouwe zuurpruim! Jij staat zeker vooraan bij het spuiten van doeken en op vrijwillige basis helpen bij evenementen van de club...! Neem zelf eens 't initiatief dan azijnzeiker!

0   0  
Rijen is NAC

@mike

Sv om 18:15 en waarschijnlijk in clusters dus 18;15/18;30

10   0  
RobertP

Mooi om te zien dat de jonge garde het NAC bloed en DNA nog levend houdt! Hup NAC, Hup Fr0nt!

7   2  
El Carotto

Tsja...: tijden veranderen en daarmee ook beleving. Je kunt veel van de boykes van Fr0nt vinden, ze zorgen in ieder geval wel letterlijk en figuurlijk voor 'n stukske vuurwerk rondom de voetbalvelden!

10   7  
DunErwt

Liever dit groepje echte supporters dan de moraalridders die zich supporter noemen.

5   3  
Pietjebel

@bommel
Wen dr maar aan
Ga anders lkkr bij baronie kijken

4   1  
Jos

Mooi man en Bommel, ontstaan van b-side niet meegemaakt?

9   4  
Arie

Van mij mag er veel vaker ook weer vuurwerk de tribunes op komen. Onze (on)voorwaardelijke straffen voor de hoogtepunten tegen Groningen en Ajax zijn inmiddels allang voorbij. Kunnen de tutjes en lulletjes op beide korte zijdes die dat niks vinden ook weer ophoepelen.

1   8  
SnooF7

Hoezo zijn de laatste trainingen voor de wedstrijd voortaan besloten? Zo geheimzinnig kan de opstelling niet zijn. Komen nog niet aan elf volwaardige KKD spelers...

4   1  
Schedel

Kan er zelf helaas niet bij zijn , maar goed dat er een groep is als Fr0nt die initiatief neemt! Zet hem op mannen!

8   1  
Bommel

Nou Jos, het ontstaan van de B-side is reeds een jaar of 40 geleden. Toen was ik er wel als klein menneke aan de hand van pa, maar ik was er niet actief bij betrokken. Mag ik nu niet meer meepraten of mijn mening geven?
Wat heeft dat met elkaar te maken? Begrijp me niet verkeerd. Ik vind de huidige sfeer in ons stadion veel te oudbollig, geforceerd in stand houden het het beruchte Avondje Nac. Dit mag niet, dat mag niet, dit hoort niet zo. Want we willen uniek blijven. Ondertussen hebben we het laten gebeuren dat de gezelligheid en bieromzet belangrijker is dan echte rauwe support en prestaties op het veld. We lopen de polonaise bij een 0-8 achterstand onder het mom van sarcasme of berusting. We hebben de club zonder serieuze weerstand of opstand van de achterban laten degraderen. De 'hondstrouwe' aanhang bleef de club trouw, want ondanks de malaise was het nog steeds gezellig, liep de biertap nog steeds door en liep men nog steeds de polonaise. Bij uitwedstrijden was de grote aanhang wat minder hondstrouw. Dat is ook een stuk minder gezellig. Dan zingen we met 5000+ man het oudbollige 'overal waar we komen'. Hoe kun je dat uit je strot krijgen als je nergens komt? In ons eigen stadion zal niemand ons vragen wie wij zijn. Potsierlijk.
Dus ja, ik ben zeker een voorstander van verandering en vernieuwing en besef wel degelijk dat de jongeren een andere generatie vertegenwoordigen. De manier waarop Front76 zich een aantal keer heeft laten gelden juich ik echter niet toe. Mag dat? Het draagt weinig bij aan verbetering. Ik lees liever oproepen om de uitvakken vol te krijgen. Dan kom we nog eens ergens. ;-)

6   0  
PetöVI

Gewoon doorgaan Fr0nt76, mooi dat jullie het initiatief pakken. De Locos hebben jarenlang mooie dingen gedaan maar zijn de laatste jaren toch wat minder actief en wat braver geworden naar mijn idee. Hebben natuurlijk nog steeds ieder jaar een paar prachtige acties maar er is zeker nog plaats vrij om de ruimtes die zij laten liggen op te vullen. En NAC mag best een rauw randje hebben!

1   0  
Buurman

Niks tegen deze actie. Goeie zaak als de spelers merken dat we op ze rekenen. Op ons supporters kunnen ze dan ook rekenen.

Laad alle berichten na dit bericht in