Wij gaan niet opzij

'NAC biedt Kramer eenjarig contract aan'

Da Pope

Chiel Kramer wordt de nieuwe tweede doelman van NAC. BN DeStem meldt vanochtend dat de keeper een eenjarig contract gaat signeren.

De 27-jarige Kramer was afgelopen week op proef bij de Parel van het Zuiden. Hij heeft de technische staf in die periode voldoende overtuigd en mag daarom blijven. Club en speler zouden het (zo goed als) eens zijn over een eenjarig contract.

Kramer begon zijn loopbaan in de jeugd van Haarlem, maar werd al vlot door Ajax opgepikt. Hij doorliep verschillende jeugdelftallen, maar reikte uiteindelijk niet verder dan Jong Ajax. Heerenveen nam hem transfervrij over, maar ook in Friesland kwam hij niet verder dan het tweede elftal. Kramer debuteerde in het shirt van FC Eindhoven in het betaald voetbal, maar brak pas echt door bij Almere City. Daar was hij twee jaar eerste doelman, voordat hij afgelopen seizoen Plattel en later Etemadi voor zich moest dulden. 

Bij NAC wordt de transfervrije Kramer opnieuw tweede doelman. Of zijn dienstverband beperkt blijft tot één seizoen zal van de sportieve prestaties van NAC en de ontwikkeling van de verhuurde Karol Niemczycki afhangen.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
20 Reacties
39   2  
henk

@Frie
Je moet nooit pinten verspelen. Gelukkig heb je ze in eigen hand. Geen idee wat dat verder met promotie of extra spelers te maken heeft.

18   1  
RaRa

Hopelijk hebben we hem niet nodig en komt er eindelijk een eind aan jaren keeper malaise!
Hup Olij! Alle vertrouwen in!

27   3  
Henk

Als ik de naam Kramer voorbij zie komen word ik altijd een beetje bang...

Gelukkig is dit Chiel. Succes kerel en maak er wat moois van!

12   9  
Jes

2e keeper bij Almere die kan wel wat denk ik!

Welkom Chiel

13   5  
Frie

Spelers erbij graag, vanaf vrijdag mogen er al geen pinten verspeeld worden willen we meedoen om promotie.

20   2  
Ivo

Welkom! Blijft toch wel bijzonder dat Karol Niemczycki toen een 5-jarig contract heeft gekregen. Waarbij je nog maar moet zien of hij het gewenste niveau gaat halen.

Kramer lijkt me een prima reservedoelman voor 1 of 2 seizoenen. Hij heeft in ieder geval ervaring op dit niveau. Daarna maar weer verder kijken.

Ik ben vooral blij met Nick Olij. De eerste indruk is super positief. Wat een verschil met voorgaande jaren!

5   1  
Breda-Loyal

Welkom en succes Chiel

Hopelijk sta je er als de nood hoog is en gun ik je mooie prestaties in bekerwedstrijden

1   5  
Frie

Punten

24   3  
Da Pope (BSR)

Op papier is Kramer een ideale tweede doelman. Hij neemt in principe genoegen met een rol op het tweede plan, maar kan Olij door zijn leeftijd en ervaring wel concurrentie bieden en scherp houden. Daarnaast weet je dat je iemand op de bank hebt zitten, die (anders dan Custers en Verbruggen) aantoonbaar het niveau van de KKD aankan als er onverhoopt iets met Olij gebeurt.

39   2  
henk

@Frie
Je moet nooit pinten verspelen. Gelukkig heb je ze in eigen hand. Geen idee wat dat verder met promotie of extra spelers te maken heeft.

2   24  
Simpson

Welkom bij deze mooie club, Chiel!!

Even ***: Hoe kan het zo, dat de nieuwe speler Alvares van Ajax binnen 2 dagen speelgerechtigd is en men bij NAC bijvoorbeeld, langer moet wachten met de gebroeders Ilic ?

25   3  
Chris W.M.

@Simpson

Alvarez is A-international voor zijn land. Dus aantoonbaar een aanwinst. De gebroeders Ilic zijn jeugdspelers (jeugdinternationals) dus moet NAC aantonen dat zij beter zijn dan Nederlandse spelers in dezelfde leeftijdscategorie. Daarbij komt een stukje salaris kijken, Alvarez zal een marktconform salaris verdienen waar bij de broertjes City het salaris betaald. Maakt het net even lastiger uit te leggen. Plus kan het zijn dat de Mexicaanse autoriteiten gewoon sneller zijn dan die van Servië, wie zal het zeggen.

Kramer lijkt me een prima oplossing voor de plek achter Olij. Heeft genoeg vlieguren gemaakt om niet in paniek te raken als hij een keer zou moeten invallen. Helaas zullen zijn 2 blunders in 1 week altijd aan hem blijven kleven, verder is het gewoon een redelijke keeper.

0   0  
geelzwartwit

Welkom Kramer!

2e keeper ✔️

Wat hebben we nog te gaan?
Naast de 2 broertjes Illic nog 1 of 2 van city en dan nog de linksback en linkerspits?

Ik ben de tel kwijt weet iemand het?
Basisspelers dan hé. Geen aanvullend talent van City.

5   1  
Joep

Oké nu hebben we de keepers alleen laten we hopen dat nick olij kan blijven keepen want dat kan de beste keeper worden die we weer in 4 jaar hebben gehad want die vent heeft alle wedstrijden in de voorbereiding ongelijk goed gekeept bizar maar ik zou er nog wel graag een links achter bij willen en iemand voor op de vleugels

0   0  
Vraagje

***:

Is de wedstrijd tegen Dordt op FOX of consorten te zien? Ik heb geen kaartje kunnen bemachtigen.

1   0  
Da Pope (BSR)

@Vraagje

Er is vrijdag alleen een schakelprogramma waar NAC in te zien is. Fox zendt De Graafschap-Cambuur live uit.

Uiteraard zijn wij er wel om je op de hoogte te houden :)

2   2  
Schrikbarend

Nac helmond wel live op fox 3 dus zit je in het buitenland op vakantie in EU kijke dus

5   0  
Prager

Dat is voor mij dus het enige nadeel van de KKD, dat schakelprogramma en maar één live wedstrijd. Hier wordt de in het buitenland wonende supporter dus echt droevig van :(
En de streams zijn de laatste jaren nou niet echt beter geworden, dus ik vrees dat ik weer vaak "Teletekstsupporter" ga worden dit jaar. Helaas, dan maar hopen op een promovatie!

HUP NAC!!!

0   12  
Flinch

Deze clown kan er helemaal niets van, 2 mega blunders achter elkaar.

3   0  
Fanneke

Een tweede keeper die schikt in zijn rol is alleen paar positief. Kunnen elkaar positief steunen ipv zeuren en zagen aan stoelpoten. Geeft rus

1   0  
Semsi

Javier Noblejas nieuwe linksback NAC

Laad alle berichten na dit bericht in