Wij gaan niet opzij

Garbett scoort voor Nieuw-Zeeland en speelt gelijk tegen Ierland

Das Phantom

Matthew Garbett heeft vanavond zijn land Nieuw-Zeeland aan een gelijkspel geholpen tegen Ierland. De jonge middenvelder scoorde na een uur voetballen de gelijkmaker en zette daarmee de 1-1 eindstand op het bord.

Het was de derde treffer voor Garbett in het shirt van Nieuw-Zeeland. Eerder trof hij al doel tegen China en de Solomoneilanden. Tegen Ierland, de zeventiende interland voor Garbett, wist hij dus voor de derde keer het net te vinden. Garbett kreeg de bal net buiten de zestien voor zijn voeten en haalde in één keer goed uit. 

Na tachtig minuten voetballen werd Garbett naar de kant gehaald. Eerder deze interlandperiode speelde hij ook al zeventig minuten tegen Griekenland. Die wedstrijd werd met 2-0 gewonnen door de Grieken. 

Bron:
B-Side Rats
36 Reacties
19   5  
BasSnelden

Goeie speler, onze Matthew. Schijnt een beetje lastig te zijn maar met alleen ideale schoonzoons komt NAC er ook niet. Zeker omdat we omhoog moeten en met nog een lange weg te gaan, hebben we alle spelers nodig dit seizoen!

0   16  
Tram

Ik hoop dat het gerucht niet klopt dat hij geblesseerd is uitgevallen?

19   5  
BasSnelden

Goeie speler, onze Matthew. Schijnt een beetje lastig te zijn maar met alleen ideale schoonzoons komt NAC er ook niet. Zeker omdat we omhoog moeten en met nog een lange weg te gaan, hebben we alle spelers nodig dit seizoen!

5   12  
Gman

Lekker kappen met onzinnige geruchten de wereld in helpen bas. Volgens mij een prima speler voor NAC, die hopelijk dit seizoen zijn groeipotentieel gaat waarmaken. Enige speler met drive naar voren en diepgang op het middenveld. M.i. oleen onmisbare verbinder richting de aanval.

2   6  
Gman

m.i. een*

12   2  
Ivo

Garbett is een prima voetballer waar nog groei in zit. Waar hij aan moet werken is aan de keuzes die hij maakt op het veld. Wanneer afspelen, wanneer zelf doen. Nog iets meer spelen in het belang van het team. Als hij dat leert dan kan hij zeker nog een stapje hoger zetten.

11   3  
scheppioni

Ge bent me net in woorden voor Ivo !!!

11   2  
HUPNAC

@ Ivo
Helemaal mee eens.
Daarnaast zie ik dit seizoen nog nauwelijks vooruitgang tov vorig seizoen.

0   26  
ome cor

Van Veen wil weg bij Grunn.
Ik zeg halen die vent. Juist wij !!!
Zal zeker een cult held worden in het shirt van NAC .

11   1  
Charpie

Iets verkeerds gegeten Ome Cor?

Zullen we dan Hilterman ook maar terughalen ?

10   1  
Charpie

@ HUPNAC;

Ik heb het idee dat hij zich sinds zijn blessure en interlandbeurtjes iets te gretig probeert te bewijzen, en teveel stappen tegelijk wil zetten in zijn ontwikkeling. Het is aan de trainer om ervoor te zorgen dat hij zich niet teveel met zichzelf bezighoudt. Hij kan veel waardevoller zijn als hij meer met het teamresutaat bezig zou zijn.
Hij scoort nu wel prachtige goals trouwens!

8   0  
Wanny

Van Veen verdient een half miljoen per jaar geloof ik. Als je net 8 ton verlies hebt geleden, zou ik eerder kijken naar het kwijtraken van spelers dan naar het halen van zulke dure jongens.

0   0  
Nacrat

Iemand nog kaarten over voor morgen, liefst 2

3   0  
Matc

Hoezo NACRAT, is het morgen uitverkocht?

3   0  
BredaF2

@nac rat, er zijn nog steeds kaarten beschikbaar.

6   0  
Wanny

Morgenavond weer lekker een Avondje naar NAC. Die tellen veur twee.

1   0  
Tante Annie

3, 4,5!!!!

8   6  
Paul Soeters

Niemand en dan ook niemand halen. Nu niet, ook voorlopig niet. Maak eerst van deze spelers eens een zo goed mogelijk ingespeeld team. Meer dan genoeg spelers, zeker als iedereen fit is. Stop met de russisch-roulette. Pas als bij deze spelers in individueel opzicht, in totaal opzicht de max. Is bereikt, dan iets toevoegen, dat het team "echt" sterker maakt. Zo groei je door naar de max. Anders blijf je in de KKD.

4   5  
Francesco

De zwakke broeders van de hand doen en betere ervoor terughalen. In die volgorde. Alleen op die manier wordt je in de kern beter.

10   0  
Sjef de gevulde koek

Omarson stond vandaag op het trainingsveld met een bal!! Hij komt er aan zal na de winterstop als het mee zit weer inzetbaar zijn.

2   0  
Ivo

Natuurlijk moet je doorselecteren, maar dat gaat niet meevallen. Ik geloof niet dat er nu veel spelers in de picture staan. Marijnissen, Kaied, Agougil, die zou je kunnen proberen om te verhuren.

0   0  
Wanny

Lucassen kun je ook nog wel ergens slijten denk ik. Die zou bij de wat kleinere KKD clubs prima mee kunnen.

2   0  
Yellow1912

Beetje extra ""gif"in de ploeg kan geen kwaad, Garbett heeft dat "gif". Bij zwakke instelling en moedeloos team, snel Garbett inzetten!

4   2  
Paul Soeters

Aan de vallende duimpjes, 4 stuks, is te zien, voor zover dat je deze poppetjes serieus kan nemen, dat er toch nog mensen zijn die op de "oude" weg willen (aantrekken spelers) door borduren. Nou daar weten we inmiddels alles van. Onbegrijpelijk!

Niet de tijd willen nemen, dat is de clu bij deze groep. Nogmaals, kijk eens waar we staan. De feiten spreken snoeihard voor zich. Deze groep gaat als men niet secuur opbouwt nog vele dieptepunten meemaken. Laten we met ons allen hopen dat men echt eens van deze weg afstapt. Ook een ezel blijft zich niet stoten.

1   1  
Ivo

@Paul Soeters
Op het moment dat je als BVO stopt om je selectie te versterken dan kan je beter bij de amateurs gaan spelen. Bij topsport hoort het streven naar het hoogste en het beste.

Dus als je (bijvoorbeeld) een betere keeper kan halen, waar je een aantal jaren mee vooruit kan, een type Olij, dan moet je dat doen. Kortsmit en Troost doen hun best maar hebben niet het niveau wat je nastreeft.

We hebben 2 buitenspelers (Kuijpers en Sejdiu), Marijnissen en Kaied voldoen niet. Dus moet je proberen om door te selecteren en in de breedte sterker te worden.

We hebben 1 balvaardige, creatieve spits (Omarsson), maar die is geblesseerd. Boere en Haugen vullen elkaar niet als zoals Omarsson en van der Sande dat deden. Dus moet je verder kijken. Het contract van Omarsson loopt af, wil hij verlengen ja of nee?

Je moet vooruit kijken en daarop anticiperen. Eind mei lopen er weer een stuk of 10 spelers naar buiten en daar moet je iets mee. Als we volgend seizoen wel mee willen doen om de prijzen, dan moet je in de winter al beginnen met je selectie voor volgend seizoen. In juli/augustus ben je te laat. Dat hebben we dit seizoen toch geleerd?

1   0  
markenaa

@PAUL SOETERS

Iedere zomer weer spelers gratis of met een zak geld weg laten gaan. Iedere winterstop weer de oh zo ontbrekende spelers die deze keer echt het verschil gaan maken halen enz enz. Jaar in jaar uit. En zo ook met al die trainers.. een type trainer dit een type trainer zus. Hoe de wind waait waait mijn jasje, het moet maar eens afgelopen zijn. De spelers zijn allemaal (naar het schijnt) gescoout en doorgescout op allerlei skills. We moesten ze hebben!

1. ze laten het maar eens zien dan. 2. de technische staf laat ook maar eens zien hoe ze het beste uit die enorme groep spelers kan halen.
3. de TD laat maar eens zien hoe kritisch hij is op de technische staf (en dan niet alleen het functioneren van de immer kop van jut hoofdtrainer)

Zo bouw je op zijn minst aan een team.

1   0  
nemehaf151

Lekker voorspelbaar weer dat Cees-2 gaat zeuren over duimpjes als ie weer eens iets onzinnigs gezegd heeft.

2   0  
Lichtmast

Garbett heeft een hoger niveau dan de meeste NAC spelers, dus hij moet zeker spelen als hij fit is! Alleen bij lichte fysieke twijfels zou je hem de tweede helft kunnen laten invallen voor Staring of evt. Kuijpers. Wel even aan hem duidelijk maken dat hij zijn controlerende taken niet moet verwaarlozen! Op weg naar de top 2 !

1   0  
Ivo

@Lichtmast

Zie jij Garbett dan als een 6, een 8 of een 10?
Want daar gaat het om, welke rol speel je in het team, wat zijn je taken en hoe vul je die in. Ik zie in Garbett een leuke voetballer die zijn momenten heeft, maar hij is niet ergens uitgesproken goed in.

Op dit moment is Leemans onze 8 en Omgba onze 10. Garbett kan op beide posities, maar op dit moment doen Leemans en Omgba het beter. Garbett zou ook nog een stand-in kunnen zijn op rechtsbuiten. In ieder geval beter dan Marijnissen of Kaied.

Dat is een beetje het probleem met allrounders, vaak zijn ze net niet goed genoeg voor de basis.

1   3  
scheppioni

@ Ivo
Garbett is een echte 6 in mijn ogen, een type Edwin de Graaf !! Alleen nu is hij vormzoekende, te zelfzuchtig en te forcerend te graag willend !
Dit maakt de speler minder op dit moment voor ons NAC, daarbij komt voor dit NAC dat er op dit moment meer vormzoekend zijn(Haugen, Janosek en ook begint Boere na een prima periode met een verval zo lijkt het) alleen Leemans en vd Bergh blijven staande ! Daar bij lijkt Cuco nog zeker niet 100% fit !
Een echt belangrijk punt dit en jp v gastel lijkt gebaat bij reactievoetbal maar vanavond moet men het spel weer gemaakt worden in het Rat Verlegh ! Dan kunnen we zomaar zelfs tegen den bosch tegen weer een tegenvaller aanlopen, want ik vraag me af of JP in zijn staf prima ondersteund wordt, let maar op de klik met Molhoek is er maar dit is te weinig voor een beginnende trainer ! Lichaamstaal kun je veel vanaf lezen he ...... maar goed HUP NAC !

2   0  
Tante Annie

Garbett is voor mij op alle posities inzetbaar op het middenveld, behalve juist de 6. Dit omdat zijn verdedigende kwaliteiten minder zijn maar hij een geweldig loopvermogen heeft, van afstand kan schieten en goed in de aanval is. Je kan hem wat mij betreft ook met een specifieke rol op de flanken zetten, maar absoluut niet in een verdedigende rol laten spelen.

2   0  
henk

Garbett is allesbehalve een zes zoals Tante Annie zegt. Edwin de Graaf was overigens een typische nummer acht. Een veel lopende box-to-box speler. Hij werd niet voor niets loopwonder genoemd. Van der Leegte was in die tijd wel een nummer zes. Garbett is toch wel een ander type dan Tommie.

1   0  
Dutchbird

@Ome Cor,
Kijk eens een paar interviews terug dan zie je dat het een grote puinhoop is in de bovenkamer van Kevin van Veen. Met zo'n speler haal je alleen maar ellende binnen en bovendien heeft hij nauwelijks talent.

0   0  
Lichtmast

@ Ivo Ik zie Garbett, zeker nu NAC met twee zessen speelt (Leemans/ Staring) op 6 spelen ipv Staring; hij zou ook nog ipv Kuijpers op rechtsbuiten kunnen spelen, maar dat is straks toch de beoogde plek van Sediju.

0   0  
Ivo

Garbett zie ik niet snel op 6. Hij is geen stofzuiger, verdedigend komt hij daarvoor te kort. En als een laag spelende spelverdeler zie ik hem ook niet, die van achter uit de bal op de stropdas bij anderen legt.

Een 8 (box-to-box) zou kunnen of als 10 (aanvallende middenvelder/schaduwspits), maar voor beide posities is er nu best wel concurrentie met Leemans en Omgba. Op de plek van Staring zie ik liever een verdedigend sterke middenvelder zodat Leemans meer aanvallend mee kan spelen.

0   1  
Paul Soeters

MARKENAA: Ik kan me ver vinden in wat jij aangeeft. Dan krijg je een herkenbaar gezicht. In grote lijnen denken wij hetzelfde. Rust, continuïteit,......enz. I.p.v. dat chaotisch handelen.

IVO: JIJ zegt dat bepaalde spelers niet voldoen, mijns inziens is die conclusie veel te voorbarig. In individueel en totaal opzicht is het nog een groot vraagteken, wie wel, wie niet. Geef het een gangbare tijd, alvorens "weer" overhaast te handelen. Het heeft tot nu toe weinig tot niets gebracht.

NEMEHAF51: Ga lekker buiten spelen, als je niets anders te melden hebt dan "alleen" kletspraat.

0   0  
nemehaf151

Heb je misschien een beetje moeite met kritiek Cees?
Je wordt natuurlijk ook een dagje ouder.

Laad alle berichten na dit bericht in