Wij gaan niet opzij

Geduld blijft het toverwoord bij NAC voor meerdere afwezige en recent aangesloten spelers

Thiestemberg

Zo langzaam maar zeker krijgt de selectie van NAC vorm. Zo komen er spelers terug van (langdurig) blessureleed en heeft NAC verschillende spelere binnengehaald van de transfermarkt. BN DeStem stelt echter dat we veel van deze jongens nog niet terug hoeven te verwachten op de korte termijn.

Te beginnen met goed nieuws, Bakker, Mac Nulty en Di Michele kwamen niet in actie tegen Feyenoord. Niet door blessures of gebrek aan fitheid, het trio kreeg rust. 

Afgelopen dagen keerde Antonia terug op het trainingsveld, voor hem is er echter nog een lange weg te gaan. Hetzelfde geld voor van der Sande die de groepstraining op korte termijn gaat hervatten. Eer dat hij echter wedstrijdfit is zal nog even duren. Voor verdediger Luc Marijnissen geldt in principe hetzelfde.

Tot slot laat ook de officiele rentree van Thomas Marijnissen op zich wachten. De vleugelaanvaller trainde na een hectische seizoensafsluiting bij de Kozakken Boys een maand individueel. Het zou nog maanden kunnen duren voor we hem op het veld zien, aldus Molenaar.

 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Terug naar overzicht
68 Reacties
236   13  
Breda_076

Ik ben echt van mening dat er best een kritisch gekeken mag/moet worden naar onze medische staf. Het kan geen toeval meer zijn dat we jaar in, jaar uit met NIET fitte spelers te maken hebben.

236   13  
Breda_076

Ik ben echt van mening dat er best een kritisch gekeken mag/moet worden naar onze medische staf. Het kan geen toeval meer zijn dat we jaar in, jaar uit met NIET fitte spelers te maken hebben.

53   16  
Van "taajlaand

Euhm....

Thomas Marijnissen, komt misschien pas na maanden het veld op.
Nou ben ik van nature best een positief persoon, en niet de aller slimste.
Maar, waarom nu wéér een (stevig) geblesseerde speler binnen halen.

Wanneer krijgen we de nominatie voor de "geduldigste supporters" in het land?
Ook al worden de verwachtingen gelukkig steeds (eerlijk) getemperd.....

42   6  
Brabo F6

Voetbal is de meest blessuregevoelige sport. ( karatetrappen en noppen in gras... tel maar op). Dan heb je too physio's en chirurgen nodig en die zitten bij de betere clubs. Ik zeg al jaren dat NAC dus blijkbaar niet de juiste medische staf heeft. Maar dat schijnt 1 van de heilige huisjes te zijn.

36   15  
Trouwe supporter

Een speler halen die over een aantal maanden pas inzetbaar is
Hoe is dit mogelijk wat een medische staf
NAC gaat gewoon door waar het al jaren mee bezig is afbraak afbraak en nog eens afbraak
Worden de supporters weer voor de gek gehouden
Wanneer gaan ze is echte goede spelers binnen halen

76   7  
Barry @ van taajland

Thomas is fit. Maar wel fit voor de 2e divisie. Die trainen 3x in de week, totaal niet te vergelijken met de KKD. Als je dan ineens om moet schakelen naar 6 keer in de week trainen is dat een flinke belasting voor je lichaam. Dus dat kost gewoon tijd. Die vast al wel eerder wat minuutjes kunnen maken.

33   1  
GJ_NAC

@VAN "TAAJLAAND


Marijnissen is niet geblesseerd, hij moet weer op wedstrijdniveau komen.

37   7  
Ratjeduneerste

@Barry

Dat er een vreschil is ben ik met je eens. Maar Thomas is een jongen in de bloei van z'n leven met een uitstekende fysieke gesteldheid en voor zover ik weet geen blessuregevoelig verleden..


Die zou in een aantal weken écht wel klaar moeten zijn om 45 minuten minimaal te maken. Kan me niet voorstellen dat dat 'maanden' zal duren.

Geef hem in de oefenpot tegen Virton maar een basisplek en kijk hoelang hij het volhoudt.

16   1  
Ivo

Zijn Maria, Rutten en Ligeon wel 100% fit?

Herrmann en Plat speelden gisteren ook niet, zijn die wel gewoon fit?

41   1  
Tante Annie

Zijn die 3 uberhaupt wel eens fit geweest?

8   3  
SanderH

Idd de medische staff kan je zaken kwalijk nemen. Echter is het ook het hele plaatje. Dus mss tijd om de manier van trainen onder de loep te nemen. Het is bewezen dat de manier van trainen ook blessures kan voorkomen. Bijv met een goede looptrainer kan je bijv sommige blessures voorkomen.
Nu ligt dat ook aan wat er financieel mogelijk is maar toch. Neemt niet weg dat bijv een Marijnissen zorgvuldig gebracht moet worden wat Molenaar dan ook terecht aangeeft.
Nu is het van belang dat er spelers komen die er direct staan. Maar ik denk dat met Molenaar en tl weg goed gaat komen.

32   19  
baosje

seizoen is nog niet begonnen , maar mijn geduld is nu al weer op .....

dit soort berichten over kwakkelende , zieke , gebleseerde , niet fitte selectie ..lees ik enkel en alleen maar bij NAC

en dan nog eens ...jaar in ....jaar uit


hoe kan dit toch ?????????

men spreekt iedere keer maar overeen tussenjaar .... we kunnen beter gaan denken dat het een tussendecennium zal gaan worden

10   10  
Nonkel Frans

.......tis voor ons supporters gewoon een kwestie van NOAD, en nog meer NOAD hebben, Baosje.

24   2  
GJ_NAC

@IVO

Plat, Jesaja en Mac Nulty en Di Michele samen met Bakker worden gespaard omdat we in augustus 4 wedstijden in 20 dagen moeten spelen.

13   2  
baosje

@ Nonkel Frans

zeg dat maar tegen onze selectie

die kunnen het harder en beter gebruiken dan de aanhang

42   4  
Wanny

Lokhoff had na zijn komst als TD niet voor niets al een plan met 12 punten die verbeterd konden worden bij NAC. Die zal het verschil in fitheid met Wolfsburg ook wel gezien hebben.

16   1  
Jamack

De kop van het item begint met “geduld is het toverwoord”.

13   10  
Pietjebel

Die medische staf moeten ze ook buiten gooie allemaal

Luister alleen al na dat interview van bilate die al ergens anders aan zijn herstel ging werken

Als je niet getraind heb en geblesseerd ben geweest kan ik me voorstellen dat het langer duurt maar een speler als Marijnissen is zo goed als fit wedstrijd fit word je door te trainen en te spelen

8   2  
gjoewie

Ik ben ergens wel blij dat we eindelijk weer eens over het voetbal als zodanig kunnen zeiken...

14   20  
Tip

Tsja.... Ik ga er niet teveel over schrijven. Ieder moet zijn conclusies maar trekken. Laten we hopen dat het allemaal goed komt.

Waar ik nog geen antwoord op heb is, het is niet meer dan een vraag ! ; Als we dit seizoen niet promoveren waarom een seizoen later dan wel ? We zijn bij niet promoveren weer een armer, dezelfde mensen zitten er nog en de druk om te moeten promoveren zal dan ontzettend hoog zijn.
Voor mij persoonlijk is de vraag geworden ; geloven we in een sprookje of is een en ander toch gebaseerd op realisme wat ik eenvoudig weg niet kan ontdekken ?
Nogmaals, ik hoop er het beste van.

20   6  
Nachoreca1

Ik hoopte zo van deze berichtgeving af te zijn...tegen beter weten in, want man man man.... wat een gekut in de marge nu al weer. En sorry, de namen die ik tot nu toe lees.... wil je mee gaan draaien dan echt kwaliteit aan gaan trekken nu. Anders een heel vervelend seizoen. En dat woord geduld kan me gestolen worden , tis geen hobby club.

39   20  
Subnactief

NAC straalt werkelijk in helemaal niks uit dat het gaat om topsport of dat het een ambitieue profclub uit. Een paar fans met herrie zetten de boel op zijn kop en supporteres met knaken worden dan aandeelhouder, een kerstboom aan toezicht- en besluitorganen, vriendjespolitiek bij het vullen van stoelen, te veel luisteren naar een emotionele achterban, een jeugsopleiding die nauwelijks iets voortbrengt, een medische staf die werkelijk alleen maar kneuzen goedkeurt en aan de lopende band foute diagnoses stelt. Het houdt gewoon niet op en heeft niks te maken met Steijn, Manders, Eisinga, Hyballa, Van der Gaag, Smulders, Goedtzee, Rutjes, Maaskant. Het is gewoon de cultuur waarbij de kracht direct de zwakte van de club is. Maar goed, zo lang er maar gezopen en gezongen kan worden vinden de meesten het prima. Eeuwig zonde.

Op naar weer een kutseizoen waarbij we allemaal optimistisch starten en eind oktober de onrust weer toeslaat omdat we weten dat het wederom een kansloos seizoen is dat uitgaat als een snel dovende kaars.

5   2  
Kaieschetter

Geduld is het toverwoord staat iig niet bij Hyballa in het woordenboek. Die ligt er na 2 wedstrijden alweer uit. Wat een figuur is dat zeg. Misschien wil hij wel conditietrainer worden dan.

9   9  
Vic

Dussss....... wordt het weer een kutseizoen....

7   5  
Rubenac

Hyballafkoopsom

Zonde, want is echt een fijne kerel, maar het kan niet aan een ander blijven liggen.

Ik vind het dubbel, aan de ene kant is oa Thomas een jonge gast.
Aan de andere kant als je hem meteen brengt en het gaat fout, ben je hem als nog maanden kwijt.

Ik zou dit van week tot week bekijken bij hem.
Ik vraag mezelf wel oprecht af , wie de fitheidstest afneemt bij contract bepaling.

36   2  
Fritske d'n Olifant

We hebben een hoop amateur-inspanningsfysiologen binnen onze supportersschare. Zo bleek ook al gisteren uit de reacties op de wedstrijd tegen Feyenoord. Zelfs duursporters die precies denken te weten welk trainingschema een voetballer moet aanhouden. En dan heb je ook nog altijd de types die roepen dat ze zelf ook 5 dagen in de week keihard moeten werken en niet mogen verzaken. Alsof een voetballer ervoor kiest een blessure op te lopen.

Ik ben juist blij met de keuzes van Molenaar en de helderheid rondom de fysieke gesteldheid van de ploeg. Als het aan sommige reageerders had gelegen was NAC met het mes tussen de tanden naar Varkenoord gegaan en waren er 6 basisspelers uitgevallen met een blessure. Dan waren we de eerste wedstrijd tegen onze vrienden uit Helmond aangetreden met de 11 waarmee we gisteren tegen Feyenoord begonnen en dan waren er vast weer andere en waarschijnlijk ook dezelfde figuren die de strontkar hadden uitgereden over de technische staf. Goed dat Molenaar hier niet mee leest en ik adviseer hem dat ook nooit te doen.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er niets aan de hand is. Dat er binnen NAC een verandering moet plaatsvinden of verder doorgevoerd moet worden als het gaat om fysieke training en belasting van spelers lijkt me logisch. Lokhoff constateerde dat vorig jaar al. Als er zoveel blessuregevallen in de selectie zijn en spelers niet 2x 45 minuten op 100% kunnen spelen dan is dat wel een teken aan de wand. En als je zoals Verkuilen verkondigde de ambitie hebt om bij de 5 fitste ploegen van de competitie te horen dan heb je nog een lange weg te gaan. Ik mag dan ook hopen dat er vanuit NAC=Breda daar wel in geïnvesteerd wordt. Dus dat er vanuit die pot van 5 miljoen kennis en kunde wordt binnen gefietst om die top 5 ambitie te verwezenlijken.

13   6  
Sjef de gevulde koek

Antoniahahahaha

11   0  
Ivo

@TIP

De KKD is een rare competitie, en de verschillen zijn er een stuk kleiner dan in de eredivisie. Zo kan een Almere of Eindhoven het ene jaar 5e worden en het andere jaar 15e.

De laatste jaren hebben de grote clubs het lastig, waardoor de concurrentie groter is dan ooit.
Ik zou graag zien dat de focus weer naar het voetbal gaat, zet eerst maar eens een ingespeeld team weg dat aanvallend kan en durft te voetballen, dan zullen we weer meer wedstrijden gaan winnen en zal de beleving weer beter worden. Succes is hoe dan ook nooit een zekerheidje.

Kortsmit, Lucassen en Plat lijken me degelijke keuzes en prima spelers voor NAC in de KKD. Zij brengen wat ervaring en strijdlust mee.

De rest van de nieuwkomers is voor mij nog een vraagteken. Dat we nu alwéér kampen met zoveel blessures is frustrerend en zou eens onderzocht moeten worden. Controleren wij niet goed aan de poort, of nemen we (bewust) veel risico, of is de intensiteitsopbouw en begeleiding niet goed. Of alle 3?

Dat een Cagro bij de eerste training zwaargeblesseerd uitvalt en vd Sande bij de eerste oefenpot geeft te denken. Zo heb ik Bilate ook ooit bij zijn eerste sprintje voor NAC 1 zien uitvallen. Wat is dat nu?

24   2  
Real Robert

De fysieke begeleiding moet dus duidelijk eens op de schop.

Aande andere kant hebben een aantall spelers blijkbaar geen hinder om andere activiteiten te doen.
Zie Instagram.

Een speler als Maria is altijd fit genoeg om mooie interlandtripjes te maken.
NAC moet hem daarvoor niet meer vrijgeven! Teveel belasting!


14   2  
De Bolle Damen

D'n Frits kan spijkers op de kop slaan!

Ik begrijp alles, behalve dan dat deze wedstrijd ingepland cq gespeeld moest worden.

Het lijkt me enorm belangrijk dat NAC=Breda een deel van die 5 milj. gaat stoppen in de TOPSPORTcultuur en TOPSPORTfaciliteiten bij NAC.

Zuipen, schreeuwen kunnen we, fanatiek zijn we, hart voor NAC hebben we.
Het professionaliseren van de medische staf, het verbeteren van de faciliteiten om zowel fysiek en mentaal TOP te zijn lijkt me nu een TOPprioriteit.

Misschien dat ook de "auw grens" van veel spelers omhoog moet. Dat is dan weer een mentale kwestie. Het is teveel pappen en nathouden bij NAC. Iets met heelmeesters en wonden.

Professionaliseren!
Daar valt winst te behalen.
Kost geld en kunde.
Dus NAC=Breda , "show up and deliver"!

10   5  
Willem 4,5

Wat 'n negatieviteit weer. Bij elke club zijn spelers geblesseerd. En Marijnissen komt van een behoorlijk lager niveau af, bij NAC komen er 2 tandjes bij, met kans op blessures. We gaan toch ook niet denken dat we gelijk gaan promoveren, of wel soms?

7   20  
Noad1976

Amateurisme!

18   5  
Fred1

In essentie begint het altijd bij het cultuurtje binnen onze club.
Nooit is er écht schoon schip gemaakt, ook nu niet.
Sorry voor de vergelijking maar je kunt een tumor niet voor 3/4 wegsnijden want die groeit weer terug en bereidt zich uit.
En de gevolgen daarvan zijn desastreus.
Zelfde is er hier aan de hand, in alle geledingen zitten er nog genoeg die het oude cultuurtje van “ alles mag niets hoeft “ in stand houden en het ook weer injecteren bij nieuwelingen.
Wat ik gisteren van de “ oude garde “ zag was precies wat ik vooraf verwachtte, gebrek aan inzet, gebrek aan conditie en gebrek aan inzicht.
In mijn optiek als je het vanaf een afstand ziet lijkt het meer op niet willen dan op niet kunnen, wie haalt het in zijn bol om verder te gaan met Mashart en Agougil te verlengen.
En waarom steeds Bakker naar voren schuiven, het is simpel, met de nieuwe spelers er bij is er voor hem geen plek in de achterste linie, snap niet dat dit nog een vraagstuk is bij de trainers, het is ondermaats gewoon.
Die knvb moet snel eens knopen hakken want wat ik zo in de wandelgangen hoor zouden ze dan ook met Veth van NEC en Rienstra ( lees ervaring ) door kunnen pakken.
Daar zijn blijkbaar nog steeds contacten mee.
Want we worden nu ook gewoon door de KNVB gegijzeld en vriend Manders die natuurlijk zoals te verwachten was het allemaal niet best heeft overgebracht.

7   2  
Dun Diëe

Ik denk dat we het moeten omdraaien: gelukkig wordt er door de technische staf nu eindelijk eens goed gekeken naar de fitheid en gezondheid van de spelers. Maar een goede medische staf en inspanningsfysioloog (hebben we die überhaupt) tuig je niet van de één op de andere dag op.

Dit is iets voor de lange termijn, maar in een uitgeholde organisatie en selectie zoals bij Nac heb je nu dus het geval dat er erg voorzichtig omgesprongen moet worden met de gesteldheid van de spelers. Dus is zo’n extra wedstrijd tegen Feyenoord problematisch.

Molenaar en Lokhoff bouwen zekerheid in, omdat de medische kennis lijkt te ontbreken momenteel (mijn inschatting) en om verdere blessures te voorkomen. Daar is helemaal niks mis mee.

15   1  
Ouwe Spionkop

Rustig allemaal!
Ik lees hierboven reacties dat er weer een geblesseerde speler is binnengehaald. Thomas Marijnissen is helemaal niet geblesseerd! Die jongen is gewoon fit. Maar heeft natuurlijk afgelopen 4 weken niet meegetraind. Dat zal hij moeten inhalen.
Ik denk dat hij met een week of 3 best speeltijd kan gaan krijgen.
Molenaar overdrijft het allemaal bewust een beetje vermoed ik. Ook om nog aan te geven dat hij nog meer versterking wil.
Als die overname nou eens rond komt dan kan er best meer. Let maar eens op.

13   1  
Maarten

Thomas Marijnissen trainde eerst maar 3 dagen en nu dus 6. Dan kan je niet verwachten dat hij wedstrijdfit is.

6   2  
Die ne gast

Geduld, maar ook rust bewaren zijn de toverwoorden. Meer dan plaats 5 tot 8 zit er dit seizoen waarschijnlijk niet in. Als iedereen dat in gedachten houdt , dan hoef je op dit soort berichten ook niet te reageren alsof het kampioenschap weggegeven wordt.
We hebben nog helemaal geen organisatie, laat staan dat de medische staf al goed is doorgelicht. Eerst de organisatie neerzetten, daarna kan je pas echt gaan werken aan het neerzetten van een topsport cultuur en de juiste spelers aantrekken. Je kunt hoog of laag springen, maar het is momenteel gewoon niet anders. Een Fiat 500 bouw je niet in 1 maand om in een Ferrari.

12   4  
Ivo

Prima als een speler moet opbouwen in trainingsintensiteit.
Maar juist in de voorbereidende oefenwedstrijden kan hij dan toch wel wat minuten maken?

Als je geblesseerd bent, kan je niet spelen. Als je nog niet topfit bent, kan je toch wel een kwartiertje meedoen? Zo'n speler moet toch een bepaalde basisconditie hebben.

Ik vind het allemaal maar vaag, nu snap ik ook wel dat NAC niet volledig open kaart kan of wil spelen, maar een speler die niet fit is zou m.i. niet door de medische keuring mogen komen.

1   6  
ssje

Uhhhh..... gaat weer lekker dan ppfffff......

16   1  
Ouwe Spionkop

@Ivo
Lezen! Marijnissen is NIET geblesseerd en is dus daarom door de keuring gekomen.
Die jongen wil niks liever dan spelen en zullen ze moeten afremmen. Waarom nu al risico lopen op een blessure want dan mekker je weer dat het allemaal zo onprofessioneel is.
Met een goede begeleiding kan hij na een paar weken invallen en dan opbouwen naar eventueel hele wedstrijden.

3   6  
Subnactief

Tuurlijk Ivo. Het is allemaal pure pech en het overkomt ons allemaal. Het ligt allemaal aan hunnie en de knvb is ook tegen ons.

7   11  
Adriaan

Ivo je hebt helemaal gelijk
Hoe is het gvd mogelijk dat NAC een niet fitte Marijnissen overneemt van Kozakken Boys?
Leren ze het nu nooit?
NAC lijkt wel het UWV
(zieken en arbeidsongeschikten)
Besteed het geld goed en gericht (spelers die er meteen staan en dus iets toevoegen) en laat het niet steeds weer verdwijnen in een bodemloze put! Zo bouw je niks op!

5   0  
Adriaan

Wat is de status vwb fitheid Maria?
Over hem wordt vaak heel vaag gedaan
In ieder geval proberen Mashart Antonia ( gebed zonder eind) en/of Rutten/Ligeon te slijten en haal daarmee eens een fitte goede rechtsbuiten binnen
Spitsen moeten wel aanvoer ktijgen

11   4  
Derk

Stelletje paniekzaaiers,

Marijnissen wordt rustig gebracht, wat volkomen logisch is wanneer je vanuit de amateurs komt.

Antonia was al geblesseerd, dus is oud nieuws. Of eigenlijk goed nieuws, want hij is op de weg terug.

De rest wordt juist gespaard om te voorkomen dat er blessures ontstaan. Verstandig.

Afgelopen jaren waren er relatief veel blessures, nu wordt er juist voorzichtig mee omgegaan.

Maar Juice channel Blanco rook weer een relletje dus brengt een drama waar geen drama is...

6   1  
Breda-mike

Wanneer word die overname eindelijk afgerond? 2040?

3   3  
Adfc

Nou ben bang dat dit seizoen niks gaat worden meej nac tis het allemaal net niet zonde maar hoop houden.

3   0  
Mo

Hebben we er goenoeg om op te stellen,alles speelt ovetal en bij ons is egt iedereen gebleseerd ppppffffff op mashart na dan

1   2  
Breda-mike

Update NAC=Breda

De KNVB heeft meer tijd nodig in verband met de vakantieperiode.

ℹ️ https://t.co/JUc7A9mIqv

#NACpraat https://t.co/VqVYk2JQ4K

Geloof me dit gaat nog maanden duren. Wat een lachwekkende soap.

6   5  
Breda_076

Wat een update ook… KNVB heeft meer tijd nodig ivm de vakantie periode… man man man. Had dat dan gelijk gezegd toen je om aanvullende info vroeg. Hieruit blijkt trouwens ook maar weer dat Blanco ook een riool journalist is, zeg dan niets.

6   1  
Jamack

@Breda 076,

Ik zie zo een, twee, drie nog niet wat het verband is tussen de NAC-update en de wijze waarop Blanco naar jouw mening journalistiek bedrijft.
Kun je me helpen het ook te zien?

4   3  
Breda_076

@jamack

https://www.bndestem.nl/nac/overname-nac-kan-deze-week-worden-afgerond~a78ed3e9/

Zeg dan gewoon niks. Die mensen van de licentie commissie zijn met vakantie. Die zijn niet plotseling gisteren op vakantie gegaan.

2   0  
Delachende3e

It’s no, nay, never…

1   2  
Jamack

Breda 076,

Dus Blanco wist dus dat enkele leden van de licentiecie. op vakantie waren en er daarom uitstel van het oordeel zou komen?
Zo ja, dan volg ik je. Zo neen, dan doe ik dat niet.

3   1  
Breda_076

@jamack

Lees het stuk zou ik zeggen. Blanco meldt 2 dagen geleden vol trots dat de overname afgerond kan worden omdat volgens “ingewijde” bronnen de licentie commissie woensdag (gisteren) bij elkaar zou komen. Dan zijn mijn inziens of de bronnen van Blanco niet correct of hij zwetst maar wat.

5   0  
Cool Hand

"Thomas gaan we rustig inpassen. Als je van 3x naar 6x per week gaat trainen, is het essentieel dat je een speler niet overbelast, maar ik heb nu al gezien dat Thomas speciale kwaliteiten heeft die we goed kunnen gebruiken. Daar gaan we zsm van profiteren." Had Molenaar ook kunnen zeggen.

0   2  
Jamack

Breda 076,

Je zegt het: of, of. Te vroeg voor een conclusie dus

4   2  
scheppioni

Zeer zorgelijk allemaal, uit voortgekomen laatste seizoenen, serieus aandachtspunt voor de medische staf dit, wat BREDA_076 dus terecht zegt !

6   3  
Ivo

@Ouwe Spionkop

Molenaar heeft het over "maanden" voordat Marijnissen fit is.
Een prof met een normale basisconditie is in een paar weken wedstrijdfit.
Het is een warrig betoog. Iemand die 90% fit is, kan ook invallen. Die laatste 10% is juist wedstrijdritme wat je nodig hebt.

9   8  
Tip

@Ivo. Ben het met wat je 10.04 stelt grotendeels eens.

Ik weet gewoon niet wat ik er allemaal van moet denken. Ben 60plusser en kan me simpelweg niet voorstellen dat een OEFENwedstrijd op Varkenoord tegen Feyenoord voor NAC ( en feyenoord) niet top is. Ook al heb je daar het risico op een pak slaag, Feyenoord blijft een topploeg. Maar dan nog maak je van zo'n wedstrijd wat er van te maken is vind ik. Daarnaast heeft feyenoord een zeer beroerde oefenperiode achter de rug. Dan ga je er als club toch voor en geloof je erin. Dat het dan niet lukt is vers 2 en snel door de supporters vergeten. Het is maar oefenen en juist een nederlaag is leerzaam voor de ploeg.

Maar wat ik nu lees: " geduld, beter niet gespeeld, blessures, spelers te moe, spelers sparen etc. , omdat het zaterdag tegen Virton thuis, Belse tweede klasse, beter moet. Eerlijk gezegd zakt mijn broek er vanaf.

Nog iets wat ik kwijt moet. Heb steeds gesteld dat TL m.i. de ideale man is als lid RvC. Prachtig dat hij weer aan NAC is verbonden en zijn kennis en netwerk in dienst stelt voor NAC. Dat kan als commissaris m.i. prima. Maar moet Ton nu echt als assistent trainer worden benut ?

Mogelijk zie ik het echter verkeerd, dat hoop ik nog ook.

3   1  
Badeend

Wat een onzinnige onrust, doorspekt van aannames en speculatie alweer. Dat helpt natuurlijk niet.

2   4  
Cees-2

NAC heeft van de KNVB nog geen groen licht betreft de overname. Maar dat is slechts een formaliteit. Ik verwacht dat men reeds drukdoende is om een toekomstige rode draad in de steigers te zetten. Dat kost tijd en vooral veel kundigheid! Dat laatste, dat gaat verschrikkelijk essentieel worden.

Gaande weg moet dat beleid "wel" zichtbaar gaan worden. Menigeen, zeker ook anti City mensen, blèren momenteel dat (nu al!) het een lust is. Grotendeels, klinkklare onzin. Zij snappen weinig tot niets van het iets goeds opzetten.

Pas over een halfjaar, tot een jaar moet het vanuit de NAC-organisatie duidelijk worden, hoe, of wat te volgen beleid. Anders? Dan?

Dus laat deze mensen even adem halen. Echt het onozel gebral, nu al, wat moet men daar mee? Niets kortgezegd.


1   0  
Koeki

Goed gezien jonge

7   2  
Dabbert

Als je spelers koopt van een dubbeltje, dan is het moeilijk om er spelers van te maken van een kwartje. Laat staan spelers van een gulden, die je nodig hebt.
De bank is goed gevuld voor komend seizoen. Nu nog spelers voor het eerste elftal, die NAC waardig zijn. Dus zeker nog een speler of acht.

4   3  
Theoden King

Eens met Breda 076 en anderen dat dit pandemische vormen heeft aangenomen. Te veel spelers zijn te vaak niet fit. Opheldering en kritische evaluatie gewenst!

7   1  
Tico

Sjongejonge, ik heb echt medelijden met het overgrote deel van de mensen die hier komen. Wat een lachwekkend zooitje hier zeg. Ik ga er verder ook geen woorden meer aan vuil maken ook!
Negatievelingen is het woord voor die mensen, je bent er mee geboren of het is er met de pap lepel in gegoten….. manmanman

3   1  
Ivo

@Tip

Cruciaal is wie de nieuwe AD en TD gaan worden. Dat moeten toppers zijn. In welke rol Lokhoff dan verbonden blijft maakt me niet zo veel uit. Hij zou een soort technisch adviseur/Scout kunnen worden die daarnaast extra aandacht heeft voor de jongste spelers in de selectie. Maar ik vraag me af of dat klikt. Lokhoff is niet de jongste meer, de Banzuzi's van deze wereld hebben daar denk ik niet zo veel mee.

Ondertussen zitten we nog steeds in de wachtkamer na weer een proces vol met foute inschattingen en beslissingen. Manders blundert lekker door. Ook zijn laatste kunstje is een fiasco geworden.

7   0  
Fliegervanger

Hoe is het met Ligeon, Maria en Mashart? Die vertrekken?

4   0  
Adriaan

Vanflieger
Doe er Rutten en Antonia er ook maar bij
Kapitaal moet op het veld staan en niet in een revalidatiehonk

2   2  
Rudy

We worden gewoon in de maling genomen !

Laad alle berichten na dit bericht in