Overal waar we komen

Geen nieuwe besmettingen, groepstraining hervat

Italo

Vandaag stond het grootste gedeelte van de NAC-selectie weer op het trainingsveld. Een week nadat de groep vanwege een coronauitbraak in quarantaine ging, rolt de bal weer op het trainingscomplex in Zundert.

Spelers die onlangs nog positief testten op het coronavirus, of die hun quarantaine nog dienen uit te zitten, sluiten later aan. Ook trainer Maurice Steijn was volgens BN DeStem nog niet van de partij.

Gisteren (woensdag, red.) zijn alle spelers opnieuw getest op het coronavirus. Hieruit zijn geen nieuwe bestemmingen voortgekomen, waardoor een groot deel van de groep vandaag weer de wei in mocht. De ploeg bereidt zich voor op de uitgestelde topper tegen SC Cambuur, a.s. dinsdag in het Rat Verlegh Stadion.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Terug naar overzicht
29 Reacties
137    
Moppernac

De graafschap - Helmond gaat niet door, Corona virus bij beide clubs.
Het zal toch niet bij Mike Snoei zelf zijn????????

14    
P

Gefeliciteerd, Cyriel

27    
P

Oeps, reactie onder verkeerde item 😂😂

7    
GroteSmurfZonderBaard

Iemand een idee wie er op het veld stonden? En hoelang is Maurice nog van de selectie afgezonderd?

137    
Moppernac

De graafschap - Helmond gaat niet door, Corona virus bij beide clubs.
Het zal toch niet bij Mike Snoei zelf zijn????????

20    
P

Toch streep door Helmond Sport - De Graafschap.

Wa vind Mike Snoei hiervan ??

14    
Optimist

Of topic;
Is Snoei nu besmet?

54    
Sir smokalot

Die Mike Snoei
Hoe is t mogelijk dat er bij de Graafschap besmettingen zijn als je zo hoog vd toren blaast
Zo zie je maar zielepiet , het kan iedereen overkomen .
Hoop maar dat niemand het ernstig krijgt Mike Foei

6    
Ouwe spionkop

Waren Haye en Immers op de training? Ik vermoed zomaar van niet.

18    
ABC

Ben ik blij om, gelukkig geen nieuwe besmettingen. En nu hopen dat de degene met het virus snel beter zijn en dat niemand echt ziek wordt. Nogmaals beterschap.
Speculeren wie het zijn om zogenaamde transparantie moet ik niks van hebben. Want als ze de betreffende spelers bekend maken gaat men vervolgens speculeren waar of van wie de speler het heeft opgelopen. En vervolgens speculeert men onverdroten verder of hij wel of niet gedisciplineerd voor zijn sport leeft. Heel snel wordt het dan tenenkrommend. Daarnaast gaat een medisch dossier van een speler of andere medewerker de buitenwacht geen donder aan. Volgens mij mag de club het trouwens niet eens naar buiten brengen door de privacy wetgeving.

18    
SjorsNAC

We gaan er allemaal mee te maken krijgen vroeg of laat, het is moeilijker om het niet te krijgen dan wel op het moment.

Hier ook sinds vandaag in quarantaine, leef al maanden in een bubbel en zijn zeer voorzichtig maar 1 keer contact met besmet persoon en het was al te laat bleek achter ondanks afstand, handen wassen etc. Dit virus is hyper besmettelijk. Gelukkig milde klachten in het gezin tot nu toe.... grafzooi.

5    
Scheppioni

Nondeju, net twee spelers die NAC zeker nodig heeft tegen cambuur .... echt shitzooi zeg ...

19    
Scheppioni

Sterkte SjorsNAC !

1    
Boom

Ben benieuwd wie er niet bij waren. Als we de 3 grote jongens op het middenveld of ons fantastische centrale duo moeten missen zie ik het as dinsdag nogal somber in...

3    
Haarlemmer

@Boom Malone stond op het veld evenals Olij, Buffonge en Bilate. Stond op de social media van NAC.

Haye en Immers kunnen dus nog afwezig zijn.

27    
Ed

Ook bij de Graafschap nu besmettingen. Namens de NAC supporters beterschap. Ook aan voor Snoei . Oprecht bedoeld.

11    
SjorsNAC

@scheppioni dankje!!
Hopelijk hersteld iedereen snel.

Moet zeggen na een klote dag vandaag heb ik wel weer zin om een potje NAC te kijken.

8    
Lejad

Hier ook heel het gezin thuis vanaf maandag. Ff goed ziek geweest maar nu gaat het weer beter. Hoop dat we dinsdag weer naar een pot voetbal kunnen kijken!

7    
Scheppioni

@ SjorsNAC
Wat ik al eerder citeerde, hier was in maart DE brandhaard, dan kan het hard gaan, hier vielen ze met bosjes .... nu is BREDA explosief dus ..... zorg goed voor jullie zelf ....

9    
Scheppioni

Ook sterkte Lejad !!

11    
ABC

SjorsNAC en Lejad. Van harte beterschap.

-21    
Toontje

Klopte precies wat ik hier enkele dagen geleden al zei. Alles komt van Amsterdam en Den Haag. (als je goed had nagedacht waren die negatieve duimpjes dus niet nodig geweest)
Hopelijk hoeven we die dinsdag niet te missen.
De trainer blijft wel erg lang thuis....ook raar. Ook Den Haag.
Ik reageer altijd van de realiteit. Velen reageren vanuit hun NAC hart.
Dat heb ik ook maar liefde maakt blind voor de realiteit

14    
De staantribune

En we blijven bovenaan staan zonder te spelen!! Valt niet verkeerd allemaal . Dinsdag winnen en je slaat een gaatje

12    
sanderson

Soms heb je van die berichten waarbij je het met de inhoud best eens bent (of grotendeels kan zijn) maar die geef ik dan wel een negatief duimpje als ze een betweterig toontje hebben Toontje.

-18    
Bommel

Een besmetting komt niet uit de lucht vallen. De KNVB dreigt nu met boetes. Heel begrijpelijk. Niemand heeft voor deze situatie gekozen, maar we willen wel allemaal dat er gevoetbald kan blijven worden. Dat kan alleen maar met een streng beleid, want de clubs denken enkel maar in eigenbelang. Wanneer bij NAC Z.b. Olij, V Hooijdonk en Haye besmet raken, dan heeft de club er baat bij dat de hele selectie in quarantaine gaat, zodat duels tegen Cambuur en de Graafschap niet gespeeld kunnen worden. Terwijl ze heus wel een wedstrijdselectie op de been kunnen brengen. Cambuur heeft gisteren ingestemd met het verzetten van de wedstrijd en hup een dag later staat het gros van de selectie weer op het veld? Woensdag zat heel de selectie nog in quarantaine en vandaag stond de meerderheid weer op het veld. Hoe dan? Wanneer de KNVB dat allemaal gaat toestaan onder het mom van `het kan iedereen overkomen' wordt het één grote puinhoop en worden straks halve competitieprogramma`s geschrapt met alle gevolgen vandien. Het protocol is er niet voor niets. Om betaald voetbal door te kunnen laten gaan, dient er dus een mate van verantwoordelijk te bestaan bij de clubs en dus ook de spelers zelf. De uitspraken van Mike Snoei werden afgeserveerd, terwijl hij wel degelijk een punt maakte. Dat de Graafschap nu zelf de aan de beurt is doet daar niets aan af.

11    
Chingblauw

@Bommel
Jij snapt 't helemaal bommel, kunnen heus wel een wedstrijdselectie op de been brengen? Tuurlijk joh als heel je selectie in quarantaine zit. En dat dat gebeurt bepaalt NAC niet dat doen andere instanties wel voor je. En dat ze nu een paar dagen extra hebben gekregen om te trainen is ook niet meer dan normaal anders heb je dadelijk geen 6 man met Corona maar 6 man met afgescheurde hamstrings enzovoort.

4    
Reflektor

Ach chingblauw hij heeft zelf niet gevoetbald den bommel zo te Zien.

-2    
ABC

We naderen steeds meer het begin tijdperk dat we mensen of organisaties de schuld gaan geven dat ze corona hebben of dat er corona heerst binnen die organisatie. We gaan uiteindelijk elkaar de maat nemen.
Bommel heeft natuurlijk een punt met wat hij schrijft. Alleen moet je daaruit concluderen , en dat is ook het enige dat je kunt concluderen, " is het verantwoord dat we onder deze omstandigheden voetballen ?"

En het antwoord daarop weet ik ook beste mede supporters. Niemand kan dat zeggen.
Wel denk ik dat veel clubs ook bij door voetballen in de financiële malaise komen. Eind van het seizoen moeten zo wat alle clubs alle seizoenkaarten terug betalen. Supporters zijn crediteuren van hun clubje geworden.

Nu werkt dat bij ons NAC hartstikke simpel. Eind van het seizoen wordt ons gevraagd of we, om NAC niet op de rand van de economische afgrond te brengen, het geld in ons NAC willen investeren ? Daar wordt niet tegenover gesteld dat we dan ook een aandeel in "onze" club krijgen. En daar moet je ook niet om durven want dan word je enthousiast aan de schandpaal genageld. Nee je krijgt er wel een mooie medaille voor. Een herinnering voor het leven.
PS.
Het laatste stuk in mijn reactie is een beetje chargerend en sarcastisch bedoeld uiteraard.

0    
Buurman

....weet ik ook NIET...

2    
Cambuurfan

@Bommel, een paar dagen geleden plaatste ik een reactie die wat gedachtengang betreft grotendeels overeenkomt met jouw bijdrage. Het werd mij - voorzichtig uitgedrukt - niet echt in dank afgenomen. In schreef onder meer dat op meerdere plekken de wenkbrauwen gefronst zouden worden bij zoveel besmettingen. Jij deed dat dus ook. Ik ben nu blij te lezen dat het overgrote deel van de NAC-selectie vanmorgen weer op het veld stond. Hopelijk zijn alle spelers komende dinsdag zo ver hersteld dat er een mooie krachtmeting volgt. En bovenal dat geen enkele speler nog besmettelijk is.

Laad alle berichten na dit bericht in