Wij gaan niet opzij

Geruchten rondom Van Hooijdonk: 'Udinese, Go Ahead en Heerenveen willen spits'

Das Phantom

Het seizoen is voorbij en dat betekent natuurlijk automatisch dat de geruchtenmachine op stoom begint te komen. Sydney van Hooijdonk is vooralsnog transfervrij en dus genoeg geruchten rondom de spits.  Neem ze met een korrel zout of pluis ze verder uit, wij delen op dit moment alleen de geruchten.

Zo komen we al bij meerder Twitter-accounts en een Udinese-site tegen dat Van Hooijdonk een contract gaat tekenen bij Udinese, om vervolgens te gaan rijpen bij Go Ahead Eagles in de Eredivisie. Udinese shopt vaker in Nederland, want eerder kwamen bijvoorveeld Thomas Ouwejan en Hidde ter Avest naar de club, aldus Tuttoudinese.it 

Verder denkt het account Secondsch, zelfbenoemd clubwatcher van Heerenveen, dat Van Hooijdonk naar Friesland komt om achter Henk Veerman tweede spits te worden. Het account plaatst direct vraagtekens bij de geruchten, omdat er dus kapers op de kust zouden zijn én Van Hooijdonk graag minuten wil maken.

Update: 

De geruchten rondom Udinese en Go Ahead Eagles kunnen de prullenbak in volgens BN DeStem. Je leest het hier. 

Bron:
B-Side Rats, Secondsch, Tutto Udinese
Terug naar overzicht
33 Reacties
83   22  
Bredafun

Waar Sidney ook naartoe zal gaan, hij wordt gewoon overal 2e spits. Dus waarom zou je weggaan, als je hier 1e spits ben (mits Steijn vertrekt).

13   37  
Scheids!

Sidney moet gewoon blijven, met de voorwaarden dat hij nu gewoon mag spelen , totdat het gelijk van de trainer gaat gelden!
Met Bilate gaat hij een masterduo kunnen vormen!

49   6  
Fan uit Zevenbergen

Die Blijft nog 1 jaartje bij NAC
Om Ome Ton te helpen 😉

12   15  
RJM

De optie Udinese lijkt me de meest reële optie. Met de meeste kans op
speelminuten in de Eredivisie met GAE.

83   22  
Bredafun

Waar Sidney ook naartoe zal gaan, hij wordt gewoon overal 2e spits. Dus waarom zou je weggaan, als je hier 1e spits ben (mits Steijn vertrekt).

9   59  
Gerard

Wat sommige niet weten en ik zie het Sydney niet doen hoor. Maar onze vrienden uit Tilburg willen hem schijnbaar ook hebben....


Word vervolgt

19   6  
Willem 4,5

Gerucht dus, de komende weken zullen er vast nog wel meer komen. Het gerucht gaat ook dat Steijn volgend seizoen geen trainer meer is van NAC. Waar moeten we het de komende tijd anders over hebben dan over geruchten.

26   43  
Real Robert

Met dank aan Manders. die niet met de toegezegde aanbieding over de brug kwam.
Uiteraard in samenspraak met zijn Haagse maatje MS.
Samen ook verantwoordelijk voor het verkloten van het afgelopen seizoen.

18   2  
Molenschot loco

Ach...de periode is weer gekomen!!! Ik doe het zoals altijd....wacht alles af tot het wordt bevestigd door nac zelf!!!

11   11  
Kipiani

Op dit soort berichten geilen er wel een paar.
Misschien ook wel een opportunistisch verslaggevertje in wit retro NAC shirt. Mee met de waan van de dag. Walgelijk en denigrerend naar de NAC fans en Breda in het algemeen.
De enige juiste NAC 2021 analyse tot nu toe was van Mossou, afgelopen dinsdag in het AD.
Sjoerd heeft geen toneelstukje nodig om te laten weten waar hij voor staat.

59   18  
076

Alles loopt de deur uit. Fiorini, Allouchi, Sydney. Azarkan en Hendriks (en Jansen) leveren een besparing op salaris op van misschien 2 ton samen. Dat zijn je goals, assists, je man achter de spits en je linksback/linker CV.

Verder zullen Haye en Olij vertrekken als ze kunnen. En die gaan geen echt hele hoge bedragen opleveren.

Had Sydney alles gespeeld en bijgetekend, had dit een volgende klapper kunnen zijn/worden.
Dan had ie er 20+ makkelijk gemaakt
Jonge scorende spitsen zijn duur en hij heeft zijn naam mee.

We zouden in 2 jaar promoveren, maar het is voor Lokhoff bijna onmogelijk om in 1 zomer een heel nieuw elftal op te bouwen.
We beginnen gewoon weer op nul. Veel geld zit vast in dure oudere spelers. Transfersom van JP is op. Er is niks opgebouwd en je moet Steijn nog afkopen.

De RvC heeft het allemaal zien gebeuren en hoopte en bad dat we zouden promoveren. Maar met beleid heeft dit NIETS te maken.

5   11  
Ernie

Het hoort allemaal bij het spel deze geruchten. Dat klikt zijn salaris weer wat op. Gaat eindelijk gewoon bijtekenen bij Nac, omdat hij ook wel weet dat dit voor hem de beste optie is.

37   18  
Ome Cor

Wanneer Sydney speelt en niet scoort dan is het een te lichte spits voor NAC en roept men hier om Mario Bilate.

Speelt Bilate zonder te scoren dan roept men om van Hooijdonk.

Wanneer Sydney roept dat een speler van zijn leeftijd zoveel mogelijk minuten moet maken, dan is het een arrogante kwast en "het zoontje van".

Lijkt hij te vertrekken dan is het de schuld van heel de wereld, maar vooral van Steijn en Manders en moet Sydney vooral bij NAC blijven.

Apart, die haat-liefde verhouding tussen de supporters en Sydney van Hooijdonk.

6   5  
sam

Sydney gaat nac verlaten mits Steijn blijft . Sydney is nog niet toe aan top eredivisie en zal hierdoor alleen maar beter worden als hij veel spel minuten krijgt ergens anders. Als Sydney komende 3 jaar zich blijft ontwikkelen zal hij zeker van waarde ziijn.


9   9  
PietP

Sydney is nog te veel een 'momentenspits'. Als zich geen scoringskansen aandienen, lijkt hij onzichtbaar.
Als je speelt voor lijfsbehoud, zoals Go Ahead komend jaar, is dat prima. Over een heel jaar uitgesmeerd gaat hij altijd genoeg goals maken.
Maar als je speelt voor promotie verwacht de achterban dat je je elke wedstrijd laat zien. En als dat 2 wedstrijden niet gebeurt, gaan we roepen om een andere spits.

Met de kwaliteiten die hij heeft laten zien, zijn er genoeg clubs waar hij van toegevoegde waarde kan zijn.
Maar zolang Sydney niet completer wordt als voetballer, blijft het haat-liefde bij NAC.

10   1  
Nonkel Frans

Laten we hopen dat Sydney v H. onder Ton Lokhof de juiste begeleiding krijgt om de goede keuzes te maken.

Voor een spelletje "Hij eruit of ik eruit" is Sydney te jong. Hij zal vaker in zijn leven bazen krijgen die hem minder goed liggen. Daar mag hij mee leren omgaan. Weglopen is niet altijd de oplossing, drammen ook niet. Geduld en afwachten tot de kans daar komt en ondertussen aan je zelf werken is een van de opties.

Maar de stelling "Als je goaltjes maakt wordt je opgesteld" is waar het om draait. En hier zal Ton Maurice op aan gaan spreken. Dat snapt iedereen.

Ik hoop dat ze er uit komen en zich niets van de stemmingmakerij in en door de media aantrekken.

9   2  
Pietjebel

Zou graag zien dat hij blijft met bilate in de spits en de rooij dr achter

14   0  
Geelzwartwit

Sydney..

Komt de voorzet dan is het meestal raak. Komt de vrije trap dan is het vaak raak. Komt de penalty dan is het raak. Komt de assist dan is het meestal raak.

En al het andere qua voetbal.. Assists geven.. Voorzetten geven.. Penalties en vrije trappen creëeren is niet echt aan hem besteed.

Komt er niks dan is Sydney niks
Komt het wel dan scoort hij erop los.

Best duidelijk en handig om te weten van je spits. Daar train je de rest op en stem je je spel en spelers op af.
Daarom belangrijk een kleine behendige snelle spits bij hem te zetten. Remember de combi Pierre en Lammers.

NAC in het verleden vaak die combi gehad. Sterke grotere spitsen en technische behendjgere kleinere spitsen.
Leonardo. Arvelaze. Christiano. Lurling. Stewart. Lammers.

Nu hebben we Sydney Bilate Seuntjens en De Rooij. Als eerste garnituur. Daarmee heb je er 3 in iig het zelfde type fysiek.

10   3  
henk

Zolang Steijn blijft heeft het voor SvH geen zin om te blijven. SvH maakt de goals (bijna twee keer zoveel per gespeelde minuut als Bilate), maar is alsnog tweede keus. Als er een zwakke manager boven je zit die niet in je gelooft en geen vertrouwen in je heeft dan heeft het geen zin om te blijven. Die momenten moet je herkennen en niet naïef denken dat je het nog kan afdwingen. De vriendjes zullen de voorkeur blijven houden. Dit geldt net zo voor een Rösler of Azzagari. Daarom hoop ik dat Steijn weg gaat. Die afkoopsom doet weer pijn, maar het zal altijd een orde minder kosten minder dan de kapitaalsvernietiging die onder Steijn en Manders gaande is.

10   9  
Cees-2

Voor de zoveelste keer gaat het “weer” over dit item. Je kon er op wachten. Dat gaat nooit anders worden bij hem. Dus altijd sores. Laat gaan, dan komen ook andere spelers wat meer in de schijnwerpers te staan. De kruiwagentjes die Van Hooijdonk daar telkens om bepaalde redenen in zetten moeten dan wel.

10   0  
Jf

Ik snap de haat niet echt omdat hij Van Hooijdonk heet heeft hij een kruiwagen volgens velen maar Sydney praat eigenlijk vooral met z'n voeten. Hij scoort veel en juist iedere andere spits had blijven staan. Bilate is een harde werker maar scoort echt een stuk minder.
Juist in de kkd is het hebben van een spits als SvH een voorrecht. In een heel seizoen maakt hij er 25+ .

Met goede buitenspelers want je hebt nog wel een rechtsbuiten nodig. (Riep vorig jaar niet voor niets Tavsan)

Bilate als pinchhitter en Seuntjens achter van Hooijdonk denk ik dat je veel aanvallender kan spelen. Haye erachter met een loper en balafpakker erbij en je hebt je middenveld ook af.

Achterhoede met Adilehou en Rosler Schouten en dan maar Maria en Olij als keeper red je het echt wel in de kkd.

7   4  
Tip

Bilate scoort gewoon te weinig. Kijk naar de feiten en naar zijn CV. Ook in de keuken is hij geen spits voor 15 plus doelpunten. SvH scoort gemakkelijker maar is voetballend wat minder dan Marco. Op het niveau van NAC krijg je niet iedere wedstrijd 6 panklare voorzetten, je moet als spits ook zelf iets kunnen creëeren.
Kortom; Sidney, Marco en Seuntjens zijn voor de middenmoot en subtop keuken goed genoeg. Maar hoger komen ze tekort. Sidney kan vanwege zijn leeftijd nog groeien.
Mijn mening als je echt naar de ere wilt. Hou Sidney, zie Marco en Ralph kwijt te raken en investeer in 1 echt goede spits die het elftal "optilt." We hebben nu kwantiteit en geen kwaliteit.

6   1  
NAC!!!

Je moet afscheid nemen van je trainer, en SVH behouden, simpel.
Zorg voor een trainer die het DNA kent van NAC en jongens beter maakt. Zo investeer je in eigen spelers en kan SVH groeien. Als je dat doet kan je nog aan hem verdienen. Dat is de afkoop van Steijn zeker waard.
Steijn houden en SVH laten gaan is een graf graven.

Maar dat weet Ton als geen ander w

5   4  
mmm

Sidney moet bij ons blijven en Steijn moet weg. Dan kan hij gewoon altijd 1e spits zijn!!

0   3  
Perino

Bilate verkopen ( verhuren) aan Go Ahead !!
Goede rechtsbuiten , binnenhalen !! Ervaren centrale verdediger !

8   1  
Ed

Laat Ton het samenstellen.

2   4  
Wanny

Ik denk dat, op die vrije trappen na, Seuntjens die doelpunten ook wel kan maken als ie in de juiste positie komt.

Wat er bij Sydney nog aan ontbreekt zijn fysieke kracht en hij is een ontzettend slechte kopper. Daar moet ie mee aan de slag om een completere spits te worden. Maar daar is niks mis mee als je nog zo jong bent.

4   4  
Cool hand

Dat er zo veel gezegd en geschreven wordt over zo een matige voetballer, is bijna niet voor te stellen. Ach ja, het zijn de tijden waarin we leven.

12   0  
Arie

Al die droeftoeters hier die het nog steeds dwars zit dat zijn vader naar Feyenoord ging moeten hun haatbril eens af zetten en gewoon realistisch kijken naar de cijfers van Sydney. Zoals iemand hierboven al zei, meer dan 2x zoveel goals als Bilate, gekeken naar gespeelde minuten. Vrije trappen en pingels zijn zekerheidjes. Had hij die dit seizoen ook allemaal genomen als hij in het veld stond, dan had hij 30 goals gemaakt in dit seizoen. En dan heeft hij bij lange na niet alles gespeeld.
Een spits moet goals maken, punt.
Daarnaast kan hij juist in deze divisie op zijn gemak alles aan gort schieten, een keer kut spelen en groeien. Maar de Haagse kliek gaf hem liever een één-jarigcontract, treiterde hem met schandelijke invalbeurten van 4 minuten, en wachtte daarna zo lang dat hij nu gratis de deur uit loopt.
Ik geef hem groot gelijk, maar voor mij persoonlijk is er dan weer een stuk binding met de club afgestorven.

7   0  
Ki Utsuri

Je kan je elftal wel ophangen aan ervaren spelers, maar die leveren niks meer op. Geef vertrouwen aan jonge eigen spelers om ze op te laten bloeien (marktwaarde plussen) en laat de rest in dienst spelen.

Sydney is een eigen speler waar marktwaarde in zit. Geef die jongen vertrouwen, zet er een ervaren speler in de buurt die in dienst speelt van Sydney (Seuntjens/Immers/Bilate), en twee goede vleugelaanvallers (De Rooij + aankoop).

Maak een plan (om zijn zwakke punten te verbeteren), 2 jaar doorontwikkelen en daarna kan je Sydney voor een prijs met 6 nullen verkopen aan club waar hij zich prettig voelt (Engeland?). Heeft zijn (internationale) naam mee en zijn statistieken.

5   2  
RV

Er wordt snel geroepen dat hij niet past in een twee spitsen systeem, maar als je als NAC zijnde hoog druk kunt en wilt zetten dan zou hij daar perfect in passen. Zeker als Steijn het aandurft om in een verkapt 3-5-2 (dat kan echt prima tegen de meeste tegenstanders) of 5-3-2 te spelen.

Volgend jaar met Seuntjens en van Hooijdonk kun je in ieder geval een doelpunt of 35 noteren. Waarschijnlijk niet met het voetbal wat we graag zien maar voor promotie moet je gewoon een spits hebben die er meer dan 20 maakt.

Ik denk ook dat hij bij iedere eredivisie club (misschien Go Ahead daargelaten...) als tweede spits gebruikt gaat worden. Het zou nog steeds het beste zijn als hij bij NAC blijft, dit jaar heeft hij al stapjes gemaakt , volgend jaar moet hij gewoon eerste spits worden. Niemand heeft garantie op een basisplaats, maar laten we eens beginnen hem de eerste 12 wedstrijden een kans te geven, kijken waar we dan staan.

6   6  
Balletje

Zolang Sr in de buurt van Sidney blijft heeft het joch geen schijn van kans.

0   2  
Tsjonge tsjonge

Spits: Duivenkamp!!
Weet niet welke 2e divisie club maar het bekijkenm waard

1   1  
Belgische Naccer

Zolang Steijn en Manders rondlopen...wordt het een moeilijk verhaal voor onze talenten.

van Hooijdonk
Azzagari
Rösler
Riera
Monsalve
Noblejas

Allemaal topspelers voor NAC die totaal kansloos zijn onder Steijn. En wat hebben we er voor terug?

Een paar bejaarden die hier voor veel geld het einde van hun loopbaan komen vieren. Immers, Malone, Maria, Bilate, Seuntjes
Het is allemaal lood om oud ijzer.

Met nog 2 jaar Steijn blijft het nog 2 jaar KKD. En erger nog: al je transferwaarde is weg....dus zal het nog veel langer gaan duren voordat NAC weer NAC is.

Het had dit jaar moeten gebeuren. Maar ja...dan had je Hyballa moeten laten zitten. Nu zitten we met de gebakken peren en langlopende contracten voor managers, trainer en spelers die NAC niet vooruit helpen.

De conclusie na een mislukt seizoen.

Laad alle berichten na dit bericht in