Wij gaan niet opzij

Gesprekken NAC en Van Anholt op laag pitje: "Door omstandigheden on hold gezet"

Raskolnikov

Pele van Anholt is sinds eergisteren officieel transfervrij. De verdediger traint echter nog altijd mee bij NAC. Een contractverlenging hoort nog altijd tot de mogelijkheden, maar een snel akkoord is volgens Van Anholt onwaarschijnlijk.

In gesprek met Voetbalzone laat de 29-jarige Fries weten dat de gesprekken over een nieuw contract op een laag pitje staan: "Ik heb het hier altijd naar mijn zin gehad bij NAC en in de stad Breda. De club had de intenties om verder te gaan met mij, maar door omstandigheden is het even on hold gezet. We gaan zien hoe het loopt."

Hoewel hij officieel niet meer in dienst is van de club, traint Van Anholt nog altijd mee. Hij ziet nog steeds toekomst voor zichzelf in Breda: "Als ik echt weg had gewild, had ik wel op mijn pagina aangegeven dat ik op zoek ben naar een nieuwe uitdaging. Ik vind NAC een heel mooie club en het is ook veelzeggend dat er nu alweer 10.000 seizoenkaarten zijn verkocht."

In het ideale scenario tekent Van Anholt een nieuw contract en dwingt hij komend seizoen promotie af: "Die kans is ons nu ontnomen en dat is jammer. Dit seizoen heb ik vrijwel alles gespeeld en ook Hyballa ziet het heel erg in mij zitten. Dat is heel belangrijk voor me."

Bron:
B-Side Rats, Voetbalzone
Vorig bericht
Ex-NAC: Ten Voorde duikt op bij MVV 3 reacties
Volgend bericht
NAC grijpt naast Drost 14 reacties
19 Reacties
34   3  
Sanseveria

"Door omstandigheden even an holt gezet"...

4   71  
Karbonkel

Geen contract = ook niet trainen. Conditie op pijl houden en dan naar een andere club vertrekken zeker?

9   0  
Steefl

Zoals ik het lees: Hij wil dus wel maar NAC heeft even geen geld?

29   9  
Chris W.M.

Die “omstandigheden”, is dat toevallig de fittie tussen Tom en Peter? Peter wil hem graag houden, en zoals we weten past van Anholt qua leeftijd niet in het profiel van Tom. Misschien moet Manders toch maar snel een bepaalde knoop doorhakken....

34   3  
Sanseveria

"Door omstandigheden even an holt gezet"...

17   5  
Ivo

NAC heeft met Schouten, Monsalve, Vanacker en Neelen al 4 spelers die op dit positie kunnen spelen. Dus ik kan me voorstellen dat NAC eerst wat spelers wil zien vertrekken voordat van Anholt er weer bijkomt.

Ook moet je als club altijd kijken naar versterkingen, dus als we een dijk van een rechtsback kunnen binnenhalen, moet je dat gewoon doen.

van Anholt zit gewoon even in de wachtkamer. Als hij een andere club vindt, is dat jammer, maar geen ramp. Om in wielertermen te spreken, van Anholt was een nuttige waterdrager maar zeker geen kopman.

5   3  
YLLWBLCK

Misschien willen ze eerst weten welke shirtjes er komen voor ze de voetballers daarop afstemmen...

11   1  
Buurman

Vervelende bij dit soort berichten is dat het voer geeft voor speculeren want niemand onder ons weet hoe het zit. Iedereen vraagt zich af , wat is er nu weer aan de hand? Het is of nieuw contract of einde verhaal. Als Hyballa het in hem ziet zitten, moet je doorgaan vind ik. Die maakt de opstelling. Ik denk ook dat wij die leeftijdsgrens veel te letterlijk nemen. Uiteraard moet je gaan voor jonge spelers met meerwaarde, maar net zo belangrijk heb je in iedere linie ervaring nodig. In mijn ogen heb je zeker een ervaren spits nodig. Cambuur heeft weer plus minus 25 zekere goals.

4   3  
geelzwartwit

@ivo ik denk ook dat NAC wegens omstandigheden wacht op wat er verder gaat gebeuren en ze daarmee niet afhankelijk willen en zijn van hem.

@chris
Ik had van jou niet verwacht die net helende media wond weer op te krassen. Had eerder een op sportief vlak gebaseerde conclusie van je verwacht maar goed. Laat het Peter en Tom verhaal aub ff rusten. Als er wat is is de krant er snel genoeg bij om onrust te stoken

Focus op voetbal nu. Hup NAC

14   2  
Chris W.M.

@geelzwartwit

Dat we er weinig meer over horen wil niet zeggen dat het probleem opgelost is. Van wat ik hoor en lees hebben de 2 nog geen gesprek met elkaar gehad en ontlopen ze elkaar zelfs. Het feit dat Tom zijn gezicht nog niet heeft laten zien in Zundert is wat dat betreft veelzeggend. Van Ooijen werd ineens genoemd, vleiende reacties over Hyballa waren te lezen in de krant, mag jij raden van wie dat afkomstig is. Als het niet lukt om van Ooijen binnen te fietsen, hij zou deze week de knoop doorhakken, dan barst de bom wederom.

Sportief gezien heb ik al eerder aangegeven dat wat mij betreft van Anholt geen prioriteit moet zijn. Schouten is de nummer 1, daarachter zit jeugd. Dan hoef je wat mij betreft niet nog een "dure" back-up te hebben. Al het geld moet in de voorste linie gepompt worden, blijft er nog wat over kun je het nogmaals overwegen.

2   1  
Breda

Is niet zo ingewikkeld toch. NAC wil
Monsalve verkopen. Lukt dat, dan kan Anholt blijven. Anders zijn er te veel voor die positie.
Is gewoon verstandig.

5   2  
Real Robert

Is deze Van den A. deze week werkelijk nog niet in Zundert geweest? Dat zou toch ongehoord zijn voor een TM?

Off topic: Kali?????? Traint die gewoon mee?

3   1  
Ivo

@B-siderats, zouden jullie eens kunnen navragen wie er allemaal meetrainen momenteel? Zijn er nog blessures, en inderdaad de hamvraag: Waar is Kali?

3   2  
since1912

Dit soort uitspraken daar heb je toch helemaal niets aan... “Door omstandigheden”, wat betekent dat in hemelsnaam?!

Enige wat er nu gaat gebeuren is dat iedereen allerlei horrorscenario’s gaat schetsen en de fantasie op hol gaat slaan.

Is het de ruzie tussen PH en TvdA? Vraagt hij teveel salaris? Ligt het aan Amstel op de tap???

3   6  
sjef de gevulde koek

Het is momenteel een drama intern. Dit gaat helemaal nergens meer over en kan alleen maar fout aflopen. HUP NAC begin er wel echt van te kosten jaar in jaar uit alleen maar ellende. TVDA moet heel snel weg. Vreemde eend in de bijt. Gewoon een Nederlandse betrouwbare TD is dat nu zo moelijk.

3   3  
Flieger prins van UT kielegat

Kali heeft gewoon getraind gisteren maar er zijn geen fotos van gemaakt

4   1  
Ivo

Ik denk eerder dat een vertrek van Leigh de kansen voor van Anholt verhoogt. Van Anholt kan ook op linksback en wordt dan de 1e wissel achter Noblejas en Schouten.

Zolang je Schouten, Noblejas, Leigh en ook nog Monsalve in je selectie hebt, heb je van Anholt niet nodig.

Het is wachten op transfers. Het duurt allemaal erg lang, vind ik. Al die clubs zitten te loeren, maar niemand hapt.

3   0  
076

Niemand had op Leigh gerekend. Die moet eerst weg (of Monsalve). Anholt zal niet de goedkoopste zijn voor “er bij” en die anderen hebben nog contract.

4   3  
Stoep

Ik ben ook van mening dat het nu bij NAC erop begint te lijken dat het nergens naar toe gaat. Alles lijkt stil te staan terwijl andere clubs wel doorpakken. Dat de heren nog steeds niet gepraat hebben zegt genoeg. Manders moet nu toch gaan inzien dat dit niet kan. Het wordt echt tijd om binnen NAC afscheid te nemen van de aandeelhouders en hun aanhang in RvC. Dan heb ik liever dat we vanaf 0 beginnen, dan nog meer jaren van dit. Hyballa en TvA laten bevret van onvermogen zien met hun gedrag.

0   0  
Bommetje

@Stoep
Heb je ook al een voorstel wie dan ieder jaar het tekort van 1mio aan moet vullen?

Laad alle berichten na dit bericht in