Wij gaan niet opzij

NAC grijpt naast Drost

Raskolnikov

Jesper Drost heeft een aanbieding van NAC naast zich neergelegd. De middenvelder verkiest een terugkeer naar PEC Zwolle boven een avontuur bij NAC. Drost tekent voor één seizoen bij de eredivisionist.

Drost was transfervrij, nadat zijn contract bij Heracles Almelo afliep. De 27-jarige middenvelder miste het volledige afgelopen seizoen als gevolg van een blessure. NAC dacht met een driejarig contract (en dus zekerheid) een serieuze kans op zijn diensten te maken, maar grijpt nu toch mis. Drost keert liever terug bij PEC Zwolle, waar hij een prestatiecontract voor één seizoen tekent. 

Bron:
B-Side Rats, Stentor
14 Reacties
46   1  
Hont

Denk dat dit weinig met NAC, maar meer met Drost zelf te maken heeft. Die gaf al aan het moeilijk te vinden te verhuizen voor een transfer.

Next.

13   2  
Geraldo

Het is niet anders. En door.

46   1  
Hont

Denk dat dit weinig met NAC, maar meer met Drost zelf te maken heeft. Die gaf al aan het moeilijk te vinden te verhuizen voor een transfer.

Next.

3   55  
n@©

Tommeke, Tommeke, Tommeke!! Wa doede nu?

11   3  
Karbonkel

Graag of niet, NEXT!

8   2  
Buurman

Jammer maar speler moet wel willen.

7   35  
Ouwe Spionkop

Ik heb het vermoeden dat het gedoe tussen Hyballa en TvdA hier iets mee te maken kan hebben.
Sterker nog ik vermoed dat TvdA terzijde is geschoven en er momenteel dus niet veel op transfergebied bij NAC gaande is.
Slechte zaak natuurlijk omdat nu de transferperiode is en aantrekkelijke spelers naar andere clubs verhuizen.

10   1  
Ivo

Had hij niet net een huis in Zwolle gekocht? Daar staat me iets van bij.

Volgens mij was dit al een gepasseerd station toen de geruchten over van Ooijen van VVV op kwamen zetten. Hij heeft een aanbieding van NAC gekregen.

21   0  
Beekie180

Drost maakt hier in mijn ogen een vrij logische keuze. Kent de club, kent de omgeving, heeft er een huis en de kans om eredivisie te spelen.

NAC heeft denk ik al het mogelijke gedaan om hem binnen te halen, mede met een contract voor drie jaar. Voor een speler, die de laatste jaren weinig aan voetballen toe is gekomen, zou het risico volledig bij NAC liggen.

Nu vol inzetten op Van Ooijen zou ik zeggen.

4   2  
Henri

Zat er natuurlijk aan te komen. Maar dit is voor alle partijen de beste oplossing. NAC kan nu niet het financiele en sportieve risico nemen met een speler die na een zeer zware blessure nog niet op niveau heeft gespeeld.

4   24  
Sportopa

Nac grijpt altijd en overall naast, schop die stomme belg Tom v abeele lekker terug naar fc Meer in belgie. Laat de trainer maar nieuwe spelers aantrekken binnen het budget van NAC.

Met die TD soelen we de komende 5 jaar nog in de ie divisie.

7   0  
Bou

We gaan toch niet lopen janken of wakker liggen van het feit dat Jespertje niet naar NAC komt? Een speler die een heel jaar niet gespeeld heeft vanwege een blessure, ik ben blij dat ie niet komt. Promeren betekend direct inzetbare en fitte spelers!!

We zijn toch geen recovery island zeker.

3   1  
Willem 4,5

Snap niet dat een aantal zich zo druk maken over het niet doorgaan van deze transfer, tjonge jonge zeg, de 'Messie' van oosten komt niet. Prima graag of niet, heeft een zwakke knie en speelt liever op kunsgras, dat is veel beter voor je knieen namelijk. Het kan niet zo zijn dat elke speler die niet komt TvA. de schuld krijgt, onzin, hij blijft liever bij zijn moeder in de buurt, goed zo!

1   1  
Buurman

Inderdaad was zijn oude (?) blessure en weinig wedstrijden een groot risico voor NAC. Als hij dan ook zelf niet wil....... next.

0   1  
Normaal

Toch een beetje vreemd. Als de naam Dost valt is iedereen enthousiast en in voor zijn komst, en nu het niet doorgaat meteen negatieve berichten. Ik denk dat dit een gemiste kans is. Jammer.

Laad alle berichten na dit bericht in