Wij gaan niet opzij

'GFC wil NAC als vlaggenschip voor internationaal voetbalnetwerk'

Thiestemberg

In een langer artikel van de collega's van BN DeStem wordt wat dieper ingezoomd op de voorheen mysterieuze Amerikaanse investeringsmaatschappij die sinds kort bij naam bekend is: Global Football Corporation. De investeerders zijn samen goed voor een vermogen van meer dan één miljard euro en zien veel potentie in NAC. Kort geleden werd bekend dat de Amerikanen ook samen gaan werken met Karel Vrolijk om de club over te nemen.

GFC ziet de potentie in NAC al langer, drie jaar geleden was er ook al interesse om de aandelen van de club over te nemen. NAC is overigens niet de enige club waar GFC in wil investeren. Naar verluidt zijn de Amerikanen ook nagenoeg rond met een Ligue 1 club. Ze willen zo een voetbalnetwerk inrichten met vertakkingen over de hele wereld. Er worden ook clubs genoemd uit Zuid/Noord Amerika en het Belgische hoogste niveau.

Ondanks dat er dus ook andere clubs aan de ‘familie’ toegevoegd lijken te worden ziet GFC in NAC het vlaggenschip van het netwerk. “Wat Leipzig is voor de Red Bull keten” stelt BN DeStem. Red Bull heeft al waar GFC naar streeft, voetbalclubs op vier verschillende continenten. De reden dat NAC de ‘parel op de kroon’ dient te worden is dat in Nederland heel veel voetbaltalent is en dat talent zowel in de Eredivisie als de KKD ook veelvuldig de kans krijgt om zich in de picture te spelen.

De lange termijn visie van GFC is dan ook het opleiden en verkopen van lokaal talent. Dit is in het voetbal een bekend model om snel veel geld te genereren, wat natuurlijk altijd het uitgangspunt blijft van een investeringsmaatschappij. Op korte termijn zijn er ook plannen, GFC denkt met een relatief kleine investering  NAC snel naar de subtop van de Eredivisie te kunnen brengen. Dit met GFC als eigenaar van driekwart van de aandelen en Karel Vrolijk met een minderheidsbelang.

Inhoudelijk zijn er ook al plannen over hoe dit bereikt kan worden. Naast de geldinjectie. betrekt het plan ook de komst van een van de hoofdinvesteerders Nick Sakiewicz. De topman wil later dit jaar intrekken in een huis in Breda om hier een lokale algemeen directeur klaar te stomen om bij NAC de kar te gaan trekken.

Aan ervaring is bij Sakiewicz geen gebrek. Na een korte voetbalcarrière als keeper in de Amerikaanse Major League Soccer ging hij als bestuurder aan de slag bij Tampa Bay, New York MetroStars en Philadelphia Union, dit allemaal van 1996 tot 2017. Als laatste was Sakiewicz werkzaam bij de Amerikaanse Lacrossebond. 

Dat alle mooie plannen van GFC en Vrolijk tot uitvoering gaan komen is echter nog allerminst zeker. De plannen van alle (opnieuw) geïnteresseerde partijen liggen namelijk bij de aandeelhouders die net als eerder in het proces worden bijgestaan door Crossminds. Het ‘team’ van Vrolijk en GFC krijgt zware concurrentie van een Servische partij genaamd Sport Republic die samenwerkt met Wim van Aalst. Een van de zittende aandeelhouders die met een minderheidsbelang tóch aan wil blijven in Breda.

Bron:
B-Side Rats BN DeStem
50 Reacties
72   15  
Chris W.M.

Als gezegd ben ik benieuwd naar de uitleg van de plannen door iemand die hen vertegenwoordigd. Zoals het nu opgeschreven is door Blanco kán het haast niet kloppen. Een vlaggenschip betekent dat daar de focus op ligt, de beste spelers heen gaan, het meeste geld, etc etc. Dat kan nóóit als je ook eigenaar bent van een Ligue 1 club. Die competitie is veel beter, gaat veel meer geld in om, spelers worden daar voor veel meer verkocht, en dan zou zo’n club in de schaduw komen te staan van een club uit het nietige Nederland? Er is iets lost in translation gegaan hier.

Hoe dan ook wordt hier ook, net als Sport Republic, een RedBull-achtige constructie nagestreefd.

39   8  
Tim

Het klinkt allemaal prachtig wat hier staat, maar we krijgen elke keer van die prachtige verhalen voorgeschoteld. Ik hoop steeds weer dat er eens wat waarheid in die verhalen zit. Echter is dat nog maar weinig keren gebleken.

We gaan het meemaken met z'n alle. We kunnen weinig meer doen dan hopen dat we nu eindelijk eens een keer een schot in de roos hebben en een capabel bestuur onze club weer brengt waar het thuis hoort.

19   127  
BREDA 1965

Dit is de DOODSTEEK voor NAC

29   9  
Hout

Wordt de hemel dan toch weer stralend blauw?

31   8  
N.B.f.c.

Klinkt me als een mooi marketingverhaal. NAC als belangrijkste club terwijl je ook bezig bent in de hoogste klasse in België en de Ligue 1. Alles behalve logisch dat wij als momenteel eerste divisieclub dan het paradepaardje zouden moeten worden.
Die ruime ervaring is ook erg mooi gebracht. Hoofd van de LaCrosse bond?
Verder duidelijk dat het gewoon een handelshuis moet worden. Daar is op zich niks mis mee, maar in een constructie waar een van de velen zijn en er nog niks staat lijkt het hoog risicogehalte om ons lot aan deze partij over te laten.
Enige logica om met Vrolijk samen te werken ontbreekt bij mij.

41   12  
D’n opletter

Mooi plan, echter ik vrees dat Wim daar niet mee akkoord zal gaan. Die wil perse blijven zitten. God mag weten waarom. Nooit in het stadion, nooit bereikbaar…

16   3  
SjorsNac

Mooie praatjes maar zoals altijd laat het maar eerst zien dan geloven. Op deze voet verder is ook niet meer houdbaar dus voor het weekend rond aub ;-)

72   15  
Chris W.M.

Als gezegd ben ik benieuwd naar de uitleg van de plannen door iemand die hen vertegenwoordigd. Zoals het nu opgeschreven is door Blanco kán het haast niet kloppen. Een vlaggenschip betekent dat daar de focus op ligt, de beste spelers heen gaan, het meeste geld, etc etc. Dat kan nóóit als je ook eigenaar bent van een Ligue 1 club. Die competitie is veel beter, gaat veel meer geld in om, spelers worden daar voor veel meer verkocht, en dan zou zo’n club in de schaduw komen te staan van een club uit het nietige Nederland? Er is iets lost in translation gegaan hier.

Hoe dan ook wordt hier ook, net als Sport Republic, een RedBull-achtige constructie nagestreefd.

4   41  
Kipiani

Waar is Lok gebleven ? Toch het grote Bredaas boegbeeld in de plannen de Amerikanen ? Lok hier. Lok daar.

28   14  
Fred1

Dat wordt dus weer een dilemma voor onze “vrienden” van Aalst, Manders en van Baal.
Hoe moet ze dit nu weer traineren want zet de klok er maar op gelijk dat ze de boel gaan tegenwerken.
Ik vind de plannen van GFC zeer vooruitstrevend met een duidelijk toekomstperspectief en met mensen die een goede reputatie hebben.
Het is allemaal maar afwachten maar dit verhaal staat mij het meeste aan en er komt bij dat we never nooit meer voornoemde trio binnen onze club moeten tolereren want dan wordt het weer een opmaat naar de volgende periode van ellende.
Daar zit niemand op te wachten.
Zou bijna smeken, van Aalst laat het los als jij net zo’n NACCER bent als je voor wilt doen komen stop dan met je rancune en help de club te redden van jezelf en je vrienden.

2   15  
kwamkwammer

doe mij zoon driedubbel lekker amerikaans (mo) DEL ....

54   10  
Chris W.M.

@ N.B.F.C

Misschien goed om te weten dat Sakiewicz een van de oprichters was van de Philadelphia Union en die club 1 van de grootste in de MLS heeft gemaakt en dat hij ook 1 van de oprichters is van de MLS in zijn huidige vorm.

Bij de Lacrosse bond is hij er verantwoordelijk voor dat sinds 2016 de competitie is uitgebreid van 9 naar 15 clubs, terwijl er dikke sponsordeals binnen gehaald zijn waardoor de omzet in 5 jaar tijd met 700% gegroeid is. Met recht een aanpakker te noemen.

15   11  
Voorwaarts

Leuk verhaal, leuke marketing termen. Familie dit, kroonstuk dat. Een investeringsmaatschappij laat je vallen zodra het niet loopt zoals je wilt. Trekt club B, C of D meer geld en commercie? Dan verschepen we alles naar die club. Zelf als je nummer 1 bent is er geen 100% commitment.

RB Salzburg zou ook club nummer 1 zijn, tot ze het opeens niet meer waren. Misschien nog meer eendagsvliegen, broodvoetballers en spelers die alleen een tussenstap maken.

Punt is voor mij, als NAC nog 10 jaar in de KKD speelt ga ik nog iedere 2 weken naar het stadion. Ik hoop dat we gewoon normaal/ouderwets kunnen groeien.
Als NAC een slap commercieel aftreksel wordt ga ik lekker naar het eerste van de lokale bal op t dak kijken.

19   9  
Sponsor

De oplettende lezer ziet hier duidelijk het verschil tussen het aangeven van je ambities en je bedoelingen met de club en een verkooppraatje om de publieke opinie te bespelen.
Het raakt namelijk kant noch wal dat NAC het vlaggenschip moet worden als je ook bezig bent in de Ligue 1 club en ook nog met een club op het hoogste niveau in België.
@NBfc ik me vraag me ook af wat voor deze club nou de meerwaarde is om Vrolijk samen te werken.

8   27  
Prinsenbeekrules

Blanco is weer eens ingehuurd ala pr-man / notulist.

5jaar nu ineens? Vrolijk beloofde eerder 2 jaar.

Redbull had Salzburg eerder dan Leipzig.

Waarom een directeur uit Breda? Of dat voor die Amerikanen wat uitmaakt. We moeten een competente hebben. Eindelijk eens.

Als er echt op de Red Bull manier wordt gewerkt zou dat mooi zijn. Maar als onderdeel van zo’n groep ga je ook een handelshuis worden.

Kortom: er staan twee investeerders klaar. 1 met ervaring in de voetbalwereld en 1 zonder. Investeerders gaan voor rendement.

De stichting NOAD mag zeggen of we door de kat of door de hond gebeten worden.

13   23  
Ivo

Op Google vind je nog helemaal niks over dat GFC.
Wel over Sport Republic. Die zijn al bezig en daar zit aantoonbaar kapitaal achter.

Ik neig zelf naar Sport Republic. Maar dan in een constructie zonder van Aalst.

20   3  
Henri

Jammer dat het met Ons NAC en één grote regionale investeerder zoals bijv. CM niets is geworden. Ik had van Ons NAC wel meer assertiviteit verwacht na de afwijzing. Vrolijk was ook afgewezen en Van Aalst eigenlijk niet eens kandidaat.

13   7  
NAC4Ever

@PRINSENBEEKRULES
Vrolijk had het over binnen 2 jaar promotie naar de Eredivisie. Dat is wat anders dan binnen 5 jaar stabiel in de Eredivisie.

0   8  
Henri

@Ivo
Ik verwacht dat Sport Republic Van Aalst contractueel wel kalt stelt.

5   2  
Des NAC’s

Mooi dat jullie dit reclame praatje vanuit verschillende invalshoeken belichten

7   3  
NAC4Ever

Lijkt mij sterk dat je NAC als vlaggenschip boven een Ligue 1 kiest.

Verder klinkt het prima, zolang dingen zoals het logo, de clubkleuren maar niet veranderen.

De vraag blijft hoe. Maar ik begrijp het als die vragen pas worden beantwoord wanneer het rond is.

31   3  
Ouwe spionkop

Linke soep om nu met een Serviër in zee te gaan.
Die worden internationaal toch als vrienden van Putin gezien. Gevaar dat die binnenkort ook op sanctielijst staan.
Ik neig naar de plannen van de Amerikanen met Vrolijk als bouwer van een nieuw stadion.
De lijntjes naar Graham Arnold, Tony Vidmar zijn er ook.
Laat maar komen!

9   4  
Bas

Bij SR wordt NAC een satelietclub van Southampton en bij GFC wordt NAC ook onderdeel van een handelshuis en verword de club waarschijnlijk tot een feeder club.
Ik begrijp niet zo goed dat er op dit moment mensen zijn met een uitgesproken voorkeur voor één partij. Voor mij zijn ze erg gelijkwaardig en ondanks dat dit te verwachten was had ik toch op iets anders gehoopt. Vitesse of Lommel zijn cases waar ik niet enthousiast van word. Maar omdat de aandeelhouders niet meer op één lijn zitten zou dit circus nog wel even kunnen duren met de nodige plottwists, gekonkel en bespelen van de publieke opinie.

13   6  
Tinus076!

Afgelopen vrijdag op de tribune is het voor mij duidelijk geworden dat het maar 1 kant op kan gaan en dat zijn de amerikanen met vrolijk!

Een nieuwe man met van aalst mag nooit maar dan ook nooit gebeuren deze man komt bij mij in het rijtje mommers iemand die de club compleet naar de klote heeft geholpen verdiend een levenslang stadion verbod en omgevings verbod!

Het word wel tijd dat er spijkers met kopen geslagen worden want er moet flink door gepakt worden!

En offtopic voor edje de graaf laat aub deze opstelling staan en van schuppen voor seuntjes als het rond komt wanr in deze wedstrijd zat meer gif dan alle zogenaamde ervaren spelers bij elkaar gebracht hebben!

20   5  
Henri

Bij Hertha BSC stapte in 2019 miljardair Lars Windhorst binnen. Inmiddels moet de 68 jarige Felix Magath de ploeg van degradatie zien te redden. Geld is belangrijk, maar niet het allerbelangrijkste. De juiste mensen met kennis, kunde en netwerk daar draait het om. Wat dat betreft doen regionale clubs als AZ en FC Twente het na grote tegenslagen toch fantastisch. Twente benoemde voor één jaar de 70 jarige Jan Streuer als TD en deze doet het zo goed dat hij voorlopig nog gewoon doorgaat. FC Twente wordt door de hele regio gedragen door jong en oud, links en rechts, arm en rijk. En dat laatste daar schort het aan bij NAC. Alle directies in de afgelopen decennia hebben de (super) rijken in de regio Zuid-West Nederland links laten liggen., niet bij de club betrokken. Daar betaalt de club nu de tol voor. Terwijl deze regio uitpuilt van de multi miljonairs is er geen een te vinden die structureel en volgens een goed uitgewerkt plan met NAC aan de slag wil gaan. Zelfs niet in samenwerking met Ons NAC. En dat is jammer.

17   8  
Tip

Een voetbalclub zo organiseren dat de supporters iedere week een lekkere pot voetbal voor geschoteld krijgen en daarnaast flink winst maken kan goed samen gaan. Sterker nog het moet in deze tijd samengaan. Het bijt elkaar niet mits goed georganiseerd. Over de cultuur maak ik me totaal niet druk. De cultuur wordt bepaald door de 18000 lelijke gezichten op de tribune. En of die tevreden zijn is afhankelijk van wat erop het veld te zien is. Sfeer wordt bepaald door de wisselwerking tussen veld en tribunes. Een behoorlijke ere ploeg met NOAD en het komt goed. Een uitspraak doen over wie van de twee kandidaten de beste is , is puur speculeren. Dan moeten we veel meer van die plannen weten. Uiteindelijk wordt de keus gemaakt door de huidige aandeelhouders daarbij gecontroleerd door de RvC en de stichting NOAD. Ik sta positief tegenover beide kandidaten , middels een rationele analyse het beste plan kiezen. Dat is het werk voor bovengenoemde partijen en wij mogen er van alles van vinden.

22   1  
Chris W.M.

Nou, volgens VI heeft ook de City Group zijn oog laten vallen op NAC. Populaire club wel zo.

13   3  
To the bone

NAC als vlaggenschip van een internationaal voetbalnetwerk. Haha, denken zeker dat we allemaal achterlijk omdat we iedere twee weken in grote getalen naar slecht voetbal gaan kijken.

10   4  
NAC4Ever

@CHRIS W.M.
Ik hoop niet dat zij ons overnemen.
De samenwerking vond ik prima.
Maar ik zie het niet zitten een satellietclub van Man City te worden.

13   2  
Jim

Van titaNAC naar vlaggenschip.

26   0  
Buddha

Vrolijk met de Amerikanen, De Serviers, nu weer City. Kan iemand mij uitleggen waar al deze partijen waren tijdens het hele proces met Crossminds?

8   13  
Otjes

De luchtfietsers hebben elkaar gevonden. We hebben bijna 4 a 5 clubs gekocht en Nac wordt het vlaggeschip. Het is allemaal wat… op papier. En dan halen we allemaal oude wijn binnen het wordt wat.

NAC heeft een professionele voetbal partij nodig die reeds bestaat met een filosofie en voetbal netwerk. Alla SB en City zeg maar..

18   4  
H.V.M.

Laten we de voorlopig summiere plannen van GFC/Vrolijk nu niet meteen afschieten.
Er is met dit nieuwe bericht namelijk nog steeds geen duidelijkheid of ze het Überhaupt gaan worden.
Negatief klinkt het vooralsnog niet.
Dat Vrolijk een minderheidsbelang in deze constructie blijkt te hebben deert hem niet.
De man wil ten koste van alles bij NAC betrokken blijven en t.z.t. een nieuw stadion bouwen.
Dáár gaat hij uiteindelijk voor!

Aan de andere kant van het spectrum zal Van Aalst en consorten voorlopig niet opgeven.
Deze overname is dus nog steeds niet beklonken.
Wil je echter komend seizoen serieus voor promotie meedoen, dan mag dit allemaal niet te lang meer doormodderen.

8   8  
Scheids!

Ook City group blijkt ineens ten tonele te komen om NAC over te willen nemen!
Heeft wel bewezen dat het goede spelers naar Breda heeft gebracht!
Als die van Aalst en die hielenlikker Manders maar snel zijn weggebonjourd!

12   10  
Nac

Onderdeel van city voetbalgroep worden daar wordt niemand blij van.

Ik zou voor GFC gaan.

8   13  
Otjes

Ben erg blij als City het wordt met de achterliggende netwerk, etc.

Ik neem aan dat het technische gedeelte met City mensen wordt uitgevoerd. Spelers aangevuld met lokale jeugdspelers. Ook Na jeugdopleiding verder uitbouwen.

Qua sponsering zou top zijn dat City netwerk wordt gebruikt. Openingswedstrijd seizoen 22-23
Nac - City.

Nac’ toekomst zou er ineens 100 keer beter uitzien.

16   5  
Ouwe spionkop

Ja die Citygroup is echt een succes. Kijk maar eens naar Lommel.
Dan heb je echt helemaal niks meer te

11   3  
Die ne gast

@TIP
Niet helemaal waar. Met een afstandelijke directie die schijt heeft aan de supporters, zoals Manders, is het lastiger om je betrokken en verbonden te blijven voelen met de club. En dat heeft wel degelijk invloed op de cultuur en de sfeer op de tribunes.

Sports Republic of de Amerikanen klinkt als lood om oud ijzer. NAC wordt bij beiden een satellietclub en een handelshuis.
Met handelshuis kan ik leven, want dat is wat betaald voetbal al 20-30 jaar inhoudt. Met satellietclub word ik al wat achterdochtiger. Dan staat ‘het belang van NAC’ niet meer op 1 en we hebben de afgelopen maanden gezien wat het met de lol in NAC doet als de mensen die het voor zeggen hebben niet ‘het belang van NAC’ op 1 hebben staan…
Met eigenaren in de USA of in Servië en NAC als satellietclub in een groter voetbalnetwerk worden clubsupporters minder belangrijk en de stem van supporters wordt niet gehoord in de USA of Servië. Dan is NAC NAC niet meer. Het zal wellicht niet meteen radicaal veranderen, maar langdurig in buitenlandse handen en satellietclub zijn, gaat wel degelijk de club en de clubcultuur veranderen. Daar ben ik van overtuigd.

Ik heb vaak genoeg reacties gelezen van mensen hier, die veel voor lief willen nemen als NAC het sportief maar goed doet. Dat is hun goed recht. Ikzelf ben meer een voetbalromanticus en wil gewoon dat mijn club mijn club blijft en ik weet niet of ik een Red Bull / City-achtige constructie lang ga volhouden. NAC-supporters staan bekend om hun anti-commerciële en pro-voetbalromantiek houding. Dus ik sta daar zeker niet alleen in.
Het feit dat jij denkt dat alle 17.000 man van afgelopen vrijdag gewoon blijven komen als NAC een satellietclub in buitenlandse handen is geworden, is redelijk naïef.

4   2  
NAKORAKEL

Nu laat ook City Group het oog vallen op NAC Breda (https://www.vi.nl/nieuws/city-group-laat-oog-vallen-op-nac-breda).

En als we nog langer wachten met niet bewegen, achterkamertjes en spelletjes, hebben waarschijnlijk ook Red Bull, een Chinees, Mexicaan en sjeik met voetbalambitie interesse.

Het rancuneuze aandeelhoudertje lijkt zo blind van ambitie dat hij er zelfs openbare belangenverstrengeling voor over heeft. Die tekent alles met iedereen. Zelfs met Serviërs die meer met Rusland hebben dan met de EU. Het nieuwe Vites worden we dan. Met Manders, een half vol stadion, miljoenen in het rood en nul toekomst ...

Of dan de City Group; is dat met Mommers? Mommers en Manders, M&M - nog erger ...

Dan toch maar de Amerikaan. Die eerst even een jaar in Breda gaat wonen om te laten zien hoe het moet. Die de schrik van zn leven krijgt als blijkt dat elke beslissing wordt aangevochten met het standaard antwoord; "ja maar, zo werkt dat niet bij in Europa / Nederland / NAC" .

De enige oplossing voor beoogd boegbeeld Vrolijk en de vrolijke Amerikaan is te eisen dat de overname een package deal is met Earnest (AD), Ton (TD) en Graham (Manager). Evenwicht, balans en lange termijn in twee talen.

We wachten weer af.

12   6  
Dj

City Group, GFC, Sports Republic.. klinkt misschien gek in de situatie waar we nu in zitten, maar vind het alle drie niks.
Bij alle drie worden we onderdeel van handelshuizen of een nog op te zetten handelshuis en gaat het absoluut niet meer om NAC is mijn vrees.
City Group is natuurlijk groot en heeft veel ervaring en NAC lijkt qua support veel op Engelse clubs dus dat is in lijn, maar we vallen compleet weg in de massa en hoe Engels is City nog.
GFC doet een poging om onze harten te winnen door te zeggen dat NAC het vlaggenschip wordt. Niet heel geloofwaardig, maar ik maak me nog meer zorgen over het feit dat Amerikanen de hele Europese voetbalcultuur niet begrijpen. Laat staan de toch wel bijzondere cultuur bij NAC. Gevaar is dat de door onder Mommers ingezette vercommercialisering van het Avondje NAC als een soort product verder door wordt gezet. Geld lijkt hier ook geen probleem, alleen netwerk en ervaring wel. Ze wedden, als we het artikel mogen geloven, op veel paarden.
Sports Republic heeft met Southampton duidelijk een grotere club. Weet niet of ze naast NAC nog (veel) andere clubs binnen zouden willen halen? Als ze, net als Red Bull, Southampton en NAC als enige Europese clubs zouden hebben zou dit mogelijk de minst slechte keuze kunnen zijn.
Het blijft lastig en laten we hopen dat men de plannen goed toetst op het behoud van onze eigen identiteit en de lange termijn.

9   8  
Dabbert

Dit klinkt echt te gek. Eindelijk weer eens NAC voetbal in Breda dan dat geklooi iedere keer voor je eigen goal.

Eindelijk weer spelers van naam dan deze zakkenvullers die bij ieder bod boven de euro weg willen. De jonge NAC spelertjes kunnen dan terug naar hun niveau.

Degene die dit te vooruitstrevend vinden kunnen lekker naar Baronie gaan kijken.

Kom maar op met die Amerikanen. Beter dan zakkenvuller Van Aalst. En Vrolijk valt na een jaar toch af.

9   9  
Charles

GFC heeft een miljard vermogen, nac wordt satelliet club……

Zou Blanco ooit iets checken wat tegen hem gezegd wordt?

Journalist onwaardig van ons lokale suffertje.

2   3  
Ed

Je moet wat. Aankloten met van Aalst erg je je ook dood aan. Het moet weer eens over voetbal gaan.

4   4  
fvf6

Mooie plannen waarin het wel en wee NAC vooropstaat Ik vind het beter dan de andere plannen omdat daarin duidelijk wordt dat je als satalietclub gezien wordt , dat meestal betekent dat je gezien wordt als opleiding voor jongere spelers van grotere club zoals destijds bij City . Dan heb je wel eens aantrekkelijke spelers maar als die voldoen , dan is NAC een doorgeefluik voor die spelers en bouwt NAC zelf niets op .

5   1  
Spin

@FVF6 Je snapt zelf toch wel dat het ofwel verkeerd op is geschreven door Blanco of gewoon onzin. KKD club NAC als vlaggenschip terwijl ze ook clubs uit de hoogste klasse in Frankrijk in België binnen willen halen. Zou erg naïef zijn om dat te geloven.

2   4  
fvf6

@spin
Die mensen zien in NAC een club waar veel mogelijk is , en een geweldige achterban heeft , en daarbij niet duur is om te kopen. Zij zien waarschijnlijk veel potentie in een nieuw NAC met ere divisie waardige spelers een andere directie en technische staf dat mogelijk snel op het hoogste niveau van Nederland zal kunnen spelen dat ligt dan toch duidelijk hoger dan het niveau in Belgie

5   2  
Spin

@FVF6 mooi om te zien dat jij veel meer info uit een artikel haalt dan dat er volgens mij in staat en ook echt gelooft dat NAC boven een Ligue 1 club zou worden verkozen...
Ze hebben er een mooi gezegde voor in the U.S.:
If it seems too good to be true, it probably is

0   0  
Camila

Mijn naam is Camila, ik woon met mijn man in Venezuela. Mijn man was een chronische bedrieger. Hij wil me altijd pijn doen met andere vrouwen, inclusief vrouwen die minder mooi zijn dan ik. Let wel, hij was nooit zo. Hij was vroeger een lieve, liefhebbende en zorgzame echtgenoot, maar plotseling veranderde hij en ik kon geen reden vinden waarom hij veranderde. Het gebrek aan respect was zo groot dat ik bijna mijn huwelijk opgaf. Maar ik vond een oplossing toen ik verschillende getuigenissen op een forum zag over een man genaamd Dr Okosu. Mensen getuigden van verschillende goede werken die hij voor hen heeft gedaan. Ik besloot hem een ​​proefperiode te geven, ik nam contact met hem op en hij kon me helpen. Hij vertelde me dat mijn man onder sterke macht stond. Hij was in staat om de macht te breken en mijn man te bevrijden. Mijn man is terug naar de liefdevolle en zorgzame man die hij altijd is geweest. Hij steunt me nu in alles en we gaan nu op vakantie. Ik ben zo gelukkig. Dank u meneer. Zoals ik beloofd heb, zal ik deze getuigenis blijven delen zodat de wereld weet wat voor goeds je hebt gedaan. Zijn e-mailadres is drokosu01@gmail.com en whatsApp is +2348119663571

0   0  
Mila

Ik ben erg blij om hier vandaag te zijn om de wereld te vertellen hoe ik werd geholpen door de grote Dr. Okpa die mij te hulp kwam om mijn huwelijk te redden nadat mijn man besloot mij en onze kinderen in de steek te laten. Ik heb nooit geweten dat ik mijn man weer in mijn leven kon krijgen totdat Dr. Okpa me kwam helpen en mijn man binnen 24 uur bij me terugbracht met zijn krachtige spreuk. Ik heb nooit geweten dat er zulke krachten bestaan totdat ik ermee werd geholpen. Vandaag ben ik een gelukkige vrouw met mijn man die gelukkig leeft met de hulp van Dr. Okpa. Dus mijn mensen, ik zou je aanraden om contact op te nemen met Dr. Okpa voor waardering en als je ook hulp nodig hebt, is dit zijn contactpersoon: bel en whatsapp hem op +27653527813 of e-mail: okpatempleofsolution@gmail.com

Mijn naam is Mila, ik kom uit Nederland.

0   0  
martinmarisa

I want to quickly tell the world that there is a real on line spell caster that is powerful and genuine, His name is Dr ozalogbo He helped me recently to reunite my relationship with my husband who left me, When i contacted Dr ozalogbo he cast a love spell for me, and my husband who said he doesn't have anything to do with me again called me and started begging me to come back. he is back now with so much love and care. today i am glad to let you all know that this spell caster have the powers to restore broken relationship back. because i am now happy with my husband. To anyone who is reading this article and needs any help, Dr ozalogbo can also offer any type of help like, Curing of all types of Diseases, Court Cases, Pregnancy Spell, Spiritual protection and lot's more. You can contact him Via his email ozalogboshrine@gmail.com call or add him on whatsapp with his phone number +2348162562991,his Facebook page;https://www.facebook.com/Drozalogbo/

0   0  
martinmarisa

I want to quickly tell the world that there is a real on line spell caster that is powerful and genuine, His name is Dr ozalogbo He helped me recently to reunite my relationship with my husband who left me, When i contacted Dr ozalogbo he cast a love spell for me, and my husband who said he doesn't have anything to do with me again called me and started begging me to come back. he is back now with so much love and care. today i am glad to let you all know that this spell caster have the powers to restore broken relationship back. because i am now happy with my husband. To anyone who is reading this article and needs any help, Dr ozalogbo can also offer any type of help like, Curing of all types of Diseases, Court Cases, Pregnancy Spell, Spiritual protection and lot's more. You can contact him Via his email ozalogboshrine@gmail.com call or add him on whatsapp with his phone number +2348162562991,his Facebook page;https://www.facebook.com/Drozalogbo/

Laad alle berichten na dit bericht in