Wij gaan niet opzij

Gr8 Hotels drie seizoenen bijgetekend als broeksponsor

Metzelaar

NAC en Gr8 Hotels hebben besloten om het huidige sponsorcontract open te breken en om bij te tekenen, te verlengen en om het sponsorcontract uit te breiden. Met de verlenging zal Gr8 Hotels de broeksponsor blijven tot en met seizoen 2024/2025.

De samenwerking is in 2019 ontstaan toen CM.com besloot om voor het goede doel het hoofdsponsorschap voor één wedstrijd te veilen. Toen stond Gr8 Hotels voor het eerst op het tenue van NAC en hebben zij daarna besloten om te sponsoren op de broek. Gr8 Hotels heeft op dit moment vier hotels waarvan een in Oosterhout. In oktober komt er een hotel bij langs de A16. Komend seizoen zullen Gr8 Hotels en Xior een skybox delen in het Rat Verlegh Stadion.

Eric Matijsen zegt er het volgende over: “Gr8 Hotels is de afgelopen jaren een fijne partner gebleken. Inmiddels zijn zij al heel wat jaren zichtbaar aanwezig bij NAC. Wij zijn dan ook erg blij en trots dat wij het partnership hebben kunnen verlengen en kijken dan ook erg uit naar een vruchtbare samenwerking de komende jaren.”

Daarnaast vertelt Martien Heinrichs, de CEO van Gr8 Hotels: “De afgelopen jaren hebben wij een fijne samenwerking gekend met NAC. Tevens hebben we ons merk vaak terug mogen zien in de diverse uitingen. We zijn erg trots dat we aankomend jaar het partnership kunnen uitbreiden bij NAC en ook de aankomende jaren te zien als broeksponsor.”

Bron:
B-Side Rats, NAC
Volgend bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #111 50 reacties
16 Reacties
33   2  
Remie

De reactie moeten ze afgesproken hebben 😜

33   2  
Remie

De reactie moeten ze afgesproken hebben 😜

7   17  
Spreco

Jij ook zo te zien. Met jezelf:)

19   1  
Voorwaarts

Prachtig weer die zelfde reacties, maar aan de andere kant wel een teken dat er de communicatie (naar buiten) gemanaged wordt. Dat is vaak anders en ik bekijk het maar van de positieve kant.

Als ik de keuze voor gr8 heb zal ik NAC indirect sponsoren.

7   21  
Boyke

Zag net de foto van het handtekening zetten al op Insta voorbij komen. Ben een ouwe lul, dus dit wat ik nu zeg is sentiment, maar vind en vond dat Hans van den Dungen aka Dunga toch net wat representatiever overkomt als Eric. Verder. Leuk contract, zeker in deze tijd, maar niet het nieuw sponsor geld wat keihard nodig is.

19   1  
Das Phantom (BSR)

Dat krijg je als je een copy+paste site bent. Dan copy+paste je wel eens wat dubbel. Excuses voor het ongemak!

5   6  
Jim

Daar zakt mijn broek vanaf

7   0  
Voorwaarts

@Das Phantom

Hahaha ik dacht even echt dat ze exact hetzelfde hadden gecommuniceerd.

16   1  
Wanny

@ Boyke

Als je de kanalen volgt zie je dat er best wat nieuwe sponsoren bij komen, vaak bedrijven die een tijdje weg zijn geweest en nu weer terug komen. Het lijkt er sterk op dat Eric Matijsen daar een belangrijke rol in speelt.

Natuurlijk zouden we ook graag grote, landelijke partijen zien die in stappen, maar dat kun je vergeten als je KKD speelt. Dan moet je gewoon heel blij zijn met zo'n broeksponsor en met de verlenging door OK. Aangezien Vrolijk nog 2 jaar doorloopt als rugsponsor heb je nu al een flink stuk van je inkomsten voor komend seizoen veilig gesteld. Dat zullen niet alle clubs kunnen zeggen.

5   2  
Rubenac

Ok ,that’s great!

11   3  
Tip

Hele goeie zaak. Die Eric levert prima werk.

5   1  
Boyke

@Wanny Omdat ik niet negatief wilde zijn, zei ik al leuk contract en alles qua sponsors is uiteraard welkom. Meen me alleen te herinneren dat Eric terug was gekomen met de target om nieuwe grotere sponsors binnen te halen en zowel deze als de Amstel deal, zijn bestaande. Dat was m’n enig echt punt van kritiek. Maar gezien de min duimpjes mag je hier blijkbaar helemaal geen kritiek hebben, al is dat goed bedoeld.

9   2  
Wanny

@ Boyke

ik denk dat Eric eerst start met het terughalen van alle sponsors die weggerend zijn.

6   2  
Mike sneu

Kunnen we binnenkort ook in de gr8 slapen 😉
Ik heb ook iets vernomen over dat het contract met legea niet verlengd gaat worden
En dat ze met een groot wereldmerk in zee gaan

1   2  
Sponsor

Mooie ambitieuze club met beide benen op de grond. Top dat ze verlengen. Chapeau Eric!

4   2  
Nac

Eric Matijsen mag ook wel is toegezongen worden. Hij komt terug bij de club en levert meteen weer prima werk af.

Hup Nac
Hup Eric

0   0  
JN

Klinkt positief!

Graag iets meer Mathijsen en iets minder Mattijs. Eric is een ‘gouwe’ voor NAC.

Laad alle berichten na dit bericht in