Wij gaan niet opzij

Grad Damen naar TOP Oss

Thiestemberg

Grad Damen speelde van de week al 45 minuten mee met TOP Oss in de oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht. Een paar dagen later is het dus bekend geworden dat Grad een contract heeft getekend bij de Ossenaren.

Grad Damen maakte zijn entree bij TOP al eerder in de winterstop, in de oefenwedstrijd tegen VV Gemert stond de 22-jarige middenvelder al aan de aftrap. Die wedstrijd en de 45 minuten tegen FC Dordrecht hebben dus voldoende indruk gemaakt om een contract af te dwingen. Damen zal in ieder geval nog tot deze zomer te bewonderen zijn in het rood-wit van TOP Oss.

Afgelopen zomer hoorde Damen dat hij geen perspectief meer had bij NAC. Toch kwam hij tegen het eind van de voorbereiding terug in de selectie. Het middenveld zou op de defensieve posities onderbezet zijn, Damen kwam dus als opvulling voor deze positie('s). Ook liet Brood weten dat Damen ook echt de kans zou krijgen om een contract af te dwingen. Zoals bekend slaagde Grad hier niet in en kwam zijn hele proefperiode raar over op het grote publiek. In zijn periode als testspeler (voor de opvulling) kwam Grad namelijk nagenoeg alle oefenwedstrijden in actie. Een half jaar na zijn definitieve vertrek uit Breda heeft Grad Damen dus in Top Oss een nieuw onderkomen gevonden. Op zeven februari zien we Grad al weer terug in het Rat Verlegh Stadion dan staat het competitieduel met Top namelijk op het programma.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Van Anholt wil seizoen afmaken bij NAC 16 reacties
Volgend bericht
Terugblik Helmond Sport-uit 62 reacties
15 Reacties
48   11  
Nachoreca1

Zou graag over onze versterkingen wat lezen...man man...de moed zakt toch in je schoenen.

38   7  
Nacman

Die trainer mag wel oppassen dat hij zijn schoonvader daar niet binnen haalt

26   3  
Rubenac

Gegund !

48   11  
Nachoreca1

Zou graag over onze versterkingen wat lezen...man man...de moed zakt toch in je schoenen.

16   5  
7Hills

@NACHORECA1

Blijft een apart verhaal. Een RvC die nu wél op hun strepen gaan staan, en kwalitatief betere spelers blokkeren totdat spelers die een fractie verdienen van wat die betere spelers krijgen weg zijn; ‘want we willen maximaal 25 spelers’. Op zich is het hun taak, dat snap ik, maar ééntje zou je er toch alvast kunnen halen?

15   3  
FVBreda

@7Hills

“ kwalitatief betere spelers blokkeren ”

Noem dan een naam van een geblokkeerde speler?

14   6  
DnWitte

Blij met de RVC. Eindelijk worden er geen onverantwoorde uitgaven gedaan. De reden dat wij in de KK divisie zitten is omdat dit jaren geleden dit wel is gedaan. Toen schreeuwde wij moord en brand dat er teveel is uitgegeven en nu moeten weer teveel uitgeven. Emotie is een slechte raadgever.

12   3  
7Hills

@ FVBREDA

Dat weet ik niet, maar die moeten er wel zijn. Neem aan dat TvdA en Maas vanaf september niet niets gedaan hebben, en dat er dus een lijstje met namen moet zijn. Lopen nu dus de kans dat we spelers van dat lijstje mis gaan lopen omdat we moeten wachten tot 2 semi jeugdspelers en 1 halve amateur vakantiekracht elders onderdak vinden....

5   4  
Haafie

Tsja, je wil nieuwe spelers zien die echt wat voor nac kunnen beteken. Ik vind Dogan bijvoorbeeld een prima speler.

Zoalng nac lekker met huurlingen blijft rondlopen van City wordt het nooit wat. Roep ik al jaren. Kap er mee. Stop met die jonge gasten.

7   1  
MLBredaaa

@7Hills

Dat is precies wat er mis gaat:

“Dat weet ik niet maar...”
“Ik neem aan dat...”
“Er zou ... moeten zijn”

Misschien lopen we mensen van dat zogenaamde lijstje wel mis omdat ze niet bij NAC willen spelen en is TvdA nu heel druk bezig met ze overtuigen.

NAC is gewoon een bedrijf waar je niet even kan gokken dat je in het rood kan staan en het dan wel goed komt.

Voorderest ben ik wel benieuwd wie er eventueel komen gaan. Maar geruchten met misschien, eventueel, plausibel, zou kunnen... zijn totaal uit de lucht gegrepen.

5   1  
Hont

Even on-topic: leuk dat je een club gevonden hebt Grad, veel succes in Oss!

14   0  
Buurman

Proficiat Grad. Club die bij je past. Ga geweldig je best doen om te laten zien dat je misschien nog beter kan dan niveau Oss. Overigens is er tussen TOP en NAC momenteel weinig niveau verschil.

4   3  
Ivo

Laatste kans voor Grad bij de profs, anders wacht het amateurvoetbal. Dus laat het maar zien.

8   1  
Nachoreca1

@7 hills...heb je goed samengevat ja. En dat gezeik over teveel geld uitgeven...in die tijd hebben we wel genoten iig. Nu wacht het affiche jong az en is het de vraag of we die wel winnen... het is dat ik verknocht ben aan deze club en al heel mijn leven ga anders ging je nooit en nooit meer kijken met die kneuzen aan het roer natuurlijk.

1   0  
scheppioni

Precies zijn niveau ! Succes Grad !

0   0  
Peter Lutter

Gefeliciteerd Grad en heel veel succes.

Laad alle berichten na dit bericht in