Wij gaan niet opzij

Greg Leigh nagenoeg fit, Aberdeen zet in op permanente overname

Thiestemberg

Greg Leigh kende een uitstekende seizoensstart bij het Schotse Aberdeen. De linksback speelde degelijk en pikte regelmatig zijn doelpuntje mee. Aberdeen was dan ook gretig om de huurovereenkomst om te zetten in een permanente transfer. Een zware blessure gooide (voorlopig) echter roet in het eten.

Bijna drie maanden na zijn ongelukkige blessure die hij opliep in een wedstrijd tegen Hamilton op veertien December is Greg Leigh dus weer bijna fit. De Engelsman heeft volgens trainer Derek Mcinnes nog één trainingsweek nodig om echt wedstrijdfit te worden. Echter kan zijn rentree nog wat langer op zich laten wachten aangezien aanstaande tegenstander Livingstone op kunstgras speelt.

Nu Greg Leigh goed hersteld lijkt te zijn is Aberdeen opnieuw geintresseerd om Leigh definitief in te lijven. De club heeft een eenzijdige optie op Leigh, echter zal er wel een transfersom op tafel moeten komen aangezien de Engelsman nog tot medio 2021 vastligt in Breda. Chris W.M. wist op Twitter te melden dat de record aanwinsten van Aberdeen (in de laatste twee jaar) Lewis Ferguson en Funso Ojo voor respectievelijk €265.000,- en €140.000,- werden aangetrokken. Het is nog onbekend hoeveel Greg Leigh moet gaan opbrengen. Leigh zelf staat hoogst waarschijnlijk niet onwelwillend tegenover een transfer terug naar Groot-Brittanie. Tijdens zijn periode bij NAC had de 25-jarige linksback volgens meerdere bronnen last van heimwee.

Bron:
B-Side Rats, Trouw
10 Reacties
55   4  
Pietjebel

Voor 200.000 mogen ze hem hebben
Kunnen wij dat geld in Arno en van hecke pompen

55   4  
Pietjebel

Voor 200.000 mogen ze hem hebben
Kunnen wij dat geld in Arno en van hecke pompen

7   25  
n@©

Tot nu toe heeft onze technisch manager de kunst van het goed verkopen nog niet echt getoond. Iedere euro die er aan verdient wordt, wordt gebruikt om gaten te dichten.

4   5  
Wanny

Die potentiele opbrengst zal al wel meebegroot zijn.

12   1  
Frietjemet

@N@C

Ik denk niet echt dat, dat te maken heeft met de verkoopkunsten van de TD, maar eerder met de financiele situatie van NAC.

12   2  
Chapuisat

Als er al gaten mee gedicht moeten worden is dat toch ook goed, voortbestaan club is belangrijker als instant-succes.....

8   2  
Nacman

Een mooi bedrag zou 750.000 pond zijn.

4   2  
Otjes

200.000 is eigenlijk erg weinig.

21   0  
Henri

Zou in het systeem van Hyballa met veel loopwerk door niemand te houden zijn.

11   0  
Marti

Als Aberdeen hem graag wil hebben is het ook redelijk dat NAC ook een redelijke goede vergoeding mag ontvangen , en nu eens geen weggeef prijs, anders komen we nooit boven drijven!

0   0  
Belgische Naccer

Ik neem aan 1.000.000 euro?

Ik ben echt klaar met dat gerommel in de marge van 100.000-200.000 euro

Doe er wat aan Tom! Anders blijf je met die net niet rode/zwarte cijfers. We hebben momenteel 7 goede spelers in de selectie. Vooral dankzij Tom trouwens: Olij, Noblejas, Monsalve, Haye. En Dan Schouten en Hecke en 1 goede speler van de 36 van buschauffeur Smulders: Verschueren.

Leg ze in godsnaam langer vast...maar waarschijnlijk willen geen van die gasten blijven als NAC niet promoveert. Dus promoveren en dan alsnog lang vastleggen met allemaal minimale transfersommen boven de 2 miljoen. Je gaat anders nooit meer uit die mickey mouse KKD komen.

Laad alle berichten na dit bericht in