Wij gaan niet opzij

Hans Kraaij jr.: "Ik zou hem zo nemen als topclub in Nederland"

Praatpapegaai

Het is hoogst waarschijnlijk dat we snel witte rook zien komen uit de schoorsteen van kamp van Hecke. NAC is inmiddels akkoord met AS Monaco en de speler in kwestie zal deze kans ook niet laten schieten. Hans Kraaij jr. is ook vol lof over het NAC talent dat vorig jaar nog werd opgepikt bij de amateurs in Zeeland.

Voetballend vind Kraaij hem in veel opzichten een mega-talent: "Hij heeft een behoorlijke snelheid, hij is kiezelhard, goed in de duels en heeft een goede inspeelpass. Het koppen kan nog iets beter, maar ik zou hem zo nemen als topclub in Nederland." Een topclub in Nederland is dan niet het geval. Hij zal onder contract komen bij de club die onder andere Cesc Fabregas, Stevan Jovetic, Nacer Chadli en megatalent Wissam Ben Yedder al in de gelederen heeft. 

Naast Kraaij is ook Pierre van Hooijdonk een fan:  "Ik heb laatst Pierre van Hooijdonk nog gebeld om te vragen of hij Van Hecke ook zo goed vond. Hij zit elke week op de tribune bij NAC vanwege zijn zoon Sydney. Pierre zei ook: Van Hecke kan zo naar Feyenoord." Maar ook Kraaij hield Jan Paul goed in de gaten: "Ik ga op zo'n vrijdagavond af en toe bewust twintig minuten alleen maar naar hem kijken"

Over het feit dat van Hecke waarschijnlijk uitgeleend gaat worden aan de Eredivisie lijkt het Kraaij een goede keuze: "Een huurperiode is een goede constructie. Dan is hij er op tijd bij en kan zich ondertussen verder ontwikkelen."

Bron:
B-Side Rats, Voetbalprimeur
Vorig bericht
Aberdeen laat Leigh gaan 73 reacties
Volgend bericht
Twee nieuwe leden voor Clubraad 5 reacties
Terug naar overzicht
16 Reacties
97   2  
sjef de gevulde koek

Ik ken een trainer die er elke dag naar heeft zitten kijken en hem niet opstelde omdat hij er geen vertrouwen in had. Dus het kan soms verschillen in voetballand zie je wel hahah

22   14  
Rikkert1912

Word je nog als megatalent beschreven als je bijna 30 bent?

1   14  
Ouwe Spionkop

Ja ok dan.

97   2  
sjef de gevulde koek

Ik ken een trainer die er elke dag naar heeft zitten kijken en hem niet opstelde omdat hij er geen vertrouwen in had. Dus het kan soms verschillen in voetballand zie je wel hahah

17   17  
Judge M.

Tsja, als het om Feyenoord gaat dan wil vader Van Hooijdonk natuurlijk wel de allerbeste spelers...

1   8  
[email protected]©

Chadli speelt toch bij Anderlecht?

4   0  
Henri

@Nac
Nee Chadli is daar pas vertrokken.

15   4  
Soulfinger

Goed zo Hansie Hansie, als je er dan ook nog ff erbij verteld dat hij maar 10 miljoen kost, ligt er voor jou een commissie van 5% in het verschiet als je hem kan verpatsen. Jij blij, hoef je voorlopig niet meer afgezeken te worden bij inside, van Hecke heeft dan zijn gewenste club en wij kennen er financieel ook weer ff tegenaan.

8   7  
Sjaak

Of Hans weer even op zijn duim kan gaan zitten, dan kan ik ook verder met mijn dag.

11   3  
den hulk

dankzij van hecke is nac gedeeltelijk van de problemen af denk aan tonnen euros wat ze hebben moesten betalen aan smulders v d gaag brood kali nu kun je beter verder gaan met de manchester methode dus zelf spelers opleiden

39   2  
Ivo

Tja, dit is inderdaad wel een afgang voor Ruud Brood. Wat heeft die een steken laten vallen zeg.

7   19  
Ad Alaide

Sidney naar Feyenoord 021. Van horen zeggen.

1   4  
976

Nieuwe Jaap Stam. (als speler).

3   2  
Tuffie

Ad alaida
Zal niet door zijn voetbalkwaliteiten zijn als Feyenoord hem voor het jeugdelftal wil hebben maar door.......
Van mij mag hij

1   21  
Scheppioni

Jammer voor van Hecke dat loser kraaij zoiets zegt .....

2   5  
Sorpio

Hand Kraait maar weer wat, hoop niet dat de waarde nu daalt...

2   14  
076

Wat gaat deze gast door de mand vallen bij Utrecht. Iedereen is er lyrisch over. Ik verklap u alvast, dit wordt de flop van het nieuwe eredivisie seizoen.

Laad alle berichten na dit bericht in