Wij gaan niet opzij

Help! Onderzoek nieuwe website BSR

Benn076

1 augustus van dit jaar is onze lang gekoesterde wens, de nieuwe website online gegaan. In het begin hebben we hier en daar wat problemen gevonden in de nieuwe functionaliteiten en inmiddels durven we te stellen dat we voor 99% een goed functionerende site hebben voor en vooral door de NAC-supporter. Maar wij zijn erg benieuwd hoe jullie de site ervaren.

Daarom is onze Jan aan de slag gegaan met een enquete die in een kleine tien minuten in te vullen is en waarvan wij hopen dat jullie deze massaal zullen invullen. Op deze manier kunnen wij samen met RB-Media gaan kijken op welk gebied de website nog verbetering nodig heeft en waar jullie wellicht al laaiend enthousiast over zijn. 

De enquete is hier in te vullen tot en met komend weekend. Hierna zullen we de resultaten gaan bekijken en met jullie delen. Mocht je opmerkingen hebben die je niet kwijt kunt in de enquete, wees vrij om ons te mailen of hieronder te reageren. 

Alvast bedankt voor jouw hulp! 

Bron:
B-Side Rats
23 Reacties
15   6  
RaraNAC

@eindbaas

Kom dan ook nooit meer op deze site!

Als je weet hoeveel tijd de vrijwilligers in deze site stoppen zodat jij je gal kan spuwen omdat je het te veel werk vindt..
Onvoorstelbaar.
Blijf vanavond ook lekker thuis en ga op de bank janken dat een megadoek te lelijk is of zoiets.

Zo, de irritatie is er weer uit.
Enquête ingevuld! Ik ben blij dat ook wij een mening mogen vormen zodat we allemaal tot een mooi resultaat komen.

8   3  
Voorwaarts

Done!

Het is even wennen en er zijn zeker nog verbeterpunten. De oude site was qua layout mobiel wat beter, verder is het alleen bijschaven denk ik.

Over het algemeen chapeau voor de site mannen!

15   7  
Nicky

Het bijna te bizar voor woorden hoeveel content er iedere dag beschikbaar komt door vrijwilligers.

Wat mij betreft gaan jullie lekker adverteren en zorgen voor wat geld in de la van BSR.

Ik ben niet zo een fan van die slider voor de eerste 3 berichten.. onnodig fancy.. maar dat is echt persoonlijk..

Veel vragen in de enquête geven wel weer wat er speelt. Ik ben beniuwd naar de resultaten. En wat de gevolgen zullen zijn.

Keep up the good work! Dankjewel BSR

6   2  
StijnBreda

Done, zeer tevreden met de site. 2 kleine puntjes voor mij. Op mobiel staat altijd de 2e/3e reactie ook als eerste in beeld.
Man of the match zou van mij ingeperkt mogen worden tot het invullen van 1 tot 3 spelers ipv iedereen een cijfer te geven.
Verder zeer blij met de nieuwe site en de inzet van de redactie leden!

6   2  
RNL

@Stijnbreda: als het goed is, is dat de best gewaardeerde reactie

Voor mij werkt alles prima. 1 ding zou erg fijn zijn: als je onderaan de reacties door kan klikken naar vorige / volgende bericht (zoals op de oude site). Zeker op mobiel is dat fijn, zodat je niet weer terug omhoog moet scrollen.

14   5  
NAC76

Enquête ingevuld.

Wat ik wel mis zijn de tellingen van het aantal duimpjes omlaag en omhoog. Het gemiddelde zegt mij helemaal niets over wat mensen nu van een reactie vinden.

Het kunnen 100 duimpjes omhoog zijn en 100 omlaag en per saldo is het 0. Dan lijkt het dus alsof niemand een mening heeft over een reactie.

Ook werken de duimpjes niet altijd.

5   4  
Haafie

Mooie site, maar de mobiele versie werkt soms niet goed. Het scrollen naar beneden loopt wel is vast, hij verspringt automatisch weer omhoog of omlaag.

Verder zal een optie tot laatste reactie opeen nieuwsbericht ook wel fijn zijn, daarbij gelijk het reactieformulier in meegenomen, zodat je alles onderaan de pagina kan invullen.

2   2  
WS

Laatste kopje "overige opmerkingen" staat er niet bij, zou graag wat antwoorden willen onderbouwen. Verder hartstikke goed bezig!

3   24  
Eindbaas

Slim zo veel vragen over onzin als kwaliteit fotos, Ben er Mee gekapt. Duurde te Lang.

15   6  
RaraNAC

@eindbaas

Kom dan ook nooit meer op deze site!

Als je weet hoeveel tijd de vrijwilligers in deze site stoppen zodat jij je gal kan spuwen omdat je het te veel werk vindt..
Onvoorstelbaar.
Blijf vanavond ook lekker thuis en ga op de bank janken dat een megadoek te lelijk is of zoiets.

Zo, de irritatie is er weer uit.
Enquête ingevuld! Ik ben blij dat ook wij een mening mogen vormen zodat we allemaal tot een mooi resultaat komen.

7   4  
Garcia

@NAC76 zeer mee eens, overschakelen naar het oude duimpjes systeem zou de website veel interessanter maken, omdat je veel duidelijker ziet wat mensen echt vinden.

6   3  
Pizzabakker

Eens met het duimpjes systeem. Terug naar de oude manier wat mij betreft.
Verder, zoals ik al eens eerder heb aangegeven, zou het wat mij betreft fijner zijn als men direct zou kunnen reageren op iemands stelling of reactie op een artikel. Zoals dat op meerdere internetfora en bijvoorbeeld ook op Facebook gebruikelijk is. Dat maakt reageren met @ zus en @ zo overbodig. Ook kan men oeverloze discussies of discussies die men niet interessant vindt gemakkelijk laten voor wat ze zijn.

2   1  
Rijen is NAC

Done! 100 tekens is misschien iets wat weining om 2 tips en tops te geven, verder prima enquete! Als opmerking misschien iets minder margin,padding, line-height, font-size oid. De pagina wordt al snel (te)lang bij een aantal opmerkingen, zorgt voor minder overzichtelijkheid.

Verder, keep up the good work! ;-)

3   1  
Ollie bier halen

Ingevuld, vond hem helemaal niet te lang! Lastig om zwaktes te noemen, gewoon super vette site, energie spat er af! Ga zo door BSR!!

5   1  
Dennis1912

Ingevuld :)

Jullie vullen echt een leegte op qua Nac nieuws. Ik vind de nieuwe website lekker functioneren.

Ga vooral zo door mannen!

2   1  
Buurman

Pracht site. Duimen geven op mijn tablet of iPhone dikwijls probleem. Op gewone computer gaat goed. Zal wel goed komen. Complimenten met dit resultaat.

2   0  
Dun Diëe

Enquête ingevuld. In een notendop: op de mobiele site teveel grote zwarte vlakken wat ten kostegaat aan de tekst van artikelen en reacties waardoor je teveel moet scrollen. Maar dat is dan ook het enige waarover ik te 'klagen' heb...

3   0  
Marc van Elswijk

Zou helemaal fantastisch zijn als er een B-Side Rats app zou komen in de AppStore of Google PlayStore

4   0  
Baosje

enquete ingevuld

ben zelf voorstander van inloggen op de site... ik ben niet zo gecharmeerd van al die kruiken en rukkers uit enschede die menen zich hier te moeten bevinden...

tevens is de manier van duimpjes minder interessant dan vroeger..

voor de rest chapeau voor al het werk heren !!

2   2  
Benn076 (BSR)

Ontzettend bedankt voor het invullen, de vele complimenten en feedback! We proberen een zo breed mogelijk beeld te krijgen van hoe jullie de website ervaren, vandaar dat er flink wat vragen voorbij komen.

Op basis van de opmerkingen uit de enquete en hier in de reacties gaan we samen met RB-Media de website nog beter maken.

1   0  
Benn076 (BSR)

@Marc van Elswijk We hadden de hoop om de pushberichten op iOS en Android inmiddels op orde te hebben. Dit is echter een stuk bewerkelijker dan gedacht. Daarom hebben we voor nu vooral de focus op het verbeteren van de mobiele website. Het ontwikkelen en doorontwikkelen van een app vraagt tenslotte ook ontwikkeltijd (en budget).

5   0  
n@©

Ik vind de nieuwe BSR prachtig, maar de scherpe randjes zijn er vanaf, het is nu vooral 'middle of the road'. Het is inmiddels meer een NAC-nieuwssite, dan een NAC-supporterssite. Mocht er ooit reclame op de site komen, dan gaat het laatste restje noeste supporterscultuur die tijd en liefde in zo'n site steken er wel vanaf.

Maar voor mij had het allemaal wat meer Bourgondisch en tegendraads gemogen.

2   0  
Rat uit Rijen

Ook ingevuld. Reclame zou ik een drama vinden. Ook de best gewaardeerde reactie bovenaan vind ik niks. Het nieuwe duimpjessysteem ook niet. Ik vind de nieuwe site verder echt wel top, maar je merkt toch dat er minder gereageerd wordt op de artikelen nu... Ik ben er nog niet zo zeker van, maar hopelijk op naar 3 punten vanavond!

0   0  
Los Pollos Hermanos

Ik heb vaak problemen bij het terugkijken van oudere nieuwsberichten. Wanneer ik dan van onderen weer terug naar boven scroll, dan verplaatst hij wel, maar uiteindelijk kom ik dan weer op dezelfde plek uit als ik gestart ben. Wazig verhaal, i know, maar het moet herkenbaar zijn voor sommige lui.

Die hele commotie om die duimpjes heb ik nooit begrepen. Wat mij betreft flikkeren ze dat er helemaal uit. Volgens mij is dat namelijk simpel te manipuleren. Ik kijk er echt nooit naar.

Laad alle berichten na dit bericht in