Overal waar we komen

Verschueren: "We zullen directer moeten spelen"

Thiestemberg

Arno Verschueren liet zijn licht schijnen over de aankomende wedstrijd tegen De Graafschap. Verschueren zal door de blessure van Monsalve wederom als aanvoerder aan de wedstrijd beginnen.

De aanvoerder gaf aan nog steeds teleurgesteld te zijn over de wedstrijd in Eindhoven, toch wilde hij deze ook graag achter zich laten en zich volledig focussen op directe concurrent De Graafschap. "We hadden kunnen winnen, maar het is goed dat we nog een punt hebben gehaald." 

"We kunnen De Graafschap op zes punten zetten dat zou een grote stap zijn maar de wedstrijd moet nog gespeeld worden! Wij hebben in ieder geval ons plan klaar en we gaan er alles aan doen om die wedstrijd te winnen." Verschueren ziet echter wel de gevaren in die de ploeg uit Doetinchem met zich meebrengt. "Ze krijgen weinig doelpunten tegen, een moeilijk te bespelen ervaren team. Maar wij hebben ook onze kwaliteiten dus ik ben er van overtuigd dat we deze ploeg aankunnen." Wel zal er volgens de aanvoerder verbetering nodig zijn ten opzichte van de pot tegen FC Eindhoven: "We zullen soms directer moeten spelen, het baltempo hooghouden en de zijkanten meer benutten. Daarnaast is het belangrijk dat we scherp zijn in de afronding en vooral geen doelpunt tegen krijgen. Daar gaan we alles aan doen."

Bron:
NAC Breda, B-Side Rats
Terug naar overzicht
16 Reacties
23    
Matc

Als al de punten die Verschueren 100 % lukken voetballen we bovenaan in de eredivisie. Hij heeft gelijk, maar dat zal niet meevallen.
Laat zien dat je het gras opvreet, publiek gaat er dan helemaal achter staan en dat is het wapen vanavond.
En nog iets, De Graafschap gaat zeker voor promotie, maar kom op he, het is geen Ajax of PSV.
Heb er vreselijk veel zin in!

5    
Sankah

Scherp zijn in de afronding en geen doelpunt tegen krijgen.
Als dat lukt, maken we inderdaad een goede kans om te winnen.

23    
Matc

Als al de punten die Verschueren 100 % lukken voetballen we bovenaan in de eredivisie. Hij heeft gelijk, maar dat zal niet meevallen.
Laat zien dat je het gras opvreet, publiek gaat er dan helemaal achter staan en dat is het wapen vanavond.
En nog iets, De Graafschap gaat zeker voor promotie, maar kom op he, het is geen Ajax of PSV.
Heb er vreselijk veel zin in!

8    
Ivo

Directer/sneller spelen en vooruit durven voetballen (ja, ook jullie Mashart en El Allouchi) , minder lopen met bal (ja, ook jullie Luca Ilic en Boussaid).

Het grootste probleem is de voorspelbaarheid en het tempo. Maar dat is het al zo'n beetje vanaf de 1e wedstrijd, dus ik ben benieuwd of Brood dat er nog uit krijgt. Het moet echt nog 2 tandjes scherper, anders gaan we nog veel punten verliezen, vrees ik.

Natuurlijk gaan er ook veel dingen goed, maar dit maakt wat mij betreft het verschil tussen plaats 1/2 en plaats 4/5.

7    
Nacman

Volle bak gas vanaf de eerste minuut laat de graafschap achter jullie aanlopen nu een keertje snel scoren dat kunnen jullie wel probeer maar eens met rust 2 -0 voor te staan.
Maar niet de tweede helft terugkomen met de instelling van het is kat in bakkie nee gewoon weer gas erop.
Succes mannen

5    
Signase

Is gewoon een topper in de KKD. Kan afgelopen vrijdag meegespeeld hebben in de wat ondermaatse prestatie van NAC. Kijk naar PSV en Ajax: wedstrijden voorafgaande aan topduels is focus ineens wat minder. Hoop op winst, zou moraal een lekkere boost geven.

-5    
Tante Annie

Ik zou graag van der gaag en boussaid op de vleugels zien spelen en dan ilic achter de spits. Volgens mij maakt het dan niet eens uit of sydney, stokkers of kudimbana daar nou voor staat.

0    
Tante Annie

Overigens is het beter als dat pas tegen roda gebeurd. En dan vanavond gewoon de opstelling van vorige week met hopelijk hier een daar een wijziging

0    
Tante Annie

Gebeurt*, excuses!

-30    
dran

Seuntjes diet Nac pijn vanavond

-22    
Vreven

Stokkers weg laten vanavond, die schiet nog geen deuk in n pakje boter, dogan en van Hooijdonk in de aanval, tis kut maar seuntjes doet nac vanavond de das om, ik hoop zo dat ik er naast zit maar kben er bang voor

5    
Keesje

Snap niet dat veel mensen bang zijn voor Seuntjes5
Log en traag.

4    
Pizzabakker

@ Vreven

Het is nog te vroeg voor een das, dus gewoon de punten in Breda houden!

-2    
Vreven

Pizzabakker, ik hoop het echt.....

-1    
Scheppioni

Domme gast om op die plek zo'n overtreding te maken !

-1    
The Cosmic Gate

Het is gelukt met directer spelen in ieder geval !!! En er met rood af te moeten ...

1    
Hedde'um

Nou Arno, dat was inderdaad een stuk directer....!

Laad alle berichten na dit bericht in