Wij gaan niet opzij

Hercules - NAC op woensdag 19 oktober op Zoudenbalch

Das Phantom

NAC neemt het woensdag 19 oktober op tegen Hercules in de eerste ronde van de KNVB Beker. Dat meldt de club uit Utrecht op haar site. De wedstrijd wordt gespeeld op Zoudenbalch, het trainingscomplex van FC Utrecht.

De amateurclub mag de wedstrijd niet op het eigen terrein afwerken, omdat de lichtinstallatie niet voldoet aan de eisen van de KNVB. Hercules wilde liever in het stadion van FC Utrecht spelen, maar dat was niet mogelijk. 

NAC speelt dus op woensdag 19 oktober om 20:00 uur de wedstrijd tegen Hercules. Vermoedelijk wordt de wedstrijd tegen FC Dordrecht van vrijdaf 21 oktober verplaatst naar een andere datum. 

Bron:
B-Side Rats, USV Hercules
Vorig bericht
Kamphuis fluit NAC - VVV 9 reacties
Terug naar overzicht
17 Reacties
23   3  
Scheids!

Niet groter maken dan het is, deze pot ruim winnend afsluiten en door!

23   3  
Scheids!

Niet groter maken dan het is, deze pot ruim winnend afsluiten en door!

4   4  
Kld

Daf

12   3  
Arie

@ Scheids

Maar vooral ook eens met die instelling spelen vanaf minuut 1. Vroeger werden amateurclubs met ruime cijfers aan de kant geveegd. Tegenwoordig gaan "grotere clubs" zelfs die wedstrijden behoudend en beladen met tactische beperkingen angstig in.

6   2  
Malpolon

Weet iemand hoeveel plaatsen daar zijn voor supporters van de bezoekende club? Lijkt me wel leuk om te gaan als ik een kaartje weet te bemachtigen.

2   3  
Tante Annie

Als ik gok, zou ik zeggen 300 man die mag komen. Heb je een uitkaart+ toevallig?

6   7  
Los Pollos Hermanos

300 man? hahaha. Nog nooit daar geweest zeker. Dat past nooit. Ten eerste hebben ze niet eens vakken. Je wordt vaak gewoon, op het gras, direct achter de goal gezet. Soms staan er nog wat mensen rond de cornervlag, maar meer dan 100 gaan er nooit mee naar Jong Utrecht en dat risico gaan ze ook niet nemen om NAC 500 kaarten te geven, op vrij vervoer en dat ze straks 200-300 NAC supporters daar in het centrum hebben zitten. Lullig, maar zo is het nu eenmaal.

2   4  
Malpolon

@Tante Annie

Nee, geen uitkaart+, wel Club van 1912. Zal wel moeilijk worden als er maar 100 kaartjes naar NAC gaan dan. Nou ja, we zien wel. Misschien is het maar beter voor NAC als ik geen kaartje krijg, gezien mijn laatste twee uitwedstrijden in de beker, tegen Achilles 29 en RKC :)

2   2  
Tante Annie

Ik zou het niet geloven als er maar 100 kaartjes beschikbaar worden gesteld, maar het zou natuurlijk kunnen. En zorg er dan maar voor dat het geen 3 op een rij wordt voor je, schreeuw ze vooruit! Hup NAC

2   2  
Tante Annie

Nee, ik ben idd nog nooit op zoudenbalch geweest. Wel in de galgenwaard

6   3  
Scheids!

Arie

Dat komt ook omdat het niveau van menig hoofdklasser enorm is gestegen én omdat dit soort clubs zonder angst de wedstrijd in gaan. Zij hebben niets te verliezen, wij álles!
Dus snel scoren en ze geen illusies geven door ze uit de wedstrijd te spelen!

21   8  
Bekerkampioen

Ik snap niet dat Hercules niet vraagt om in Breda te spelen ! Leuk voor die spelers en er kan veel meer publiek bij wat ook meer oplevert scoor die club.

4   5  
scheppioni

Goed verwoord SCHEIDS! HUP NAC !!!

0   3  
NV

@Bekerkampioen: leuke out of the box gedachte en denk dat je voor Hercules de spijker op zijn kop slaat. Weet iemand of dat uberhaupt is toegestaan. Zou me niks verbazen als de KNVB met zijn conservatieve gedachte daar niet aan mee wil doen.

Zat nog te denken om dan als NAC zijnde de bussen voor Hercules te betalen en ze een mooi plekje te geven op vak I. Maar dat zal vast niet lukken want Hercules zal ook veel FC Utrecht supporters hebben.

Overigens is Hercules te vergelijken met JEKA. Keurige club met hoge contributie.

1   3  
Didier

Ik vind dit soort wedstrijden aan de ene zijde hun charme hebben , maar ze kunnen nog best lastig zijn en blessures veroorzaken...
Hopelijk zonder al te veel moeite en door zoals Scheids! zegt.

3   3  
Tante Annie

Leuke gedachtes hoor, maar waarom zou Hercules vrijwillig hun thuisvoordeel weggeven? Hun eigen supporters zullen ook nog eens in grotere getalen komen als ze in Utrecht spelen. Natuurlijk krijg je bij ons wel grotere recettes binnen

0   4  
Cees-2

In een competitie speel je tot op heden, nog uit en thuis. Als je de meninkjes van hierboven er op naslaat moet je niet raar opkijken dat dit binnen no-time wat "hun" betreft een serieus onderwerp van gesprek gaat worden.

Als bijvoorbeeld Jong AZ tegen NAC Breda op het programma staat, dat in Breda te laten spelen. Meer recente, voor Jong AZ! Wel is het een voorwaarden dat er niets meer op het spel staat.

Wat vinden jullie hier van? Later, als dit een gewoonte is geworden, is er misschien meer mogelijk. Goed idee, dacht ik zo.

0   3  
Tante Annie

Ik zou er in principe geen tegenstander voor zijn om alle jong teams alleen maar uitwedstrijden te laten spelen. Maar dat is puur omdat ik het sneu vind om die jeugdcomplexen te zien. Ik zou het dan ook weer prima vinden om dat altijd in het stadion van de clubs van de jongploegen te doen. Lijkt me wel leuk in de arena of bij psv. Net als dat ik het top vond in de galgenwaard

Laad alle berichten na dit bericht in