Wij gaan niet opzij

Het Bredase FC den Bosch-trio zet vol in op overwinning vanavond

Thiestemberg

Mike van Beijnen, Victor van den Bogert en Rick Zuijderwijk. Alle drie hebben ze Bredase roots en alle drie staan ze onder contract bij FC Den Bosch. Een speciaal affiche dus voor ze vanavond. Het drietal wat in de selectie van de Bosschenaren bekend staat als het 'Bredase Trio' is vanavond extra gemotiveerd om een resultaat te halen tegen NAC.

Mike van Beijnen heeft ongetwijfeld de meest opvallende carriere gehad van het drietal. In de schaduw van Oranje-international Frenkie de Jong vertrok van Beijnen vanuit de NAC-jeugd naar FC Barcelona. Na een kort dienstverband bij Barcelona kwam hij via Genclerbirligi en Fortuna Sittard terecht bij FC Den Bosch. Van Beijnen maakte dit seizoen de nodige minuten maar het is maar de vraag of hij vanavond aan de aftrap verschijnt. Van Beijnen is hersteld van een hamstringblessure maar is pas enkele dagen terug bij de selectie. 

Victor van den Bogert kwam van het trio het meest in actie voor FC Den Bosch. De in Breda opgegroeide Centrumverdediger genoot zijn opleiding in de jeugd van Willem II maar heeft nog steeds banden met Breda, zo is hij nog steeds bevriend met Sydney van Hooijdonk en Boris van Schuppen. Van den Bogert kwam dit seizoen ook regelmatig in actie, al zou de langzaam leegstromende ziekenboeg van FC Den Bosch roet in het eten kunnen gooien wat betreft een basisplaats vanavond.

Ook Rick Zuijderwijk is afkomstig uit de jeugd van Willem II, waar hij na dit seizoen ook terugkeert. De getalenteerde middenvelder wordt gehuurd van de Tilburgers. Jack de Gier doet echter nog weinig beroep op hem. Toch hoopt hij vanavond in actie te komen tegen de club uit zijn geboortestad. Het trio heeft er in ieder geval vertrouwen in "We hebben een fijne groep, Ik denk ook dat wij vrijdag van NAC gaan winnen" Stelt van Beijnen.

 

 

Bron:
B-Side Rats, BD
Terug naar overzicht
9 Reacties
21    
Ivo

We kunnen hier weer een tegenstander te kakken zetten, maar Den Bosch staat hoger dan NAC in de stand met veel minder budget.

Deze hele competitie stelt geen reet voor, maar je moet wel met 11 man iedere week volle bak knokken voor de punten. Als je afwacht of achterover leunt win je niet maar verlies je.

8    
Geraldo

“Ik denk ook dat wij vrijdag van NAC gaan winnen”.

Ik hoop het niet.

2    
mmm

Oprotten er gaat vanavond niemand van Nac winnen. En zeker niet den Bosch!!!

14    
Hennie

Den Bosch heeft amper elf contractspelers. En nu is ook de topscorer nog weg. Naar RKC. Dramatisch laag niveau deze kkd

Waarom pakte onze scout deze gratis Kuijpers niet?
Nee, wij geven geld aan Ligeon, Antonia, Velanas en Cagro die niks in de eredivisie hebben te zoeken.

Eigen talenten staan alweer in de ijskast

-4    
scheppioni

Bosche bollen zijn vies !!! Speciaal voor Arie 'RIP' Ribbens !!
Drie punten mee naar ons moi BREDA !!!

0    
den hulk

is den bosch -nac rechtstreeks op espn

1    
De Mouse

@DEN HULK

Ja op ESPN 3 of vast wel ergens anders legaal ;)

21    
Ivo

We kunnen hier weer een tegenstander te kakken zetten, maar Den Bosch staat hoger dan NAC in de stand met veel minder budget.

Deze hele competitie stelt geen reet voor, maar je moet wel met 11 man iedere week volle bak knokken voor de punten. Als je afwacht of achterover leunt win je niet maar verlies je.

4    
ome cor

Den Bosch staat wel vaker lager geklasseerd of lager gewaardeerd dan ons NAC, maar toch winnen we dan niet van hun. Maar goed....supporters kijken naar bezoekersaantal, budget en geschiedenis en denken dat NAC daarom gaat winnen.

Het zal me benieuwen vanavond.

1    
Tip

NAC en alles en iedereen die iets met NAC te maken hebben moeten echt een injectie krijgen met 3 punten. Maar of dat lukt is de vraag. Ik begrijp niet goed op basis van wat mensen nu plots beginnen te roepen dat wij top 6 keuken kunnen spelen met deze selectie ? Ik denk dat het erg zwaar wordt, maar ik hoop dat het geluk nu een keer onze kant kiest. Waar ik me drukker om maak is dat ik me inmiddels af vraag of het met de overname van de club wel goed gaat komen. Hoorde vanmiddag van iemand binnen het NACse dat het vast zit. Laten we hopen dat het toch vlot wordt getrokken.

Laad alle berichten na dit bericht in