Wij gaan niet opzij

Het Dinsdag Dilemma #11

Thiestemberg

Dit dilemma heeft betrekking tot de moeilijke keuze waar de technische staf voor staat. Dat de dagen van Seuntjens als spits geteld zijn lijkt bijna zeker. Nu is de vraag wie zijn plekje daar inneemt. Gaan we voor jeugdige spits Kosiah, of de stormram uit Benin Adiléhou

Weet jij een leuk NAC-dilemma dat je met ons wil delen? Stuur deze dan naar bsiderat[email protected] en wie weet komt jouw dilemma binnenkort voorbij.

 

 

Wie start er komende wedstrijd(en) in de spits?
Bron:
B-side Rats
Vorig bericht
Al 50 sjaals verkocht! 7 reacties
Volgend bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #97 6 reacties
Terug naar overzicht
15 Reacties
35   1  
NAC!!!

Eigenlijk erg dat zulke zaken aan bod komen. Het zegt alles hoe diep we afgegleden zijn. En dat is heel diep.
Met alle respect voor de 2 vermelde spelers. Bij andere clubs komt zoiets niet aan bod denk ik dan.. (geen verwijt naar de bsiderats hoor)

35   1  
NAC!!!

Eigenlijk erg dat zulke zaken aan bod komen. Het zegt alles hoe diep we afgegleden zijn. En dat is heel diep.
Met alle respect voor de 2 vermelde spelers. Bij andere clubs komt zoiets niet aan bod denk ik dan.. (geen verwijt naar de bsiderats hoor)

14   4  
Rob

Luister naar de interviews met spelers en de podcast van de stem en je weet dat de spelers geen enkel vertrouwen hebben in de staf. Er zit geen enkele lijn in en dat gaat met Edje, Lurling, Visser niet veranderen.

5   4  
Nonkel Frans

Zorgelijk blijft het wel. Jammer dat we bij NAC deze keuzes moeten maken. Je wenst beide jongens de voor hen en het team beste positie.

Daarbij in De Stem gister Thom Haye die vertelt dat hij niet van zijn hoest afkomt en in de tweede helft kapot is. Hij testte negatief op Covid maar dan nog.......bij intensieve sporters
kan het virus zich verstoppen voor detectie. Voorzichtigheid geboden lijkt mij. Hoop dat de medische staf er bovenop zit en Thom verstandig is. Eerst uitzieken!.

Hoe is het toch met Marijnissen ? Met Moise in de spits, dient de verdedigersbank op orde te zijn.

23   2  
Chris W.M.

Confronterend dilemma deze keer. Waar we eerder "verzonnen" dilemma's voorgeschoteld kregen (wil je een capo op de tribune of een trommel, of moet de nieuwe buitenspeler een geniale momentvoetballer zijn of een constante broodvoetballer) krijgen we nu een dilemma wat gewoon bittere realiteit is. Willen we een centrale verdediger in de spits of een spits van de onder 21 die nog niet heeft laten zien het niveau aan te kunnen. Het is zo pijnlijk dat ik er eigenlijk wel om moet lachen. Expect the unexpected, dat is NAC.

15   3  
Ivo

Ik mag toch hopen dat Bilate na de winterstop gewoon fit is. Ik begrijp anders niet wat er met die kerel aan de hand is.

Maak het seizoen af met Adilehou in de spits tot Bilate fit is. Adilehou heeft snelheid en kracht, dat missen we nu voorin. Maak dan het seizoen af met Bilate.

En dan in de zomer voor de zoveelste keer de bezem door de selectie. Weg met alle broodvoetballers, spelers die chronisch geblesseerd zijn en talenten die het net niet hebben.

32   2  
Baosje

probeer Alex Schalk terug te halen naar Breda
zijn contract loopt af in juni 2022

probeer de rest van zijn contract af te kopen , of huur hem voor een half jaar

daarna voor enkele jaren vastleggen én je hebt je spits !!!


3   14  
Perino

Danilo van Ajax huren !!

9   6  
B100

Ginne spits opstellen, want ze krijge diejen bal toch nie vor de goal…..

5   3  
scheppioni

Op dit moment is het verstandig om Moise bij the Seun erbij te zetten en hopen op een Schenning effect ! Verder Kosiah heeft nog wel potentie voor de toekomst maar is in mijn ogen nog zeker lang niet zover als andere jeugdige spelers Boris, Agougil of Marijnissen !!
Gezien afgelopen augustus stond NAC vrij stevig en goed, helaas is onze beginnende trainer met staf gaan twijfelen en gaan switchen en is het elan uit het team, dus moet je nu met een boost het weer proberen terug te krijgen in het team !
Begin nu eens met de ideale verdediging en middenveld want dat kan vele malen beter dan gaat alles beter lopen, knokken voor een basisplaats dat geldt met name voor de voorhoede, dus niet op naam bv antonia !! Dit NAC moet weer terug naar afgelopen augustus !!!

7   1  
Badeend

Volgens mij is echt de enige manier om het elftal (en Seuntjens) te laten renderen om helemaal over te stappen op 4-4-2 met Seuntjens in de Lokhoff rol, een aanspeelpunt in de spits (Adilehou?) en iemand zoals Van Schuppen erbij.

15   0  
Beter de Laat dan nooit

Kosiah zit nog onder de categorie Marshart. Adilehou dan maar proberen tot de winterstop.

8   1  
Chris W.M.

Persoonlijk zou ik het liefste Kotzebue in de spits zetten. Die is wat beweeglijker dan Kosiah, en heeft diepte in zijn spel wat automatisch meer ruimte voor Seuntjens op zou moeten leveren op het middenveld.

3   6  
Oosterhout

Mario is gewoon een spits die je mist bij ons nac

Niet alleen dat super sympathiek gast je kan hij die nac echt helpen

Hij is te snel gebracht na ze blessure

Hoop dat hij snel terug

Mario we hebben je nodig kan Ralf op 10

3   3  
TheBeek

Ik mis de juiste optie.....

Geen van beiden

0   0  
die ne gast

Moise kan alleen koppen en onrust stoken in de 16 meter, maar mist de techniek en handelingssnelheid om echt een scorende spits te zijn/worden.
Leuk dus als stormram in de laatste 10-15 minuten, zoals Schenning dat ook was, maar niet 90 min in de spits.
Als je met een type Moise wil spelen, hadden we beter Verheijdt kunnen halen.

Laad alle berichten na dit bericht in