Wij gaan niet opzij

Het Dinsdag Dilemma #18

Thiestemberg

Voor dit dinsdag dilemma wijken we volledig af van de actualiteit en kijken we (met een hele grote berg fantasie) vooruit naar de volgende zomer. Je krijgt namelijk de keuze, een van deze twee middenvelders kan NAC per direct komen versterken. Wie kies je?

Deze week een wat fantasierijker dilemma. Weet jij een leuk NAC-dilemma dat je met ons wil delen? Stuur deze dan naar [email protected] en wie weet komt jouw dilemma binnenkort voorbij.

Ik zou kiezen voor:
Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
11 Reacties
31   1  
Gilze

Gudelj als het gaat om pure vechtlust en zijn fysiek natuurlijk. Garcia is een perfecte stylist. Als liefhebber zou ik Garcia kiezen maar je ziet dat hij te snel denkt voor de gemiddelde NAC spits waardoor je beter een teamplayer als Gudelj kan hebben. Die dus;)

7   4  
Geelzwartwit

Ik vind het een lastig dilemma aan de ene kant lijkt een lokale partij dichter op de cultuur van de club te kunnen zitten maar kan het supporter zijn ook teveel invloed hebben.
Aan de andere kant zal er weinig cultuurgevoel bij een buitenlandse investeerder zitten maar zijn de zakken dieper en wordt er wellicht objectiever naar financieel en daarmee sportief succes gewerkt.

Persoonlijk kies ik voor een objectieve financiële investeerder ook al zitten daar ook risicos aan. Maar heeft ie wel geld genoeg om een speler als Gudelj voordat de sleet erop zit terug naar Breda te halen.

7   2  
Tante Annie

Dit is een heel lastig dilemma. Het is maar de vraag hoe lang je ze kan vastleggen. Tot 2 jaar contract kies ik gudelj. 3 tot 5 jaar kies ik manu

16   3  
RV

Zonder twijfel Gudelj.
Mooie loopbaan en was een gigantische transfersom voor NAC toen destijds. Ook daarna nog een mooie carrière gehad.

Off-topic (maar wil het toch ergens kwijt...):
Sommigen zullen zich er totaal niet druk om maken maar wat mij wel verbaast is dat we 6 jaar geleden enigszins in paniek waren vanwege de staat van het stadion (en scheuren in de tribunes). Nu 6 jaar later en na een goed afgelopen incident bij NEC is er vanuit NAC (althans zover ik weet...) geen enkele communicatie. Het kan aan mij liggen maar ik vind dat zeer zorgwekkend.

11   2  
die ne gast

Bij Manu Garcia heb je meteen de associatie met de promotie, dus heel verleidelijk om hem te kiezen.
Maar met Nemanja speelden we 'gewoon' Eredivisie. En in de Eredivisie hadden we met Nemanja een echte strijder op het veld, elke wedstrijd weer. Het CV Nemanja is een stuk indrukwekkender en daarmee een goede leermeester en voorbeeld voor de jonkies dan Manu.
Manu Garcia is wat dat betreft wat flegmatieker en heeft vaak genoeg wedstrijden gespeeld waar hij zijn stempel niet op kon drukken.
Ik kies voor Nemanja.

31   1  
Gilze

Gudelj als het gaat om pure vechtlust en zijn fysiek natuurlijk. Garcia is een perfecte stylist. Als liefhebber zou ik Garcia kiezen maar je ziet dat hij te snel denkt voor de gemiddelde NAC spits waardoor je beter een teamplayer als Gudelj kan hebben. Die dus;)

4   2  
Bart

Manu Garcia is de enige speler die iets uit het niets kan creëren. Doelpunten is wat dit NAC nodig heeft en ook zeker Nemanja kan scoren maar, op Manu Garcia moet je meteen 2 man zetten en ontstaat er al snel ruimte voor de andere spelers. Overigens zou je Manu Garcia ook mooi door kunnen verkopen met zijn leeftijd en van dat geld kunnen we Neno, Bayram en Mats terug naar Breda halen;)

0   2  
P

Zou Gudelj nog wel willen spelen voor NAC, na alle familie perikelen ( pa en broer) die zich hier hebben afgespeeld ??

Of geen plaats maken voor frustratie/rancune ??

3   2  
Arie

In dit elftal, op dit moment, zou Gudelj beter tot zijn recht komen. Toch meer een leider en wat we missen dan Garcia. Die zich in de huidige selectie totaal misplaatst zou voelen.

7   2  
scheppioni

Manu Garcia !!!
Ik mis zo'n topper !! Niks tegen Neno, zie hem ook graag terugkomen !

2   1  
Tip

Beide !! Dankjewelastemblieft 😎

0   1  
Nacdictive

Persoonlijk vind ik het vreemd dat mensen voor Garcia kiezen, simpelweg omdat we eerst (mi) een fundament moeten bouwen waarbinnen uiteindelijk spelers als Manu Garcia, Angelino, Seuntjens (Mats) kunnen renderen.

Laad alle berichten na dit bericht in