Wij gaan niet opzij

NAC O-18 pakt koppositie, O-14 blijft op titelkoers

Thiestemberg

Voor het eerst sinds de winterstop kwam de jeugd weer in actie voor de competities. Zoals eerder te lezen op de site ging de O-21 pijnlijk onderuit tegen Almere City. In dit bericht volgen de uitslagen van de andere teams. De wedstrijden van de O-15, O-13 en de O-11 werden dit weekend afgelast.

De O-18 pakte een goed resultaat op weg naar promotie in Divisie 2A. De ploeg van Rogier  Molhoek en sinds kort assistent Kees Luijckx won met 2-1 van ADO Den Haag. Onder leiding van aanvoerder Omar Mekkaoui die normaal gesproken zijn minuten maakt in de O-21 pakte NAC de koppositie (op doelsaldo) terug van FC Groningen. De doelpunten werden gemaakt door Jaydino Jacobus en Marokkaans jeugd international Mustapha Rached.

De derde en laatste officiële wedstrijd die werd gespeeld dit weekend was NAC. O-14 tegen MVV O-14. NAC is koploper in Divisie 3B maar verzuimde de voorsprong op nummer twee VVV-Venlo uit te breiden. Uit in Maastricht werd namelijk met 2-2 gelijkgespeeld. De voorsprong op VVV blijft daardoor beperkt tot twee punten, NAC heeft wel nog een wedstrijd te goed op de Venlonaren. Zo blijft de ploeg van Jens Wirix ondanks het puntverlies op promotiekoers. 

Andere uitslagen:
NAC O-21 - Almere City, 0-4
NAC O-16 - FC Dordrecht, 1-8 (Vriendschappelijk tegen O-17 elftal)
NAC O-12 - NEC, 7-12 (Vriendschappelijk

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Het Dinsdag Dilemma #18 11 reacties
Volgend bericht
Schmidt aast op revanche in bekerduel met NAC 21 reacties
1 Reactie
1   1  
scheppioni

Oei 1-8 tegen dordt ??

Laad alle berichten na dit bericht in