Wij gaan niet opzij

Het Dinsdag Dilemma # 21

Thiestemberg

Jeredy Hilterman houdt de gemoederen bezig in Breda. Zoals bekend kwam hij in opspraak na zijn gedrag op de huldiging van FC Emmen. In Een Tikkie naar het Zuiden bespraken wij hoe het nu verder moet met de spits die deze winter voor twee ton overkwam uit Drenthe, nu zijn we benieuwd wat jullie vinden!

Weet jij een leuk NAC-dilemma dat je met ons wil delen? Stuur deze dan naar [email protected] en wie weet komt jouw dilemma binnenkort voorbij.

Als het aan mij ligt is Jeredy Hilterman:
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Luca Cantineau fluit Excelsior - NAC 16 reacties
Volgend bericht
Ex-NAC: Weekoverzicht 26 reacties
47 Reacties
154   6  
Coasteraapjj

Heel simpel gezegd, die man is klaar in Breda.
Echter zou ik niet zijn contract laten ontbinden, hier is hij namelijk gewoon op uit. Gewoon in de zomer proberen te verkopen, is dit niet gelukt? Laat hem maar lekker na afloop de kleedkamers schoonmaken,
corveedienst enz.. Kijken of clown Hilterman het dan nog steeds grappig vind als hij 2 jaar niet voetbalt.

154   6  
Coasteraapjj

Heel simpel gezegd, die man is klaar in Breda.
Echter zou ik niet zijn contract laten ontbinden, hier is hij namelijk gewoon op uit. Gewoon in de zomer proberen te verkopen, is dit niet gelukt? Laat hem maar lekker na afloop de kleedkamers schoonmaken,
corveedienst enz.. Kijken of clown Hilterman het dan nog steeds grappig vind als hij 2 jaar niet voetbalt.

34   21  
No Worries

Ik geloof niet in "levenslange straffen" of cancelen van mensen.
Van mij mag hij weer spelen als hij in zijn kop de zaken weer op orde heeft en een tijd bij het 2e heeft gespeeld.

Hoe het met zijn gezonde verstand is gesteld, dat is wel een punt van zorg. Dat ego moet je maar niet meer willen inzetten bij de play-offs.
2022-2023 verse start

46   6  
Sting

Normaal ben ik er echt voor iemand een tweede kans te geven, maar Hilterman is niet maar net over de grens gegaan, nee hij is ver over de scheef gegaan.
Ik zeg dus: klaar in Breda!

26   2  
SjorsNAC

Ik kies nu voor klaar in Breda. Kan me niet voorstellen dat hij niet van te voren kon bedenken dat dit op zn zachtst gezegd niet handig is. Het lijkt heel erg bewust aansturen op een breuk.

29   2  
Kinderkaartje

Typisch geval van een ventje dat zichzelf zwaar overschat en nul zelfreflectie heeft.

Heeft heel zijn leven waarschijnlijk gehoord hoe geweldig hij is, maar moet zich nu in de grote mensenwereld staande zien te houden en dat valt niet mee.
Nu zijn het namelijk geen woorden meer die er toe doen, maar daden waar hij op afgerekend wordt. En dan daden binnen de lijnen. En die zijn zwaar ondermaats.

Als je op het veld weinig tot niets presteert, dan zou je zelf moeten aanvoelen dat het je niet past om op het podium van een tegenstander een grote bek over je werkgever op te zetten.

In de zomer proberen te slijten aan een andere club voor een ton of anderhalf, verlies nemen en door.
Nooit meer opstellen in ieder geval.

27   3  
Kopspion

Dilemma, serieus ?
Die vent moeten ze onder een hunebed leggen!

31   3  
baosje

zet hem maar op een bijveldje in Zundert , laat hem maar loopoefeningen doen ...
laat hem de rest van zijn contract maar lekker rondjes lopen ... i zijn voetbalcarrière voorbij , kan hij altijd nog een marathon gaan lopen

maar NOOIT meer een NAC shirt aan laten trekken deze kansloze pisvlek

10   1  
Geelzwartwit

Natuurlijk helemaal klaar met zo'n speler maar ik ga niet over de kapitaalvenietiging van 250k. En kan me voorstellen dat hij zichzelf aan club en collegas gaat verantwoorden en zijn voeten moet laten spreken.

Ik zie dat niet als een 2e kans. Ik zie dat als voorkomen van kapitaalvenietiging en weer terug naar de orde van de dag. Ik zie dat ook als houden aan je contract en leveren waarvoor voor NAC je dik betaald. Ondertussen kan de speler de club en zaakwaarnemer laten weten altijd open te staan voor een verkoop.

NAC wordt maar eens de baas in eigen huis.

Voor een dik salaris niet het werk laten doen waarvoor je hem betaald? En dat de komende jaren?

14   2  
fvf6

Na zulke uitspraken heeft hij geen toekomst meer in Breda . 250.000 euro terugstorten en enkele reis mm

9   4  
Yellow

Zoals eerder, hoor je vanuit het bestuur niets en de speler zelf, heeft ook nog geen reactie gegeven, eerst een grote bek en nu in stilzwijgen. Ik zie hem nu ook liever als doelpaal of wc's schoonmaken, maar dat zou jezelf bij je werkgever ook niet doen. Het is gewoon een werkgever-werknemer relatie, met een arbeidscontract. Dus de werkgever heeft hierin een fout gemaakt en onjuiste inschatting gemaakt.

Je verwacht het niet........, (lees Kali), dus een probleem erbij. vervolgens wel een email uitzetten voor verlenging scc, schandalig!!! normaal verleng ik gelijk, maar alleen nu de gedachte of twijfel, zegt al genoeg.

17   2  
NAC!!!

Iedereen verdient een 2de kans zou je zeggen.

Maar in dit geval, hij heeft te veel gezegd. Je kan iets onhandig zeggen of melden. Maar dan valt je centje wel. Bij hem duidelijk niet, hij bleef maar doorgaan. Je ziet iedereen daar kijken van euhhh, wat heeft die.
Echt ongepast naar onze club toe.

Een anders te begrijpen iets ok, maar al die woorden en interviews. Neen, deze man is klaar in Breda.

11   2  
Nonkel Frans

In aanvulling op wat hier gezegd is is het ondenkbaar dat deze gast terug komt in het team. Ook niet op de bank ook niet in Zundert.
Alle positiviteit die in het team zit moet nu uitgebuit worden door Ed en de aanvoerder.
Andere jongens die verzaken en negativiteit inbrengen hard corrigeren. Klaar met die egoistische slappezooi en " allesmoetkunnen" mentalitiet. Laat Lurling ze met Olij eens goed aanpakken.
En Jeredy ach .........de vloeren van de KMA zijn nog steeds niet schoon. Ze belden net nog waar dattie bleef.

8   21  
ctk

Hij is jong en heeft een grote fout gemaakt, maar hebben we dat zelf nooit gedaan toen we jong waren?
Ik zou hem na dit seizoen een 2e kans geven en lukt dat niet dan kan je hem altijd nog verkopen.

12   2  
Badeend

Onder deze coach (en de rest van de leiding in de club) is deze jongen niet te handhaven. Of hij te dom is of juist denkt dat hij heel slim is - de sfeer in de groep, de hiërarchie en de structuur zijn weg als je hem nu nog een kans geeft. Het is jammer voor NAC maar dit is een grote miskoop gebleken.

Mocht er in de zomer fatsoenlijke leiding bij de club komen én een technisch apparaat dat functioneert en (natuurlijk) overwicht en visie heeft, dan zou je nog kunnen kijken of je hem op de rails krijgt, maar die verwachting is nergens op gebaseerd - deze jongen heeft nog niets laten zien.

Overigens is er geen club die zich aan hem gaat branden hoor, dus laat je niet uitspelen, NAC. Gewoon afwachten of de evolutie ook bij hem toeslaat en er 'plotseling' zich hersenen ontwikkelen.

Overigens denk ik dat De Graaf geen geschikte trainer/coach is voor (dit) NAC maar dat kun je niet alléén hem kwalijk nemen. Met een sterke organisatie achter en boven hem had hij zeker een sterkere positie gehad. En dan bedoel ik dus niet CFG, voor de duidelijkheid.

10   0  
Geelzwartwit

Dan is de club financieel blij met de centen uit Japan voor Seuntjens en is er goede hoop op opleidingsvergoeding van Sydney.. Allemaal om de begroting zonder bijstorten sluitend te houden... Dan kan ik me niet voorstellen dat de huidige of toekomstige eigenaren nu graag een speler hebben met een lang en duur contract die niet gaat spelen

Of 250k voor NAC en terug naar Emmen of welke club dan ook. Of NAC is je club en je laat het maar zien dat de fout die je 2 keer maakte geen 3e versie krijgt (fout 1 was dat je wegging bij Emmen, fout 2 is dat je NAC te kakken zet.

Ik vermoed echter zomaar dat Emmen hem helemaal niet terug wil. En nooit gemist heeft ook.

10   1  
ECG

Schade van 2,5 ton verrekenen met zijn salaris en nooit meer opstellen!Wat denkt zo’n ventje die hier nog geen deuk in een natte krant heeft geschopt!

10   3  
Beter de Laat dan nooit

Had al ontslagen moeten zijn en aansprakelijk gesteld worden voor de transfersom zoals met Mutu bij Chelsea is gebeurd.
Heb het idee dat hij op contractontbinding aanstuurt. Laat hem maar voelen dat dat zo niet gaat. Dat kan zijn zaakwaarnemer aan de slag om ergens onder te brengen met transfersom.

6   29  
Mike sneu

Hebben we niet allemaal fouten gemaakt in ons leven?
Geef die jongen nog een kans
Stel je voor dat hij straks de winnende maakt in de finale van de playoffs

14   3  
Arie

Geen dilemma.
Nooit meer in een NAC shirt. Die jongen is geen 12 meer en had de gehele autoreis naar Emmen best kunnen bedenken dat dit niet handig is.
Hem weer in genade aannemen zou tekenend zijn voor de huidige maatschappij, waar jongeren gepamperd en met fluwelen handschoentjes aangepakt worden. Een onvertogen tegenwoord en je hebt ze meteen op de achterste poten of een instantie op de stoep.

2   2  
Blind paard

Is blijkbaar de "Hilterman Way". Schandalig en om ke voor kapot te schamen. Hij zal met de billen bloot moeten en zijn excuses maken aan de achterban. Hem echter twee jaar niet laten spelen is voor alle partijen een doodzonde. Laat hem dus maar door het stof gaan en even zweten, en hem deze zomer vervolgens van de hand doen.

1   3  
Dun Diëe

In principe een nobrainer, die is klaar hier. Op basis van nu geen tweede kans, tenzij hij zich op de juiste manier voor de groep verantwoordt en vervolgens zijn voeten laat spreken. Maar daar heb ik zeer, zeer weinig fiducie in. De kans op een vakantie ijsvissen in de Sahara lijkt me groter.

19   1  
D'n Klaagmuur

Iemand die zó overduidelijk laat zien dat hij werkelijk helemaal niets met NAC heeft, uitgebreid op een podium gaat staan, waar hij überhaupt niets te zoeken heeft, en daarna in een interview zijn woorden nog eens kracht bijzet hoef ik echt nooit meer in het geel-zwart te zien spelen.

Dit soort mannetjes zijn voor mij alles waaraan ik een ongelooflijke hekel heb bij een bepaalde deel van de profvoetballers. Je wordt godverdomme vorstelijk betaald en het is dat je tegen een bal kan trappen, anders had je met je IQ van een pinda gewoon een werkeloze bijstandtrekker geweest.

Die lege inhoudsloze blik alleen al in zijn ogen. Opbokken met dit soort gasten.

17   0  
Cool Hand

En zulke gasten worden door NAC gescout, Klaagmuur. Gescout is een groot woord, overigens. Ik stoor me al jaren aan het feit dat NAC geen seconde aandacht besteedt aan de karakter/instelling/mentaliteit van potentiële aankopen. Ik zou daar als eerste naar kijken.

4   1  
Maarten

Gewoon asociaal een breuk forceren. Je kan mij niet wijsmaken dat iemand zo dom kan zijn.

3   1  
NAC4Ever

Normaal ben ik voorstander van 'een tweede kans'.
Maar hij heeft zo veel momenten gehad waar hij zich kon afvragen of het handig is waar hij mee bezig was.
O.a. tijdens de rit daar naar toe, tijdens dat hij op het podium staat, tijdens de uitspraken die hij heeft gedaan, ook na die uitspraken. Ook tijdens het interview met ESPN, waar de journalist aangeeft dat hij onder contract staat bij NAC.

Wat mij betreft speelt hij in ieder geval dit seizoen niet meer. Daarna zie we wel verder. Maar door die uitspraken op het podium heb ik het idee dat hij komende zomer sowieso weg wilt.

Ik hoop dat NAC kan en gaat zorgen voor zo min mogelijk financiële schade voor NAC.

4   0  
NAC4Ever

@MIKE SNEU

Zeker maakt iedereen fouten. Maar ik denk dat niet veel mensen een fout blijven maken waar ze zich op veel momenten konden afvragen of het handig is waar ze mee bezig zijn.

Daarnaast vraag ik mij af wat de rest van de selectie nog van hem vind.
Dat vind ik aan hun.
Maar kan mij voorstellen dat zij hem vreemd aankijken.
Dat zou niet lekker zijn voor de teamgeest. En die zal goed moeten zijn willen we een kans maken op promotie.

2   14  
L.

Als hij niks had gezegd, had hij met het zelfde gevoel nog wel bij de selectie gezeten.
Als je broodvoetballers binnenhaalt, kan je dit bij al die spelers verwachten!
Dus opstellen als hij bij de beste 11 hoort en anders laten gaan.

17   4  
Karel

Zijn Van Aalst en Manders al weg?

13   0  
Braze

Hilterman wil zelf weg en forceert een vertrek.
NAC moet koste wat kost de €250.000,- terug krijgen om een vertrek toe te staan

24   2  
Fritske d'n Olifant

Het lijkt me duidelijk dat Hilterman niets meer bij NAC te zoeken heeft. Met zijn "show" in Emmen en zijn interviews bij espn en de lokale krant laat hij er zelf ook geen misverstand over bestaan dat liever bij een andere club is dan bij de club die zijn salaris betaalt.

Toch ben ik wel benieuwd naar zijn kant van dit verhaal. Wat bezielt deze gast? Hoe kan het dat je op vrijdag een volgepakte B-side staat op te jutten en op zaterdag je helemaal laat gaan tegenover een stel dronken Drentse boeren op een dorpsplein met de uitstraling van de parkeerplaats van winkelcentrum Hoge Vught?

Je tekent met je volle 23 jarige verstand eind januari een contract voor 2,5 jaar bij NAC. Vervolgens loopt het intern bij de club niet helemaal lekker, maar dat wist je toen je bij NAC ging tekenen. De club stond al een half jaar te koop, Haye was al weg en Seuntjens stond op het punt om naar Japan te vertrekken. Dan blijven je eigen prestaties ook achter, maar je krijgt alle gelegenheid en speeltijd om daar iets aan te doen. Kortom, met een beetje karakter en geluk kun je nu en de komende 2 seizoenen de eerste spits van NAC zijn. Je hebt alles in eigen hand.

Wat beweegt je dan om dit te doen? Waarom wil je in vredesnaam een vertrek forceren in deze cruciale fase van de competitie. Is het omdat NAC voor volgend seizoen Van de Sande gehaald heeft? Wat moet NAC anders als Bannis straks terug keert naar Feyenoord en het contract met Bilate niet wordt verlengd? Heb je dan zo'n waardeloos karakter dat je in godbetert de keukenkampioendivisie de concurrentie niet aandurft? Het zou wel een hoop verklaren want is hij niet om diezelfde reden vertrokken bij Emmen? Maar dan denk je wel een plek te verdienen in de eredivisie, laat me niet lachen... Hilterman is misschien niet de meest getalenteerde spits die ooit bij NAC heeft rondgelopen. Zijn karakter is van een nog veel lager niveau. Zelfs Erik Falkenburg verbleekt bij deze zelfingenomen kwal. Vuilnisman, mag deze zak ook mee?

4   1  
habe

Klaar wat mij betreft, echter moet dit NAC geen geld kosten. Dus lekker elke dag apart laten trainen tot hij het beu is. Komt hij niet opdagen dan contract ontbinden wegens werkweigering. Misschien is het ook op te voeren dat er een onwerkbare situatie is ontstaan.

6   2  
die ne gast

Onpopulaire mening:
Als we de afgelopen jaren iets geleerd zouden moeten hebben, is dat we bij NAC iets minder op de emotie en korte termijn gericht moeten zijn. We moeten af van de 'cancelcultuur' die we bij NAC hebben om iedereen die iets fouts doet meteen helemaal af te branden.
En dan gek vinden dat spelers na NAC plots wél weer helemaal opleven en gaan presteren?

Overigens ligt ook hier weer de échte fout bij de directie en RvC. Gezien de plaats van NAC op de ranglijst in de winterstop is het onbegrijpelijk dat er 2,5 ton wordt uitgetrokken voor een spits als Hilterman. Dat geld had je gewoon op de bank kunnen laten staan.
Als we nog mee hadden gedaan voor promotie en met de blessure van Bilate die we toen hadden, was het een ander verhaal, maar nu was het halen van een spits als Hilterman in de winterstop nul.

Wat het verminderen van de cancelcultuur bij NAC betreft is Manders de uitzondering. Hij heeft herhaaldelijk en telkens opnieuw laten zien niet bij NAC te passen.

Ik zie maar één oplossing: Hilterman moet bij de huldiging van NAC op de Grote Markt maar de MC worden. ;-)

7   2  
Nacman

Volgens mij was dit een doelgerichte actie van hilterman om een breuk met NAC te forceren.

10   7  
Cees-2

Geen krediet voor Hilterman. Hij heeft NAC tot het bot beschaamd. Zijn huidige shirt met daarop zijn naam moet vernietigd worden. Zijn naam op dat shirt is een schande voor ons. Verder niet meer op gerlzwarte grond. Zakelijk gezien, zo snel als een lichtflits lozen.

6   4  
scheppioni

Nog elk woord aan deze judas is er 1 teveel !

4   1  
Manmanman

Om zijn straf te handhaven en hem à la Kali buiten de selectie te houden .. daar is hij simpelweg te duur voor. Hij heeft zijn fout(en) gemaakt en daar moet hij de consequenties van ondergaan. Ik zeg niet dat hij moet spelen, maar hij moet wel "werken" voor zijn geld. Hij zal het niet kunnen betalen, maar voor hem en NAC zou het het best uitpakken als hij zichzelf zou (kunnen) vrijkopen voor pak hem beet 250.000 euro...

1   4  
gjoewie

Fritske > Ik denk niet dat Hilterman met zijn volle verstand heeft getekend. Weet wel dat dit een last-minute transfer was. Iemand in Breda heeft hem gek gemaakt. En in Emmen hebben ze tegen hem gezegd dat hij geen basisplaats meer had. Wat doe je dan? Het was dus of een half jaar banken bij Emmen of je kans nemen bij NAC.
Ik kan me best voorstellen dat hij het kampioenschap van Emmen als een beetje van hem beschouwt. Maar dat neemt niet weg dat hij nu bij een andere club zit. En dus had hij daar niet moeten zijn. Okee, als hij er dan wel is en hij laat zich meegaan in het feestgedruis, ach, dat kan ik nog wel vergoelijken. Maar ik vind dat hij volledig terecht tijdelijk uit de selectie verbannen is. Ik hoop dat ze zijn salaris inhouden, want dit hoort natuurlijk niet. We moeten maar zien wat er met hem gebeurt na de pleeoffs. Het is vrij waarschijnlijk dat we volgend jaar weer KKD spelen en dan is het wel handig om hem er weer bij te hebben.

9   0  
j.d.BSIDE

Meneer is ook niet welkom in emmen , men is daar bezig met bas dost...
Waarschijnlijk nekt een domme actie hem; de assistent coach trok hem van het podium en zei dat wat hij deed niet zo verstandig was....

7   0  
Mo

Ik denk dat jeredy overal klaar is denk niet dat iemand zon speler wil hebben.en hij kan ook nog niets ook houdoe en bedankt

6   0  
Bas

Ik neem overigens aan dat door dit falende beleid de overnamesom met een half miljoen wordt geteduceerd. Het kn toch niet zo zijn dat de nieuwe eigenaar moet opdraaien voor de gederfde waarde en doorlopende loonkosten.

0   0  
Badeend

Kom er maar in, Frosinone.

Of desnoods Royal Excelsior Virton - daar hoe je niet eens een rugnummer vrij te houden.

1   0  
Juupke

Jammer dat ie zich zo uit laat, voor mij klaar bij NAC ook al denk ik dat de organisatie ook te wensen over laat bij NAC. Wil je groepsgevoel dan houdt je de club met spelers bij elkaar en dan is er geen ruimte voor individuele uitstapjes!

0   3  
40jaarNAC

Stel he..........

Door blessures moet hij in de play offs spelen. Maakt elke wedstrijd een doelpunt en in de finale in blessuretijd de winnende.

2e kans???

Stel he...

2   1  
Boyke

Het is inmiddels woensdag. Denk dat de technische staf wacht tot de storm is gaan liggen en Hilterman dan gewoon weer mag aansluiten alsof er niks gebeurt is….

4   0  
Dutchbird

Contract en huisregels even god doorspitten en dan bestraffen met de hoogst mogelijke boete. Hopelijk zo hoog dat die boete echt pijn doet. Daarna weer volle bak trainen en spelen en verkopen zodra zich een kans aandient.

4   1  
Scheppioni

@ 40 jaar nac
Stel he, stel ik win eind van de maand de staatsloterij van 30 miljoen, dan gaat de overname ineens een stuk sneller.......

0   0  
Kees Dekkers

HITLERMANDERS OPROTTEN 🖕🏼🤮🖕🏼

Laad alle berichten na dit bericht in