Wij gaan niet opzij

HET "STAY HOME BSR FIFA TOERNOOI | POWERED BY OK" ZIT EROP

Praatpapegaai

We hebben vier fantastisch leuke dagen mogen bijwonen van het "Stay Home BSR FIFA Toernooi | Powered By OK". Felle confrontaties maar wat vooral opviel was de sportiviteit en eerlijkheid waarmee de deelnemers sommige situaties (denk aan internetuitval) wisten op te lossen onderling! Waar er gestreden is is er ook een winnaar uit de bus komen rollen.

Aan het einde van de middag waren er nog maar vier deelnemers over:

Daannie2002 mocht het opnemen tegen Maikelkitslaar14 in de halve finale waar in de andere halve finale VIPVictor_S het mocht opnemen tegen Brouwsrveer. Vanaf deze ronde werd er gespeeld in een best of 3 head-to-head.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Lorenzo zette de bloemetjes buiten tijdens het toernooi.

Daannie2002 won zijn eerste wedstrijd in de halve finale met 3-1 van Maikelkitslaar14 waardoor hij met één been al in de finale stond. 
Ook de tweede wedstrijd ging met 3-1 naar Daannie2002 waardoor hij zich als eerste wist te plaatsen voor de finale.

VIPVictor_S wist zijn eerste duel nipt te winnen met 4-3 van brouwsrveer waardoor hij ook met één been in de finale stond.
De tweede wedstrijd tussen de twee kemphanen was ook een doelpuntrijk duel waar brouwsrveer de onderlinge stand op 1-1 wist te zetten door met 4-2 deze wedstrijd te winnen. Hier kwam dus een echte beslissingswedstrijd aan te pas. De spanning was om te snijden maar brouwsrveer wist zijn comeback compleet te maken door in een hele spannende wedstrijd met 2-1 te winnen van VIPVictor_S waardoor hij zijn plekje in de finale wist veilig te stellen. 

De finale: brouwsrveer - Daannie2002

Troostfinale: VIPVictor_S - Maikelkitslaar14 

(Tekst loopt door onder de foto)

brouwsrveer zit geconcentreert achter zijn scherm, hier nog om naar de finale te komen.

De troostfinale tussen VIPVictor_S en Maikelkitslaar14 ging om de kekke BSR hoodie, dus veel om voor te spelen nog!

Maikelkitslaar14 wist zijn eerste wedstrijd te winnen met een kleine marge van één, hij won met 3-2.
Hij kon het afmaken in de tweede wedstrijd, in deze ultraspannende wedstrijd was het na verlengen nog steeds gelijk (3-3) maar VIPVictor_S wist na pingels (4-2) een beslissingswedstrijd af te dwingen! Maikelkitslaar14 was de klap van de penalty's nooit te boven gekomen, hij verloor in de beslissende wedstrijd met 3-0 van VIPVictor_S die dus een mooie derde plaats wist te behalen en de hoodie in de wacht wist te slepen! Gefeliciteerd VIPVictor_S!

Dan de FINALE! Daannie2002 was met een ongeslagen status in de knock-outs doorgekomen maar brouwsrveer ging er alles aan doen om hem zijn eerste nederlaag te laten verwerken. Helaas mocht dat in de eerste wedstrijd nog niet baten, want Daannie2002 won dit duel met 2-0. Helaas win je nog geen halve seizoenskaart van NAC als je de finale al half binnen hebt, dus Daannie2002 moest nog vol aan de bak om ook die laatste driepunter binnen te slepen. In weer een mooi duel was de uitslag nogmaals 2 tegen 0 en de winnaar in dat duel was wederom Daannie2002! Daarmee kunnen we Daannie2002 feliciteren met zijn seizoenskaart voor NAC voor het volgende seizoen en brouwsrveer was een goede verliezer die nog een compliment over had vlak na de nederlaag, hij vond dat Daan (de naam achter de winnaar) ontzettend rustig speelde wat erg moeilijk te bespelen was. 

Wij willen ALLE deelnemers bedanken voor hun deelname en een fantastisch mooi toernooi, daarnaast gefeliciteerd aan de winnaars. We willen OK bedanken voor het mede mogelijk maken van dit toernooi en mCon esports voor de vloeiende organisatie! We hopen dit toernooi nooit meer te hoeven organiseren omdat we in thuisisolatie zitten, maar hopelijk weer een editie met een volle zaal met spelers in het Rat Verlegh stadion! Allen bedankt!

Bron:
B-Side Rats
4 Reacties
9   0  
Mafkees

Was echt gaaf gedaan jongens. Ondanks dat er hier één vond dat iedereen vals speelde en er dus een aantal keer dik verloren werd, heeft hij zich prima vermaakt! Helemaal top.

9   0  
Mafkees

Was echt gaaf gedaan jongens. Ondanks dat er hier één vond dat iedereen vals speelde en er dus een aantal keer dik verloren werd, heeft hij zich prima vermaakt! Helemaal top.

1   0  
Pieter

Was top geregeld. Ook hier regelmatig gevloek gehoord na een nederlaag, maar hij heeft er wel van genoten!

1   0  
Spion

Mooi dat zoiets georganiseerd word door zowel jullie als de hoofdsponsor OK.

2   0  
mCon esports

Alle deelnemers bedankt voor hun deelname en enthousiasme! B-side Rats dank voor dit geweldige initiatief. We zijn trots dat we dit samen met jullie mochten organiseren.

En natuurlijk Daannie2002 van harte gefeliciteerd met de dikverdiende overwinning! Ook brouwsrveer, Maikelkitslaar14 en VIPVictor_S van harte gefeliciteerd met de knappe resultaten.

Laad alle berichten na dit bericht in