Wij gaan niet opzij

Hibernian mengt zich in strijd om Middleton

Da Pope

NAC lijkt naast de komst van Glenn Middleton te grijpen. Hoewel Rangers-trainer Steven Gerrard gisteren bij een persconferentie nog meldde te rekenen op en transfer naar Nederland, lijkt Hibernian de volgende bestemming van de aanvaller te worden.

Middleton was vandaag aanwezig bij de eerste competitiewedstrijd van Hibernian en lijkt dichtbij een transfer naar Edinburgh. Paul Heckingbottom, de trainer van Hibs,  spreekt in gesprek met BBC de hoop dat Middleton snel kan worden gepresenteerd.

"We hebben met Rangers over hem gesproken en willen graag zaken doen. Rangers staat daarvoor open en Glenn ook, dus hopelijk krijgen we snel iets gedaan. Het zou om een huur gaan. Rangers slaat hem hoog aan en als wij hem kunnen krijgen, zullen we ons steentje bijdragen om hem te ontwikkelen. Andersom kan hij ons met zijn kwaliteiten helpen", aldus Hickingbottom.

Bron:
B-Side Rats, BBC
18 Reacties
23   5  
Sp1

Brexit...

17   6  
Rubenac

En door.. graag een linksback en buitenspeler.
Kom op tommeke ,handelen.

8   9  
Arjan

Komt gewoon naar nac.

8   2  
Mot van den Eleebba

Lekker dan...

Iig leuke woorden van Gerrard over onze club gehoord.

Vaag dat hij zoiets op een persconferentie aangeeft.

23   5  
Sp1

Brexit...

10   3  
UnPilskeIsOkLekker

Glexit....

4   6  
Maudje

Waar blijft Larsw met zijn altijd interessante transfernieuws?! Is hij op vakantie of is er simpelweg geen nieuws???

7   3  
Briljant

Die wil niet in Breda op kot, die wil dicht bij zijn moeke blijven.

3   1  
Pep

Hij was toch al onderweg?

9   34  
van Flieger

Middleton was onderweg naar Breda volgens Bsiderats en PA Sport.

En nu doet men het voorkomen of hij vlak voor de afslag Breda-Centrum op de rem heeft getrapt en een U turn heeft gemaakt. Dit is bezijden de waarheid.

Van Flieg onthulde al eerder dat een Spierings, die bij ons NAC al ruim een jaar op de lijst stond, niet ging komen en ook dat die gast van Oss al door het technisch hart was gewenst maar Oss vroeg op dat moment teveel.

Nog 6 dagen voor de aftrap. De selectie is verre van compleet en de sfeer binnen de club is om te snijden.

13   3  
Chris W.M.

@VAN FLIEGER

Ik heb toch echt Steven Gerrard, de coach van Rangers, horen zeggen dat Middleton naar NAC zou vertrekken. Kan zijn dat je het gemist hebt, dus hierbij nog even de link;

https://twitter.com/PLZSoccer/status/1157296285571063808?s=20

Als je op basis hiervan niet de conclusie mag trekken dat hij komt...

4   4  
Ivo

@van Flieger

De selectie is al heel ver compleet. Normaal gesproken komen er nog 4 spelers bij.

Een reservekeeper, een linksback, een centrale verdediger en een buitenspeler.

Als er spelers vertrekken moeten die ook vervangen worden, maar ik verwacht niet dat er nog veel gaan. Hooguit Reuvers en Brusselers naar Helmond, na de wedstrijd tegen Helmond. Van Carolina en Kali kom je niet af. Verkeerde mentaliteit.

Van Anholt heeft een aflopend contract en als die nu gaat zouden we er ook nog een beetje geld aan kunnen verdienen. Maar daar zullen de clubs ook niet voor in de rij staan. Is na zijn blessure nooit meer op zijn oude niveau gekomen.

7   8  
10diego

Jerson Cabral, 28 jaar, zit zonder club. Kan links en rechts op de vleugel.

Ben overigens erg benieuwd hoe lang de kritiek op de nieuwe directie nog binnenskamers blijft.

Brood heeft deze week een gesprek met 1 vd grote 3 (PB) en Juf Ank. De trainer en de TD hebben zakelijk gezien niet zo’n fijne match en Brood is niet te spreken over het gebrek aan daadkracht van de lichtgewicht TD.

Onze AD weet sinds april dat de commercieel manager per 1-9 vertrekt maar is er nog niet in geslaagd een vervanger te vinden.

Laten we hopen op overwinningen tegen de rechterrijtjes club Dordt en Helmond. Dat houdt de boel nog even rustig, cq de polonaise in gang.

9   4  
Atleet

@ van Flieger

Dat vind jij dat de sfeer te snijden is binnen de club!!!

Moet je is een x op training gaan kijken.

Hij is weer terug en begint weer bah bah

7   4  
7Hills

@10DIEGO

Polonaise? Realisme hoogstens. Maar heb nergens overdreven positieve geluiden gehoord hoor. Wel héél veel negatief geleuter. Bestaat er ook zoiets als een negatieve polonaise? Zullen we dat file noemen?

14   8  
Sjef de gevulde koek

Bah bah om te kotsen weer de reactie van altijd dezelfde knakworsten hier boven. Ik heb eisinga gesproken en maakt alles van behalve een geïrriteerde of gespannen indruk. En ik zal jullie nog eens wat zeggen. Met de gebroeders illic en wat we hebben gaan we gewoon kampioen worden. Heb de andere elftallen eens doorgenomen nou dat is ook niet best. Spelers zijn zeer tevreden en gaan voor elkaar door het vuur. Iets wat er vorig jaar totaal niet was en dat heeft onze td toch maar gedaan. Ook komt er zeker nog wat bij. Ik wens jullie een fijn weekeind. Tot in Dordrecht waar we 3 punten gaan halen.

1   1  
toontje 1964 oosterhout

graag of niet!!!

5   8  
willem 4,5

Fijn dat Eisinga een ontspannen indruk maakt in een gesprek met de Gevulde koek, ben nu helemaal gerustgesteld!

1   1  
denhulk

brood kan je vrouw geen reserve keepster worden je kunt het aan tva vragen blijft in de familie

Laad alle berichten na dit bericht in