Wij gaan niet opzij

NAC moet Dogan mogelijk paar weken missen - Update

Da Pope

Huseyin Dogan zal nog even moeten wachten op zijn officiële debuut. De blessure, die hij deze week opliep bij een training, houdt hem naar verwachting een paar weken aan de kant. Dogan lijkt in ieder geval de competitieopening tegen FC Dordrecht te missen..

Dogan raakte eerder deze week geblesseerd bij een botsing op de training. NAC deed geen mededelingen over aard en ernst van de blessure, maar er werd gesuggereerd dat het zou gaan om een gebroken kaak. De blessure lijkt ervoor te zorgen dat Dogan in ieder geval volgende week ontbreekt. De verwachting is dat Dogan een paar weken toe moet kijken, zo melden bronnen ons.

De van TOP Oss overgekomen aanvaller is een beoogd basisspeler en dus is zijn afwezigheid tegen Dordrecht een gemis voor trainer Ruud Brood.

Update

NAC laat weten dat van een gebroken kaak in ieder geval geen sprake is. De club stelt ook dat er nog geen termijn op de blessure kan worden geplakt: "Dogan is ongelukkig in botsing gekomen op de training. We bekijken zijn situatie nu per dag en kunnen daar nog geen termijn van herstel aan koppelen."

Bron:
B-Side Rats, NAC
24 Reacties
54   3  
David

@Baron je eerste en laatste zin spreken elkaar tegen.

16   5  
Baron

Gezien de blessure zal Kali wel aangesloten zijn..
Zonder gekkigheid, ik hoop dat Dogan snel kan aansluiten.
Selectie lijkt me veel te dun op dit moment.

54   3  
David

@Baron je eerste en laatste zin spreken elkaar tegen.

23   24  
Joepel

Belachelijk dat een club niks meer mag zeggen over de status van een speler zonder toestemming. Het zou de speler zelf sieren hier dan maar openheid over te geven. Zijn we tenminste van dat gespeculeer af.

8   2  
Ivo

Dikke pech dus, een botsing. Misschien een hersenschudding? Daar kan je wel een tijdje flink last van hebben. Hopelijk gaat het snel de goede kant met hem op.

6   5  
T5t

Ongelukkig in botsing met Kali?

9   168  
JohanB

TvdA heeft waardeloos werk geleverd met zon dunne selectie. Plus spelers halen die geblesseerd raken. Slechtste TD sinds jaren vind ik!!

19   36  
Gjoewie

Als het echt om een gebroken kaak gaat, dan weet ik al wie de schuldige is...

10   1  
Nacman

Hopen dat hij snel weer hersteld is

15   0  
Bruske

Ik denk dat deze speler echt het verschil kan maken dus hopelijk is hij er heel snel weer bij!

20   2  
N@C

@johanb: spelers halen die geblesseerd raken, whahaha! Alsof hij daar iets aan kan doen! Daar selecteert hij idd op! Kom achter je schermpje vandaan...Hopen op een voorspoedig herstel! Hup NAC

15   0  
Tombola Breda

Gelukkig weken en geen maanden.

17   11  
Briljant

@johanb
Gij oordeelt veel te vroeg over den Tom. Bij STVV kreeg hij van de Japanners niet de gelegenheid om te laten zien wat hij kan. Hij heeft een duidelijke visie op het voetbal voor de komende tien jaren. Ik vraag me alleen af of uwen Brood zijn visie wel begrijpt. Hij kan jeugdige spelers eruit pikken met veel potentieel die op een zijspoor zijn aanbeland. Het is aan den trainer om dat potentieel te transformeren tot resultaten. Als Brood dat niet kan moet ge van den Abbeelen niet de schuld geven van niet promoveren.

12   2  
Sp1

Wissel de twee letters maar om van de shirtsponsor.

Dogan succes en hopelijk ben je er bij de eerste thuiswedstrijd weer bij.

8   2  
Atleet

JohanB,

Waren ze al geblesseerd toen ze hun contract ondertekenden ? Dacht het niet
Dus beetje bij de les blijven, is gewoon brute pech.

Maare als jij het zo goed weet waarom ben jij niet de nieuwe TD ?

10   5  
Henri

Als je niet open bent in je communicatie gaan mensen speculeren. Dat is het ergste wat er is....speculaties.De een heeft dit gezien, de ander heeft dat gehoord. Zorg gewoon dat je transparant bent naar je fans. Het is toegestaan om met je werknemers overeen te komen dat er gewoon wordt gecommuniceerd wat de blessure is. net zoals vroeger. Daar hebben supporters namelijk recht op. Een grote club als BMG communiceert middels wekelijkse nieuwsbrieven wat de status is van een speler. Volgens mij ligt Duitsland ook in Europa en hebben ze beiden met dezelfde Europese regelgeving te maken.

4   27  
Scheppioni

Wat ik al eerder zei, Dogan en fit !?? Moet het nog eerst zien, drie kwart jaar oss zegt niet alles, daarvoor nauwelijks wedstrijd fit !!?

4   16  
Arie

Supercool om je achter te verschuilen zo'n AVG!
Je betalende, hondstrouwe klanten in het ongewis laten over werknemers van de organisatie. ZUM KOTSEN.

18   5  
Chris W.M.

@SCHEPPIONI

Als jij hier onzin en onwaarheden wil verspreiden, doe dat dan niet over zaken die heel simpel te checken zijn;

Vanaf 2013 amper geblesseerd geweest; https://www.transfermarkt.nl/huseyin-dogan/verletzungen/spieler/216812

Zwetser.

4   17  
Scheppioni

@ Chris wm
Dank je, ik heb het over wedstrijdfit ! Gewoon schelden jongen !

6   17  
Scheppioni

Check maar eens bij sparta, alleswetende !

4   8  
De Muzikant

@alwetende chrisje: jij hebt voorheen altijd beweert dat Smulders een geweldige TD zou zijn, dus als er iemand een zwetser is....

8   2  
Chris W.M.

Je bent dus niet wedstrijd fit als je de laatste 2 jaar 32 en 38 potjes kan spelen? Hmmm...weer wat geleerd vanavond!

12   0  
Maurice

Jullie zijn allemaal zwetsers

1   0  
RichardPraha

@ Briljant; Wat jij zegt is ook totale onzin met je: “heeft een duidelijke visie op het voetbal voor de komende tien jaren. Ik vraag me alleen af of uwen Brood zijn visie wel begrijpt. Hij kan jeugdige spelers eruit pikken met veel potentieel die op een zijspoor zijn aanbeland”.

Dat kun je pas zeggen als Tom vd A. een trackrecord heeft van jarenlang succesvol zijn als TD met zijn “Visie”....maar daar is totaal geen sprake van. Zo indrukwekkend zijn de prestaties van hem als TD helemaal niet. Onze voormalige TD Smulders had ook zo’n eigen “visie” maar bakte er helemaal Niks van...

Laad alle berichten na dit bericht in