Wij gaan niet opzij

Hoe kom ik in het Rat Verlegh Stadion vanavond?

Thiestemberg

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, maar de wegen naar NAC zijn vanavond beperkt, in dit nieuwsbericht lees je een laatste opsomming van alle feiten. Mocht je willen gaan en nog geen kaartje hebben? Dan heb je geluk! Er zijn voor vanavond nog kaarten voor alle (!) tribunes.

Ondanks dat de kaartverkoop nog niet stormachtig verloopt zijn er toch wat uitdagingen vanavond. P5 is namelijk niet beschikbaar, Ploegendienst is nog volop bezig met het afbouwen van hun festivalterrein. P8 (Lunet), P7 (Praxis, Grenssteen 1) en de onverharde parkeerplek naast Stada zijn wel geopend. De directe parkeergelegenheden naast Stada zijn niet bestemd voor de NAC-supporter, hier zal ook op gehandhaaft worden!  Tot slot kan je ook parkeren bij de Zoete Inval, hierbij moet wel gezegd worden dat dit terrein een uur na het laatstste fluitsignaal leeg dient te zijn. 

Bovenop de beperkte parkeermogelijkheden is er ook nog eens een staking bij Arriva, er zullen dus ook geen lijnbussen van en naar het NAC Stadion rijden vanavond. De fiets is een goede optie en er zijn nabij het stadion genoeg plekken om deze te stallen. Er is ook een mars vanuit de haven georganiseerd door de mannen van Fr0nt. Deze vertrekt om 19:20 vanuit de Vismarktstraat, ook een mooie optie om bij het stadion te komen dus!

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Liveblog: NAC - SC Heerenveen 143 reacties
Volgend bericht
Sterk NAC O21 klopt PEC Zwolle in slotfase 31 reacties
Terug naar overzicht
33 Reacties
126   10  
Koeieuier

Alvast aan deze doordeweekse tijd wennen als we over een paar jaar Europees spelen ;-)

55   11  
Koeieuier

Meldplicht vanavond!!

Hopelijk gaat het weer eens ouderwets spoken in het stadion en kunnen we onverwachts een overwinning boeken.

Hup NAC!

126   10  
Koeieuier

Alvast aan deze doordeweekse tijd wennen als we over een paar jaar Europees spelen ;-)

32   38  
RaraNAC

Tijd om dat ploegendienst maar eens te verplaatsen. Wat een herrie afgelopen weekend.
Maar misschien ben ik hier inmiddels ook wel weer te oud voor.

Zou we weer heel flauw zijn als de gemeente niet zorgt voor een lege parkeerplaats en dan wel gaat controleren omdat er misschien mensen per ongeluk verkeerd parkeren.


Overigens niet erg als er vanavond maar 11.000 man zitten! Zijn de leukste avonden!

74   17  
Ivo

Een belachelijk tijdstip natuurlijk, op de dinsdagavond om 21.00 uur. Stel - het wordt verlengen, en penalty's dan ben je rond 23u30 klaar. Of later. Je zou dan nog maar terug naar Heerenveen moeten. Dan ben je dus rond een uur of 3 thuis.

Veel jonge supporters zullen niet mogen komen terwijl dit juist de leukste potten zijn. Waarom niet gewoon om 19u30 of 20u aftrappen? Wie verzint zoiets?

14   3  
Eastwood

@ RARANAC snel even kijkend naar de kaartverkoop en wat er nog beschikbaar is, zitten we nu rond de 15 duizend toeschouwers vanavond. Genoeg om een hoop herrie te schoppen dus

21   7  
Vliegende hollander

@ivo
Ik snap je wel,maar....
Ivm live uitzending vd wedstrijd is helaas voor deze tijdstip gekozen.
Live uitzending brengt wel extra geld op,ook niet onbelangrijk voor nac.
En elke extra euro,s zijn meer dan welkom

23   3  
D'n Reem

Bij zijn is meemaken. Je wilt toch liever niet dat je per ongeluk weer een mooie bekeravond mist? Je weet het nooit van tevoren, we hebben zo in deze periode wel meer legendarische wedstrijden meegemaakt inmiddels. Alleen al om die reden gewoon komen!

29   9  
Arie

Live uitzending zal niet opwegen tegen 4000x20euro recetten neem ik aan.
Gewoon een waardeloos tijdstip.

19   4  
Barry

Snap dat het even duurt om een festival terrein af te breken. Maar als je pas op dinsdag hiermee begint..?

23   6  
Dbare

Voor de Ziggo mensen hier, ze zijn erg bang klanten te verliezen dus als je ze belt en aangeeft mogelijk naar bv KPN over te stappen en wilt weten per wanneer dat mogelijk zou kunnen (niet doen dus maar doen alsof je weg wilt) zijn ze ineens erg scheutig met extras, zo heb ik 20 euro per maand korting nu en alle zenders van ESPN gratis nu, ideaal voor eventuele Nac wedstrijden.
Gewoon maar een tip mijnerzijds;-)

4   1  
Eastwood

COME ON SUPER NAC

20   1  
Habe

Waarom niet direct naast Stada parkeren?
De winkels zijn daar toch om 20.00uur dicht?
Verder was naar mijn mening destijds contractueel vastgelegd dat Stade gesloten zou zijn tijdens thuiswedstrijden van NAC. Ik weet dat dit allang niet meer het geval is, maar de reden hiervan ben ik toch benieuwd naar.

28   88  
Van Flieger

Alleen nepsupportertjes klagen over een aanvangstijdstip. Als spelen ze godver om 3 uur des nachts dan kijk je. Maar nee hoor, de prinsesjes moeten op hun wenken bediend worden. Man man man wat een gezanik.

30   7  
6 bier + paprikachips

Niks negatiefs te melden vandaag Flieger?

13   3  
die ne gast

@Eastwood
Ik weet niet waar BSR de informatie vandaan haalt dat de kaartverkoop nog niet stormachtig verloopt, maar rond de 15.000 man zou dan wel heel veel zijn. Zal wel rond de 10-11 duizend man worden en dat is een prima aantal om er een mooie bekerpot van te maken.

Doordeweeks 21.00 uur is een tijdstip waarop de mensen niet meer met hun kleine(re) kinderen naar het stadion gaan. Morgen gewoon weer een school/werkdag. Mocht het verlengen en penalties worden dan ben je pas rond middernacht klaar. Niet iedereen woont in Breda en is na afloop snel thuis, dus snap wel dat mensen afhaken op het tijdstip.

22   5  
Breda83

De laatste jaren wijst uit dat hoe minder mensen er komen hoe beter de sfeer is. Dus prima dat het niet storm loopt, vooral niet verder promoten. Er zijn genoeg punten op te noemen om je aan vast te houden; Heerenveen is net geswitcht naar een nieuw systeem, hebben nieuwe speler rondlopen die nog moeten wennen, spelen dit weekend tegen Feyenoord dus zullen misschien niet 100% durven geven uit angst voor blessures etc etc. Maar dan zal je altijd zien dat ze er in de eerste helft 2 inleggen en NAC lekker laten uitrazen.

Bekerwedstrijdavondjes zijn avondjes die op zichzelf staan, laat het maar lekker spoken vanavond. Het wordt zo koud dat het niet aan te raden is stil op een stoeltje te gaan zitten.

39   10  
Wanny

@ VAN FLIEGER

Welk vak zit je vanavond?

4   2  
Eastwood

@DIE NE GAST, iedereen moest een kaartje kopen voor vanavond en als je de stadion capaciteit min het aantal beschikbare kaarten op dit moment doet kom je rond de 15 duizend tickets uit. Dus rond die koers dacht ik, kan natuurlijk altijd lager uitvallen maar kan me niet voorstellen dat veel mensen een kaartje kopen maar niet komen

6   16  
Cees-2

BREDA83: Hoe minder publiek hoe beter! Ik moest het even op me in laten werken, de woorden die jij typt. Blij dat het "niet" storm loopt. Niet te veel promoten. En zo is de serie compleet. Ik vraag me dan serieus af, met wat voor iemand heb je van doen? Ik kom er niet aan uit.

Is hij geen"echte" supporter van NAC? Gunt hij NAC geen grotere recette? Denkt hij, als "hij" er is, dat het, pas dan een garantie is voor een perfecte sfeer. Met "zijn" maatjes uiteraard. Nou dan zijn jullie weinig geweest, want de sfeer is alsmaar dalende. Dus daar zat het probleem van de dalende sfeer. Maar vanavond ben je er wel, zo lees ik, met jou maatjes. Nou dan gaan we het zien vanavond, en horen.

45   5  
d'n henk

@Flieger

Dus, als ik 21.00 aftrap geen fijne tijd vind omdat ik de volgende dag moet werken om 6.00, dan ben ik een nep supporter volgens jou ?
Neem nog een slokje azijn joh, je zou een goede vriend van Valentijn Driessen kunnen zijn.

8   2  
Het is tijd de hoogste tijd

COME ON YOU NAC

BREDA =NAC

COME ON YOU NAC

BREDA=NAC

LEKKER BEKERAVONDJE ZO

6   34  
Hup champs

@wanny.

Ik vind je opmerking behoorlijk bedreigend.
Iemand vindt iets en jij komt met een dreigement.
In het oosten woont ook zo ienand helaas.

Hou het ff normaal

3   13  
Johan k.

@henk

Dat zegt flieger niet.

12   1  
Ad B uit Roosendaal

Als ik het zo beluister kan ik vanavond beter te voet gaan, vanuit Roosendaal.

Ik ben er op tijd!

11   1  
Ouwe spionkop

Ondanks het tijdstip en parkeer en bus ellende vanavond verplicht melden!

14   2  
Wanny

@ CHAMPS

Waar lees jij een dreigement???

10   2  
NACHouten

@ Wanny
Hij begrijpt je opmerking niet. Als dit een bedreiging was, zou dat betekenen dat Flieger in het stadion is. En dat is natuurlijk niet zo.

1   3  
Bp

Is Martina al speelgerechtigd??

7   7  
De beul van etten

@Barry, denk logisch na man. Ik werk freelance voor ploegendienst en zodra de laatste bezoeker het terrein afloopt begint de nachtploeg met breken. Op zo’n moment evenement komt 12.000 man af, een klein dorp wat gefaciliteerd dient te worden. Dat bouw je niet in een halve dag af.

6   1  
Sanseveria

Maar twee hele dagen zou goed te doen moeten zijn toch? 😉

2   7  
De beul van etten

Nee dat is niet goed te doen. Dat blijkt wel. De gemeente en NAC hebben deze plannen ook goed gekeurd dus ik begrijp het gezeur niet.

2   19  
Walter

Zwaar klant onvriendelijk. Eerst mensen paaien en stroop aan hun baard smeren. Maar nu de volle pond rekenen voor 1912 leden. Echt te bizar voor woorden. Maar het geld wel over naar Turkije en blijf thuis. Schaam je NAC om deze mensen te besodemieteren.

5   1  
NAC4EVER

@VAN FLIEGER
07 februari 2023, 15:34

Niet iedereen kan op iedere tijdstip kijken (bijvoorbeeld door werk).

Maar ben het wat betreft het geklaag over het tijdstip wel met je eens.
Spelen om 18:45 uur is het niet goed, spelen we om 21:00 uur is het ook niet goed.

Laad alle berichten na dit bericht in