Wij gaan niet opzij

Hunte nog altijd proefspeler bij NAC

DeWeesJr

Voor wie dacht dat Torino Hunte alweer weg was bij NAC, heeft het mis. De linksbuiten traint nog altijd mee bij De Parel van het Zuiden.

Hunte loopt inmiddels al zes weken stage. Vooral door de twee afgelaste oefenwedstrijden was het voor Steijn lastig een indruk te krijgen Hunte. Daarom blijft de linksbuiten nog langer trainen in Zundert. 

De Rooij

NAC benadrukt dat de aanwezigheid van Hunte los staat van de interesse in Kaj de Rooij. FC Eindhoven hoopt op toenemende interesse vanuit de Eredivisie maar voorlopig zijn alleen (jong) PSV en NAC geïntresseerd. Even werd gedacht dat Heerenveen zich zou mengen in de strijd om de aanvaller, maar de Friese ploeg haalt liever een ervaren buitenspeler. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem, Reon Boeringa
8 Reacties
87   5  
Judge M.

Wordt het niet eens tijd dat hij contributie gaat betalen voor het op peil houden van zijn conditie? Iedereen behalve blijkbaar Maurice Steijn kon toch al duidelijk tegen Heerenveen en Baronie zien dat we met Hunte de oorlog niet gaan winnen?

18   1  
Tante Annie

Toch vind ik het vreemd. Hij heeft zich niet echt bewezen tijdens oefenwestrijden die hij wel speelde en daarbij hoop ik dat hij niet een vriendendienst contract krijgt van maurice.

87   5  
Judge M.

Wordt het niet eens tijd dat hij contributie gaat betalen voor het op peil houden van zijn conditie? Iedereen behalve blijkbaar Maurice Steijn kon toch al duidelijk tegen Heerenveen en Baronie zien dat we met Hunte de oorlog niet gaan winnen?

11   1  
Altijdnacsupporter

Is dit een kwestie “ achterdehandje”? Bij blijk ik komende periode dat we geen Linksbuiten vinden, Hunte de gelederen komt versterken?

Buiten zijn snelheid vond ik hem bij VVV ook niet top. En ik denk ( ken de stats niet) dat je bij het kijken naar een rendementscijfer ook niet warm wordt.

Er zijn toch nog wel meer alternatieven op Linksbuiten?

49   12  
10Dora

De Grad Damen van Maurice Steijn.

8   5  
Harrie

Dit is duidelijk waar het heen gaat. Maurice wil Hunte erbij nemen, maar RVC ligt vooralsnog dwars. Eens kijken wie de langste adem heeft.

2   2  
Judge M.

Hij heeft enkel in zijn tijd bij FC Eindhoven kunnen overtuigen maar daar speelde hij als mijn geheugen me niet in de steek laat als spits of rechtsbuiten..

2   3  
Bladran Yanco

Iedere blinde heeft nog wel door dat je met Hunte niet om promotie gaat spelen. Is dit zodat ze 11 tegen 11 kunnen trainen, of zijn er dingen op voorhand afgesproken?

8   5  
Braze

Stein heeft nu de wind mee. Maar als het even tegenzit krijgt hij de wind van voren. Hij scout te veel uit zijn oud-spelers arsenaal.
Ook de opmerking van Immers dat hij en de familie Stein bevriend zijn kan zolang Stein hem ook op de bank kan zetten indien nodig.
Kortom: Het moet geen kliekje worden rondom de trainer.
Hoog tijd voor een Technisch Directeur.

Laad alle berichten na dit bericht in