Wij gaan niet opzij

Moïse Adilehou naar NAC

DeWeesJr

NAC heeft zich versterkt met verdediger Moïse Adilehou. De 24-jarige verdediger tekent een contract voor twee jaar.

Gisteren waren er al diverse Turkse media die meldde dat Adilehou op weg was naar NAC. Nu heeft NAC de transfer via hun clubkanalen bevestigd. De centrale verdediger kan transfervrij worden aangetrokken aangezien hij zijn contract liet ontbinden bij Boluspor. Hij begon er als basisspeler maar na vier wedstrijden was hij zijn plek in het elftal kwijt. 

Nu bij NAC kan de verdediger zich revancheren. Hij heeft dan ook zin in zijn nieuwe uitdaging. "Ik ben heel blij dat ik bij een grote club als NAC mag gaan spelen. Het is een erg grote club en heb heel veel zin om in het stadion te gaan spelen voor alle supporters. NAC hoort eigenlijk in de Eredivisie en ik ga proberen mijn steentje bij te dragen aan deze missie, door hard te trainen en hard te werken."

Ook trainer Maurice Steijn is blij met de Afrikaanse verdediger en hoopt op een succesvolle samenwerking. "Moïse is een sterke, Afrikaanse verdediger. In het verleden heb ik eerder met twee uitstekende Afrikaanse internationals gewerkt: Omeruo en Kanon. Zij speelde beiden onder mij, toen zij de Afrika Cup wonnen. Hopelijk kan Moïse de derde succesvolle Afrikaanse verdediger worden onder mijn hoede."

Adilehou staat vandaag al op het trainingsveld. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Hunte nog altijd proefspeler bij NAC 8 reacties
Volgend bericht
Ex-NAC: Dragisa Gudelj naar Cádiz B 16 reacties
109 Reacties
284   11  
Chris W.M.

Wat blijft 2020 toch een bizar jaar. Turkse media die het bij het juiste eind blijken te hebben....

130   3  
Haarlemmer

Zat hij dus toch in het vliegtuig naast Bayram :)

29   3  
C'mon NAC

dus toch.. welkom Moise!

284   11  
Chris W.M.

Wat blijft 2020 toch een bizar jaar. Turkse media die het bij het juiste eind blijken te hebben....

24   105  
Bladran Yanco

Man man man, is de DVD scout weer terug in Breda?

37   1  
Blackmountain

De reacties uit het vorige bericht over hem waren niet heel geruststellend. Desalnietemin zullen Mattijs en Maurice hem niet zomaar een contract geven en gezien de huidige versterkingen heb ik er vertrouwen in dat Moïse met de juiste overwegingen naar NAC is gehaald.

Heel veel succes Moïse en laat maar zien wat je kunt!

17   5  
RaRa

Lachen dit! Ben benieuwd!

73   2  
Ice

Ik was al bang dat we dit seizoen geen tropische verrassing aan zouden trekken waar niemand ooit van heeft gehoord ;-)

Succes bij NAC, verras ons!

84   4  
Mike

Dit is de eerste transfer dit jaar waarvan ik denk... Is een dergelijke speler niet in NL of BE te vinden of is deze jongen heel goed en uitgebreid gescout waar ik bij NAC m'n bedenkingen bij heb na de afgelopen jaren. Wens hem alle succes hoor. Maar kan totaal niet volgen hoe NAC inneens bij een cv en bankzitter uit de Turkse 2 liga terecht komt... Maar goed.

19   1  
Ad B uit Roosendaal

Verrassend, maar hopelijk een goede speler.

Veel succes toegewenst.

18   2  
Joepa

Qua power en snelheid zit het volgens mij wel goed met deze knaap, afgaande op de videobeelden uit het vorige bericht. Als ie nu ook nog de bal naar de goeie kleur weet te spelen zijn we al een heel eind.

Ben benieuwd! Succes Moïse en hup NAC!

51   20  
Brecht

Ik begin me nu wel ongerust te maken.
Weer een verdediger. Het lijkt wel of iedereen moet worden vervangen. Monsalve,, Mashart, Noblejas, Neelen. waar is dat allemaal goed voor? je blokkeert met al die aankopen ook de doorstroming vanuit de jeugd

19   4  
Joop

Zo daar zat gister iemand flink naast ;-)

87   2  
Geheimedienst

Hopelijk gaat hii ons iets Moïse bezorgen

10   2  
Henkie

Ken hem niet, ben benieuwd.

69   6  
Breda*076

@Joepa

Op basis van YouTube beelden kon Damcevski ook goed verdedigen. Alleen toen tie hier in Breda aankwam bleek dat tie zelf amper wist of tie links of rechts was.

66   2  
sapke

Zondag met de dubbeldekker Sauna Diana naar Helmond.
Selectie past niet meer in de spelersbus. !!!

24   2  
Amarilla Negra

@Brecht

Ik vind het logisch dat er een verdediger gehaald wordt. Van Hecke gaat vertrekken en Monsalve staat ook op de nominatie om te vertrekken. Dan houd je alleen Rösler en Riera over qua basismateriaal. Zelfs al zou Monsalve blijven heb je beide posities in het centrum dubbel bezet, lijkt me niets raars aan.

De 3 andere gasten die jij noemt spelen niet op de positie waar Adilehou voor gehaald is.

12   1  
Big Momma

Zie dat ie nooit meer dan 8 wedstrijden heeft gespeeld om vervolgens voorgoed op de bank te blijven zitten. Nu hopen dat ie het nu langer volhoudt en de 10+ wedstrijden gaat spelen zonder voorgoed uit de basis te blijven haha.

Laat me (tropisch) verrassen :P

13   17  
PatjeR

Adile hoe?

16   1  
Harrie

En nu eerst spelers verkopen ipv alleen roepen dat spelers weg gaan / mogen. Te beginnen met van Hecke.

38   0  
sjef de gevulde koek

Steijn denkt wat bij vvv heeft gewerkt ga ik hier ook doen. Sterk en Fysiek ipv jongetjes in het veld.

71   0  
Sankah

Immers, Venema, Rutten, DJ Buff, Fiorini, Malone, Kortsmit, Adilehou..
En dan misschien nog Maria en De Rooij.

Ik vind het er niet slecht uit zien zo, maar tel nu wel al 32 contractspelers.

Kunnen alle mensen die 2 weken geleden heel hard riepen om nieuwe spelers, nu a.u.b. ook hard roepen om nog van min. 5 spelers af te komen.

Alvast bedankt.

7   16  
Ed

Goed bezig. Die gast van Den Bosch ophalen. Maakte een zeer goede indruk tegen de graafschap. Kaij komt denk ik niet

10   1  
Pizzabakker

Geen fake nieuws dus. Hopen dat hij ons kan verrassen!
Die jongen zal heus wel wat kunnen en via betrouwbare kanalen zijn gescout. Kan me niet voorstellen dat men nu nog op basis van enkele minuten beeldmateriaal contracten uitdeelt. We verkeren nu eenmaal niet meer in een positie waarin je eens een gokje kunt wagen.

12   1  
Ouwe Spionkop

Ken heel deze knakker niet, dus laat me graag verrassen. Ik ben benieuwd hoe hij met het kunstgras van Helmond om zal gaan.
Ik begrijp trouwens echt niet waarom Monsalve geen kans meer krijgt en weg moet.

50   5  
Chris W.M.

@ JOHNNY1912

Mijn ervaring is dat Turkse media, zelfs de grootste kranten, voor een groot deel onzin schrijven. Dat ik deze keer fout zit, risico van het vak. En gefeliciteerd dat je weer iets gevonden hebt om reacties uit te lokken. Toedels!

14   47  
Johnny1912

Weet je, ik bespaar iedereen de moeite en stop met reageren hier.

Blijkbaar is kritisch reageren met duidelijke argumenten voor veel met een kort lontje te lastig te accepteren. Zullen dezelfde personen zijn die altijd naar een ander wijzen als er iets verkeerd gaat in het leven.

Schelden en zonder argumenten reageren wordt hier geaccepteerd, en met zn alle op 1 persoon gaan ook zonder argumenten. Maar een kritische reactie nadat iemand punten heeft willen scoren niet...

Zonder kritisch te zijn op jezelf en advies en raad aan te nemen van andere kom je niet ver.

5   3  
J nac

Nu afwachten wanneer ze het vertrek van Nacho bekend maken.
Want die is nu helemaal overbodig.

7   6  
steven73

En zo hebben we weer een selectie dat bestaat uit 33 man met gelukkig een subtropische verrassing. Ben van mening dat de rvc nu in moet grijpen. en de knip even dicht moet doen of er moiet zich echt een aanvallend ingestelde speler melden.

27   7  
Steefl

Dit voelt weer meer als een aankoop zoals we die de laatste jaren gewend zijn. Voelt een beetje als een Kaikai, Dervite, Ekangame, Adarabiyo, Kudimbana, Kastaneer en Gersbach.
Nergens een lange tijd een echte basisplaats ondanks dat hij al bijna 25 is.
Maar goed, wellicht zit het een keer mee. We gaan het zien.
Welkom en succes!

17   1  
Ratjeduneerste

@Brecht

Ben ik het niet helemaal mee eens. Momenteel is Monsalve je meest 'ervaren' centrale verdediger met 26 jaar, echter schijnt die niet in het verhaal van Steijn voor te komen.
Daarnaast heb je basisklant Riera en daarachter kom je al bij Rösler, waarbij je met zijn 20 jaar niet kunt verwachten dat hij ons dit seizoen achterin op sleeptouw gaat nemen.

Dit zorgt er dus voor dat je simpelweg een ervaren CV nodig hebt met kwacht en power. Momenteel is daarbij 'doorstroming van jeugd' van onderliggend belang.
Je hebt met Siereveld slechts 1 jeugdspeler die op die positie überhaupt kans maakt om wat minuten te mogen spelen dit seizoen.

Neelen is geen CV, net als Mashart en Noblejas, waarbij Mashart simpelweg te licht is en Noblejas blessuregevoelig.

Dit seizoen moet je keuzes maken om promotie veilig te stellen en ja, die keuzes eisen slachtoffers. Als dat betekent dat we volgend seizoen gewoon weer thuis tegen Feyenoord en Sparta mogen spelen, dan juich ik het toe!

Ze weten wel waar ze mee bezig zijn, daar hebben ze meneer Brecht niet voor nodig 😉

Overigens kan de jeugd in de hoogste O21 competitie laten zien wat ze kunnen, en als ze echt zo goed zijn dan stromen ze vanzelf door, zoals bijv. Van Hecke en Gudelj hebben gedaan.

31   0  
RaRa

Wat is er met Noblejas aan de hand? Vond ik erg sterk als back en ook in het centrum stond hij wel z’n mannetje.

10   3  
Altijdnacsupporter

Zat die turkse media toch goed. Ondanks dat ik een voorstander ben/was van een wat meer ervaren NL Cv ( al zijn die misschien moeilijk te vinden, of te duur) laat ik me graag verassen.

Blanco er in gaan en die gozer een kans geven. Wie weet voelt hij de Bredase schwung en stijgt hij boven zich uit.

Maria transfervrij is ook niet verkeerd aangezien ik Leigh geen minuut zie spelen voor ons, Mashart gewoon tekort komt en ik ook niet overtuigd ven van Noblejas..

Fuck na agelopen weekend zit het nac virus weer elke minuut in in mijn bourgondisch lijf!

22   0  
Tombola Breda

Ok, dus het was geen kömkömmer tijd bericht in de Turkse media. Nou, welkom dan maar! Hij heeft in ieder geval zijn fysiek mee voor de typische KKD duels. En ik heb er vertrouwen in dat Steijn en Manders geen onnodige gok nemen en weten wat ze binnen halen.

Ik vraag me de laatste tijd steeds vaker af wat er door Hyballa zijn hoofd omgaat, mocht hij NAC nog een beetje volgen. Die kreeg vanuit van den Abeele alleen 'jonge jochies' . Ondertussen staat er een elftal met grote krachtige reuzen. Dat moet toch pijnlijk zijn voor hem.

13   0  
Johan Apeldoorn

Sommigen zijn vergeten dat er flink wat corona gevallen kunnen zijn en de wedstrijd dan gewoon door moet gaan. We hebben een brede, goede basis nodig om dit op te vangen, net als blessures en interlandverplichtingen. Wel een verrassende transfer!

7   1  
Ratjeduneerste

@Sankah

Ik denk dat niemand zegt dat we 32 contractspelers moeten hebben. Maar je moet heel goed uit je nek kunnen lullen om van jongens als Kali, Reuvers of Sydney af te komen.
Ik denk dat er momenteel nog wel 5 spelers op de nominatie staan om te vertrekken:

- Leigh (nog geblesseerd)
- Noblejas (twijfel, nog steeds door BSR niet nagevraagd bij Steijn)
- Kali (nog geblesseerd)
- Reuvers (kan je aan Baronie nog niet kwijt)
- Monsalve (ook nog geen duidelijkheid vanuit Steijn)
- Sydney (heeft zelf gezegd veel te willen spelen maar gaat natuurlijk niet gebeuren)

Dan heb je er dus potentieel 6 die weg mogen, waardoor je 26 spelers overhoudt waarvan er 9 nog in aanmerking komen voor O21.

Dit zou natuurlijk het ideale plaatje zijn. Verschil is dat je na de verkoop van Van Hecke niet per sé af hoeft van die jongens. Was hij niet verkocht, dan had je eerst ruimte moeten hebben in je spelersbudget door een of meer van deze jongens te slijten.

5   4  
NAC4Ever

Het klopt dus toch😅
Ken hem niet, ik wacht dus af.
Welkom bij NAC!

11   6  
since1912

Ik krijg er toch een beetje een Damcevski/Kudimbana/Dervite gevoel van... Hoe kom je in hemelsnaam bij een bankzitter uit de Turkse 2e divisie, geloof er niks van dat hij uitgebreid gescout is. Ik laat me verrassen!

En wanneer vertrekken er nog wat spelers? Voor je het weet zitten we weer met 45 contractspelers waar we niet van af kunnen en moet ik weer shirtjes kopen via Red NAC!

7   2  
Marti

Sorry hoor maar als ik naar die foto zie ,zie ik een stralend gezicht maar als je dan naar dat hals gedeelte van dat shirt zie hoe dat omde hals gevormd zit , soory hoor maar nu begrijp ik waarom vele supporters bezwaar hebben met dit shirt , totaal geen pasvorm .

2   10  
NAC4Ever

Weet iemand of NAC wel nog steeds een Nederlandse centrale verdediger wilt halen?

9   5  
GJ_NAC

Tom.....ben je weer terug?

12   22  
Bas

Man man man!!!...

We hebben al 4x centrale verdedigers, ik dacht dat wij een spits nodig hadden?!

Maar deze speler is bovenal;
-rechtsbenig
- Frans sprekend
-Coaching, communicatie, visie?

Dit is een Mes in rug van Colin, die toevallig net met Jong Noorwegen op pad is

Is dit via de contacten van Steijn en Manders tot stand gekomen?
Zijn Steijn en Manders geadviseerd door van die dubieuze zaakwaarnemers?

Heb zijn statistieken bekeken:

Een Afrikaan die in Turkije nauwelijks speelde: dat ruikt naar een vreemde deal.

Terwijl je Rosler, Riera, Siereveld en ook nog Nacho en Noblejas hebt die bewezen hebben centraal prima voor NAC te kunnen presteren

6   0  
Krenk

Benieuwd hoe NAC bij zo'n gast uit komt? Scouting, makelaar of video?

Natuurlijk is YouTube misleidend maar kon het toch niet laten. Ik zie een no-nonsense centrale verdediger. Duelkracht, man uitschakelen en bal afgeven.

We gaan het zien!

11   1  
Fijn Streven

@Mike Mitchell te Vrede had anders ook maar een aantal wedstrijden voor Boluspor gespeeld toen we hem haalden en hij kon zeker in de eerste seizoenshelft moeiteloos mee op eredivisieniveau...

11   4  
Ivo

Dit is de 1e transfer waar ik vraagtekens bij heb.
We hebben Monsalve en Rosler, en daarachter nog Siereveld en Neelen.

Ik kan het ff niet volgen. Ook financieel en qua selectiegrootte niet.

15   1  
signase

Welcome Moise, make us proud!

Steijn had al aangegeven nog een CV te willen, omdat Van Hecke vertrekt. Hier istie dan. Als Maria binnengehengeld wordt en eventueel nog De Rooij of een andere aanvaller, dan hebben we alle posities waar nodig versterkt met voornamelijk spelers die transfervrij waren en fysieke kracht en/of ervaring hebben. Precies waar we al jaren om roepen.

5   2  
Vrouwke

Vertrouwen in Steijn hij zal weten wat hij doet. Niks mis met een beer van een vent achterin. Maar niemand kent deze jongen dus we moeten afwachten.
Verwacht onderhand zo wel wat uitgaande transfers

6   5  
Rolf

Fenomeen,wat een speler hij heeft alles..

3   0  
Tombola Breda

@IVO, Monsalve staat op de nominatie om te vertrekken. Zeker met extra corona uitval moet je spelers achter de hand houden die er meteen staan. Waarbij je op andere posities nog wat kunt schuiven is dat voor de positie van CV vele male lastiger. Siereveld en Neelen zullen op spaarzame momenten wellicht hun momentjes meepakken. Maar dat is niet direct 1 op 1 vervanging voor Monsalve en/of Rosler.

8   0  
L.

Is Van Hecke al weg dan?
Blijft wel NAC he, kan nog van alles gebeuren..

0   45  
John

Speler van buiten de EU ? Salarisplafond wordt weer (ruim) overschreden ?

Graag eerst Van Hecke transfer afronden. Eerst geld binnenhalen, alvorens uit te geven.

9   1  
Ki Utsuri

Bijzondere transfer. Alhoewel Steijn de keuze goed uitlegt.

Een verdediger is geen topprioriteit zonder uitgaande transfers (een vleugelaanvaller wel). Maar ik begrijp de keuze voor een extra verdediger. Monsalve en Noblejas zijn uitstekende spelers, maar helaas erg blessuregevoelig.
Het zijn dure spelers met een blessureverleden (dat wisten we) die vorig jaar minder dan de helft van de wedstrijden speelde: Nacho Monsalve (10x competitie, 2x beker) en Noblejas (17x competitie en 3x beker).Daar kan je simpelweg geen team mee opbouwen die een heel seizoen bovenin mee wilt strijden om promotie.

Juist in dit vreemde jaar juist hebben we behoefte aan een brede selectie. Er zullen bij elk team spelers positief getest worden op COVID en dan sta je gewoon minimaal 2 weken aan de zijlijn staan. Daarnaast is het competitieprogramma is in elkaar gedrukt vanwege het EK volgend jaar (meer wedstrijden in kortere tijd = hogere belasting spelers). De keuze voor fysiek sterk en fitte spelers is dan logisch. Ik denk dat de Graafschap en NAC daarin de beste keuzes maken.

5   4  
Maarten

Tja, zijn CV is alles behalve indrukwekkend. Vraag me ook af uit welke koker hij vandaan komt. Maar wordt onze selectie niet wat erg groot? En Monsalve afgeschreven ofzo of verkast hij? En is hij niet van buiten de EU net zijn salaris?

10   2  
076

Hadden Smullie of Belg deze gehaald was de zaak ontploft hier. Prachtige reactie van Steijn ook:

Moïse is een sterke, Afrikaanse verdediger. In het verleden heb ik eerder met twee uitstekende Afrikaanse internationals gewerkt.

De man is international van Benin, hahaha

We gaan het meemaken! Iedereen begint op nul. Immers en deze jongen. Hoop wel dat ie snel Nederlands leert want dat is de voertaal toch??

3   6  
viking

Blijkt toch al jaren heel moeilijk om een Linker Centrale Verdediger op de kop te tikken..
Ook deze is weer rechtsbenig... man man..

Ben benieuwd op basis waarvan deze jongen is gehaald. Lengte??
Als je zo lang op zo'n leeftijd niet aan spelen op een "laag niveau " komt is dat niet hoopgevend,

I

13   1  
pao

Hij heeft gewoon de Franse nationaliteit dus zal niet veel kosten.

14   3  
Dun Diëe

Totaal geen indrukwekkend cv, spreekt geen Nederlands (was blijkbaar vereiste van Maurice), niemand heeft hem ooit live zien spelen en we hebben al een vrijvallen bank bezetting.

Ik wens hem alle succes en ik hoop natuurlijk dat hij gaat slagen. Maar ondanks de juichstemming die hier nu heerst snap ik werkelijk helemaal NIETS van deze transfer. Ik hoop dat dit in de toekomst geen onnodig gezeik gaat opleveren als het weer minder gaat.

3   3  
Mike

NAC moet idd naarstig ook spelers verkopen want een brede selectie snap ik met corona situatie en kampioensambitie. Maar dit is weer een ander uiterste. Hunte en kaj de rooij en Maria. Dan zitten we op 35 a 40 spelers. Hou die hand nou ook op de knip als 't niet nodig is jongens. Goed en gericht investeren oké. Maar niet naast je schoenen gaan lopen!
Kali, leigh, Hunte, etc gewoon ontbinden en niet doen!

Achterin voldoende miss linksback
Midden overbevolkt
Spits met kaj erbij ook overbevolkt .

1   35  
Toch nog even wat de kaartverkoop betreft..

OFF TOPIC

Toch nog even wat de kaartverkoop betreft..

Het zou toch zo zijn dat dat regulier zonder kaartje de volgende keer een dag eerder zou mogen bestellen? Dus dan gelijk met Goud die de wedstrijd ervoor wel geweest zijn? En dus ook Goud die niet geweest is een dag eerder, dus gelijk met 1912? Wie weet volgende wedstrijd weer anders...

2   2  
fvf6

Voor in de breedte altijd goed , ik neem niet aan dat hij gelijk in de basis staat hij is nummer 4 op de lijst van centrale verdedigers

19   3  
Steef

Over kaartverkoop:
Als je GEEN gouden seizoenkaart hebt kom je ALTIJD achter de club van 1912 en gouden seizoenkaart aan. Is heel duidelijk gecommuniceerd.
Ook als je straks 10x niet geweest ben en iemand met een gouden kaart 10x wel.
Wat je er verder zo van vindt, zo is het vanaf het begin duidelijk geweest.

17   2  
Bou

We gaan zien. Over het algemeen schoppen Afrikaanse verdedigers op alles wat beweegt, dat is wel prettig.

3   1  
Schrikbarend

dit word de cv met rugnummer 4?

4   2  
Nicky

Naast ervaring, en jong talent miste we nog de tropische verrassing! Ben erg benieuwd. Heeft wel potentie lijkt me. Afrikaanse roots, franse voetbal school en turkse ervaring.. Dat lijkt voor een verdediger niet verkeerd. Klinkt als iemand die niet snel een stapje opzij doet.

13   24  
Grote kerk

Ontzettend onlogische versterking met nog geen 500 speelminuten in de benen in een jaar tijd in de 2e divisie van Turkije.

Hoe kom je er in godsnaam bij, zonder enig referentiekader, dit soort gasten binnen te halen?

Onbegrijpelijk dit.

16   6  
Chris W.M.

@ GROTE KERK

Volgens mij heet dat scouten...

18   4  
Hugo

Waar ik me vooral zorgen over maak, is de steeds leger wordende portemonnee van NAC, terwijl de Heckemiljoenen nog niet eens officieel binnen zijn. Noem me pessimist, maar mocht het dit seizoen onverhoopt niet lukken, verwacht ik problemen op financieel gebied van enorme proporties. En dat hebben we eerder meegemaakt. Een aantal keer zelfs en ik moet zeggen dat die ellende voor mij echt niet meer hoeft. Hup NAC

6   32  
DunErwt

Wat blijft 2020 een normaal jaar.
Chris wm die het weer niet bij het juiste eind blijkt te hebben

3   5  
NAC!!!

@HUGO

Je moet je geen zorgen maken, als het potje leeg is en volgend jaar problemen zijn dan hebben de grote 3 nog wat over.
Ze stoppen al jaren niets in de club om te groeien. Dan kunnen ze weer het gaatje dichten.

Komt allemaal goed zie je wel!!

hahaha, Hup NAC op naar de titel!!!

9   3  
Stan

Dit jaar is nac moeilijk te verslaan staat wel wat fysiek en ervaring op het veld goed gedaan Steijn.

Met de stilstaande situaties zullen de tegenstanders dit jaar wel extra in hun broek doen

Man man man kijk ernaar uit dit jaar


9   10  
Theoden King

Is dit het gewenste supertalent achterin dat door geen enkele andere club is opgemerkt?

Ik vrees een aanvulling van het rijtje Kudimbana, Filipovic, Dervite, Carolina, Karami, N'Toko, Horsfield, O'Neill, Smith-Brown, etc. etc. etc.

8   8  
Yup

Hmmm...ok....
Die gast had in de tweede divisie in Turkije geen basis plaats. Hebben we die nu wel echt nodig?
Of vervalt Steijn in oude gewoonten? Net als bij VVV alleen maar gasten van 2.75 meter opstellen die geen poot kunnen voetballen.

2   1  
SjorsNAC

Tot nu toe begrijp ik alle aankopen goed maar dit is de eerste waarbij ik mn twijfels bij heb. Vraag me af hoe ze bij deze speler zijn gekomen, lijkt een gokje voor in de breedte.

3   1  
Ouwe Jos

Of het iets is? We gaan het zien. Hij heeft al wel meegedaan aan de Afrika Cup, en dat is meer dan de meeste anderen in ons gele shirtje (of op de tribune).

Ik ga er vanuit dat Maurice nog iets zocht met specifieke kwaliteiten en deze jongen die heeft en binnen het financiele plaatje past.

Het geeft het team sowieso weer wat extra body en power, en volgens mij vinden 'wij' dat wel gaaf.

12   2  
ome cor

Altijd gedacht dat Bolus spor een club in Zeeland was.....

Geen idee wat deze jongen kan of niet kan maar we gaan het zien.
Kennelijk is het een speler van hoger niveau dan de Nederlandse spelers van het vvcs elftal.

8   50  
Grote kerk

Chris, ga jij nou maar lekker anders de professor uithangen, want wat jij allemaal voor transfers uitkraamt hier is helemaal 1 grote grap.

Scouten heet zoiets, zegt ons orakel dan.

Als jij zo goed op de hoogte bent, wat je altijd claimt, dan weet je toch wel dat nac deze gast nooit serieus gescout heeft man. Jij geloofd serieus dat deze gast gescout is?

Man, man, man.........

17   4  
Ratjeduneerste

@Grote Kerk

Hij geloofT (met een t ja) dat die jongen is gescout. Je denkt dat NAC, met momenteel Manders en Steijn (nee niet meer met de onbekwame kutjes van de afgelopen jaren) een jongen op basis van een video een contract geven? Nee hoor, daarvoor loopt Steijn al te lang mee.
Deze komt uit het apparaat Peter Maas die de taak heeft gehad een betaalbare speler te halen met snelheid en fysiek. Die zal wat dossiers hebben voorgeschoteld aan de heren die vervolgens voornamelijk door Steijn uitgebreid zal zijn doorgenomen.

Paniektransfers zijn niet iets van NAC deze zomer. Er wordt een gericht en gedegen aankoopbeleid gevoerd deze zomer.

Als je nog eens komt met zoiets onnozels dan zou ik 2x nadenken voor je iets plaatst. Als je geen kennis hebt van de voetbalwereld moet je er niet over meepraten 😴

6   4  
Normaal

Als je met al deze nieuwe spelers niet promoveert, dan zitten we volgend seizoen met een mega probleem. En waar komt al dat geld vandaan? Deze speler is puur voor de bank en als 5e wissel.

4   3  
Kisku

Is via ali dursun de makelaar van frenky de jong en mike van beijnen hier gekomen dus dan zal tie wel goed zijn,die verkoopt een appelsien nog als een appel

22   2  
Benassi

@TOCH NOG EVEN WAT DE KAARTVERKOOP BETREFT..

Het verschil is dat ik (met gouden kaart) niet met mijn hand open sta voor een restitutie volgend seizoen.

Wat vinden we het allemaal oneerlijk he, terwijl NAC dit gewoon perfect heeft gecommuniceerd. Sterker nog, op basis van de goede uitleg heb ik besloten om een gouden kaart te nemen.

7   3  
Ivo

Ik geloof ook niet dat iemand van NAC deze jongen werkelijk heeft zien voetballen. Net als bij DJ Buffonge overigens. Dat zijn voor mij ook de vraagtekens, hebben zij het juiste niveau voor NAC? En als je een 3e/4e centrale verdediger nodig hebt hoef je die echt niet uit Benin of Turkije te halen.

Lewis Fiorini is natuurlijk ook geen bekende naam, maar die komt van Manchester City en is Schots jeugdinternational. Daar durf ik dan mijn hand nog wel voor in het vuur te steken.

Ik vind het jammer, ik vond de meer zakelijke aanpak wel goed, had ook gehoopt op nog wat ruimte voor de jeugd, vooral omdat Siereveld mij op die positie wel een talent lijkt. Die heeft niet voor niks een contract en had van mij doorgeschoven mogen worden naar de selectie. Op het moment dat Monsalve en van Hecke allebei vertrekken wordt het een ander verhaal, maar dan haal je deze jongen ook niet, dan wil je zekerheid.

2   10  
Marti

iVO siereveld gaat naar fortuna

5   5  
Marti

Sorry ivo ik bedoel rienstra sorry sorry !

1   2  
jante

Damcevski ;D Die was ik al bijna vergeten. Legendarische aankoop was dat.

On topic: vergelijken met Kanon maakt mij nou niet echt positief...

Gelukkig is het iemand anders dan bovenstaande twee, dus voordeel van de twijfel. Welkom Moïse!

1   5  
den hulk

volgens mij is hier van de abbeelen nog bij betrokken

4   2  
scheppioni

Ben benieuwd !
Hoop niet op een tweede Mukanya !

11   3  
Chris W.M.

@ GROTE KERK

Ligt er een beetje aan wat jij verstaat onder scouten.

Ik gok dat jij denkt dat tegenwoordig nog steeds scouts van clubs van het kaliber NAC in het buitenland wedstrijden bezoeken en live spelers gaan bekijken. Dan heb ik nieuws voor je; dat gebeurt al jaren niet meer. Veel te duur.

Of ik denk dat van deze speler beelden/hele wedstrijden bekeken zijn via allerlei scoutingsplatformen, zoals Wyscout; ja. Dat weet ik wel zeker.

Niemand contracteert een speler zonder daar beelden van gezien te hebben. En tot tegenstelling tot wat mensen soms denken, dat er gescout wordt adv YouTube filmpjes, zijn alle bewegende beelden van zo’n speler in zo’n programma te vinden, echt niet alleen zijn hoogtepunten. Op een middag kan een videoscout, of in dit geval Steijn, echt wel een beeld krijgen wat zo’n speler kan, en wat niet.

Dat wij hem niet kennen wil niet zeggen dat hij er niets van kan.

2   2  
Adriaan

Ja hoefde van mij niet
Twijfel en we hebben al 31 contractspelers
Dan zouden er een aantal weg moeten
( Kali,Leigh, beiden geblesseerd,SvH,Reuvers)
En wil Monsalve zelf weg?
Waarom krijgt geen kans van Steijn?
Noblejas:
Goede speler voor cv of lb,wel blessuregevoelig.
En waar haalt Nac nu het geld vandaan, want de transfer van v Hecke is lijkt mij nog niet officieel?!

6   2  
Buurman

Valt niets over te zeggen door ons. Eerst zien. Over een paar wedstrijden weten we meer. Ik denk dat Steyn huiverig is voor een onbetrouwbare fysiek. Anders was hij doorgegaan met Monsalve en Noblejas. Deze jongen komt juist vanwege een heel sterke fysiek en Steyn ziet kans deze jongen tactisch snel bij te slijpen. Het kan in de keuken best eens goed uitpakken.

17   4  
Ivo

Wat duurt het toch lang voordat de transfer van van Hecke rond is. Nog nooit zoiets meegemaakt. Wat is daar nu toch allemaal aan de hand?

6   1  
Buurman

Beste Ivo. De Rooy duurt ook lang.....

5   3  
Toontje

Het is afwachten maar
Hij is altijd beter dan Mashart want dat is een groot drama
Noblejas is altijd geblesseerd

Van de andere kant
De jeugd krijgt zo nooit een kans en we moesten toch verder bezuinigen of gooien we alles weer gelijk over de balk?

2   7  
Beugelsdijk

Tom beugelsdijk zou nu als TD
Roepen russstiiggg



5   7  
Badeend

Ik hoop oprecht dat dit een absolute aanwinst gaat zijn maar ik kan mijn scepsis niet verbergen. Nooit hoor je ook maar iets over/uit de richting van Peter Maas en nu zou hij ineens een Franse Beniniaan in Turkije hebben gescout? Die nog nergens gepresteerd heeft...

Steijn heeft het over een "sterke, Afrikaanse verdediger" - die zegt eigenlijk dat hij geen flauw idee heeft wie deze man is. Als ik zijn naam Google zie ik zijn land van herkomst en zijn lengte. Dan is het behoorlijk veilig om te zeggen wat Steijn hier zegt.

En zijn hoop op een goede samenwerking omdat hij "al vaker met Afrikanen heeft gewerkt en dat toen goed ging" is hilarisch. Mijn god.

4   1  
Breda-mike

goed nieuws! Succes bij onze mooie club!

3   0  
Schrikbarend

blijkt nodig deze versterking monsalve geblesseerd geraakt op de training nooit fit deze speler ook leigh gaat nog ff duren...noblejas en kali wel op trg weg sluiten binnenkort aan bij de groepstraining

14   1  
Breda-mike

@chris w.m ik zou niet eens meer reageren op mensen als bladran yanco of grote kerk. Daar is toch geen eer aan te behalen.

1   2  
Rechtsback

Monsalve opnieuw geblesseerd geraakt.
Blijkbaar weer aantal weken uitgeschakeld.

3   3  
Breda

Ze hebben toch niet die behangplakker uit Den Haag ook binnengehaald he. Die heeft ons al een keer Birigitti in de maag gesplitst.

Als deze via de normale scouting komt (Maas) dan ben ik benieuwd.

7   2  
Nacbreda1989

Man man wat een negatief gelul allemaal weer. Gaan we het over spelers uit het verleden hebben..Laat deze jongen eerst wedstrijden spelen, dan pas beoordelen(veel duels in de hoogste Griekse competitie). Andere aankopen zijn ook echt prima aankopen sinds jaren. Heb vertrouwen in waar ze mee bezig zijn. En een cv extra is hard nodig, Monsalve vaak geblesseerd. Welkom en succes Moise!

4   2  
Akkie

Deze speler ken ik helemaal niet, geen indrukwekkende statistieken, ben benieuwd wie het scoutingsrapport van hem heeft opgemaakt

Al met al lijken we een heel behoorlijke en kansrijke selectie te krijgen.

Vraag me wel heel erg af waar komt al het geld vandaan om dit te betalen en dan met name in de salarishuishouding.
minder inkomsten uit stadion bezoek, geen mouwsponsor, 1 rugsponsor minder, minder seizoenkaarten, afkoopsommen,etc.

tegen de vrijgevallen salarissen/huursom van Custers,Verbruggen,Niemcyziecky (huursom voor NAC) ,,van Anholt, vd Gaag, Verschueren, Bousaid (huursom), Kudimbana, Klomp, Brusselers, Snepvangers, Kali (huursom voor NAC? ), Leigh (huursom voor NAC) Luca/Ivan Ilic (gratis?) van Hecke (?) Haye (huursom)

hebben we nu de salarislast erbij van:
Kortsmit,Adilehou, Leigh, Rutten, Siereveld, van Acker, Buffonge, Fiorini (gratis?) Immers, Kali, Malone,Leigh, Haye, Kerstens, Venema (huursom) en dan nog mogelijk Maria en de Rooij.

Dit nieuwe stelletje lijkt mij een flink hoger bedrag te verdienen dan het vertrokken stelletje

waar wordt dat van betaald, inkomsten minder - uitgaven meer???
De grote drie???

Of doemt daar het spook van meer uitgeven dan verantwoord, categorie 3 of curatele weer op??

3   17  
Harri

Typisch zn speler die via via wordt aangeboden.

Het salaris van Immers is absurd hoog, 300.000 krijgt hij.
Ongekend dat NAC er weer is ingetrapt, maar goed ons kent ons in den haag.

5   3  
Mafkees

Als het goed is komt Gudelj nou ook, of niet Chris W.M.?

5   1  
Chris W.M.

@ MAFKEES

Eerst Bayram.

2   3  
Bas

Deze Afrikaanse tovenaar zal vast aangeboden zijn door bevriende makelaars van Manders en co. Want met professionele scouting heeft het niets te maken, als je al 5 centrale verdedigers hebt.

6   1  
Stan

Leuk dat mensen hier weer een mening over moeten hebben. Geen hond die de speler kent waarom zou je er dan iets over zeggen?

0   1  
ome cor

Spreekt Moīse Spaans of Nederlands ?
Of spreekt Nick Frans ?

Ik dacht dat Steijn besloten had om de voertaal Nederlands te maken, dus die jongen kan meteen op les.

Mijn dochter zat ooit bij een Moïse in de klas. Maar die Mo-ieze was echt een meisje.

1   0  
Arie

Jajaja, daar gaan we.
Adilehouuuu, Adileeehaaa
Porque mi vida, yo la prefiero vivir asi.

1   0  
Hont

Hopelijk is dit een onverwachte topspeler.

Alleen kan deze transfer eigenlijk niet goed begrijpen. Hebben (er vanuit gaande dat Van Hecke vertrekt) toch nog beschikking over Riera, Monsalve, Rosler, Noblejas en Malone? Die kunnen allemaal op prima KKD niveau centraal achterin staan. We zijn dus al meer dan dubbel bezet.

Begrijp me niet verkeerd, een hele sterke selectie is top, maar hoe kunnen we dit betalen?

Laad alle berichten na dit bericht in