Wij gaan niet opzij

BSR TV: Hüseyin Dogan na NAC - Jong AZ (3-1)

Thiestemberg

Hüseyin Dogan scoorde weer is voor NAC in de wedstrijd tegen Jong AZ scoorde hij de 3-0. Wij spraken hem na de wedstrijd.

Volgend bericht
Liveblog: NAC - Jong AZ 79 reacties
16 Reacties
38   2  
Ad B uit Roosendaal

Dogan is op zich een goede speler, maar meer een speler voor achter de spits.

Hij deed vandaag voetballend goed mee, maar de aanvallen waren veel te veel door het midden. En daar was het vol. Daarnaast was er te weinig snelheid, gedraai van Boussaid en Luka Ilic nam de tijd.

Gelukkig speelde Verschueren een geweldige wedstrijd. Een fantastische middenvelder zeer aanvallend.
En dat bekronen met 2 goals!!

13   2  
Nacman

Gewoon blijven winnen PSV zou leuk zijn maar uit Gea is veel belangrijker voor nac

10   2  
Judge M.

De aansluiting naar voren was vooral in de eerste helft waardeloos maar ook in de tweede helft stond Dogan eerder rechtsbuiten dan in de spits omdat er gewoon niemand stond! Er was totaal geen aansluiting.. Hoe kan dat toch?

Maar goed, de punten die tellen en gelukkig heeft Dogan nog een doelpuntje meegepikt.

38   2  
Ad B uit Roosendaal

Dogan is op zich een goede speler, maar meer een speler voor achter de spits.

Hij deed vandaag voetballend goed mee, maar de aanvallen waren veel te veel door het midden. En daar was het vol. Daarnaast was er te weinig snelheid, gedraai van Boussaid en Luka Ilic nam de tijd.

Gelukkig speelde Verschueren een geweldige wedstrijd. Een fantastische middenvelder zeer aanvallend.
En dat bekronen met 2 goals!!

7   2  
Arie

Heb echt geen idee wat ik van hem moet vinden. Vandaag onzichtbaar, maar krijgt net als elke spitsspeler weinig aanvoer.

13   0  
Ackie

* weer eens i.p.v. weer is

8   0  
Machine

Het viel me op dat hij steeds naar zijn vertrouwde nummer tien plek kroop vanuit de spits, maar vervolgens niemand het ontstane gat benutte met een loopactie. De voorhoede was zonder bal heel statisch. De enkele momenten van gevaar ontstonden pas toen er zonder bal gelopen werd door Verschuren en ilic.

7   7  
Breda

Ik ben niet zo’n Dogan fan, maar wat me wel opvalt is dat het lijkt alsof de sfeer beter is. Spelers hun rol echt accepteren en die duidelijker is.
Toch maar even zo laten staan denk ik,

2   0  
Scheppioni

Prima nog voor de breedte van de selectie, maar hij geeft alles zegt ie, het oogt naar mijn mening wat anders of tis zijn fitheid ! Maar goed, gisteren een prima goaltje hopelijk voor ons NAC nu vaker dan !

4   0  
Wallie

Over twee weken weten we meer. Nu krijg je een paar pittige wedstrijden voor de boeg.

5   0  
The Cosmic Gate

Ik weet toch echt zeker dat hij een stuk beter kan dan wat hij tot heden heeft laten zien . En idd stel hem als schaduw spits op, en zorg voor ECHTE buitenspelers die een balletje oppakken en vanaf de zijkant voor durven te zetten ipv dat eeuwige naar binnen trekken en pielen

12   9  
Fred1

Ik vind het een verschrikkelijke voetballer. Totaal geen toegevoegde waarde en louter binnengehaald op één incidenteel seizoen waar hij heeft gescoord . Alle jaren daarvoor heeft hij nauwelijks gescoord.
@ Arie zegt dat hij weinig ballen krijgt maar hij is ook maar op één manier aan te spelen en niet door de lucht en niet over de grond.
Dan ben je zéér beperkt.
Hij beweegt nauwelijks is niet snel en ontwijkt de duels.
Hoe kun je in een 4-3-3 systeem dit je beste spits vinden en dat met droge ogen voor de camera beweren ?
Gisteren moest Kraaij er ook om lachen.
Verder moeten we nu ook eens stoppen met die Boussaid , 0,0 rendement , gewoon een doodloper.
Er moet een échte nummer 10 bij.
De uitslag verdoezelt veel maar die onterecht afgekeurde goal en de 3-1 dat baart toch ernstig zorgen hoor.
Er zijn mensen die weer plezier zien , ik zie vooral egoïsme geen rendement en foute keuzes.

5   1  
Peerke

Zolang NAC geen buitenspelers heeft veruit de beste optie voor de spitspositie. Vult deze hele moeilijke positie binnen NAC naar behoren uit. Alleen daarop moeten we hem beoordelen.

2   3  
Marti

Als ik naar de samenvatting kijk van fox twijfel ik of Dogan wel gescoord heeft , twijfel of het geen eigen doelpunt was

1   0  
NAC vooruit!

Dogan is een echte nummer 10 of schaduwspits.. zelf geeft hij dat ook aan. NAC kan nog veel plezier aan hem beleven op zijn favoriete positie!

1   1  
Patje

Tog wel een goede voetballer, alleen achter de spits. Eerste helft niet weinig, gezien 2 de helft meer in combinatie derde goal ook een beeyltje de verdienste van Sydney.

3   3  
Dos

Boussaid wordt zwaar onderschat. Het rendement van Manu Garcia was het eerste jaar eredivisie ook laag, aangezien de spitsen niets deden met zijn aanvoer. Nu wil ik hem niet met Garcia vergelijken, maar het doorlopen is vooral vanwege het gebrek aan kwaliteit om hem heen. Hoe hij gisteren diverse keren met een perfecte pass het spel verplaatste naar de andere kant, zijn ijver en inzet en inzicht maakt het dat ik hem echt 1 van de betere spelers vind in de selectie.
Dogan staat duidelijk niet op de juiste positie, daar ben ik het volledig mee eens.

Laad alle berichten na dit bericht in