Wij gaan niet opzij

BSR TV: Arno Verschueren na NAC - Jong AZ (3-1)

Thiestemberg

Arno Verschueren was de grote man vanavond. Met twee goals was de Belgische captain van grote waarde voor NAC, wij spraken hem na afloop.

27 Reacties
130   2  
Chris W.M.

Vraag me af of Arno vandaag wel door de doping controle komt. Wat hij aan arbeid geleverd is, is haast onmenselijk. Sluit ook niet uit dat hij met zijn tweelingbroer op het veld stond. Een 10 vandaag!

47   2  
NAC4Ever

We hebben Arno Verschueren, die schiet ze er wel in!

26   1  
Nacman

Klasse Arno

130   2  
Chris W.M.

Vraag me af of Arno vandaag wel door de doping controle komt. Wat hij aan arbeid geleverd is, is haast onmenselijk. Sluit ook niet uit dat hij met zijn tweelingbroer op het veld stond. Een 10 vandaag!

39   2  
Arie

Dit was een prestatie die ik lang niet gezien heb en zeker niet van een middenvelder. 14 longen, blijven gaan en vooral de 2e een schitterende goal.

56   2  
DVakG

Die aanvoerdersband mag van mij part om Arno zijn arm blijven voor de rest van het seizoen, ongeacht wanneer Monsalve terugkomt. Een van de weinige spelers waarvan ik écht blij ben dat hij in een NAC shirt speelt dit seizoen.

23   1  
Prediker

Gespeeld als een ware aanvoerder vandaag! Ging met name in de tweede helft veel diep en nam zijn ploeg op sleeptouw in een wedstrijd die toch wel op slot zat tot de rust.

32   5  
Dennis

Speelde best goed, onze beste rechtsback.

19   6  
Badeend

De meest scorende rechtsback sinds tijden.

14   0  
Corretjebloksnor

Goede vragen en een goed interview hulde aan de vragensteller???

9   24  
Beultje

CHRIS W.M. ik weet niet of jij de eerste helft gezien hebt maar een 10 voor VERSCHUEREN is wel een beetje veel na dat belachelijke balverlies waaruit dat afgekeurd doelpunt ontstaat ,hij was niet slecht maar een 10 ???

1   55  
Atleet

Chris w.m

Waarom nu gelijk Arno met doping associëren ? Omdat hij goed speelde ?
Slaat toch nergens op.... zoiets zeg je niet alhoewel zulke dingen worden gezegd door mensen die zelf nooit iets gepresteerd hebben!!!

Bah bah ga je mond spoelen

12   3  
Frietjemet

@Atleet

Goeiemorgen! Was het azijn extra zuur bij het ontbijt vanochtend? Sjonge jonge.

Het zelfde geldt voor Beultje ook overal alleen maar negatieve reacties.

Kritisch zijn mag, maar aan de andere kant zoals Weijs ook zei: “we komen van best ver”.

Er wordt nu gewoon lekker gewonnen en concurrenten laten hier en daar wat punten liggen. Hopelijk zetten we deze reeks voort en kan het gewoon nog een hele leuke seizoenshelft worden

5   20  
Beultje

Hallo FRIETJEMET ik ben verre van een negatieveling.
Maar om te zeggen dat Verscheuren een 10 verdiende ?
Arno was niet slecht maar overdrijven is ook een vak.
En het was notabene tegen JONG AZ.
Daar moet je als NAC zijnde toch gewoon overeen lopen..
WE VOETBALLEN LEKKER VAN LINKS NAAR RECHTS EN DAN BIJ DE 16 HOUDT HET OP.
Is toch niet negatief bedoeld maar gewoon de realiteit.

9   0  
Scheppioni

Typisch een gevalletje van beginnen met poppetjes op de juiste plaats zetten, al maakt Arno er natuurlijk geen elke wedstrijd 2x ! Dit geeft een goed gevoel, hopelijk wordt dit donderdag niet weer verpest !!!

2   2  
Bier en gieten

Ik was inderdaad niet tevreden over de spits in de eerste helft. Maar gelukkig heb je een goed resultaat

7   1  
Ernie

Steekt er met kop en schouders bovenuit dit seizoen. Maar dat zegt niet alleen iets over Arno Verschueren !

13   3  
ome cor

Persoonlijk ben ik een fan van onze Belgische captain, dus het valt enorm op hoe bepaalde mensen zich hullen in stilzwijgen.
Arno wordt hier door medebezoekers wel eens anders neergezet, hè ?

0   0  
Frietjemet

Ha beultje,

Ik ben het met je eens dat een 10 misschien wat hoog is, echter prikt hij er 2 in en was deze pot de aanjager van het team.. wat moet je nog meer doen.

Inderdaad het is Jong AZ en helaas leven we niet meer in een tijd dat NAC daar vanzelfsprekend van wint.

Zoals ik zei ik hoop dat we de lijn door kunnen trekken en het bij de aankomende wedstrijden kunnen laten zien!

5   3  
Peerke

Komt net als Boussaid regelmatig voor de goal, maar scoorde te weinig. Als hij dat scoren volhoudt zou hij de nieuwe Edwin de Graaf kunnen worden. Een typespeler dat vaak ondergewaardeerd wordt.

6   3  
Henri

Verschueren was tegen Jong AZ zondermeer de MOTM en niet alleen om zijn goals. Met hem heeft NAC de meest polyvalente speler in de selectie. Hij kan voorstopper spelen, rechtsback waarbij mij dit seioen is opgevallen dat hij op die positie relatief veel assists geeft. In ieder geval veel meer dan zijn collega backs. Op het middenveld kan hij defensief, maar na nu blijkt ook aanvallend spelen waarbij hij ook nog gaat scoren. Als ik het overzie zou het in mijn ogen weleens een heel moderne vooruitgeschoven rechtsback kunnen gaan worden in een 3-5-2 systeem die op de rechtervleugel heel de flank gaat bestrijken. Hij heeft er de fysiek en het loopvermogn voor. En zoals eerder beschreven hij kan assists geven en zelf scoren. Bovendien is het een echte NAC speler, hij gaat er in ieder geval iedere wedstrijd wel voor.

2   3  
ome cor

@Peerke
Verschueren zou hij de nieuwe Edwin de Graaf kunnen worden ?

Dan moeten we Donny Gorter zeker niet terughalen :-D

0   0  
nb

Vaak ook heel veel kritiek geleverd op deze jongen. Maar ik moet zeggen dat hij mij toch steeds meer kan bekoren.
Heb de wedstrijd niet gezien, maar ergens kan ik me heel goed voorstellen dat de '10' positie geweldig bij hem past.
Is namelijk wel echt een jongen die kan blijven lopen en tactisch ook niet slecht. Zijn probleem is echter ruimte in de rug omdat hij toch wel wat traag is. Gelukkig is dit goed opgelost door andere jongens ook kort erachter te zetten.

2   8  
Ratkopf

Wat een feest! Tegen jong AZ....... scoort meneer verschueren eindelijk hoger dan een 6. Ge-wel-dig!! Dat we ondertussen ook 2 tegengoals krijgen maakt echt niets uit tegen zo’n geweldige tegenstander

4   1  
Heksenketel

Het liedje over de spits, die er nog niet in stond en later over Arno, die schiet ze er wel in.... was hilarisch. Ok, in de kern cynisch, maar als we nog zulke teksten kunnen verzinnen dan zijn we het nog niet verleerd!

1   0  
Dutchbird

Verschueren is al jaren de meest bruikbare speler voor NAC. Hij kan op tal van plaatsen uit de voeten maar komt het best tot zijn recht als hij vroeg druk kan zetten en regelmatig de rand 16 bereikt. Eigenlijk het tegenover gestelde van Boussaíd die technisch alles kan met de bal maar ondertussen het doel uit ogen verliest, de voortzetting. Arno oogt wat houterig maar heeft altijd een goede voortzetting (soms helaas ook vervelend balverlies).

Hopelijk wordt El Allouchi snel verkocht zodat Boussaïd kan gaan werken aan een toekomst als echte vleugelspeler. Volgens mij stond Mounir gisteren in opdracht van VDA in het veld.

0   0  
The Cosmic Gate

@DUTCHBIRD : Boussaïd is huur hé , dus als je daar nu nog aan wel werken is dat mijns inziens zonde vd moeite. Meneer de postbode vind ik ook zorgen voor enorme onrust doordat hij alles komt ophalen en lopend wil afleveren . En dat dus ook voor / bij de goal , hij loopt liever de bal over de lijn dat dat hij hem er gewoon inschiet

1   0  
Belgische Naccer

De beste speler van dit NAC. Blijft gaan. Kan iedereen een voorbeeld aan nemen. Maar dan moet je hem wel op het middenveld zetten....

Dat ge-emmer met die opstellingen van Brood heeft al weer veel onnodige punten gekost. Net zoals vorig jaar het vasthouden aan "wereldkeeper" van Leer.

Ben blij dat Brood weg is.

Laad alle berichten na dit bericht in