Overal waar we komen

´Hyballa ook komend seizoen voor de groep´

DeWeesJr

Peter Hyballa zal op 1 juli ´gewoon´ de trainer zijn van NAC. Dat is de uitkomst van het gesprek tussen de trainer en algemeen directeur Mattijs Manders.

"Het was een goed gesprek met Mattijs Manders. Op 1 juli sta ik weer op veld in Zundert, ik veel zin om aan het nieuwe seizoen te beginnen" aldus de Duitse trainer in een reactie aan BN DeStem. 

Daarnaast heeft Manders gisteren gesproken met Tom van den Abbeele. Over het lot van de technisch directeur is nog niks bekend. Ook de algemeen directeur liet nog niks hierover uit. Tom van den Abbeele heeft nog een contract voor 2 jaar bij NAC.

We hebben NAC om een reactie gevraagd naar aanleiding van de gesprekken die hebben plaatsgevonden. "We zijn intern op zoek naar een passende oplossing. Zodra er in dit kader iets bekend is, zullen wij dit delen" aldus een woordvoerder van NAC. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Terug naar overzicht
48 Reacties
65    
Van "taajlaand

Voorlopig voor mij het 'beste nieuws' hier sinds weken!

Is/was voor mij een ding wat toch wel ging spelen tijdens al de negatieviteit wat de laatste dagen naar buiten kwam.
NAC supporters is vaak KUT, en dat roepen we ook regelmatig, maar voor nu geloof ik énorm in Hyballa.

Voorlopig dus ook een chappeau voor Manders.

Hup/hoep NAC, Hup Peter!

26    
Harrie

Dit betekend exit Tom

65    
Van "taajlaand

Voorlopig voor mij het 'beste nieuws' hier sinds weken!

Is/was voor mij een ding wat toch wel ging spelen tijdens al de negatieviteit wat de laatste dagen naar buiten kwam.
NAC supporters is vaak KUT, en dat roepen we ook regelmatig, maar voor nu geloof ik énorm in Hyballa.

Voorlopig dus ook een chappeau voor Manders.

Hup/hoep NAC, Hup Peter!

35    
Statler

Mooi. Nu rust in de tent zien te houden.

31    
Verlegh

Aan de ene kant fijn, wel ben ik benieuwd of hij van Manders of z’n falie heeft gekregen vanwege het uiten van ongenoegen in de pers, namelijk niet chique.

Ik ben nu wel erg benieuwd wat er met van Abbeele gaat gebeuren. Het doorgaan op dezelfde manier zal het niet worden. Wel snap ik heel goed dat Manders niet, nadat je 3 weken in dienst bent, eruit gaat gooien.

42    
J nac

Leuk dat hyballa blijft maar het is ongepast dat een trainer zich zo uitlaat over een collega in de krant.
Minstens een geld boete en nooit meer doen

10    
Sjaak

Alle neuzen dezelfde kant op.

Maar het blijft een rare snuiter.

22    
Chris W.M.

“Het was een goed gesprek”. Er zijn hem dus toezeggingen gedaan, die hem overtuigd hebben. Dan zullen er waarschijnlijk meer ervaren jongens van 23-27 jaar komen, spelers die Hyballa wil. Dus óf TvdA zijn opdracht wordt aangepast (transferwaarde creëren, focus op jonge spelers), óf Hyballa mag zich meer met het proces rond het aantrekken van spelers gaan bemoeien. Of beiden.

Hoe dan ook lijkt TvdA (voorlopig) op een zijspoor gezet te worden. Benieuwd of hij nu weer meebeweegt en zich schikt in zijn veranderde rol of dat hij nu wél de eer aan zichzelf houdt.

41    
Da Pope

Geen onverwachte uitkomst van het gesprek, vind ik. Ik ben vooral benieuwd naar de wijze waarop NAC dit in een publiek statement gaat verpakken.

Na zo'n frontale aanval van je trainer op je technisch manager kun je niet zwijgen of slechts via de media wat soundbites droppen. Als je besluit met Hyballa verder te gaan, zul je toch op enig moment uit moeten leggen waarom er geen consequenties voor hem kleven aan het feit dat hij in de krant leegloopt. Je zult op zijn minst moeten laten zien dat je de situatie onder controle hebt.

Als je hier niets over loslaat, laat je je wat mij betreft gijzelen door Hyballa. Want wat weerhoudt hem er dan van om de volgende keer dat iets hem niet zint wéér helemaal los te gaan? Je kunt hem dan een volgende keer niet opeens buiten schoppen als hij weer de krant zoekt. En als je dat wel doet en dan zegt: "We hadden afspraken gemaakt over zijn publieke optredens", dan vraag ik me af waarom die afspraken dan nu niet bestonden. Zeker omdat Eisenga eerder direct vrijgesteld werd van werk, nadat hij iets vergelijkbaars deed.

Ik zie Hyballa echt heel graag blijven, maar dit is echt een clusterfuck van jewelste. NAC komt hier hoe dan ook beschadigd uit en dat is voor een heel groot deel te wijten aan onze Duitse vriend, die de situatie via de media op scherp heeft gezet. Het kan niet zo zijn, dat hij daar niet publiekelijk het boetekleed voor aantrekt of door NAC terecht wordt gewezen.

10    
NAC!!!

Fijn dat te horen.

Van de andere kant hoor je het niet te doen naar een collega. Maar vermoed het toch een beetje een noodkreet was om te laten horen wat zijn doel is. Promoveren!! Anders zou hij nu zelf wel de handdoek gooien na dit gesprek, lijkt me wel duidelijk.

Maar toch!

Waarom moet het altijd zo ver komen.
Waarom kan het eens nooit normaal gaan, ja we praten over NAC!
Maar toch, zelf vind ik heel deze situatie ook de schuld van de grote 3. Het is al jaren wanorde van de bovenste plank. Ze slagen er niet in om goede mensen op de juiste positie te krijgen.
Dan kan je enkel volgende conclusie trekken. De 3 heren zijn nog maar eens door de mand gevallen, hebben er de ballen verstand van, en steken liever geen geld in de club. Maar verkopen onder een hoge prijs. Misschien zelf eens nadenken hoe het komt dat niemand het roer wil overnemen? De puinhoop binnenskamers, de prijs e.d.
Door hun eigen puinhoop staan we waar we staan, en is de club eigenlijk amper iets waard! Een reden waarom denk ik andere roepen, geven hun mening In de media.

Het is te triest voor woorden al dit.

We kunnen maar weer eens dromen van een degelijke selectie met HOOP op promotie.

40    
ome cor

Ik hoop dat Hyballa een fink schop onder z'n hol heeft gekregen van Manders omdat zijn actie totaal ongepast is.
Begrijpelijk, maar ongepast.
En dan is daarmee de kous voor Hyballa af en kan hij na de 2 weken vakantie zijn team voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Peter Hyballa is een aparte kerel, maar een grijze muis (als bijv. Ruud Kaiser) zou in Breda zeker geen potten kunnen breken.
Mensen als Vreven en Hyballa die in ogen van buitenstaanders maf overkomen zijn wel echte voetbaldieren en zeer welkom bij een rare club als NAC.

6    
Atmodikoro

Beleid/visie van de club moet altijd boven de wensen van de trainer staan. Dat is lange vs korte termijn. Het is niet zo dat Hyballa niet op de hoogte was van deze visie/beleid op het moment dat hij werd aangenomen.

De situatie is dus een stuk genuanceerder dan dat velen denken. Hyballa bepaalt nu eenmaal niet het technisch beleid van de club, dat doet TvdA.

Hoop dat beide heren er samen uit kunnen komen.

-9    
Dutchbird

VDA nog twee jaar contract?! Dat betekent dat tante Pollewop een totaal onervaren technisch manager uit België na een gesprekje voor drie jaar heeft vastgelegd. Ongelooflijk zoveel schade als Edelenbos heeft aangericht. Het kan bijna niet anders of zij heeft vanaf het begin een bloedhekel aan NAC gehad.

Hij is geen oprotpremie waard, maar wat laat je hem die twee jaar nog doen? Hij heeft natuurlijk wel ruimschoots postkamer ervaring opgedaan bij St Truiden.

-28    
Teflon don

Bij NAC mag je dus onbestraft roepen wat je wilt, slechte zaak. Hyballa op straat zetten was volgens mij de enige passende straf geweest; dit is natuurlijk uitstel van executie want als het 3 wedstrijden verliest dan ligt het aan de klote selectie die d'n Belg heeft samengesteld. Niet zo sterk van Manders.

6    
Raya van Mattaveld

Persoonlijk snap ik niet zo heel goed waarom veel mensen hier zoveel vertrouwen hebben in Hyballa. Deze beste man staat nog maar een paar weken aan het roer bij NAC. Ja het spel onder hem was zeker beter, maar dat hebben we bij meerdere trainers in het begin gezien hier. Wel ben ik blij dat er eindelijk iemand is die zegt waar het op staat. Wel valt mij op dat TvdA stiekem toch al met veel mensen gebotst is in deze organisatie.

Ik zelf vind het namelijk een ontzettend lastige situatie. In de laatste jaren is er zoveel gebeurd, en ook de dingen die wij als supporters gewoon nog niet weten. Veel mensen hebben een eigen straatje, en dat vind ik best kwalijk. Je hebt namelijk allemaal dezelfde doelstelling. Succes behalen, en een gezonde club worden.

Het kan zomaar dat PH weer een passant is. Iemand die weer zijn visie binnen de club wilt laten gelden. Zelf krijgt hij van mij zeker het voordeel van de twijfel, al betwijfel ik heel erg of hij ook daadwerkelijk gaat bouwen, en geduld op kan brengen. Ik hoop nu gewoon dat er rust in de tent is. Want wat er de afgelopen jaren is gebeurd is gewoon schandalig, en zeker onnodig.

Al met al hoop ik dat mijn voorgevoel me dit keer in de steek laat, en PH het met de rest van de organisatie laat zien komend seizoen. Maar door de dingen die gebeurd zijn in het verleden hou ik nog een slag om de arm.

HUP NAC.

11    
SanderH

Dat er met geen woord gesproken wordt over TvdA zegt in de voetballerij genoeg. Echter had Hyballa ook kunnen weten met welk project en visie nac bezig is. Jeugdige talenten de kans geven om zich te ontwikkelen en waarde in de selectie creëren. Dat Hyballa wil werken met een grotere groep ervaren spelers is prima maar dan had hij niet bij ons nac moeten gaan werken.
Ik ben ook geen fan van TvdA maar als je als mt met een visie aan de gang gaat moet het maar eens de tijd gegeven worden ipv het hak op de tak beleid. Het zooitje wat het al jaren is komt me mijn strot uit. Er is nul comma nul stabiliteit in de top en zo gaat de club niet vooruit. Hopelijk beseft Manders dit en heeft hij dit Hyballa en TvdA heel duidelijk gemaakt. Het is volgens plan werken en anders donder je maar op. Mja leg dit maar eens uit aan de huidige top...

8    
fvf6

Niets is zeker in de voetbalwereld , Hyballa kan nu wel naar buiten brengen dat hij blijft , maar over een paar dagen kan het weer heel anders zijn. Het is in de voetbalwereld wat dat betreft moeilijk een voorspelling te doen .

14    
Chris W.M.

@Atmodikoro

Het is natuurlijk wel zo dat TvdA doorgeslagen lijkt in het uitvoeren van het beleid. Werkelijk elke speler die komt moet in zijn ogen de potentie hebben in de toekomst voor meer geld getransfereerd te kunnen worden. Daardoor laat hij spelers als een Lieftink, die je er prima bij zou kunnen hebben op het middenveld, taakbewust is, een versterking voor je elftal maar niet met de potentie tonnen voor je op te gaan leveren, die spelers laat hij lopen.

Nogmaals, als Hyballa aan geeft: ,,Het was een goed gesprek met Mattijs Manders, op 1 juli sta ik weer op veld in Zundert, ik heb veel zin om aan het nieuwe seizoen te beginnen" dan zijn hem toezeggingen gedaan. Kan niet anders. En dat zal dan betrekking hebben op de spelers die komen.

11    
Ivo

Goed zo, rust in de tent. Ga nou eens samenwerken. Hou op met het gejank in Bn De Fucking Stem. Los het gewoon op met elkaar.

Echt: Iedereen die vanaf nu via die krant zijn gelijk probeert te halen moeten ze direct buitenschoppen. Ik ben daar wel zo klaar mee! NAC staat bijna wekelijks voor LUL door dit gedoe.

Twee opties nu: TvdA vertrekt, of krijgt een minder bepalende rol in het technisch hart. We gaan het zien. Ik heb liever een TD van een ander kaliber. Ik zit niet te wachten op een nieuwe lading Kudimbana's en Filipovicen.

-2    
Stino

Al die mensen die beweren dat 'Hyballa wist waar hij aan begon' en 'hij weet welke visie NAC heeft', die hebben echt niet opgelet in de afgelopen maanden. Hyballa laat zich door geen enkele visie gijzelen, die heeft alleen maar een doel en dat is NAC laten promoveren (wat het einddoel natuurlijk altijd moet zijn bij NAC). En dat doet hij op zijn manier en geen andere. Aangezien TvA niet tegen zo een sterke persoonlijkheid als Hyballa kan opboksen is hij nu de sjaak. Dit heeft niets te maken met visie oid, maar gewoon met een trainer zoeken die kan samenwerken met de td.
Hyballa werkt alleen maar samen met zichzelf en als er iemand in zijn buurt is die toevallig hetzelfde vind als hij dan heb je geen problemen. Ben je toevallig een td die iets anders denkt dan Hyballa, ja dan heb je pech. Dus in beide gevallen heeft men bij NAC (of degene die de beide heren uiteindelijk hebben aangesteld) gewoon matige keuzes gemaakt als je graag wil dat trainer en td samenwerken. En dat klappen in de pers was gewoon een sterk staaltje machtspolitiek dat Hyballa glansrijk heeft gewonnen volgens mij.

1    
Nacdictive

De wereld zal nog niet vergaan.. Dit is toch niet het einde van de wereld, een meningsverschil tussen trainer en TD (CvA/RvC). Ik denk dat het nog niet zo slecht is om de boel af en toe eens op scherp te zetten, het doel heligt de middelen.

13    
Atmodikoro

@Chris W.M.

Het is lastig het functioneren van TvdA te beoordelen, we weten immers niet met welke alternatieven hij op de proppen komt voor bv. een Lieftink. Om Lieftink als voorbeeld te houden; we gaan er nu vanuit dat Lieftink niet is aangetrokken vanwege zijn leeftijd/evt restwaarde, maar is dat wel zo? Spelen vele andere factoren waarop wij geen exact zicht hebben.

Hyballa heeft duidelijk het draagvlak van de aanhang; maar dat is wel vooral op basis van uitstraling/karakter en 1 potje in de beker. Laat het technisch beleid over aan de mensen die daar voor zijn aangenomen en daarmee de lange-termijn visie van de club bewaken.

Het zou een zwaktebod van de club zijn om nu opeens toezeggingen aan Hyballa te gaan doen.

8    
Scheids!

Ik denk dat Hyballa niets anders meer restte dan de locale media op te zoeken, omdat er kennelijk al langere tijd niet met Tom valt te discussiëren over het aantrekken van bepaalde spelers.
Als dan ook nog eens blijkt dat zijn slagvaardigheid veel te wensen over laat, geef ik Peter groot gelijk om aan de bel te trekken. Of dat de juiste bel was zal de nabije toekomst uitwijzen, maar dat hij inmiddels een paar goede spelers tussen zijn vingers door heeft zien glippen, komt op het conto van de trage Belg !
Of er nu rust in de tent komt of niet, als NAC zijnde zou ik me zeker gaan richten op het aanstellen van een geschikte TD, gebleken is dat Tom teveel steken laat vallen!

11    
nec nijmegen

volledig eens met da pope.Als je hier niets mee doet blijft de veenbrand bestaan.En dat is niet ongunstig voor de concurrentie. Hyballa kennende blijft het hier niet bij en hij heeft in die meneer Blanco een medestrijder gevonden.Het lekken zal niet ophouden.NAC hoort natuurlijk totaal niet in de KKD thuis maar of ze met deze 2 heren eruit gaan komen,ik betwijfel het ten zeerste.

-18    
Bredafun

HYBALLA for President!
Hij is de enige die dit NAC kan laten promoveren.
SUCCES!!

2    
HyballaOUT

Ongelofelijk dat iedereen de polonaise achter die oncollegiale matennaaier Hyballa loopt. Natuurlijk ligt de visie van een TD en trainer uit elkaar, waar de TD over een lange termijn visie moet waken is de trainer op zoek naar korte termijn succes. En als meneer z’n zin niet krijgt gelijk naar de krant rennen. Duitse streken!!

Precies wat NAC niet nodig heeft in een tijd waarin rust gekoesterd moet worden. Maar goed Hyballa weet t publiek goed te bespelen met z’n gladde gluiperige teksten en een grote meerderheid trapt in dit charme offensief. Nou Peter is maar met een ding bezig en dat is zijn eigen carrière, hij heeft namelijk een carrière boost nodig zodat hij weer zsm naar een grotere club kan. TRAP ER NIET IN!

-16    
Jantje2

Hyballa = Hyballa en NAC
Tom vda = Tom en zijn bedrijf GT sports

Ik krijg het gevoel dat Tom alleen maar uit eigen belang spelers aantrekt... spelers waarvan niemand heeft gehoord of gezien zodat hij via die ,waarschijnlijk ook onbekende zaakwaarnemers, zijn zakken kan vullen via het bedrijf van zijn “vrouw”... bekende namen zoals Seuntjes , Drost , Lieftink, Bruijn, daar kan onze Belgische vriend geen commissie tussen stoppen zonder dat NAC erachter komt!

Uiteraard zit Hyballa er ook voor zijn eigen carrière maar ik heb met hyballa wel het gevoel dat het bij hem ook echt om NAC draait!

1    
Breda1976

@dutchbird

Denk dat we wel kunnen zeggen dat ons alpenzusje en lospollos destijds dus wel gelijk hadden met hun constante gebash op edelebos. Zie ze helaas nooit meer zijn verbannen denk ik. Waren tenminste nog eens meningen met wat inhoud en nu blijkt toch wel veel te kloppen. Die edelebos heeft ons echt kapot gemaakt. Tom afkoopsom van onze gouden kaarten ja ja.

10    
signase

Vind het niet meer dan professioneel dat Manders en Hyballa nu het achterste van hun tong niet laten zien. Ik hoef ook niet perse een statement over dit of dat. 'Het is een goed gesprek geweest' is wat mij betreft voldoende. Laat ze de precieze inhoud lekker intern houden, dat komt de rust alleen maar ten goede.

4    
Stoep

Leuk dat Hyballa blijft. Wel is het zo dat Hyballa na dit seizoen waarschijnlijk weg is. In die context snap ik ook dat hij een kwalitatief sterke selectie wil. Ik heb het gevoel dat hyballa ziet dat andere teams zich versterken en NAC niet. Echter heeft NAC uiteindelijk nog niemand uit de huidige selectie verkocht. van Hecke gaat niet door, Monsalve en Dogan idem. NAC moet niet vooruitlopen door nu dure spelers vast te leggen. Het is zomaar mogelijk dat volgend seizoen van Hecke, Kali en Leigh gewoon nog bij NAC zijn. Die jongens moeten allemaal betaald worden. Dus nu andere spelers aantrekken zou financieel een groot risico zijn. Dit is natuurlijk niet iets wat Hyballa wil, maar wel realiteit. Denk ook dat daarom TvA steeds met jonge spelers aankomt die niets kosten.

10    
sjef de gevulde koek

Met onze begroting, Stadion etc moet er gewoon een kampioens team staan niets meer en niet minder. Opflikkeren met je duurzaam promoveren etc. Talenten prima maar wij willen mannen zien en geen kinderen. Hup NAC nu hopelijk klaar met al dit gezeik al zal onze TD wel sneuvelen dat kan niet anders.

0    
Maarten

Het beste zal zijn dat TVDA toch naar Cercle gaat. Als er verschillende collega's moeite met hem hebben dan lijkt de werksituatie verstoord.

3    
Braze

Hyballa is hopenlijk terechtgewezen. Hij is trainer ,geen PR medewerker die het NAC beleid naar buiten roe verwoord/dgoedpraat.
TvdA is verantwoordelijk voor het Voetbaltechnisch beleid.
Hamvraag is: Heeft NAC een duidelijk technisch beleid met het voor de uitvoering daarvan benodigde budget? Kennen en onderschrijven de trainers en hun staf dat beleid en de financiële mogelijkheden/beperkingen?
Was er gewoon een machtstrijd tussen TD en Trainer wie bepaalt welke spelers gaan en welke komen?

13    
Mo

En nu rap een vlot scorende spits halen!

0    
Dun Kees

Het is duidelijk dat de TD aangeschoten wild is anders had de trainer de vuile was niet buiten gehangen. Bij de aanstellingen van beide heren zijn fouten gemaakt; twee verschillende visies, dat gaat vrijwel altijd fout. De trainer wist daarnaast dat hij binnen de club en bij de spelers voldoende krediet had om dit te doen.
Als de club de trainer zou willen ontslaan was dit een kans geweest om dit op staande voet te doen dus zonder afkoop.
Dus blijft maar een vraag nog onbeantwoord: wanneer en hoe gaat de TD weg.

8    
Belgische Naccer

Gewoon een goed gesprek met TvdA. Hij zal zich meer moeten aanpassen aan de wensen van Hyballa. Ik hoop dat Manders dit in goede banen geleid krijgt.

Want een afkoopsom voor TvdA, schieten we ook niks mee op. Koop daar maar een fatsoenlijke spits voor of stop dat in het salaris van Monsalve, zodat die gewoon blijft!

Het moet op het veld gebeuren. Niet op kantoor.

Ik wacht met smacht op de aanwinsten, want het is ZEER POVER wat er nu op het veld staat....We staan virtueel 10e nu in de KKD.

HUP NAC!!!!

1    
den hulk

nu hyballa blijft worden wel betere spelers aangetrokken

5    
Normaal

Hyballa kan hier wel stoer zeggen dat ie gewoon voor de groep staat, maar ik denk dat hij onder uit de zak heeft gekregen. “Je hebt met je volle verstand een contract getekend en dan dien je daar ook naar te werken, en anders rot je maar op”. “En nog 1 keer zo’n aktie en we kicken je buiten”. “En nu aan het werk”!

5    
geelzwartwit

Wat ik hier nergens terug lees is dat het ook voor Manders zeer belangrijk is dat er een promotiewaardig elftal staat.
Manders moet en wil ook absoluut promoveren. Ook hij wordt afgerekend op resultaat.

Niet promoveren is financieel niet te bolwerken. Een promotiewaardig elftal zorgt voor meer vertrouwen bij sponsoren en nog wat extra kaartverkoop. Als je meedoet om kampioen te worden heeft dat een positieve uitwerking op media en tv uitzendingen, horeca, merchandise etc.

Nu starten met een talenten NAC1 kan niet maar ook niet een beetje. Alle focus moet er zijn op een kampioenselftal. Dit seizoen moet het gebeuren. Dat weet Manders financieel gezien en Hyballa sportief gezien.

De technisch manager voert netjes en gedegen uit wat de RvC als beleid bedacht hebben. Maar dat beleid mist een belangrijk punt en dat is NAC1.
Wat Tom doet is prima voor - 21 en alles daaronder. NAC1 moet in samenspraak en overeenstemming met Hyballa een team zijn waarvan de trainer zegt JA daar ga ik het mee doen.

Het lijkt mij dat Manders Tom gesproken heeft en Tom begrijpt in zijn nette opvolging van wat hem gevraagd wordt maar dat dat niet voldoende is. En omdat Tom zelf niet aan de bel trekt of getrokken heeft Manders nu bij de de RvC de boel gaat regelen. Tom fungeert slechts als uitvoerder van iets wat incompleet is.
De clash tussen Tom en Hyballa is vooral aan het beleid wat Tom moet uitvoeren toe te schrijven.

Wordt Tom zijn opdracht aangepast dan zal er tussen Tom en Hyballa ook weinig aan de hand zijn. Ja de enorme deuk die er is door het interview van Hyballa maar Tom zal als uitvoerder daar wellicht nog wel zijn schouders voor ophalen.

0    
klaver5

Het werkt in het bedrijfsleven net zo. Als manager kun je een verantwoordelijkheid op pakken met een ongeschikt team en dan weet je gegarandeerd dat je er over 6 maanden uit ligt. Of je zegt dat je het niet accepteert, zet de boel op scherp om vervolgens toch enigszins je zin te krijgen en hopelijk de klus te klaren. Met je HRM manager heb je dan weer maanden om het weer goed te maken. Je baas is uiteindelijk tevreden en je voorkomt gefrustreerde medewerkers.

-1    
YLLWBLCK

Haha de koekebakker komt er mee weg ook... en nu moet hij het echt gaan laten zien... ik schat een wedstrijd of 5 en dan mag ie weer gaan namens de achterban

1    
Balletje

Mooi, nu schouders eronder en op naar de promotie! Met Hyballa hebben we een goede kans, niet alleen op promotie maar ook op een solide elftal voor de ere!

-4    
den hulk

er word gesuggereerd dat de vrouw van de abbeelen makelaar is dat is toch niet normaal geen wonder dat het niet goed gaat dat zie je bij geen ene club kun je daar geen onderzoek instellen

3    
NAKORAKEL

Als na zo'n aanval de trainer mag aanblijven, zegt dat alles over de positie van de TD. Die moet natuurlijk gewoon weg. En als MM Tommeke niet weg stuurt, moet Tom snappen dat hij niet meer serieus kan worden genomen en zelf gaan. En als TvdA dan alsnog blijft, wordt TD bij NAC een ceremoniële functie omdat Hyballa dan alle macht naar zich toe kan trekken. En zijn we overgelevers aan de grillen van de korte termijn gedachte. Gasten als Elmo en Bruin staan dan op het lijstje ...

Waar is de RvC in dit verhaal?

1    
nec nijmegen

Een algemeen directeur die diverse supportersforums afstruint om te zien wat de mening van supporters is in deze,absurd. Supporters runnen geen club daar is hij voor aangesteld. Deze halfbakken oplossing zegt veel over de capaciteiten van deze man.Pappen en nathouden,dat heeft nog nooit een club succes gebracht.

0    
steven73

B.V. Hyballa baalt ervan dat hij NIET ontslagen is. daar was deze man gewoon op uit., die is zo vol van zichzelf. NAC of geen NAC zal hem echt een worst zijn. EN VDA ontslaan gaat ook niet, want daar is ook geen geld voor momenteel. Het verhaal was volgens mij duidelijk meerwaarde creëren op het veld door jonge talenten die we tegen meerprijs door kunnen verkopen. Zoals ik het zie is VDA daar redelijk in geslaagd beter dan zijn 4 voorgangers. Dus gewoon SAMEN door bouwen PETERTJE...

4    
10DIEGO

Waarom praat hij nu weer met de pers?

3    
Mick j

Mochten beide blijven is dat vragen om moeilijkheden. Gelet op de e v uitslagen van de komende wedstrijden .
Praten via de pers ? Normaal not done
God weet hoeveel hij dit al niet aangekaart heeft met geen oor voor hem
En gelet op de mensen die eerder vetrokken om dezelfde reden .
Ergens kan ik daar wel inkomen .
Beide blijven dan ophouden met jonge spelers binnen te halen die zijn er al genoeg Nu routine voor het te laat is

-2    
Hugo

Ik vraag me echt af wat supporter (s) van nec hier komen doen terwijl ze zelf meer dan voldoende sores hebben. Het spijt me, maar ik zit niet te wachten op goed bedoelde hyballa - adviezen en ervaringen. Terug naar het eigen forum. Toedeloe. Hup NAC

Laad alle berichten na dit bericht in