Wij gaan niet opzij

Immers en Schouten fit voor NAC-Jong PSV

Raskolnikov

Lex Immers en Robin Schouten kunnen aanstaande zaterdag gewoon in actie komen tegen PSV. Beide spelers vielen in het duel tegen Jong FC Utrecht geblesseerd uit, maar zijn op tijd hersteld voor het treffen met de Eindhovenaren.

Immers kreeg afgelopen maandag al vroeg in de wedstrijd een elleboog in zijn gezicht en verliet met een bloedend gebit het strijdtoneel. De tanden van de ervaren middenvelder zijn inmiddels gespalkt en dus kan hij zaterdag weer in actie komen.

Rechtsback Robin Schouten viel tegen Jong Utrecht uit met kramp in beide benen. Volgens BN De Stem, dat navraag deed bij NAC, kwam dit niet heel onverwacht. Schouten had namelijk al wat pijntjes na de thuiswedstrijd tegen Den Bosch.

NAC moet het zaterdag nog wel zonder Bilate, Monsalve, Kali en Noblejas doen. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
De Spion: Jong PSV 17 reacties
50 Reacties
109   4  
Sandman

@Coolhand, het interview met Steijn gaf een andere lezing. De dokter gaf aan dat hij niet verder mocht spelen...

7   321  
Cool hand

Immers is altijd fit geweest. Hij koos ervoor om van het veld te stappen. Nooit geweten dat je je voortanden nodig had om te voetballen. Anders gezegd, rugby zal niet zijn ding zijn.

25   11  
Scheppioni

Gelukkig !! Al blijft Schouten ook nogal fragiel zo nu en dan ....., Monsalve en Noblejas nu nog fit zou zeer wekkom zijn in deze situatie met het getrek aan Riera !!!!

12   17  
Scheppioni

@ Coolhand
Immers is geen John Linford 🤣

109   4  
Sandman

@Coolhand, het interview met Steijn gaf een andere lezing. De dokter gaf aan dat hij niet verder mocht spelen...

38   2  
Ivo

Mooi. Ik zou aanwinsten Fiorini en Buffonge wel wat meer in actie willen zien.
Je mag 5x wisselen, maar dat heeft Steijn niet nog gedaan. 4x, 2x, 3x en weer 4x.
Buffonge zat ook niet op de bank tegen Jong FC Utrecht.

5   153  
Cool hand

Dat is duidelijk, Scheppioni. Van een jeugdspeler had ik het nog wel verwacht. Zo worden ze opgevoed. Maar van Immers viel het me echt tegen.

36   0  
DVakG

Goed nieuws. De 3 punten moet wij gewoon pakken tegen jong PSV. Het grote PSV speelt zelf op de zondag uit tegen Heracles, dus verwacht een niet al te sterke formatie van de jong ploeg.

34   1  
Hont

Met Schouten en Rutten is de rechtsback positie de best bezette positie van het team denk ik. Kunnen beiden zo mee op eredivisieniveau.

Fijn dat beide heren komende wedstrijd weer mee kunnen doen.

82   1  
Da Pope

Volgens mij bleef Immers' gebit ook behoorlijk lang bloeden en dan mag je sowieso niet terug het veld in. Niet heel vreemd dat de dokter hem verbood terug te keren.

16   0  
fvf6

Goed om te horen , want we kunnen momenteel niemand missen. Ik hoop ook dat Monsalve en Noblegas snel zullen aansluiten , want die zullen we nodig hebben om de verdediging op sterkte te hebben bij een tegenslag .

13   94  
1912

https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3263895/plakkerige-nac-stunt-op-oversteekplaatsen-laat-tilburg-ontploffen


Als dit weer een actie is van ons nac. Dan is dit echt een enorm kansloze actie! Te triest voor woorden en ook nog eens in je eigen stad

19   4  
Judge M.

"NAC moet het zaterdag nog wel zonder Bilate, Monsalve, Kali en Noblejas doen. "

Zo lang Sydney en Riera niet in dat lijstje staan, vind ik het prima.

Beterschap aan alle geblesseerden. COME ON NAC!!

17   1  
Scheppioni

Klopt Da Pope, dat zag je goed op de beelden.
@ Cool hand
Net wat Da Pope zegt, kon je goed zien op de beelden, ben blij dat Lex ed zaterdag weer bij is, hij is belangrijk vind ik ....

20   0  
D'N Klaagmuur

@CoolHand: Haha nou, iemand heeft bij mij ook een keer op het veld m'n voortanden los gekopt, dat is geen pretje kan ik je vertellen.

21   7  
Henkie

Ik vond Rutten toch wel sterk op rechtsback. Beter dan Schouten nog, met name verdedigend gezien.

Als Noblejas terugkeert, vrees ik voor de plek van Schouten.

9   5  
Flieger prins van UT kielegat

Hoe is het trouwens met onze dj?

27   1  
Wanny

Rutten is gewoon een prima aanwinst. Met hem kun je zo de eredivisie in. Van zulke spelers heb je er een stel nodig, wil je duurzaam promoveren.

20   3  
D’n directeur

Ook in de podcast van jullie al aangehaald, Schouten op rechtsbuiten zou ik ook graag eens willen zien! El allouchi naar linksbuiten en naar binnen trekken, Schouten aan de rechterkant blijven plakken en Noblejas (wanneer fit) opkomend aan de linkerkant zoals tegen DGS. Denk dat dat best eens zou kunnen werken!

26   55  
JanVG

Off - Net de we-love-sydney-van-hooijdonk podcast beluistert van BN-de Stem. Sjezus zeg, wat zitten die gasten er diep in bij de familie van Hooijdonk. Treurig. Hebben zij niet door dat er heel veel supporters het niet zo hebben op de familie van Hooijdonk en dat zij het zo alleen maar erger maken? Ik luister die podcast alleen nog maar voor de culinaire tips.
ik weet nu wel waar ik Spaanse tapas ga eten, maar dat terzijde.

On - fijn dat Lexy en Robin mee kunnen doen zaterdag

Op naar 15 uit 5

31   1  
hoofdtribune

Immers mocht van de dokter niet meer in het veld, anders was Immers gewoon
het veld ingelopen hoor........
Immers is echt geen watje..

37   1  
Tombola Breda

@COOL HAND: hij was al tien minuten bloed aan het uitspugen. Als je dat niet kunt stelpen mag je simpelweg niet meer spelen.

23   7  
NAC!!!

Als er nog voorhoede spelers moesten vertrekken...

Dessers zit alweer op de bank bij KRC Genk, zou zijn positie al kwijt zijn, zelfs als wisselspeler niet gebruikt.

Huur koop constructie mss? Lol

74   18  
MP

@JANVG

Wat is dit voor iets debiels? - “ Hebben zij niet door dat er heel veel supporters het niet zo hebben op de familie van Hooijdonk en dat zij het zo alleen maar erger maken?”

Jij spreekt absoluut niet namens andere supporters en het zal me aan m’n reet roesten wat jij en eventuele andere supporters denken over ‘de familie Van Hooijdonk’. Vader is een legende geweest bij NAC, Sydney doet het nu ook prima en is een absolute NAC-man. Kappen met je framing alsjeblieft.

43   3  
Braze

Zijn er al mooie spandoeken a.s. zaterdag om Riera te laten weten dat we hem niet willen missen?

40   8  
Belgische Naccer

Als Noblejas weer fit is, kan hij linksback. Rutten kan dan rechtsback. En zet Schouten maar gewoon eens rechtsbuiten in plaats van die trage-tikkie terug Dogan.

Dan komen er per wedstrijd zeker 5 bruikbare voorzetten!

Daar waar de Dogan er 0 per wedstrijd aflevert en Allouchi 1 a 2. Dit is echt allemaal veel te mager...

NAC is vleugellam, dat is ons grootste manco. Met goede vleugels scoort iedere fatsoenlijke spits er 30 bij NAC in de KKD. Of dat nou Hooijdonk, Venema of Immers is maakt niet zoveel uit. Er is gewoon 0 aanvoer momenteel.

Ik zou heel graag De Rooy en Schouten in de plek van Dogan en Allouchi zien. Dan zal ons aanvalspel veel sneller, dreigender en effectiever worden, t.o.v. dat eindeloze, voorspelbare, trage, tikkie breed, tikkie terug voetbal van onze vrienden.

38   9  
Scheppioni

Mocht Sydney toch vertrekken, Cyriel huren van Genk, hij zit nu al op een dood spoor daar .....

15   5  
Rolf

@Belgische naccer
Ben het volkomen eens met jou.
Snelheid erin en onze verkeersagent naar de bank.

34   7  
Benassi

Valt me op dat er nog best veel moeite hebben om iets positiefs over Immers te zeggen. Volgens mij heeft hij zijn waarde juist bewezen tijdens zijn áfwezigheid afgelopen maandag...

12   3  
Joost80

Dus Leigh is ook fit?

20   43  
JanVG

@MP, PVH Legend? Ja tot 1995. Ook voor mij, maar daarna niet meer.
Kijk eens even deze wedstrijd terug NAC-Feyenoord 3-3. 12. Februari 2006.
Toen was de legend toch ff de grote judas.

64   23  
Mo

Fam.Van Hooijdonk is een echte NAC-familie en dat moeten we koesteren!

18   2  
Real Robert

Ja, waar is Leigh? Is voorzover ik weet gewoon contractspeler!

27   6  
ome cor

Ik hoop dat Immers de Engelse taal goed beheerst.
Hier roepen we wel vaker om een typisch Engelse spits zonder tanden.
Hij komt er dichtbij in de buurt.

Dat gelul over Sydney, Pierre en Judas is wel een heel groot Calimero complex voor sommige mensen zeg.
Je wel in een speler kunnen verplaatsen als het om de glorie van NAC gaat, maar dat niet kunnen als het om de persoon in kwestie gaat in sportief opzicht. Beetje erg simpel.

47   8  
L.

@OME COR Dat complex leeft alleen bij de mannekes die de Beatrixstraat nooit hebben gekend. Voor mij en vele andere is Pierre , samen met Lockhoff (in datzelfde jaar weggestuurd) en Lammers, nog steeds een held !!

5   1  
Dbare

Fijn! Hopelijk nu jong psv en ajax goed doorkomen want daarna wachten achter elkaar Cambuur, DeGraafschap en Almere City, pittige kluif

8   4  
Scheppioni

Idd L.
Verder hopen dat de verdediging wat in tact blijft, tot 5 okt is veel mogelijk helaas .....

11   4  
Scheppioni

@Dbare,
Tis al belangrijk om idd nu te winnen, dan ligt er meer druk bij cam en gra, zij staan al op achterstand ...... daar is een professionele Riera tot dusver van groot belang .....

13   4  
Bladran Yanco

@L
De Beatrix ken ik, helaas, alleen van verhalen. Maar juist door die verhalen, dat hij international was en dat je hem hier "gewoon" in de stad tegen kon komen maakte Pierre voor mij magisch als kind. Zijn overstap naar Feyenoord deed mij pijn, omdat ik dolgelukkig was dat mijn held hier kwam spelen. Maar ik begreep de keuze.

Ergens hoop ik dat Sidney net zo magisch kan worden als zijn pa. Maar ook een vertrek van junior zal ik begrijpen. Het was voor hem nu of nooit, groeien of Baronie. Hopelijk duurt het hoofdstuk NAC voor Sidney nog wat langer, maar er is er maar één die die beslissing kan maken en daar zit op dit moment niemand van de directie bij.

17   7  
ome cor

De Beatrixstraat was idd een mooie tijd, mooie locatie, stadion daar perfect.
Lockhoff heette toen al wel Lokhoff, maar dat terzijde 😉

16   1  
NAcorakel

Nog twee potjes van Jong volk winnen voordat we aan het echte werk kunnen beginnen. Zijn die gasten mooi van alle pijntjes af voordat we De Graafschap, Cambuur, Almere en N.E.C. tegenkomen.7   35  
Opstelling Baas

Olij

Rosler Riera Monsalve

Schouten Rutten/Noblejas

Haye Malone

Immers

Bilate van Hooijdonk

2 opkomende backs met diepgang en loopvermogen en die de gehele linker- en rechterflank kunnen bestrijken en die een fatsoenlijke voorzet kunnen geven op 2 balvaste sterke spitsen met Immers daar kort achter. Mooie opstelling zo mits iedereen fit is!

5   2  
patje

is er al iets bekend over svh?

10   5  
Ibio

SVH, wat gaat ie doen? Ben benieuwd. Het is mij om het even. Blijft ie? Prima. Gaat ie ook prima. Immers, Venema of Bilate zijn volgens mij allemaal minstens net zo goed als SVH.
Dat gaan nog 2 interessante weken worden waar nog veel gaat gebeuren.

10   0  
Ivo

@IBIO

Jazeker, volgens mij zoeken we nog steeds een buitenspeler en een centrale verdediger. Rondom van Rooij is het al een tijdje stil, ik denk dat daar achter de schermen wel wat speelt. FC Eindhoven kan geen blufpoker blijven spelen.

Van Hooijdonk, Riera, maar ook Leigh, Kali, Dogan en Monsalve zouden nog kunnen vertrekken.

Nog minder dan 2 weken om zaken te doen. De tijd begint zachtjes aan te dringen.


4   26  
Harrie

Kramp binnen die speeltijd bij Schouten? Dat is wel amateuristisch en dan lijkt er iets niet goed met de fitheid van de spelers

16   3  
Cool hand

Ik heb het idee dat men mijn mening niet deelt.

5   1  
Nicky

Immers had 100% doorgegaan als dat werd toegestaan.

een speler met een bloedende wond het speelveld verlaat. De speler mag alleen terugkeren na een teken te hebben ontvangen van de scheidsrechter, die ervan overtuigd moet zijn dat het bloeden is gestopt en dat er geen bloed meer op de uitrusting aanwezig is;


Die arts had allang gezien dat die mond nog wel even bleef bloeden..

9   5  
Harrynak

Ideetje voor de opstelling indien riera vertrekt...

4-4-2

Olij

Rutten - Malone - Rosler - Noblejas

Schouten - Haye - el Alouchi

Immers

Van Hooijdonk - Venema


Gevolg:
- Rutten beter op zijn plek
- Schouten met aanvalsdrang en loopvermogen, maar kan ook opkomende back opvangen
- Malone beresterk achterin
- El Allouchi kan aanvoer doe
- immers leider richting aanval
- diepgang met Venema

Hup nac!


4   1  
Braze

Voor alle Pierre haters:
Toen Pierre van NAC naar Schotland verhuisde kwam er een meer dan behoorlijke transfersom richting NAC.
Dat er heel veel later niet zo fijn met hem ( en Lokhoff)omgesprongen werd bij NAC bracht hem bij Feyenoord.

1   0  
Scheppioni

Klopt Braze, bij terugkomst in BREDA lag het ook voor een groot deel aan die dwaas lok die toen trainer was bij ons ......

Laad alle berichten na dit bericht in