Wij gaan niet opzij

De Spion: Jong PSV

Praatpapegaai

Wat later dan jullie van ons gewend zijn, maar vandaag hebben we wel een heel goed geïnformeerde spion in de uitzending! Niemand minder dan Rik Elfrink, clubwatcher van PSV voor het Eindhovens Dagblad en AD Sportwereld gaat ons alles vertellen over de komende tegenstander van zaterdag. Rik ziet bijna alle wedstrijden van Jong PSV, dus Maurice Steijn, oortjes open en kladblokje er bij bij deze spion!

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
17 Reacties
21   2  
Praatpapegaai (BSR)

Omdat Rik in Slovenië zit voor PSV was de verbinding op twee momenten iets minder, geen zorgen de verbinding is daaromheen gewoon kraakhelder!

21   2  
Praatpapegaai (BSR)

Omdat Rik in Slovenië zit voor PSV was de verbinding op twee momenten iets minder, geen zorgen de verbinding is daaromheen gewoon kraakhelder!

9   2  
Maarten

Hij is gelukkig niet langdradig.

2   1  
Belgische Naccer

Nee, heel kort van stof ;-)

10   1  
Sjef de gevulde koek

Jong Utrecht had maandag een beter elftal op de been. Ook spelen we thuis ik verwacht weer 3 punten en een niet al te lastige wedstrijd want psv 1 speelt een dag later dat is weer je geluk nu.

6   1  
Krenk

Jong PSV heeft dit jaar een vrij matig elftal. Ledezma op 10 en Saibari in de spits zijn leuke spelers maar voor de rest hoeven we niet bang te zijn.

Op naar 15 uit 5!

8   1  
Pietjepils

Hartstikke leuk interview. Langdradig valt wel een toch? Bij VI aan tafel krijg je iets meer one liners en grollen en grappen. Dit is iemand die gewoon tot achter de komma weet hoe het zit.

8   25  
Da Huge

Ik von.. it ke.. een hee. nfo.. ieve podc..t... Alleen jamme... dat h.. so... wa... wegvi...l waardoor ik n...t alles heb. nnen meekrij...n.

1   12  
ElUtKanonVanDeBea

Hoelaat is de bea eigenlijk open zaterdag voor wat pre match beers? asking for the lads.

3   3  
Nicky

Persoonlijk beleef ik wat meer plezier aan een vrijwilliger/supporter.. Dat scheelt een hele hoop cliches ;)

1   3  
Francis Bacon

Off-topic: weet iemand wanneer de kaartverkoop voor jong Ajax start?

Voor komende zaterdag was het twee weken van tevoren, nu veel minder...net alsof er met een dobbelsteen gegooid wordt om een datum te prikken. :-)

5   20  
HEckie

Sander Mijnhijmer (Commercieel Directeur) stap zelf op...... Wie is de volgende Hagenaar???

2   0  
Arie

Totaal offtopic: maar is er al, en zoja waar, een bestand om te importeren in je agenda met alle data en tijdstippen van de wedstrijden erin?

13   0  
JanVG

Potjandorie, wat een netwerk hebben jullie inmiddels toch.
leuk item dit. En zo kan je eigenlijk altijd de plaatselijke journalist benaderen. En vergeet niet dat zij jullie ook nodig hebben voor info. jullie worden nog eens echte journalisten! hulde voor de BSR!

4   0  
Ivo

Een voordeeltje is dat Jong speelt voor PSV 1. Dus PSV zal wat voorzichtiger zijn bij het opstellen van talent van PSV 1.

Ik hoop dat het veldspel wat beter wordt, de opbouw was ontzettend slordig tegen Jong AZ. Veel onnodig balverlies. Ook zie ik NAC liever wat hoger druk zetten op de tegenstander, niet pas op de eigen helft. Thuis tegen Jong PSV moet je toch kunnen domineren ipv je laten inzakken.

6   0  
@ARIE

Bij deze Arie:
https://maak-agenda.nl/team/NAC_Breda?noTimeZoneConvert=1

Ook de optie om alleen de thuiswedstrijden er in te zetten:
https://maak-agenda.nl/team/NAC_Breda/home

2   0  
zwampie

IVO
Men mag geen spelers van het eerste laten spelen in jpsv als die nog in actie (zouden) komen ,als het eerste van psv zelf moet spelen.
Dus ook de reserves van het eerste van psv vallen nu af.

Daarom hebben dit soort cubs liever dat de jong elftallen op maandag spelen, dan kan men wel mee doen met de jong elftallen.

2   1  
Hont

Leuk interview. Bedankt!

Laad alle berichten na dit bericht in