Wij gaan niet opzij

'Immers moet Eindhoven-uit waarschijnlijk missen'

Raskolnikov

Lex Immers moet de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven mogelijk aan zich voorbij laten gaan. De ervaren middenvelder kampt met een kuitblessure, zo meldt BN DeStem vanochtend.

Immers werd afgelopen weekend al in de rust van de wedstrijd tegen Telstar gewisseld. De middenvelder raakte in de eerste helft geblesseerd aan zijn kuit en werd daarom tijdens de thee vervangen. Vooralsnog is het hoogst onzeker of Immers op tijd hersteld is voor de wedstrijd tegen FC Eindhoven, die komende zaterdagmiddag wordt gespeeld. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Olij beste NAC-speler eerste periode 19 reacties
Volgend bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #44 12 reacties
38 Reacties
129   0  
Bier en friet

Wat mij betreft krijgt Azzagari nu eens de kans in de basis ter vervanging van immers. Die heeft vorige pot laten zien dat hij wel direct naar voren durft te passen en ook nog in de loop ipv achter de man. Dat is imo iets dat dit team ontzettend mist.

Natuurlijk is het onzeker of Azzagari dit elke pot kan brengen en heeft hij ook zwakke punten tov dogan of el al op '10', maar het is zeker dat hij iets heeft dat anderen dit seizoen nog niet hebben laten zien

32   3  
Ivo

Hij zal wel vervangen worden door El Allouchi, gok ik zo.
Hoe gaat het met de andere geblesseerden? Rutten, Monsalve, de Rooij? Voor mij zijn dat 3 basisspelers.

27   4  
Da Pope

@Ivo

Twee van de drie zeker, maar ik betwijfel of we Monsalve nog veel in de basis gaan zien. Ook als hij fit is, kan ik me goed voorstellen dat Rösler de voorkeur blijft krijgen.

Zou me niets verbazen als Monsalve in de winter door de achterdeur vertrekt. Net als zijn Spaanse maat Noblejas trouwens.

129   0  
Bier en friet

Wat mij betreft krijgt Azzagari nu eens de kans in de basis ter vervanging van immers. Die heeft vorige pot laten zien dat hij wel direct naar voren durft te passen en ook nog in de loop ipv achter de man. Dat is imo iets dat dit team ontzettend mist.

Natuurlijk is het onzeker of Azzagari dit elke pot kan brengen en heeft hij ook zwakke punten tov dogan of el al op '10', maar het is zeker dat hij iets heeft dat anderen dit seizoen nog niet hebben laten zien

4   4  
Bladran Yanco

Krijgt Yannick toch nog een keer gelijk, die zei in de podcast nog dat Immers eruit moest.

37   5  
Ki Utsuri

Een fitte Immers is goud waard voor NAC echter speelt Immers al weken op 75-80% door allerlei pijntjes. Daarin valt de mentaliteit van hem te prijzen maar, als je weet dat Corona zo'n impact heeft, moet een trainer hem ook tegen zichzelf beschermen.

Laat Azzagari of Buffonge (op 10) tegen FCE starten en kijk hoe het loopt. Na een uur kan je altijd Immers erbij zetten, als het echt nodig is.

19   0  
sjef de gevulde koek

Hoe gaat het inderdaad met Rutten want die missen we wel gruwelijk natuurlijk. De Rooij zal nog wel een weekje of 2 duren hoorde ik. Ik verwacht El Allouchi voor Venema en Azagari voor Immers. Of net andersom hoe je het ook wilt zien.

32   1  
Wanny

Laat Immers inderdaad eerst maar goed fit worden.

Begon al met die wedstrijd waarin in zijn tanden bijna verloor. Toen nog corona gehad en nu weer een knieblessure. Zo kom je ook niet in je ritme.

23   10  
Adriaan

Venema er ook uit Was bagger
El Al en Azzagari in de basis

25   9  
die ne gast

Nou, dat is dan duidelijk. El Allouchi en Azzagari in de basis. Meeste stemmen gelden, toch? ;-)

8   20  
Ivo

Je zou ook Haye op de plek van Immers kunnen zetten. Met wat meer aanvallende taken, dus, en wat minder controlerende. Zodat je spelverder op de helft van de tegenstander staat ipv op de eigen helft. En dan een Fiorini op de plek van Haye. Ik denk dat je qua duelkracht beter niet op El Allouchi en Azzagari kan leunen.

El Allouchi kan dan op de plek van Venema, die nog te weinig brengt en de andere aanvallers niet weet te vinden.

18   23  
Chris W.M.

Terug naar 4-3-3, met Bilate in de rol die Immers had vlak achter Sydney. Dan zou ik Azzagari en El Allouchi op de vleugels zetten die naar binnen trekken zodat Schouten en Jetta op kunnen stomen. Eens proberen spelers in hun kracht te gebruiken en niet ondergeschikt aan het systeem maken zou in ieder geval al een hoop schelen.

13   3  
Cool hand

Mijn voetbalinstinct zegt dat dit meer dan 1 wedstrijd gaat duren.

17   8  
Ouwe Spionkop

@DaPope Ik zou Monsalve en Noblejas toch echt niet wegdoen in de winterstop, tenzij er vervanging komt. Het is achterin niet dik gezaaid met spelers.
Je hebt het gezien bij het wegvallen van Rosler, Schouten en Rutten
Overigens ben ik bang dat Immers zijn beste tijd heeft gehad.
Hij hobbelt maar wat achter de bal aan en doet in feite niet veel.

8   7  
Cool hand

Dat viel me ook op Ouwe Spionkop. Ik heb het gevoel dat er meer aan de hand is.

14   1  
PietP

Het viel me de na de allereerste wedstrijd al op dat Immers in een interview aangaf verbaasd te zijn dat er niet in de zone gespeeld werd, maar dat hij zijn man moest volgen.
Daar kwam hij naa eigen zeggen pas na 10 minuten achter tijdens de eerste wedstrijd.

Het lijkt er op dat hij aanvallend weinig meer kan brengen als hij ook verdedigend zijn man overal moet volgen.
In dat systeem heeft hij misschien zijn beste tijd gehad.

22   3  
Matc

Een fitte Immers is goud waard, geef hem rust en na de winterstop weer opstellen en hem klaar stomen voor de nacompetitie. Ik denk dat we hem dan goed kunnen gebruiken met zijn ervaring.
Tegen Eindhoven aub een aanvallend ingesteld elftal met lef. Kom op zeg, we gaan ons toch niet aanpassen aan Eindhoven, met alle respect. Ik weer zeker dat het laffe verdedigend voetbal behoorlijk irriteert bij de meeste spelers. Kom op Maurice, voetballen op de helft van de tegenstander. Make us proud!

9   7  
Noord Mokumse NAC'er

O ruudje swinkels wat ben je lelijk van dichtbij... Of was 't toch Arjan..?

3 punten pakken

5   22  
Yuri Heijnemannoe

Ik mis Lex Emmers waarschijnlijk niet

13   8  
Fred1

Van vieze Swinkeltjes winnen is sowieso een must. Wie van de twee kwalletjes het ook is.
Jammer voor mijn vriend Ernie maar die 3 punten moeten naar Breda.
Al zie ik er een zwaar gat in, Eindhoven is een van de angstgegners.
Betreffende Immers, sorry maar zijn toegevoegde waarde heb ik nog niet kunnen ontdekken.
Heb alleen maar balverlies, risico passes en terugspelen gezien.
Vrees een beetje dat het over is met hem.
Gezien het huidige niveau van NAC zou het me niet verbazen als Monsalve weer een basisplek kan pakken als hij fit is.
Im denk ook dat Rutten als rechtsback ook een wereld van verschil kan maken.
Schouten wordt steeds meer een dwaallicht.

16   2  
Peter13

Immers moet de tijd krijgen om echt fit te worden. En daarna denk ik dat hij als aanvallende middenvelder echt nog heel nuttig zal zijn. Maar je laat hem niet meer een hele wedstrijd achter een tegenstander aanlopen. Die tijd heeft hij wel gehad.

8   0  
Peerke

Laat hem eerst maar goed herstellen. Hebben momenteel betere opties, die Maurice waarschijnlijk nu niet zou inzetten omdat hij anders zijn dure aankoop moet passeren. Misschien dat een fitte Immers straks meer toegevoegde waarde kan brengen.

3   6  
Ibio

Laat Immers eerst maar fit worden,
Ik verwacht dat El Allouchi weet op linksbuiten komt en Fiorini Immers gaat vervangen.
Azzagari mag het laten zien als invaller.

13   3  
henk

Hoeveel tijd heeft Immers dan nog nodig om weer fit te raken? Naar eigen zeggen had hij amper klachten gehad van corona en was hij a-symptomatisch. Waar Haye en El Allouchi fysiek grote klappen hebben gehad. Daar kan het niet aan liggen, behalve dat hij het er wellicht psychisch moeilijk mee heeft i.v.m. zijn vrouw en ploeggenoten die wel erg ziek zijn geweest. Immers oogt m.i. al het hele seizoen niet echt fit. Terwijl hij het van zijn fysiek moet hebben. Dat dat minder wordt valt sowieso al een paar jaar bij hem op. Het zou me verbazen als hij nog de oude wordt. Tot nu toe valt zijn bijdrage qua doelpunten en assists ook enorm tegen, vooral als je het afzet tegen een El Allouchi.

21   2  
Vrouwke

Immers wordt natuurlijk totaal niet in zijn kracht gebruikt. Hij moet kort achter de spits spelen en vaak in het strafschop gebied terecht komen. Ik zie hem nu vaak ergens aan de zijlijn en achter zn man aan hobbelend. Dit heeft natuurljk ook alles te maken met het defensieve spel wat we spelen. We moeten gewoon 20 meter naar voren en druk op de tegenstander zetten. Dan komen spelers ook meer in hun kracht en heb je ook meer aan v Hooijdonk. Die krijgt nu de bal net over de middellijn. Zeker tegen Eindhoven moet dit toch kunnen

4   3  
scheppioni

De leepheid van Lex zal zeker tegen zo'n smerige swinkels gemist worden, al vind ik het ergens onbegrijpelijk dat Lex ook voor het virus niet echt zijn stempel kan drukken. Al was Lex de meeste wedstrijden dmv zijn ervaring wel belangrijk, maar zie ook zijn scorend vermogen en het geringe kansen dat we NAC op de mat leggen, zou ik toch serieus weer bij een fitte Lex, dichter bij spits SvH laten opereren. Want kansen zullen we toch echt als eerste aandachtspunt moeten gaan zien te realiseren. Voorals nu wil ik dan de Azzagari zien waar de meeste zo over roepen.
Alleen Azzagari dan ook echt diep in de aanval, want in de omschakeling ben ik met Steijn eens, moet Azzagari nog stappen maken ...... HUP NAC ! Ga er altijd vanuit dat we winnen, al zegt mijn logische kijk op zaterdagmiddag een vette 3-0, al hoop ik altijd van winst dus een 1-2 maar !!!

8   2  
Dos

Fred1

Dwaallicht is voor Schouten inderdaad het beste woord. In potentie is het echt een topspeler, heeft vorig seizoen vooral regelmatig laten zien.
De laatste tijd lijkt het erop dat ie er vaak met z'n gedachten niet bij is, totaal niet geconcentreerd.
Ben er wel van overtuigd dat als ook hij zijn vorm terug kan vinden dat we nog veel plezier aan hem kunnen beleven.

13   0  
Pep

Azzagari altijd boven Fiorini kiezen. Talent van jezelf en heeft echt wel potentie. Laat hem maar een paar wedstrijden staan.

12   2  
Da Pope

@Ouwe Spionkop

Ik zou ze juist wegdoen. Monsalve heeft door fysiek ongemak in anderhalf seizoen maar elf wedstrijden kunnen spelen en ook Noblejas heeft een hoop klachten gehad.

Je noemt ze ervaren, omdat ze 26 en 27 jaar oud zijn. Kijk je echter naar hun statistieken, dan heeft Monsalve bijvoorbeeld maar tien wedstrijden meer in een eerste elftal gespeeld dan de 19-jarige De Rooij. En de laatste keer dat Noblejas alles heeft gespeeld, was in het seizoen 2014/2015. In de vijf seizoenen daarna speelde hij gemiddeld tien wedstrijden per seizoen.

Het zijn jongens, die het salaris van een dragende kracht krijgen, maar de inbreng van een jeugdspeler hebben.

4   1  
Ouwe Spionkop

@dapope
je hebt toch zelf ook wel gezien dat een fitte Monsalve een prima speler is, die ook nog als back uit de voeten kan.
Noblejas is gewoon een prima opkomende back.
Vergelijken met de Rooij is niet helemaal eerlijk want die heeft voor zijn leeftijd al uitzonderlijk veel ervaring.
Laten gaan kan ik nog inkomen onder voorwaarde dat er goede vervangers voor terugkomen. Daar versta ik geen jeugdspelers onder.

9   14  
Noad1976

Lex Immers is gewoon miskoop

Te oud
Te traag
En welk scorend vermogen?

Typische aankoop op naam onder noemer brengt ervaring. Ik denk dat Wim Jonk bij Volendam allang had ingegrepen. Als je wilt voetballen dan heb je spelers nodig die kunnen en willen voetballen ongeacht carriere of leeftijd.

7   5  
Noad1976

En ook geen enkele restwaarde!

4   1  
Dutchbird

Hopelijk grijpt Azzagari zijn kansen op een doorbraak zodat Immers even de tijd krijgt om de batterij weer helemaal op te laden.

4   2  
Nr. 20

De kenners roepen weer om azzagari. Zeker een jongen met potentie en denkt vooruit. Maar keer dat hij dit seizoen in basis mocht starten ronduit niet goed. Hoop wel dat hij zijn stijgende lijn met de invalbeurt doorzet als hij in de basis mag starten. Maar als hij samen met EL A speelt
vrees ik weer dat ie terugvalt. Zelfde geldt voor Immers. Veel te vroeg door kenners hier afgeschreven. Die wordt helemaal gek van tikkie terug, tikkie breed El A en Dogan. Echt ieder zijn mening maar wat mij betreft nemen we van beide afscheid in de winterstop. Zij zijn voor mij het beeld zoals NAC al jaren speelt (muv spel bij Hyballa) tikkie breed, tikkie terug, blik gericht naar achter en 0,0 creativiteit naar voren toe. En dan met name tegen de sterkere tegenstanders waar je juist verwacht dat een El A een keer het verschil gaat maken ipv tegen simpele ploegen die onderaan bungelen. Iets wat we notabene hier Sydney verwijten.......

4   0  
Ivo

Nr. 20

Vorig seizoen was scorend vermogen al een groot probleem, onze topscoorder, middenvelder Verschueren, ging weg en daar is geen scorende middenvelder voor teruggekomen.

Immers is nooit een doelpuntenmachine geweest en Bilate ook niet. En Haye, Malone en El Allouchi ook niet. Het zijn allemaal jongens die spelen in dienst van de ploeg.

We hebben 2 jongens in de selectie met een neusje voor de goal. Sydney en Kaj de Rooij. Waarbij Sydney echt in stelling gebracht moet worden want die komt geen man voorbij.

Voor Venema geldt hetzelfde. Dit is een pure spits en wordt nu als linksbuiten gebruikt. Daar komt hij totaal niet uit de verf, dit is een jongen die achter lange ballen aanrent en dan moet afronden. Een goede voorzet geven of een man uitspelen is te lastig. Venema is niet de speler die voor 15 assisten gaat zorgen, dat heeft hij nooit gedaan en nu ook niet. Dus dan moet je hem niet die rol geven.

Tot de winterstop heb ik mijn hoop dan maar gevestigd op DJ Buffonge. Dat die jongen kan voetballen is wel duidelijk, maar nu moet hij nog de kans krijgen. Wat mij betreft krijgt hij veel meer speeltijd. Ik zou hem opstellen in plaats van Venema. Zijn techniek en balvaardigheid is hard nodig in dit team met beperkte voetballers.

2   1  
Braze

De carriere van Immers zit in een afgaande lijn.
Logisch op zijn leeftijd en speelwijze.
ADO,Feyenoord, Pec ,ADO en nu NAC.
Ik vrees dat hij zijn tijd gehad heeft.

3   1  
henk

@Nr. 20
El Allouchi is op dit niveau gewoon prima. Vorig seizoen 6 goals en 8 assists. Dat zijn aantallen die ik Immers niet zie halen. Sowieso zie ik vooral emotie argumenten waarom El Allouchi niet goed genoeg zou zijn. Rationele argumenten worden maar weinig aangedragen. Maar ik ben dan ook geen echte kenner die verwacht dat er nog een renaissance komt van een Immers.

0   1  
Nr. 20

@ivo en Henk. Jullie hebben zeker ook punt. Maar ik ben gewoon helemaal klaar met spel El Allouchi. Elke keer als ik denk ja hij heeft een stap gezet vervalt hij weer in patroon van tikkie terug, breed en dat risicoloos voetbal. Tel daarbij op dat hij altijd zone dus niemand verderdigd, zelf geen man kan passeren of bal kan veroveren dan hebben je medespelers waaronder immers het heel zwaar. En dat is zo al jaren. Noem mij 1 wedstrijd tegen top ploegen in KKD of ploegen uit eredivisie dat je zegt ja toen zagen wij wat jij niet zag....ik weet ze namelijk echt niet.... last but not least we zeiken wel op van hooydonk dat hij het alleen kan tegen de kleintjes. dit is wat Ivo zegt. NAC heeft echte buitenspelers nodig. Daarom in winterstop afscheid nemen van Dogan, El Allouchi en terugsturen vennema en we hebben hiervoor budget!

0   0  
Belgische Naccer

Azzagari ipv Immers

Hopelijk Rutten en Noblejas fit dan kunnen die als back.

En zet dan Schouten en Mashart maar eens op de vleugels.

Ipv onze 2 "tikki-terug-tikkie-breed" vrienden. Allouchi en Dogan.

En het allerbelangrijkste: STIJD! PASSIE oftewel NOAD!..dat heb ik onder Steijn nog niet echt gezien helaas.

Laad alle berichten na dit bericht in