Wij gaan niet opzij

Inlogmodule op B-Side Rats komende week actief

Das Phantom

Komende week gaat de inlogmodule op B-Side Rats live. Dat betekent dat het vanaf dan alleen mogelijk is om te reageren als je een account hebt en bent ingelogd. Om jullie alvast bij te praten over hoe dat eruit gaat zien, leggen we dat vast in onderstaande bericht uit.

Vanaf het moment dat de inlogmodule komende week live gaat, is het mogelijk om een account aan te maken op onze site. Alleen als je bent ingelogd kan je dan nog reageren onder nieuwsberichten. Het lezen vlijft uiteraard wel mogelijk. 
 
Het enige wat je nodig hebt voor een account is een werkend en actief mailadres en de nickname die je wil gaan gebruiken. Vervolgens kies je je eigen wachtwoord. Na ongeveer tien minuten ontvang jij op het door jou opgegeven mailadres een mail om je account te activeren. Vanaf dan kan je met het door jou opgegeven mailadres en wachtwoord inloggen. 
 
Vele van jullie gebruiken al jaren dezelfde nickname op onze site. Wij vragen jullie dan ook om zoveel mogelijk jullie eigen nicknames te kiezen. Als je een nickname hebt gekozen, is het niet meer mogelijk om deze te veranderen. Hieronder nog een aantal punten waar je op moet letten: 
 
  • Je wachtwoord is niet meer aan te passen als je je account hebt gemaakt. 
  • Als je je wachtwoord bent vergeten, kan je voor die optie kiezen bij het inloggen en krijg je een geautomatiseerd wachtwoord wat niet is aan te passen. 
  • Wij gebruiken jullie opgegeven mailadressen en nicknames voor geen enkel ander doel dan deze inlogmodule. We zullen jullie dus geen mails of iets dergelijks sturen. 
  • We hebben een reactiebeleid. Deze stap is een mooi moment om deze nog eens onder de aandacht te brengen. Zowel bij jullie als bij onszelf. Op basis van deze punten wordt er gemodereerd en mogelijk geblokkeerd. 
  • Heb je vragen over de inlogmodule? Je kan ons altijd even een mailtje sturen. Dat kan naar [email protected]. Mochten er onduidelijkheden zijn die voor iedereen interessant zijn, zetten we die zaken erbij in het bericht.

 

Het liefst hadden wij deze stap niet gezet, maar we denken dat het op dit moment bijdraagt aan een betere sfeer op de site en daardoor een platform waar discussies over NAC-gerelateerde zaken centraal komt te staan. Op naar hopelijk een mooi seizoen. Hup NAC! 

De redactie van B-Side Rats 
 
Reacties onder de berichten zijn tijdelijk uitgesteld. Dit omdat een enkel figuur niet helemaal bij zijn paasei is. Vanaf komende week komt er een inlogmodule op onze site.

Bron:
B-Side Rats
28 Reacties
136   15  
Ginnekenees

Helemaal super, dank voor het regelen!

41   12  
De vlekkenverwijderaar

Top!!!

46   11  
Scheids!

Kan voor sommigen niet snel genoeg actief worden gemaakt!

136   15  
Ginnekenees

Helemaal super, dank voor het regelen!

41   11  
Matc

T'is jammer dat het nodig is, maar ik begrijp het volledig. Weer met plezier de reacties lezen zonder me te hoeven ergen aan de vervuiler!

31   11  
Kinderkaartje

Jammer dat t nodig is, maar de laatste maanden is wel gebleken dat t nodig is.

Hopelijk komt t de kwaliteit van de reacties weer n beetje ten goede.

Hup NAC, hup B Side Rats.24   13  
TheBeek

Top! Nu moeten die 2 een andere invulling van hun dag zien te vinden. Zal wel afzien worden;)

32   16  
Cor Nuijten

NOAD, bedankt! En succes op Viva forum.

50   51  
Tip

Ik begrijp het laat dat duidelijk zijn ! Blijf het wel jammer vinden. Reageren doe ik in ieder geval niet als ik moet inloggen. Gewoon uit principe. Op massa media/ sites laat ik me niet verplichten in te loggen. Zal niemand van wakker liggen overigens en dat moet ook niet. Ik wens redactie en reageerders oprecht veel succes met het nieuwe systeem. Maak er iets moois van mensen.

Beste redactie. Met jullie nooit problemen gehad , soms natuurlijk niet met jullie eens. Respect voor jullie vrijwillig werk ! Mijn inziens hebben jullie wel 1 grote fout gemaakt. Het op zwart gaan met het MC gebeuren kon ik uiteindelijk best plaatsen. Jullie zijn ook supporters. Maar m.i. hadden jullie toen de reactie mogelijkheid ook direct moeten sluiten. Doordat er geen enkele sturing was werd het 1 grote puinzooi. Het gekwal en geklier is toen begonnen en ik heb toen al geschreven dat het heel lang zou duren voordat dit zou stoppen. Als het al nog zou stoppen. Het kan m.i. niet anders dat jullie de reactie mogelijkheid toen open lieten zodat N=B kon worden gepromoot door een groep reageerders.

Maar ieder zijn mening. Iedereen fijn weekend en laten we hopen op een driepunter in Dordrecht. Dat doet veel met de sfeer.

41   15  
Das Phantom (BSR)

@Tip

Dank voor je reactie en feedback. We snappen dat sommige mensen hierdoor wegblijven en dat vinden we jammer. Maar voor nu denken wij de beste beslissing. Zonde dat je vertrekt.

15   24  
Volksclub NAC

Super! Nu nog 3/4 versterkingen voor het eerste…

11   12  
Martinus

Jammer dat het nodig is, maar goed dat het gedaan wordt. Hopelijk heeft dit het gewenste effect op de sfeer.

7   18  
Scheppioni

Idd jammer dat het moet.... maar beter voor deze prachtige NAC site ! Iemand toevallig een samenvatting van gisteravond ??

22   13  
Jung-yoon Noh

Thanks mannen voor jullie tomeloze inzet al die jaren. Nieuw positief elan op de site waar veel mensen naar verlangen.
Denk dat er een paar mensen een heel saai leven gaan krijgen vanaf aankomende week :)

11   14  
Klundert

Goede zaak dat dit gebeurd. De manier waarop betwijfel ik, uit ervaring, dat dit gaat werken. Het is te gemakkelijk te omzeilen door de mensen waarvoor dit in het leven wordt geroepen. Aangezien van medesupporters werd gevraagd mee te denken, heb ik dat ook gedaan en gemaild naar mailadres wat hier genoemd wordt. Nooit reactie gehad vanuit BSR, ik vraag me dus werkelijk af of geluisterd wordt naar supporters die de expertise hebben. Dat is jammer. Laten we hopen dat ik het mis heb en BSR net zo levendig blijft zoals het was, maar dan op een positievere manier. Daar heeft heel NAC belang bij.

17   11  
Rechtsback

Prima hoor mannen.
Hoewel ik niet vaak reageer zal ik zeker een accountje aanmaken.
Gezien de grote hoeveelheid bagger die de laatste tijd werd gepost ( door een kleine minderheid welliswaar) blijkt het helaas noodzakelijk om een drempeltje op te werpen.
Hopelijk gaat het nu weer inhoudelijk over NAC gerelateerde zaken.
Waarbij men het echt niet met elkaar eens hoeft te zijn ( sterker nog : inhoudelijke discussies zijn juist de krenten in de pap) , maar waar een normaal taalgebruik gewoon de standaard wordt.
En last but not least: dank voor het verzorgen van deze site. Wordt zeer gewaardeerd.
Hup NAC!

10   12  
1 van de 2

ergens jammer dat het nodig is, maar het kan helaas niet anders, zal de sfeer op de site wel ten goede komen

16   13  
DenTinus

Het is jammer dat dit moet gebeuren. Maar helaas zijn er een aantal irritante figuren op deze site die het verpesten voor de rest.

7   12  
Eddie_V

Super, dit had wat mij betreft jaren geleden al moeten gebeuren. Maar wel jammer dat het nodig is.

Ik neem aan dat als ik op wachtwoord vergeten klik ik dan niet gelijk een ander wachtwoord krijg toegestuurd maar eerst een mail met de vraag of ik het was? 


20   11  
PatjeR

Eindelijk. Betekent dat ik ook weer meer actief ga worden. Chapeau voor al jullie energie mannen! Ook weer blij met de interviews van gisteren.

5   12  
Das Phantom (BSR)

@Eddie-V

Nee, volgens mij is het nu zo dat je dan direct dat wachtwoord krijgt. Maar je moet natuurlijk wel jouw mailadres invullen voor je dat krijgt toegestuurd en die mail komt in jouw inbox terecht.

23   10  
GJ_NAC

BSR-edit: Om vast even te wennen. Schelden doen we dus niet meer :-) 

15   11  
Molenschot Loco

Dit gaat beter werken als een stadion verbod....ik ben er blij mee!

19   12  
Dun Henk

Eigenlijk best sneu dat het nodig is maar ik ben er blij mee, tenminste verlost van die vreselijke figuren, namen hoef ik niet te noemen.
Goed gedaan BSR!

12   20  
Peter maas is een baas

Erg blij met dit nieuws. Zal positief zijn voor deze site.

11   17  
Maarten

Te danken aan puisterige pubers eenzaam op een zolderkamertje die roept om aandacht die hij niet krijgt van zijn ouders. Vriendjes heeft hij niet dus dan maar op BSR lopen kwallen. Het is een troosteloos leven.

20   13  
NAC Vooruit!

Goede zaak! Het NOAD spam orakel zal dan echt een andere hobby moeten gaan zoeken.

19   15  
Signase

Beste Tip,

Je hebt het over de periode dat deze site op zwart ging. Hierbij zeg je het volgende: "Het kan m.i. niet anders dat jullie de reactie mogelijkheid toen open lieten zodat N=B kon worden gepromoot door een groep reageerders."
Ik wil je er op wijzen dat BSR (naar mijn bescheiden mening, misschien ziet de crew dit zelf anders) in de basis geen nieuwssite is, maar een supporterssite. Het is dan ook niet vreemd of verwerpelijk als de BSR-crew in sommige gevallen een standpunt inneemt. Overigens is dat bij kranten/media die zijn ontstaan vanuit een politieke/maatschappelijke/religieuze zuil niet anders.

30   20  
Van "taajlaand

Jammer dat dit moest gebeuren

En hoewel ik er prsoonlijk niets tegen heb, vind ik het wél vervelend dat b.v. een Tip hier niet meer zal schrijven om de inlogverplichting.
En zo zullen er meer zijn ben ik bang.

De reacties van aanhangers van andere clubs en tegenstanders vond ik ook vaak leuk om te lezen.
De meesten daarvan waren best wel vol lof over ons NAC.
(Kijk b.v. wat er met promoties of kampioenschap gebeurde...)

Nu woon ik sind 2,5 jaar niet meer op "Taajlaand maar wat doe ik met mijn nick van denk al een jaar of 15?
Zit te denken aan NOAD "67...of ligt dat ge gevoelig. ;-) (56x jarig geweest)

Voor de rest, veel succes in de toekomst, en hopelijk komt het de reacties en discussies ten goede.

Gezellig weekend allen.


Laad alle berichten na dit bericht in