Overal waar we komen

Interview: Thom Haye na NAC - FC Den Bosch (2-1)

Praatpapegaai

Thom Haye is de vorige twee wedstrijden tot man of the match uitgeroepen. De middenvelder is zeker een van de beste spelers van NAC dit jaar en dat laat hij ook zien. We spraken hem in de matchcast na de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: NAC - FC Den Bosch 142 reacties
Terug naar overzicht
20 Reacties
95    
Bier en friet

Speelde echt een prima pot. Wederom. Was vooraf bang dat het een beetje een slap ventje was, maar hij heeft buiten overzicht en een goede pass ook veel gif. Heerlijke speler

46    
Breda-Loyal

Thom, vechtersbaas !

95    
Bier en friet

Speelde echt een prima pot. Wederom. Was vooraf bang dat het een beetje een slap ventje was, maar hij heeft buiten overzicht en een goede pass ook veel gif. Heerlijke speler

42    
Barbapapa

Was vandaag goed. Paar kleine foutjes die er uit moeten. Maar al met al een zeer belangrijke speler voor NAC. Lijkt zich met de huidige middenvelders naast hem als een vis in het water te voelen. Maar met Malone naast je speel je wel fijn hoor. Die was vandaag ook weer erg goed.

34    
Altijdnacsupporter

Voor mij echt een klasbak! Gif, een prima overzicht, goede pass en Vooral vooruitdenkend!

Go on Thom!

38    
BATI

Beste man van het veld. Wat een drive heeft die gast. Malone is de Beuker. Mounir de pleintjes voetballer. Maar hij is de belangrijkste schakel tussen verdediging en middenveld. Gaan we nog veel plezier aan beleven.

5    
Kopspion

Ik gaf al eerder aan bij het liveblog dat alle corners en vrije trappen van Dogan geen gevaar opleverden en of Thom die vrije trappen niet kon nemen... Dogan eruit, 1 vrije trap van Thom en die was dreigender dan 20 dode genomen spelmomenten van Dogan bij elkaar !
Haye vind ik op dit moment een heerlijke voetballer om er bij te hebben !
Voor mij hoeft Dogan echt niet meer ....

30    
Wanny

Vorig jaar wonnen we vrijwel nooit dit soort wedstrijden. Ook zo'n pot uit bij Helmond niet.

Het is allemaal veel volwassener, hoewel het zeker nog beter kan en moet. Een buitenspeler met diepte die een man kan passeren is wel nodig om mee te blijven doen.

33    
Thiestemberg (BSR

@Bati Malone is zeker een beuker. Maar wat me positief heeft verrast is zijn spel aan de bal. Hij is zeer vaardig voor zo'n grote kerel!

0    
Jf

Heerlijke speler en naast Mounir en Sydney de zekerheid voor aankomende wedstrijden. Ik verwacht wat meer van Immers en want Malone doet wat hij moet doen en dat is de breker zijn.

21    
Chris W.M.

Als je kijkt wat er nu bij ADO op het middenveld loopt, dan moeten die toch spijt als haren op hun hoofd hebben dat ze hem hebben laten gaan? Wat een klasbak.

19    
Ratkopf

Speelt goed, ik vind hem completer dan verschueren

7    
Bladran Yanco

@ratkorf

Twee verschillende voetballers. Waar Haye het moet hebben van zijn spel aan de bal, moest Arno het vooral hebben van zijn loopvermogen. Haye is dan ook een spelverdeler voor de defensie, Arno een box tot box middenvelder die met gemak twee wedstrijden achter elkaar kon spelen.

Neemt niet weg dat Haye mij positief heeft verrast. Speelt beter dan afgelopen seizoen en maakt, zo lijkt het, ook veel meer meters.

10    
Bladran Yanco

En over Malone, als je ziet dat hij zich uit een situatie vecht om een seconde daarna Zidane na te doen laat je in mijn ogen zien dat je een goede mentaliteit combineert met een goede techniek. Misschien wel de belangrijkste aanwinst die deze transferperiode is binnengekomen.

11    
Scheppioni

Zeer verheugd met Haye in de ploeg !

-2    
Wanny

Haye moet nog wel doelpunten gaan maken. Met zijn versnelling en schot zou je in de eerste divisie toch 8 tot 10 goals mogen verwachten.

9    
De Bolle Damen

Wat was deze jongen goed zeg!

5    
Reflektor

Grote klasse haye .

0    
Bommetje

Toch raar dat de slechtste club van de eredivisie deze speler laat gaan

0    
Ernie

Veruit de beste/slimste speler in de selectie.

0    
Bundy Geeren Noord

Een genot om naar te kijken.

Laad alle berichten na dit bericht in