Overal waar we komen

BSR TV: Sydney van Hooijdonk na NAC - FC Den Bosch (2-1)

DeWeesJr

Hij stond in de deuropening, jas over zijn schouder met een kleine traan in de oog, kijkend naar de toekomst op een andere bestemming. 10 minuten in de wedstrijd mocht hij al invallen, en wat een invalbeurt. Junior sleepte de drie punten binnen voor NAC en mag met de blessure van Bilate wel eventjes een belletje van Manders krijgen. We spraken hem na de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
49 Reacties
168    
Chris W.M.

Beste wedstrijd die ik hem ooit in een NAC shirt heb zien spelen, denk ik. Was, los van zijn doelpunten, echt verbaasd over zijn spel als ‘kapstok’. Hield de bal goed bij zich, legde ballen goed af, heeft daar echt stappen in gemaakt.

Hoop nu wel dat beide partijen lekker de zaken achter de schermen op gaan lossen. Elkaar in de media de schuld toeschuiven schiet niemand wat mee op. En veroorzaakt onrust waar niemand op zit te wachten.

74    
henk

Sydney moet blijven!

48    
Hoge Vucht

Misschien toch maar bijtekenen nu Bilate er zolang uit ligt Sydney? Kansen zat lijkt me nu, je hebt het zelf in de hand.

Overigens wel ongelooflijk dat Bilate er naar 10 minuten af moet, hoe kan dat toch..

61    
Arie

Een interview, net als bij Fox met bravour. Jongen die weet wat hij wil.

Ik ben fan en zie hem dolgraag blijven. Zal em dan vast ook nog wel es verrot schelden, maar dat heb ik bij andere spitsen de afgelopen jaren veel meer gedaan.

17    
Plastieke annemieke

Sydney je mag deze week alles roepen.

Je bent een echte inzaghi, schiet alles tussen de palen en heb niet veel kansen nodig.

Het spel aan de bal is wel erg matig en dat is waarom er veel twijfel is.

Nogmaals als die dogan onderhand is plaats gaat nemen op de bank en el allouchi of middenveld of bank . Een snelle linksbuiten ( kaj de rooij en rechtsbuiten venema scoort Sydney er gewoon 15 tot 25.

Blijf je spelen met dogan en el allouchi op flanken dan blijf je ook dit soort wedstrijden spelen . Totaal geen dreiging.

Sydney gewoon 6 wedstrijden laten staan nu

-55    
Real Robert

Die gaat een mooie club vinden! Met een mooi tekengeld. Dat doorverkoop-percentage is niet zijn probleem.
Doei, NAC!

51    
Raf17

Prachtig voor hem natuurlijk. Sydney liet vandaag precies zien wat Maurice Steijn van een spits verwacht. Met afstand zijn beste wedstrijd in een NAC shirt tot nu toe, nog los van de goals die hij maakte.

Bied Sydney een contractverlenging aan en zet in op goede buitenspelers. Zoals ik al in een eerder topic aangaf: laat hem tien wedstrijden staan en maak dan de balans op.

Ik hoop van harte dat Sydney blijft.

43    
anoniem73

sorry sidney IK heb weining vertrouwen in je gehad maar eerlijk is eerlijk elke bal gaat tussen de palen. En hopelijk blijf je want weer bewezen dat je makkelijk scoort. TOP gedaan Je bewijst het weer PUNT.

32    
Mike

Het is moeilijk. NAC pakt dit seizoen eindelijk door en laat niets meer aan de twijfel over. Dat vind ik prijzenswaardig want promoveren MOET op korte termijn. Iedereen kan zien dat er een bak goeie voetballers staan met spierballen, kwaliteit, rust en ervaring. Het spel moet nog komen maar daar heb ik zeker vertrouwen in. Vandaag was bij vlagen ook gewoon goed.

Dan kan je niet zeggen, we hebben een leuk talent, wisselvallig nog maar heel doelgericht en een jongen van de stad. Weet je wat, die maken we eerste spits en we zien wel. Hopen dat het goed uitpakt. NAC kan het niet meer aan het toeval overlaten. Zo simpel is het en daar word eindelijk naar gehandeld. Garanties op speeltijd kunnen niet gegeven worden. Logisch.Echter vind ik het wel mooi om te zien dat Sydney tussen de mazen door zijn kans aan het pakken is. Ik gun het, en iedereen denk ik, hem als geen ander.

Het zou doodzonde zijn om nu te vertrekken. Hij laat steeds meer zien er klaar voor te zijn en de ruimte word nu voor hem geschept(alsof de goden het zo willen) NAC heeft geen andere spits nu. Nu moet ie gewoon de komende wedstrijden er staan en z'n kans pakken, groeien en verlengen. Daarbij kan hij prima om bilate heen spelen straks. NAC kan dit seizoen meerdere speelstijlen hanteren en heeft de spelers daarvoor.

Geloof me, dit seizoen word lang en we hebben iedereen nodig.

Vamos Sydney! Laat 't maar zien vent!

168    
Chris W.M.

Beste wedstrijd die ik hem ooit in een NAC shirt heb zien spelen, denk ik. Was, los van zijn doelpunten, echt verbaasd over zijn spel als ‘kapstok’. Hield de bal goed bij zich, legde ballen goed af, heeft daar echt stappen in gemaakt.

Hoop nu wel dat beide partijen lekker de zaken achter de schermen op gaan lossen. Elkaar in de media de schuld toeschuiven schiet niemand wat mee op. En veroorzaakt onrust waar niemand op zit te wachten.

37    
Nicky

Er is toch niks mooier dan een Bredaas accent.. "Wa praat die nou..."

Laat die gast gewoon spelen!! Geef nou eens vetrouwen aan die gast.

22    
Hb.naccer.Hb

Zonder Sydney verlies je hier met 0-1.. hij wint wedstrijden voor je of gooit ze in het slot zoals vorige week!

Een spit is er om goals te maken al dat andere waar hij kritiek voor krijgt kunnen andere spelers dan maar mooi doen. Bedien hem op de juiste manier en hij geeft waar hij voor op het veld staat, GOALS GOALS GOALS..

Als hij vertrekt zijn wij echt voetbalclub onwaardig!

14    
Vreven4President & Hyballa fur Fuhrer en Sydney in de spits!

BAM!

49    
Ginnekense Football Club

NAC is echt een dief van haar eigen portemonnee als ze deze jongen gratis laten gaan.

Manneke is net 20, zit mega veel rek in en wil zo ontiegelijk graag. Laat hem de komende 5 wedstrijden staan en kijk daarna hoe en wat en kan hij eventueel in de winterstop alsnog weg als het hem of NAC niet bevalt.

Manders en Steijn tot nu toe niet kunnen betrappen op foutjes maar hier zouden ze echt de plank volledig misslaan.

Hup NAC

36    
H.V.M.

Over die twee goals van SVH in slechts 80 minuten heeft Bilate ruwweg twee jaar gedaan!
Kiezen voor een sterke vent van 29 jaar die een bal kan vasthouden???
Ik zie liever een twintigjarige "jongen van de club" die af en toe een bal van zijn voet laat springen, maar ze er wél inschiet.
Dan mag hij van mij zelfs af en toe struikelen over zijn eigen benen.
Als spits wordt je afgerekend op doelpunten en het gemiddelde, gezien zijn weinige basisplaatsen, is van SVH echt heel behoorlijk.

Overigens wel sneu dat Bilate door een blessure al snel uitviel.
Echter, kijk naar het verleden van Bilate en je ziet dat hij niet veel fitte seizoenen heeft door gemaakt.
Deze 'sterke' jongen is helaas behoorlijk blessure gevoelig.

6    
Ivo

Het gaat er om dat je als profspeler je kansen grijpt en dat heeft Sydney nu gedaan. Soms heb je wat geluk nodig (of pech van een andere speler). Maar dat hoort bij topsport, de verschillen zijn klein.

De komende 3 wedstrijden zijn tegen Jong Utrecht, PSV en Ajax. Laat Sydney maar bewijzen dat hij deze lijn door kan trekken, ook tegen teams waar meer voetbal en kwaliteit in zit, maar waar je als spits ook meer ruimte krijgt. Normaal gesproken zou dat hem moeten liggen. Hou Sydney in ieder geval tot de winterstop bij NAC en geef hem een kans op die basisplaats.

Als het er dan toch niet uitkomt kan hij altijd nog weg.

18    
Pietje Bell (the real)

Kan iemand zich de eerste periode van Dessers herinneren? Tijdens de eerste oefenwedstrijd in het stadion struikelde hij letterlijk over zijn eigen benen. Heeft vrij lang geduurd voordat hij op niveau kwam. Is later ook goed gekomen. Ik denk dat Sydney meer talent heeft.

-14    
Ibio

Hij had vorig jaar ook een goede periode. Kwam daarna in een hele slechte periode. En daarom heeft vooralsnog geen enkele trainer blind vertrouwen in deze jongen. Vandaag kreeg onze René van Rijswijk de voorkeur boven hem. Dat zegt ook wel wat. Hij moet het nu laten zien. Nu weer 2 slechte wedstrijden en hij staat er weer naast.

24    
Kinderkaartje

Die jongen is echt gegroeid in een jaar tijd. Vorig jaar alleen maar afmaken maar weinig (mee)voetballend vermogen.

Als ik (als leek) zie wat hij vandaag brengt, en dan nog los van die twee doelpunten, dan denk ik wel dat hij een serieuze kans moet krijgen. En die kans gaat komen, dus laat het maar zien, de komende weken!
De carrierre van Pierre begon ook niet met fantastisch en verfijnd voetbal. Maar hij maakte ze wel.

Hoop dat beide partijen eruit komen. Sydney moet blijven

19    
NACRijen

Nou Sydney, je leest dus mee.

Je hebt de juiste mensen om je heen nodig en dan maak je ze wel. Men moet misschien ook wel geen dingen verwachten van jou die je niet liggen. Vanavond heb je in ieder geval laten zien dat je zeker wel mee kan voetballen. Misschien heb je deze onrust ook wel even nodig om de voetballer in jezelf wakker te maken.

Deze week bijtekenen, voor 4 jaar, dit jaar genoegen nemen met de momenten die gaan komen en die zijn er zat! Vertrouwen moet je ook verdienen, eerlijk is eerlijk, afgelopen jaar was het niet altijd best. Maar met deze nieuwe spelers om je heen, kun je het bij jouw eigen NAC zeker gaan maken!

Dus, snel openbreken, tekenen en gaserop!

22    
Fred0

Wel bijtekenen, niet uitlenen, probleem opgelost.

31    
Dutchbird

Knap!
Knap zoals hij invalt na een aantal dagen met karrevrachten stront te zijn overladen.
Knap zoals hij die kansen (vooral die tweede) weet af te ronden.
Knap zoals hij zijn blijdschap toont zonder met modder te gooien.
Knap zoals hij zich volwassen opstelt terwijl hij nog maar 20 is.

Als Manders en Steijn hem nu niet snel weghalen bij de uitgang gaan ze punten en dus ook krediet verspelen, want Bilate en Immers gaan wedstrijden missen en Dogan eist wel alle vrije trappen op maar Sidney doet voor hem niet onder.

Heel professioneel Nederland heeft de wedstrijd gezien. Daaronder ook Tim Gillissen, die nog een opvolger voor Dessers nodig heeft om samen met van de Water Heracles ook dit seizoen het linkerrijtje binnen te schieten. Laat dat niet gebeuren Maurice en Mathijs.

-32    
Reflektor

Overdrijven is een vak , de eerste maakt mijn moeder nog , 2de was wel een goede goal, maar die komt minstens voor de helft op.de naam van el al ,

23    
10Diego

Zouden er clubs zijn waar hij heen kan die zo dominant spelen als NAC gisteren deed en waar hij spelers van het kaliber Immers, Malone, Haye, Schouten en Mounir om zich heeft die hem zo in zijn kracht laten spelen?

Wees verstandig jongen: heb geduld en doe wat je gisteren deed. Knokken en scoren.

Overigens zijn mooiste uitspraak was bij Fox: als ik voor de camera sta kan ik mijn voeten niet laten spreken maar moet ik praten toch? In het veld kan ik mijn voeten laten spreken en dat heb ik gedaan.

Ik denk dat hij eeuwig spijt krijgt als hij gaat. Hoeveel hebben we er niet gezien die zeggen “ ik had geduld moeten hebben”.12    
Bladran Yanco

@CHRIS W.M.
Vergeet ook niet dat hij in de drukte het spel verlegde door de bal in een keer te passen. Niet slecht voor een speler die niet kan voetballen.

7    
Harrie

Professioneel sterk interview Sydney. Gewoon een goed ventje die zegt hoe het zit zonder modder te gooien.
Die gaat alleen bijtekenen als die ook daadwerkelijk de kans gaat krijgen een x-aantal wedstrijden achter elkaar te mogen spelen ondanks dat er een mindere wedstrijd tussen zit. Ik ben benieuwd om Steijn dat aan durft.

18    
ome cor

Sydney gewoon de komende zes wedstrijden in de basis zetten.

Rendeert hij uiteindelijk niet, dan de moeder van Reflektor (zie 15-9 4:59) halen.

4    
Scheppioni

Het beste antwoord van Sydney ! Maak het ons NAC maar lastig ...... maar sommige hier draaien net zo vlot als de wind. Ik ben benieuwd dalik scoort hij weer eens niet dan gaan de meeste weer negatief los, de voetbalonderleggende zeggen dan laten staan !!

5    
Ernie

Sydney zal deze week een sterk verbeterd contract gaan tekenen!

-8    
Leurenaar

Ik blijf bij mijn standpunt, Sydney is niet de nieuwe Lurling gewoon een modale kkd spits ! Een positie als eerste spits moet je afdwingen op het veld (zoals gisteren) en niet opeisen. Ik denk overigens niet dat hij blijft gezien zijn geïrriteerde jegens Manders.

5    
Guuske

Ik hoop dat hij blijft en bij tekent , als hij nog 3 jaar bij Nac speelt, dan krijgt hij normaal gesproken 4 - 5 verschillende trainers en 2 nieuwe directeuren waar hij zich kan bewijzen... Dus kansen krijgt hij wel.
Hij speelde gister een super wedstrijd! maar als ik hem zo hoor dan heeft de trainer hem een paar weken terug keihard gezegd dat hij onderin de rangorde staat en dat heeft pijn gedaan. Nieuwe door trainer gehaalde spelers beginnen in de basis en dat steekt zo'n gast gruwelijk! Nu laat hij zijn voeten spreken en hoop ik op een goede afloop !

1    
The fly

Pffff. Ongelooflijk. Helemaal met Chris eens. Dit is zijn beste wedstrijd ooit. Voor het eerst heb ik hem een bal aan zien nemen.
Ik heb vaak geroepen dat hij niet mee kan qua nivo, maar een spits moet worden beoordeeld op zijn doelpunten.
Nummer 1 spits? nee
Gratis weg? nee

Nu sjokkers weg is ook niet weg doen. Wie hebben we nog meer dan?

Ik hoor nu niemand over het belabberde (wederom) dramatische optreden van Dogan. En het uitblijven van die wissel.

6    
Toontje

Laat die jongen nu eens tot de winterstop staan en zorg dat hij voorzetten krijgt..je ziet dat hij kan scoren. Maar een spits is afhankelijk van anderen.

Waarom stond na vorige week die Dogan er nog in ??
Staat hij alleen voor vrijetrappen en corners ?(soms ook niet te best) want voor de rest loopt hij alleen in de weg.

11    
signase

Scorebordjournalistiek: Sydney loopt 1 op 1 en heeft daar anderhalve wedstrijd voor nodig...
Wat SVH gister liet zien, getuigt van karakter. Steijn, geef deze jongen de komende wedstrijd nou eens het vertrouwen, al is het noodgedwongen. En probeert SVH in zijn kracht te laten spelen. Want in potentie is SVH goed voor 20 goals in een seizoen. Waarvan hij er dus nu al drie heeft gemaakt.

10    
Theodorus

Sidney MOET blijven, hij kan alleen maar groeien, als schouten die bal gewoon teruglegt scoort hij er gewoon 3.
Dogan is zo slecht, te langzaam en veel ballen komen niet aan.

14    
Moppernac

En die willen ze uit respect transfervrij de deur uit laten lopen, geloof maar dat er veel kleine clubs nu in de rij staan vandaag om hem te willen hebben.
NIKS TRANSFERVRIJ weg doen(als ze hem laten gaan ,€350.000,00 vragen) maar nieuw contract aanbieden en geef hem tot de winterstop de kans op een basisplaats. In de winter kan hij als het niks word altijd nog verhuurd/verkocht worden, MAAR NIET GRATIS DE DEUR UIT.
Zijn ze nu helemaal GEK geworden bij NAC.!!!!!!!!!!!!

-4    
MLBredaaa

SvH zn beste wedstrijd tot nu toe, maar wel de enige manier hoe hij goals kan maken. Ik snap dat SvH niet de gewenste type spits is. Duels doet ie met zn handen ipv volle bak met zn schouders, loopt druk aan buiten de lijn van het schot ipv in de lijn van het schot. Maar heb m wel zien werken!

Hij zegt zelf dat mensen hem arrogant kunnen vinden door wat er over hem wordt gezegd, nog binnen een minuut. "Ik Manders bellen? Hij belt mij denk ik?"... Er wordt maar 1 kant van het verhaal verteld maar hij vertelt zijn kant niet.... Ja dan kan ik toch ook niet meer weten?

Deze wedstrijd mogen we blij zijn met Sydney maar andersom mag Sydney ook eens blij zijn met NAC.

9    
10Diego

Overigens was één opmerking van Sydney tekenend voor de wijze waarop Sydney en "zijn management" erin zitten.

Hij had niet gedacht dat hij mocht invallen toen Bilate eruit moest. Hij had gedacht niet meer aan minuten te komen. Tekenend voor het negatieve complot denken van hem en "zijn management".

Als NAC hem echt een hak wil zetten of koste wat het kost wil lozen had Steijn Venema wel gebracht.

1    
patje

zolang bilate er niet is Sydney in de spits dus 4-3-3 en als hij terug is bilate en svh beide in de spits en immers erachter, 4-3-1-2 mid haye, malone, elal. super 11tal.maar das mijn mening.

9    
Des NAC's

Steijn tergt hem en hij stijgt boven zichzelf uit. win-win

0    
Patje

@RAF17

ben het helemaal met je eens!!!

1    
Hont

Sydney, ik zeg weer hetzelfde als wat ik een paar dagen geleden zei. Teken bij. Ga voor die kans. Nu al helemaal.
Je hebt een grotere gunfactor vanuit de fans dan wie dan ook in de selectie.
Je hebt bewezen naast een balvaste, hardwerkende spits (waarvoor Bilate is gehaald), ook nog eens een erg doelgerichte en scorende spits te zijn. Geloof mij, blijf in jezelf geloven want de concurrentiestrijd voorin zul je naar alle waarschijnlijkheid winnen. Hun jezelf die kans. Teken bij. Doe je dat niet, dan geef je Steijn een stok om mee te slaan om je niet op te stellen.
Steijn heeft een iets andere visie voor een spits, maar is ook niet blind. Je hebt nu al 3 bepalende doelpunten voor NAC gescoord, hij kan straks (en nu eigenlijk ook al) niet meer om je heen.

1    
Vriendjesspolitiek

@chris wm
We hadden toch spitsen genoeg,2 dagen geleden?
😂😂😂😂

-7    
Helmond

Volgens goed ingelichte bronnen gaat sidny naar De Graafschap

4    
Hugo

@Helmond. Ik zou niet eens raar opkijken. Maar dat er meer speelt is wel duidelijk. Deze jongen uit eigen jeugd is nog ongepolijst, maat kwaliteiten heeft ie. Is ontzettend doelgericht, heeft een prima trap, kan balvast zijn, maar moet leren. Mark my worden. Svh kan geld opleveren voor de club. Pro svh. Hoop dat ie blijft. Hup NAC

2    
Belgische Naccer

van Hooijdonck is in 2 wedstrijden 2 miljoen waard geworden.

Zo gek is het tegenwoordig in de voetballerij.

Transfervrij vertrekken?
MN REET!

;-)

-1    
Cees

Sydney van Hooijdonk is doelgericht. Dat was hij overigens altijd al. Gisteren had hij bij de eerste goal alle geluk, dat de bal bij hem belandde. Maar alle credits, hij maakte het, zij met een beetje mazzel, af. De tweede goal was een keurige schuiver, wel een bedenkelijk optreden van de doelman van FC den Bosch. Maar opnieuw, doelgericht. En de pret is er niet minder om. Verder heeft hij nog steeds niets te eisen. Zowel, dan vertrekken, onder de best mogelijk voorwaarden voor NAC uiteraard. Hij moet zich schikken naar het totaalplaatje, zoals iedereen.

2    
Zwampie

Cees geluk?

1 keer ja 2 keer ja, maar als het vaker gebeurt kan je dan nog wel praten over geluk.
Je kan je ook afvragen, heeft hij er geen neusje voor om op de juiste plek te staan.
En dat je dan ook van die rare of frommel goals maakt lekker boeiend ,maar hij staat er en doet het wel wel.

Stokkers werd vorig jaar gehaald, en daar werd ook van gezegd dat hij geen mooie doelpunten maakt, maar wel vaak op de goeie plek zou staan. Bijna iedereen was tevreden,tot nu het tegen deel bij Stokkers werd bewezen.

Sydney is nog steeds geen top spits,ook niet na die 2 doelpunten, vind men dat wel, dan is men wel heel kortzichtig. Gisteren tot 20:10 mocht hij weg en was hij bij geniet goed (genoeg), en na de westrijd is de wer e is helemaal anders.

Zoals ik zei, vind ik hem geen top spits, echter kan hij het wel worden.
Zet hem erin, geef hem een 10 tal wedstrijd de kans, zet hem alleen in de spits en laat hem alleen bezig zijn met de goal, en vraag (nog) geen bal vaste spits van hem.
Werken heeft hij altijd gedaan, maar laat hem ook is niet over het hele veld heen rennen,zodra hij zelf een kans krijgt ,heeft hij zijn krachten al verspeeld.
Er lopen nog 10 man rond die ook kunnen werken,als iedereen dit minimaal in zijn zone doet zal je zien dat Sydney nog beter voor de dag komt.


Echter is het ook weer niet zo dat hij boven het team staat en meer mag, iedereen moet vechten en blijven vechten voor zijn plek

2    
Stan

Sydney moet niet zoveel lullen, maar gewoon voetballen!
De trainer bepaalt de opstelling dat is altijd al zo geweest. Als hij naar een andere club gaat heeft hij ook geen garantie op speelminuten. Als hij gewoon zijn ding doet op de training komt het vanzelf goed.

0    
Dromer

Dit is nu zo mooi aan een supporters site. De ene dag ben je samen met je manager zo verschrikkelijk en vervelend en de andere dag een held. Een betere spits is er niet in Nederland. Hoe lang duurt deze aanbieding bij een paar mindere wedstrijden?

Laad alle berichten na dit bericht in